Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!!

IP: 159.60.230.* 22.04.03, 18:41
    Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie
    otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest
    absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli.

Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj
    az do skutku.

Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji),
    Piotrek.
    Obserwuj wątek
      • Gość: geypl Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.03, 19:13
        a ja cie popieram, całe te piłkarzyki komuną smierdzą.
        • Gość: RYWINGEIT Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 81.15.189.* 22.05.03, 20:20
          Gość portalu: geypl napisał(a):

> a ja cie popieram, całe te piłkarzyki komuną smierdzą.
        • mati676 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 08.10.03, 18:56
          MAsz racje zapewne te piłkarzyki mają bardzo słabą organizacje bowiem mi nie
          doliczyli 39 punktów a i inni się skarżyli uważąm żę to skandal i jeś masz
          dowody a nagroda jest drogocenna to powinieneś walczyć o swoje
      • Gość: kosze Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 19:33
        Jezeli to prawda to walcz chlopie bo ci sie
        nalezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: zetka Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 20:00
          Zbieraj podpisy od prezesów!
          • Gość: maly Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: *.tkdami.net 22.04.03, 20:26
            Jezeli to prawda to walcz!!!!!!!!11
            • Gość: dnl Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: *.pl 22.04.03, 20:44
              Moim zdaniem to ty powinieneś powiedzieć mamie,ale uwazaj bo jak bedziesz sie
              skarżył to może mikołaj do ciebie w tym roku nie przyjść...
              • Gość: pelus Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: *.chello.pl 24.05.03, 21:15
                śmierdzi i to bardzo.Ktoś w Austrii puścił bąka, a doleciało aż do nas...
                przykra sprawa redakcjo...
                • erolll Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 16.08.03, 11:43
                  tu mi nie komuną a żydostwem śmierdzi

• olenap Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 05.09.03, 16:51
                    erolll napisał:

> tu mi nie komuną a żydostwem śmierdzi
                    >
                    LUDZIE OPANUJCIE SIE
                    bo, na serio, takie teksty są poniżej wszelkiej krytyki

REDAKCJO - po takich tekstach, rzeczony "prezes", powinien od razu dostać
                    permanentnego BANA na piłkarzyki; nie rozumiem, dlaczego na to pozwalacie!!!!
                    Im mniej takich fagasów, tym lepsze piłkarzyki - kulturalniejsza i
                    przyjemniejsza gra.

A tobie "eroll", jeśli czymkolwiek śmierdzi - to:
                    Primo = IDŹ SIĘ UMYĆ, może przestanie..
                    Secundo = po jaką cholerę wchodzisz na Portal Gazety i bierzesz w czymkolwiek
                    udział???
                    PEACE
                    (dla poważnych)
      • Gość: ko101 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!!APEL do OSZUKANYCH IP: 213.172.183.* 22.04.03, 21:26
        REDAKCJA TO WIELCY KOMBINATORZY KTÓRYM WYDAJE SIĘ ŻE ZNUDZI NAM SIĘ UPOMINANIE
        O TO CO NAM OBIECALI. JA BYŁEM NAJLEPSZY W 10-tej KOLEJCE POPRZEDNIEJ
        EDYCJI,ALE NAGRODY NIE DOSTAŁEM.UPOMINAŁEM SIĘ KILKANAŚCIE RAZY,ALE MNIE
        OLALI.NAPISALI ŻE KURIER BYŁ U MNIE DWA RAZY ,ALE TO WIERUTNE KŁAMSTWO, NAWET
        OSZUŚCI NIE ZADZWONILI DO MNIE MIMO ŻE PODAŁEM SWÓJ NUMER TELEFONU.WIDOCZNIE
        TAK KIEPSKO ZARABIAJĄ ŻE PRZYWŁASZCZYLI ZEGAREK DLA SIEBIE,ALBO NIE BYLI U
        KOMUNII.TRZEBA TYM ZŁODZIEJSTWEM ZAINTERESOWAĆ KOMISJĘ SEJMOWĄ.POZDRAWIAM
        WSZYSTKICH OSZUKANYCH. NIE PODDAJMY SIĘ !!!
        • gurek Redakcjo, co Ty na to??? 23.04.03, 11:37
      • redakcja Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 23.04.03, 12:33
        Każdego tygodnia wysyłamy kilkanaście nagród dla zwycięzców rozmaitych
        konkursów organizowanych przez portal Gazeta.pl, wiele nagród zostało ostatnio
        rozesłanych także za gry sportowe - Ad-Am i Piłkarzyki Liga Mistrzów (gotówka).
        Nie mamy reklamacji związanych z dostarczeniem nagród prócz głosów powyżej.
        Nagrody nie są dostarczone zwycięzcom jedynie w przypadku gdy zwycięzcy nie
        podadzą na czas danych adresowycch lub dane te są niepełne albo nieprawdziwe,
        tak było w przypadku Pana Piotrka i Ko101. Te dwie sprawy uważamy za zamknięte
        i nie będziemy kolejny raz ich tłumaczyć.
        • Gość: Piotrek Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 23.04.03, 15:03
          redakcja napisała:

> Każdego tygodnia wysyłamy kilkanaście nagród dla zwycięzców rozmaitych
          > konkursów organizowanych przez portal Gazeta.pl, wiele nagród zostało
          ostatnio
          >
          > rozesłanych także za gry sportowe - Ad-Am i Piłkarzyki Liga Mistrzów
          (gotówka).
          >
          > Nie mamy reklamacji związanych z dostarczeniem nagród prócz głosów powyżej.
          > Nagrody nie są dostarczone zwycięzcom jedynie w przypadku gdy zwycięzcy nie
          > podadzą na czas danych adresowycch lub dane te są niepełne albo nieprawdziwe,
          > tak było w przypadku Pana Piotrka i Ko101. Te dwie sprawy uważamy za
          zamknięte
          > i nie będziemy kolejny raz ich tłumaczyć.

Dane adresowe ktore podalem byly PRAWDZIWE, PELNE i podane NA CZAS, wierzcie
          mi, upewnialem sie wiele razy. Jezeli redakcja nie ma JAJ sie przyznac ze
          popelnila blad z moim adresem to ja mam redakcje gleboko w d..... Tak jak
          pisalem wczesniej, bede odnawial ten watek az do skutku, bo to nie moze
          przejsc bez konsekwencji. Nie macie drodzy oszusci z redakji prawa traktowac
          ludzi jak male dzieci. Popelniliscie blad to go naprawcie a nie odwracacie sie
          w druga strone.

Piotrek.

PS: to kto z rodziny redakcji dostal ta koszulke? Powiedzieliscie im chociaz ze
          to prezent od wujka Piotrka? czy tez oszukaliscie?
          • Gość: Gonzio3 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: *.chello.pl 23.04.03, 16:22
            Weźcie rękawice i na ring ......
            • Gość: Piotrek Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 23.04.03, 16:42
              Gość portalu: Gonzio3 napisał(a):

> Weźcie rękawice i na ring ......

Zartujesz?, zeby dostac ponizej pasa?

Piotrek.
              • Gość: Cristof Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: *.znet.pl 23.04.03, 16:51
                Walcz Piotrek i im nie odpuszczaj, kurwa starczy tego robienia nas w chuja....
                • Gość: Piotrek Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 23.04.03, 17:23
                  Gość portalu: Cristof napisał(a):

> Walcz Piotrek i im nie odpuszczaj, kurwa starczy tego robienia nas w chuja....

Dzieki.
                  Wiem ze mam racje wiec latwo sie nie poddam.
                  • Gość: ko101 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 213.172.183.* 23.04.03, 18:41
                    Ta sprawa bardzo śmierdzi !!Najprawdopodobniej nasze nagrody rozkradli między
                    sobą bo myśleli że im odpuścimy.Jedyne wyjście to nagłośnić te przekręty na
                    forum innych portali i w prasie, niech każdy w Polsce dowie się jak Redakcja
                    nas traktuje!!Potrzebni im jesteśmy do zakładania kont i wysyłania sms-ów, a
                    potem mają nas w dupie i tylko nas poniżają!! Dosyć takiego traktowania nas!!
                    Oddajcie złodzieje co nasze, bo nagrody fundowali Sponsorzy dla nas ,a wy je
                    zagarneliście!!Najwyższa pora na zmianę ekipy która nie potrafi przyznawać się
                    do błędów,wszystko i wszystkich olewa.
                    • Gość: FREDY Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.03, 19:38
                      Ludzie tu się ma co patyczkować. Trzeba z tym walić prosto do sądu. Jeśli to
                      prawda, że redakcja zrobiła przekręt z nagrodami to do sądu ich podac i niech
                      wam bulą odszkodowanie za straty moralne. Od początku sobie cieli w kulki, ale
                      czas z tym skończyć.
                    • Gość: mikis redakcja nie umie się przyznać do błędów??? IP: 194.181.155.* 28.04.03, 12:57
                      pewnie żadnego błędu nie było, tylko goście z redakcji podzielili sie nagrodami
                      i myśleli że nikt sie nie upomni.
                      Mam kolegę, pracuje w radiu i jest to samo, jak sponsor przywozi nagrody do
                      konkursów, to tak ze 20 % idzie dla pracowników....
                      normalka - miałem kiedys podobny problem w radiu Wawa - na antenie wygrałem
                      fajną płytkę a jak pojechałem po odbiór to się dowiedziałem że wygrałem
                      uzywanego singla z jakims badziewiem, bo płytka podobała sie któremuś z
                      prezenterów...
                      Piotrek nie daj się!
      • o_k_o Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 23.04.03, 20:47
        Racja! Za dużo już tego! Precz z Piłkarzykami! Zróbmy manifestacje! Jedźmy na
        Warszawę! Na pewno poprze nasz Przewodniczący Lepper, górnicy, a może nawet
        pielęgniarki.
        Piłkarzyki muszą odejść! Piłkarzyki muszą odejść!
      • Gość: idziemydogory Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 25.04.03, 21:22
        Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie
        > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co
        jest
        > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli.
        >
        > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tutaj
        > az do skutku.
        >
        > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji),
        > Piotrek.
        • Gość: idziemydogory Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 29.04.03, 18:27
          Gość portalu: idziemydogory napisał(a):

> Gość portalu: Piotrek napisał(a):
          >
          > > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie
          > > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co
          > jest
          > > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli.
          > >
          > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal tuta
          > j
          > > az do skutku.
          > >
          > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji),
          > > Piotrek.
          • Gość: o.k. Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 213.172.183.* 30.04.03, 19:02
            Gość portalu: idziemydogory napisał(a):

> Gość portalu: idziemydogory napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Piotrek napisał(a):
            > >
            > > > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie
            > > > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli
            > co
            > > jest
            > > > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli.
            > > >
            > > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal
            > tuta
            > > j
            > > > az do skutku.
            > > >
            > > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji),
            > > > Piotrek.
      • Gość: poprostuhamstwo Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 03.05.03, 18:54

> otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
        • Gość: oszustwo Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 213.172.183.* 05.05.03, 16:28
          Gość portalu: poprostuhamstwo napisał(a):

>
          > > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co j
          > est
          > >
          > j
          > > az do skutku.
          > >
          > > Piotrek.
      • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 07.05.03, 18:22

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
      • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 08.05.03, 18:12

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
      • Gość: ko101 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 213.172.183.* 08.05.03, 22:05

>
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
        ...WYGRALIŚMY UCZCIWIE, WIĘC ZŁODZIEJE ODDAJCIE NAM NASZE NAGRODY!!!,BO ONE
        MAJĄ DLA NAS WARTOŚĆ AMBICJONALNĄ ,A NIE MATERIALNĄ!!DOŚĆ TEGO POMIATANIA
        NAMI , NACIESZYLIŚCIE SIĘ JUŻ NASZĄ WŁASNOŚCIĄ TO JĄ ODDAJCIE, BO UPOMNIMY SIĘ
        O NIE U SPONSORÓW, RZECZNIKA PRAW OBYWATELSKICH ,PREZYDENTA R.P. , A NA KOŃCU W
        STRASBURGU . JAK NIE WIERZYCIE , TO ZNACZY ŻE NAS JESZCZE NIE ZNACJE -UPORU
        POLAKÓW, KTÓRZY NIE POZWOLĄ , ABY OBCY NARZUCALI W NASZYM KRAJU SWOJE REGUŁY
        GRY!!!!!!!!!
      • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 09.05.03, 20:43

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
      • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 12.05.03, 18:45

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
      • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 13.05.03, 15:09

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
      • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 14.05.03, 15:54

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
      • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 15.05.03, 15:01

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
        • Gość: oddajcie mój zegar Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 81.15.189.* 15.05.03, 17:49
          Gość portalu: /|\ napisał(a):

>
          > jest
          > >
          > j
          > > az do skutku.
          > >
          > > Piotrek.
      • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 16.05.03, 15:12

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
      • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 20.05.03, 14:46

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
      • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 21.05.03, 15:36

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
      • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 22.05.03, 15:22

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
      • Gość: NIE PODDAMY SIĘ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 81.15.189.* 22.05.03, 15:35

>
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.
      • Gość: do ZŁODZIEJI Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 81.15.189.* 22.05.03, 20:32

>
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.-----NO TO CO DUPKI ZŁODZIEJE MOŻE BYŚCIE CHOCIAŻ PODALI NAS O
        ZNIESŁAWIENIE ,CZY LICZYCIE ŻE SPRAWA SAMA SIĘ WYCISZY OSZUŚCI - ZŁODZIEJE-
        REDAKCJO/JAKI CZAS NA NASZYCH ZEGARKACH ???BO U NAS W POLSCE EUROPEJSKI.WIDAĆ
        ŻE TE SAME ŁACHMYTY PRZY KORYCIE ,BO DALEJ TEN SAM FAJANS ODSTAWIAJĄ.czytaj
        amatorzy organizatorzy !!
        • Gość: nic dodać nic ująć Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 81.15.189.* 25.05.03, 22:46
          Gość portalu: do ZŁODZIEJI napisał(a):

>
          > > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli co j
          > est
          > >
          > j
          > > az do skutku.
          > >
          > > Piotrek.-----NO TO CO DUPKI ZŁODZIEJE MOŻE BYŚCIE CHOCIAŻ PODALI NAS O
          > ZNIESŁAWIENIE ,CZY LICZYCIE ŻE SPRAWA SAMA SIĘ WYCISZY OSZUŚCI - ZŁODZIEJE-
          > REDAKCJO/JAKI CZAS NA NASZYCH ZEGARKACH ???BO U NAS W POLSCE EUROPEJSKI.WIDAĆ
          > ŻE TE SAME ŁACHMYTY PRZY KORYCIE ,BO DALEJ TEN SAM FAJANS ODSTAWIAJĄ.czytaj
          > amatorzy organizatorzy !!
      • k2_tzn Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 26.05.03, 21:41

jest
        >
        > az do skutku.
        >
        > Piotrek.

Nie poddawaj sie trza walczyć o swoje.
        Redakcjo moze bys sie w koncu tak tym zajela????????
        Pzdr K2
        • koko130 Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! 28.05.03, 19:03
          k2_tzn napisał:

>
          > jest
          > >
          > j
          > > az do
          skutku.
          NIE PODARUJCIE ZŁODZIEJĄ !!!NIECH ZAJMĄ JAKIEŚ STANOWISKO, BO MILCZENIE Z ICH
          STRONY TO PRZYZNANIE SIĘ DO BŁĘDU!!W "WYGRAJ LIGĘ" NACIĄGNELI GRACZY NA SMS-y I
          W TRAKCJE KONKURSU ZŁAMALI REGULAMIN MÓWIĄCY ŻE NIE MOŻNA ZMIENIAĆ KAPITANA.
          REASUMUJĄC:TRZEBA DZIADÓW I PARTACZY WYMIENIĆ JAK NAJSZYBCIEJ, BO NAS OLEWAJĄ
          JAK CHCĄ I KIEDY IM SIĘ PODOBA!! REDAKCJO MIEJ ODWAGĘ PRZYZNAĆ SIĘ DO
          BŁĘDÓW,CHYBA ŻE JESTEŚCIE BANDĄ NACIĄGACZY I OSZUSTÓW, TO : NIE
          ODPOWIADAJCIE!!!
          > >
          > > Piotrek.
          >
          > Nie poddawaj sie trza walczyć o swoje.
          > Redakcjo moze bys sie w koncu tak tym zajela????????
          > Pzdr K2
          • Gość: !!!!!!! Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 81.15.189.* 31.05.03, 20:53
            koko130 napisała:

> k2_tzn napisał:
            >
            > > Gość portalu: Piotrek napisał(a):
            > >
            > > > Zajelem trzecie miejsce w Pilkarzykach Mistrzostw Swiata i nadal nie
            > > > otrzymalem nagrody. Redakcja tlumaczy sie ze wyslali nagrode do Angli
            > co
            > > jest
            > > > absurdem bo nigdy nie podawalem ze mieszkam w Angli.
            > > >
            > > > Redakcja nadal ignoruje moje priwatne emaila do nich takze bede pisal
            > tuta
            > > j
            > > > az do
            >
            skutku.
            > NIE PODARUJCIE ZŁODZIEJĄ !!!NIECH ZAJMĄ JAKIEŚ STANOWISKO, BO MILCZENIE Z ICH
            > STRONY TO PRZYZNANIE SIĘ DO BŁĘDU!!W "WYGRAJ LIGĘ" NACIĄGNELI GRACZY NA SMS-y
            I
            >
            > W TRAKCJE KONKURSU ZŁAMALI REGULAMIN MÓWIĄCY ŻE NIE MOŻNA ZMIENIAĆ KAPITANA.
            > REASUMUJĄC:TRZEBA DZIADÓW I PARTACZY WYMIENIĆ JAK NAJSZYBCIEJ, BO NAS OLEWAJĄ
            > JAK CHCĄ I KIEDY IM SIĘ PODOBA!! REDAKCJO MIEJ ODWAGĘ PRZYZNAĆ SIĘ DO
            > BŁĘDÓW,CHYBA ŻE JESTEŚCIE BANDĄ NACIĄGACZY I OSZUSTÓW, TO : NIE
            > ODPOWIADAJCIE!!!
            > > >
            > > > Z powazaniem dla wszyskich (oprocz redakcji),
            > > > Piotrek.
            > >
            > > Nie poddawaj sie trza walczyć o swoje.
            > > Redakcjo moze bys sie w koncu tak tym zajela????????
            > > Pzdr K2
      • Gość: dnl Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: *.pl 11.06.03, 17:23
        Ja pierdole jaki ty nudny jestes.
        • Gość: /|\ Re: BEDE PISAL DO SKUTKU!!!!!! IP: 159.60.230.* 12.06.03, 14:26
          Gość portalu: dnl napisał(a):

> Ja pierdole jaki ty nudny jestes.

No i o to mi kurwa chodzi.
      • Gość: grzesol Wezcie przestancie już ciągnąć ten WĄTEK ! IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 16:57
        Po co wy ciągle coś dopisujecie przecież to nic nie da . Wezcie załóżcie jakieś
        nowe ciekawe wątki a nie ciągle ciągniecie jeden !!!!!
        • Gość: /|\ Re: Wezcie przestancie już ciągnąć ten WĄTEK ! IP: 159.60.230.* 18.06.03, 14:37
          Mnie ten watek zajebiscie ciekawi, a ty sobie zaloz taki co Ciebie bedzie
          ciekawil.

Gość portalu: grzesol napisał(a):
          > Po co wy ciągle coś dopisujecie przecież to nic nie da . Wezcie załóżcie
          jakieś
          >
          > nowe ciekawe wątki a nie ciągle ciągniecie jeden !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka