Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gratuluje Wisle mistrzostwa w 2003!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.03, 21:31
    Po dzisiejszym emczu to juz chyba w 101 % pewne. Gratulacje! Mnie zastanawia
    tylko 1 rzecz czy sami Wislacy ciesza sie bardziej z tytulu czy ze go Legia
    nie zdobyla? Przez wiekszac meczu spiewali piosenki przeciwko i Legii i
    powtarzali sentencje z koszulki kosy. Jak Legia zdobywala mistrza to zaden
    kibic nawet nie myslal o Wisle a Krakusy raczej glownie myslaly o Legii.
    P.S.
    Czy moze ktos z was rozszyfrowal 1 piosenke Wislakow bo ja nie moglem
    doslyszec. Chodzi o wyliczanke Slaka pozdrawiamy it. Otoz w pewnym momencie
    jest tam cos o Legii czego nie doslyszalem. drugie pytanie to czy wy rowniez
    slyszeliscie kolejna sentencje (bo ja nie jestem pewien czy dobrze
    uslyszalem): Żydow w d... mamy!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Geezoos Re: Gratuluje Wisle mistrzostwa w 2003! IP: *.acn.waw.pl 11.05.03, 00:08
        A ja im gratuluje bez zadnych uszczypliwosci :) Sam powiedz ze to w tej chwili
        najlepsza polska druzyna. Tak szczerze i otwarcie trzeba zauwazyc ze Legia
        nijak na mistrza nie zasluguje. W mojej opinii nie zasluguje na nic w tym
        sezonie, ale niewazne. Wisla jest najlepsza w tym sezonie i nie ma co sie o to
        spierac. Lepiej dla nas wszystkich zeby Wisla byla na czele niz Odra czy
        Groclin. Z calym szacunkiem dla w/w ale te druzyny nie dorosly jeszcze do
        mistrzostwa. Legia tym bardziej- zle sie dzieje w panstwie stolecznym. Mam
        nadzieje ze Legia NIE dogoni Odry, Groclinu i GKSy. Moze wtedy cos drgnie w
        Legii i zostana wyciagniete wnioski. W przeciwnym razie "plan minimum" zostanie
        osiagniety i wszyscy beda udawac ze jest cacy tylko szczescie nie dopisalo.
        Gratz dla Wisly i pamietajcie ze Legia odbije sobie strate tytulu w tym sezonie
        po tysiackroc :) Teraz oby losowanie nie przynioslo Arsenalu i moze byc
        naprawde dobrze. Powodzenia!
        • Gość: Bonhart Re: Gratuluje Wisle mistrzostwa w 2003! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 00:12
          Ja rowniez gratuluje Wisle zdobycia mistrza. Natomiast jej kibicom
          zycze aby wiecej pisali o SWOJEJ druzynie oraz wzbogacili repertuar
          meczowych przyspiewek.
          Pozdrawiam.
          • Gość: al Re: Gratuluje Wisle mistrzostwa w 2003! IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.19.* 12.05.03, 00:13
            nikt na Wiśle chyba nie przypuszczał że legionistów tak bolą te wyzwiska ,
            hahaha
            • Gość: Razorfan Nie bola tylko smiesza n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 10:26
          • Gość: al bolą bolą IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.19.* 12.05.03, 15:52
            Gość portalu: Bonhart napisał(a):

> Ja rowniez gratuluje Wisle zdobycia mistrza. Natomiast jej kibicom
            > zycze aby wiecej pisali o SWOJEJ druzynie oraz wzbogacili repertuar
            > meczowych przyspiewek.
            > Pozdrawiam.
            przecież pośmiać sie jest fajnie , więc po co takie życzenia dla wiślaków
      • Gość: lolek Co ci zostaje? IP: *.ipt.aol.com 11.05.03, 03:49
        Gratulacje.. he he..
        Co ci zostaje?

Teraz Wisła nie mysli o Legii, bo Legia walczy o miejsce w pierwszej dziesiątce.

Co za nonsens: legionisci nie mysleli o Wisle.
        Legia w zeszłym roku chciała odebrać mistrzostwo Wisle.

• Gość: Razorfan Re: Co ci zostaje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.03, 11:21
          Mylisz sie Legia chciala zdobyc mistrzostwo po 7 latach i o zadnej Wisle nikt z
          nas nie myslal po wygraniu z nia meczu. Podczas meczu z Odra ani podczas fety
          nie slyszalem zadnej piosenki o Wisle a taki kosowski to nawet jak odbiera
          puchar to Legii nie moze zapomniec.
          A na mistrza to w tym roku nie zasluzyl nikt. Z tej calej nedzy Wisla mimo
          olewania i gwiazdorstwa i tak byla najlepsza. Szkoda ze jej kibice to dalej
          poziom podworkowy.
          • bzyk7 Re: Co ci zostaje? 11.05.03, 18:18

> Szkoda ze jej kibice to dalej
            > poziom podworkowy.

Poziom podwórkowy.. I kto to mówi?
            Facet, który podpisuje sie "Razorfan". Czyli "brzytwiak", a może "fan
            żeletek"...
            Niestety jest poziom podwórka Pragi Płn. Widać to po uwielbieniu do brzytew.

A kto teraz mysli o Legii w kontekscie mistrzostwa? Legia sie nie liczy.
            A przejechać sie po "cwelce" można czasem dla sportu. :)))
            • Gość: Razorfan Re: Co ci zostaje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.03, 18:39
              Z tego co wiem to razor to raczej maszynka do golenia a nick ma zupelnie inny
              rodowod
              Oj ty to chyba musisz byc zbudowany jak atleta bo sportu to ty uprawiasz duzo.
              Niemal wylacznie jedziesz "cwelce". I to nas rozni ja Wisle mam gdzies poza
              meczami z Legia a ty i twoi koledzy z Krakowa to chyba wylacznie zyjecie
              nienawiscia do Legii.
              A z ta praga to juz jestes nudny. Pobili cie tam kiedys albo zgwalcili ze masz
              taki uraz? Jesli tam nigdy nie byles to sie lepiej nie odzywaj bo juz wiele
              razy probowalismy ci tlumaczyc ze Praga to na pewno duzo lepsza dzielnica niz
              np. Nowa Huta czy nawet ostatnio Ursynow. Ty oczywiscie tego nigdy nie
              zrozumiesz bo pojawiasz sie i znikasz i nigdy nie odpisujesz na posty (uwag w
              stylu ze to typowe praskie myslenie nie licze)
              • Gość: duch olabogi Re: Co ci zostaje? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 11:13
                wylacznie w kwesti formalnej

Gdybys Razo mial kase radzilbym Ci zainwestowac w nieruchomosci polozone w
                centrum dzielnicy Nowa Huta. Jest w Krakowie cos takiego jak wedrujacy magiczny
                duch tego miasta, przesuwajace sie prawdziwe jego centrum. Rozdeptane przez
                turystow obecnie kwitnie na Kazimierzu, ale Kazimierz staje sie coraz bardziej
                modny... w przyszlosci Huta skazana jest, chyba, na sukces...
                • Gość: Razorfan Re: Co ci zostaje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 11:20
                  No to ja ci radze zainwestuj na Pradze. Tam widac dokladnie ten sam proces.
                  Buduje sie tam duzo nowych, luksusowych kamienic, ktore obecnie sa warte 50%
                  swojej wartosci. Wszystko przez przestepczosc i zla fame dzielnicy. Ale to sie
                  zmieni. Juz to widac chociazby po odnawianiu starych domow czy tez po
                  artystach ,ktorzy coraz chetniej mieszkaja w tamtejszych opuszcznoych fabrykach
                  i kamienicach. Ta dzielnica ma swoj klimat i jestem pewien ze za 20 lat w koncu
                  w Warszawie powstanie tzw dzielnica rozrywki. Problemem moze byc tylko to czy
                  sie wczesniej nie rozsypie. Ostatnio obcieto kase na odnawianie kamienic. a bez
                  tego prskiego klimatu to nic fajnego tu nie powstanie.
                  I juz niedlugo znow popularna bedzie piosenka "chodz na Pragie" i mam nadzieje
                  ze wers "wez gruba lagie" nie bedzie juz potrzebny.
                  A do Nowej Huty sie przyczepilem tak dla kontrastu :) Byle tam przejazdem 10
                  lat temu i moze rzeczywiscie sie tam duzo zmienilo.
                  • Gość: ćvich Re: Co ci zostaje? IP: 213.17.165.* 12.05.03, 14:55
                    Razor, nie dyskutuj z "inteligencją krakowską", oni sądzxą, że poza krakowem
                    nikt nie umie pisac.
              • bzyk7 Re: Co ci zostaje? 13.05.03, 01:53

> Z tego co wiem to razor to raczej maszynka do golenia a nick ma zupelnie inny
                > rodowod

No to źle wiesz. Ale "żeletkowy" rodowód "Razorfana" jest oczywisty i swiadczy
                o podwórkowej umysłowosci autora.

> I to nas rozni ja Wisle mam gdzies poza
                > meczami z Legia a ty i twoi koledzy z Krakowa to chyba wylacznie zyjecie
                > nienawiscia do Legii.

Legia żyje nienawiscią do wszystkich innych klubów.
                Kibice Wisły nie żyją Legią, tylko odpowiadają na chamstwo legionistów.
                Szczególnie tu na forum widać sporo chamskich kibiców cwelki.

> np. Nowa Huta czy nawet ostatnio Ursynow. Ty oczywiscie tego nigdy nie
                > zrozumiesz bo pojawiasz sie i znikasz i nigdy nie odpisujesz na posty (uwag w
                > stylu ze to typowe praskie myslenie nie licze)

Tak, na Pradze ludzie chodzą z bejsbolami, a gdy policjant rozstrzela hołotę,
                to sąd go skazuje...
                Bardzo miła okolica.. jak na Warszawę?

A odpisuje głównie na sensowne teksty. Na nonsensy nie mam czasu.
                Chyba nie chcesz , żebym odpisywał choremu na wsciekliznę frustratowi z
                acn.wav.pl, który ciągle roi o Saddamie (pewnie zadużo mu puszczają TV w
                wariatkowie)?
                • Gość: Razorfan Re: Co ci zostaje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.03, 09:51
                  Razor to rzeczywiscie znaczy tez brzytwa ale gowno mnie obchodzi co ty myslisz
                  o nicku. A co twoj oznacza? Jestes 7 w kolejce do bzykania przez ciecia?
                  Na prawde nie rozsmieszaj mnie. Legia daje ci chyba zyciodajna sile. Nie masz
                  sie gdzie wyzyc? Znajdz sobie lepiej jakies hobby bo cie ta Legia wykonczy.
                  Jasne stary na pradze chodza z bejsbolami a policjanci do nich strzelaja.
                  Warszawa zas jest miastem ciaglej walki sil policji ze wszystkimi mieszkancami
                  Pragi. Ty sie zastanow co ty mowisz. Byles kiedys na Pradze? Niedosc ze masz
                  urojenia to jeszcze manie przesladowcza. Wiadomo ze na pradze pln jest sporo
                  lumperstwa ale gorsze dzielnice sa w kazdym miescie. Praga ma ta przewage ze ma
                  swoj klimat.
                  • Gość: Geezoos Re: Co ci zostaje? IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 10:17
                    Razor, daj sobie spokoj. Przeciez dla bzyka nie ma zadnych argumentow, a sam
                    plecie takie nonsensy ze az sciska w dolku. Kazdy Twoj post, niestety,
                    prowokuje nastepny post tego biednego czlowieka. Sam dobrze wiesz ze rozmowa z
                    nim do niczego konstruktywnego nie prowadzi.
                    • bzyk7 Re: Co ci zostaje? 13.05.03, 17:08
                      Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> Razor, daj sobie spokoj. Przeciez dla bzyka nie ma zadnych argumentow, a sam
                      > plecie takie nonsensy ze az sciska w dolku. Kazdy Twoj post, niestety,
                      > prowokuje nastepny post tego biednego czlowieka. Sam dobrze wiesz ze rozmowa
                      z
                      > nim do niczego konstruktywnego nie prowadzi.

Własnie go do czegoś konstruktywnego doprowadziła. Dowiedział sie, co to
                      jest "Razor", słowo które używał jako pseudo.. he he.

A takie legijne wiesniaczki jak Geezos na pewno do niczego konstruktywnego nie
                      dojdą... Wiejski szowinista z cwiercinteligencją do niczego konstruktywnego nie
                      dojdzie.
                      • Gość: Geezoos Re: Co ci zostaje? IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 17:44
                        nie dosc ze jestes kretynem pierwszej wody to jeszcze masz problemy z
                        czytaniem. Tak to czasem bywa wsrod idiotow...
                        • bzyk7 Re: Co ci zostaje? 13.05.03, 18:32
                          Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> nie dosc ze jestes kretynem pierwszej wody to jeszcze masz problemy z
                          > czytaniem. Tak to czasem bywa wsrod idiotow...

Rozdzwiek pomiedzy odpowiedzią Geezosa i tekstem, na który odpowiada jest taki,
                          że dowodzi moją tezę o niepełnej inteligencji wyżej wymienionego.
                  • bzyk7 Re: Co ci zostaje? 13.05.03, 17:05
                    Gość portalu: Razorfan napisał(a):

> Razor to rzeczywiscie znaczy tez brzytwa ale gowno mnie obchodzi co ty
                    myslisz
                    > o nicku. A co twoj oznacza? Jestes 7 w kolejce do bzykania przez ciecia?

Niestetety wytłumaczenie "bzyka" jest prostsze.
                    Bzyk to po prostu dzwięk jaki wydaje pszczółka lub trzmiel...
                    Okazuje sie jednak, że warszawiakom wszystko sie z d...ą kojarzy.
                    Jakie skojarzenia, takie wnętrze.

A Legia dopiero jak sie uspokoi, to przestanie być najbardziej znienawidzonym
                    klubem w Polsce.
                    Odczepcie sie najpierw od Wisły, zawistne nienawistniki z War-wszawy ...
                    • bzyk7 Re: Co ci zostaje? 13.05.03, 17:24
                      Jeszcze jedno wyjasnienie dla nierozgarnietego legionisty.
                      "Bzyk7" to smieszna ksywka...Takie przyjmują ludzie o sporej autoironii..
                      Ksywki typu "Brzytwiak", "Razorfan" przyjmują ponure osobowsci z podwórkową
                      mentalnoscią...
                      • Gość: Razorfan Re: Co ci zostaje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.03, 17:43
                        Po pierwsze jak juz bym chcial sie nazywac brzytwiak to musial bym napisac
                        razorman a fan to troche sie malo nadaje. Juz ci mowilem ze ksywka ma inny
                        rodowod nie zwiazany z jez. angielskim.
                        A razor tylko z dodatkowym slowem znaczy tez maszynka do golenia ale to nie
                        wazne.
                        mi tam bzyk sie kojarzy z bzykaniem ale oze ty bzyku jeszcze sie nie
                        dowiedziales co to jest. W drugiej kolejnosci z upierdliwym komarem.
                        A na zakonczenie dodam zebys nie odpisywal bo ja juz za rada Geezosa koncze ten
                        watek.
                        Brzytwiak bez odbioru.
                        • bzyk7 Re: Co ci zostaje? 13.05.03, 18:33
                          Rada była dobra, bo ja naprawdę nie widzę sensu w rozmowach z danami Legii.
                          Wy konczycie zawsze z cegłą, brzytwą lub toporkiem...
                          To nie moje towarzystwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka