Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Schipper: Chcę odebrać Otylii tytuł

IP: *.acn.waw.pl 21.03.07, 11:46
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: w ASTMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 12:01
        W Australi kazdy pływak ma Astme, dzieki temu podejżewam moga brac fajne specyfiki.

Tez bralem sterydy na astme i po tej terapi mialem zajebiste wyniki w kolarstwie
        górskim (na poziomie amatrorskim coprawda) ale pózniej juz nigdy takiego POWERA
        nie mialem. Nie wiem jak jest z pływamniem ale pamietam ze "torpeda" tez ma astme.
        • sydneysider Re: ASTMA 21.03.07, 12:20
          Tak sie akurat sklada, ze w Australii niemal co piate dziecko ma astme.

A wyniki w plywaniu maja takie jakie maja, bo wiekszosc dzieci zaczyna uczyc
          sie plywac majac 3 lata. W zerowce, w klasie pieciolatkow raczej trudno znalezc
          malucha, ktory samodzielnie nie potrafi plywac kraulem i grzbietowym. Pozniej
          maja z czego wybierac. No i nie mowiac juz o basenach i calej infrastrukturze.

• Gość: Lilo Re: ASTMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 13:14
            Szkoda tylko, ze niedlugo wody im zabraknie... susza w tej Australii
            • Gość: Kangur Re: ASTMA IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.03.07, 09:45
              Tak to bardzo suchy kontynent.Ale nie martw nie bedzie tak zle duzo wody na
              okolo.
      • Gość: Piotr Schipper: Chcę odebrać Otylii tytuł. IP: *.dsl.dodo.com.au 21.03.07, 13:20
        Z ta astma to prawda.Skad Ty to wiesz? Pewne jest,ze jednak Australijka wygra
        oba dystanse.
        • Gość: Jarek Re: Schipper: Chcę odebrać Otylii tytuł. IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.07, 13:31
          Pewne jest chlopie tylko to, ze umrzemy ktoregos pieknego dnia. Bardzo mnie
          cieszy, ze kibicujesz reprezentantce Twojej nowej ojczyzny, ale to jeszcze nie
          powod, zebys sie tu pojawial i robil za Trolla. Jak chcesz podyskutowac, to
          mozesz bardziej szczegolowo przedstawic swoj punkt widzenia. Pomoge Ci. Mozesz
          zaczac np. tak: "Uwazam, ze wygra Schipper, bo...". No to jak? Zgadzasz sie na
          dyskusje czy potrafisz tylko tak bez sensu rzucac pojedynczymi zdaniami?
        • Gość: tupot_bialych_mew Re: Schipper: Chcę odebrać Otylii tytuł. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:10
          Nie tylko w Australii maja astme.
          W ogole ta przypadłość to domena pływaków i chyba sportowców w ogołe. W koncu
          wiadomo że chodzi o zwiększenie wchłaniania tlenu z płuc. Tak wiec nie
          zdziwiłbym się gdyby i nasza Otylia cierpiała na nią.
      • Gość: widzewfan Ale pasztet z tej Schipper. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:22
        • Gość: wwi Re: Ale pasztet z tej Schipper. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:25
          Kolejny model się odezwał. Pewnie z wielkim kałdunem, piwskiem w łapie i
          brudnym podkoszulku. Na szyi oczywiście szalik Widzewa.
        • Gość: gosciu i to jest celna uwaga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:08
          co jej po medalach, co jej po rekordach co z tego czy ma astme czy nie jak
          wyglada tak jak wyglada. pewnie uprawia plywanie bo w czepku i okularkach mniej
          ja widac:)
      • Gość: ja_2 utalentowana, pracownita, PIEKNA - coz dodac ;)) IP: *.cdmpekao.com.pl 21.03.07, 17:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka