synu 18.09.06, 10:54 wiadomosci.onet.pl/1404614,12,item.html "Kaczyński o 11 września: Myślałem, że to jakiś happening" Czy on naprwde nie ma za grosz wyczucia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pralinka.pralinka Re: Prezio znowu chlapnal 18.09.06, 11:41 synu napisał: > wiadomosci.onet.pl/1404614,12,item.html > "Kaczyński o 11 września: Myślałem, że to jakiś happening" > Czy on naprwde nie ma za grosz wyczucia? A niby co chlapnął. Mówił o pierwszych minutach - dla wszystkich to był szok. Ja też w pierwszym momencie myślałam że to reklama jakiegoś filmu katastroficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
krykucha Re: Prezio znowu chlapnal 18.09.06, 11:48 pralinka.pralinka napisała: > też w pierwszym momencie myślałam że to reklama jakiegoś filmu katastroficznego > . to samo czułam gdy samolot wbijał się w budynek nie mogłam uwierzyć, że to prawda a nie film Odpowiedz Link Zgłoś
synu Re: Prezio znowu chlapnal 18.09.06, 17:02 Co innego film katastroficzny a co innego happening. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj jak powiedzieli, ze prezio ma sraczkę... 18.09.06, 17:12 T ja tez myślałem , że ktos sobie jaja robi. NIestety to była smutna prawda Odpowiedz Link Zgłoś
indris Prezio znowu chlapnął kiedy indziej 18.09.06, 11:53 To wrażenie bło w Polsce dość często spotykane, zwłaszcza u ludzi, którzy oglądali obraz TV bez dźwięku. Clapnął KAczor kiedy indziej i wcześniej: kiedy poparł idiotyczne włączenie się Polski w kretyńską agresję na Irak, który z zamachami na WTC nie miał nic wspólnego, co dla całego świata było oczywiste już wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Prezio znowu chlapnal 18.09.06, 12:42 To są wynurzenia durnia. Głowie państwa nie przystoi opowiadać takich dyrdymałek. Co za bałwan! Zupełnie jakby powiedział: "akurat wyssałem szpik z golonki, którą ugotowała mi mama, muszę tu nadmienić, że moja mama jest z Chełma, tja... podrapałem się po jajach, bo po golonce zawsze mnie swędzą, kiedy zadzwoniła z radia zet Monika Olejnik z tą straszliwą wiadomością..." Kogo u licha w Stanach obchodzą takie zwierzenia i kto wie, gdzie leży w Polsce Chełm i co to jest radio zet. Zgłupiał do reszty ten kartoffel... Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 kompromituje się na okrągło, bo otoczył się 18.09.06, 13:42 wianuszkiem pań w rodzaju Fotygi i Jakubiak. We wszystkim się z nim zgadzają, mizdrzą się i patrzą w niego jak w słońce, a on w przypływach dobrego humoru pomrukuje i wpada w ton osobisty. Ton hołubionego bobaska mamusi. Ta poza tak weszła mu w krew, że nawet nie wie, że wpada w nią podczas wystąpień oficjalnych. I na tym polega dramat. Albo jak kto woli kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 ani jego , ani jego brata nie zauwaja w USA 18.09.06, 13:53 to pchly sluzalcze i glupawe. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 są tacy, co zauważają i wyrabiają sobie zdanie 18.09.06, 13:58 na temat naszego prezia. To że nie wypowiadają swoich opinii, nie oznacza, że ich nie mają... Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 Re: są tacy, co zauważają i wyrabiają sobie zdan 18.09.06, 14:00 maja: to nic nie znaczacy sluga. Odpowiedz Link Zgłoś