Gość: Midas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 08:45 Bjoerndalen 16?! No to się chłop ucieszył nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bziak Re: Sensacja w Sapporo: biatlonista wygrał bieg IP: *.eranet.pl 28.02.07, 09:01 Skoro gość który zdobył złoto wcześniej też zajmowal miejsca w czołówce i zobywał medale to jaka to sensacja??? Tytuł tego artykułu jakiś od czapy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sensacja w Sapporo: biatlonista wygrał bieg IP: 157.158.10.* 28.02.07, 09:30 kto oglądał, wie, że miał Berger masę szczęścia. Pewnie byłby w czołówce, ale na pewno nie było by tam tego 18-latka. Ten biegł w najlepszych warunkach (3 nr startowy). Gdyby śnieg padał do końca tak mocno, Austriak byłby 3, a Niemiec Angerer nie miałby żadnego medalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Sensacja w Sapporo: biatlonista wygrał bieg IP: 195.205.44.* 28.02.07, 09:38 Serio nie kumacie o co chodzi czy po prostu się zgrywacie?? Jest przecież napisane: biatlonista wygrał bieg. Co oznacz że biego na mistrzostwach świata wygrał ktos kto w zasadzie nie ćwiczy biegów jako takich. Inny jest system szkolenia biathlonistów, a inny biegaczy. Czytajcie ze zrozumieniem. P.S. Myślę że 16 miejsce Bjoerndahlena to dobry wynik w BIEGU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: Sensacja w Sapporo: biatlonista wygrał bieg IP: *.net.autocom.pl 28.02.07, 12:46 jesli ktos uwaza, ze 16 rezultat Bjoerndalena w biegu to dobry rezultat, to znaczy, ze powinien unikac wypowiadania sie na tematy, o ktorych nie ma pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Sensacja w Sapporo: biatlonista wygrał bieg 28.02.07, 15:51 Myślę, że Berger powinien zakończyć karierę w Biathlonie i poćwiczyć nad biegiem. To, że jest lepszy od Bjoerndalena biegowo słychać już było przed mistrzostwami. A to, że wygrał powinno skłonić go do zastanowienia się nad dalszym postępowaniem. Jednym zdaniem: Biathlon dziś ma swoje święto w biegach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sturt Lars Berger IP: *.devs.futuro.pl 28.02.07, 09:45 Biathlonista z niego marny, bo strzela koło tarczy. A karierę zaczynał od biegania. Dla mnie żadna sensacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyara Re: Lars Berger IP: *.filg.uj.edu.pl 28.02.07, 09:47 No niby prawda... ale i tak uważam, że jest to sukces. Przy czym bieg był jednak dość loteryjny i 2 miejsce Białorusina to chyba trochę kwestia szczęścia. Chłopak był przy tym w sumie naprawdę dobry, ale Matka Natura pomogła zdobyć medal... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr z Sapporo Sensacja w Sapporo: biatlonista wygrał bieg IP: *.jp.fiberbit.net 28.02.07, 11:09 To nie tylko mocno padajacy snieg,ale silny wiatr sprawil,ze uklad czolowki jest taki,a nie inny. Polacy,sami widzicie.Jak Malysz nie zdobedzie medalu to bedzie ta wyprawa nastepna kleska Polakow. Normalka co? Pozdrawiam,でざあうんぴう Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Sensacja w Sapporo: biatlonista wygrał bieg IP: *.eranet.pl 28.02.07, 11:27 To wielka sensacja krótko mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś