Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Wisła psuje nam ligę. Jest za silna!!!!!!!"

14.05.03, 20:49
    Cytat z forum Onetu kibica ze Szczecina:

"Wisła psuje nam ligę. Jest za silna!!!!!!!

Cholera przecież Krakusy deklasują pozostałe zespoły są lepsi od legii o
    klasę a od pozostalych co najmniej o 2. Ale ja tam ich kocham oglądać. No bo
    jaka drużyna w Polsce gra tak ładnie dla oka. Zresztą ja w swym 25 letnim
    życiu nie przypominam sobie by jakikolwiek polski zespol kiedys tak grał -
    czy to kadra czy zespoły ligowe.
    Ave Wisła"

(~Daarek ze Szczecina, 2003-05-14 20:14:20)

sport.onet.pl/1,16,11,1901464,5806893,forum.html
    Obserwuj wątek
      • geezoos Re: 'Wisła psuje nam ligę. Jest za silna!!!!!!!' 14.05.03, 21:22
        to zes sobie znalazl autorytet - Daaarek ze Szczecina, no no
        • Gość: capulet Re: 'Wisła psuje nam ligę. Jest za silna!!!!!!!' IP: *.osiedle.net.pl 14.05.03, 22:52
          I bardzo dobrze, że jest silna. Może pociągnie nam ligę jak Rosenborg w
          Norwegii albo Dynamo na Ukrainie, które to zespoły przez ostatnią dekadę
          regularnie występowały w LM i zbierały punkty do rankingów, dając tym samym
          szansę większej liczbie drużyn na występy w Europie. Co prawda oba zespoły już
          w LM nie grają, ale swoje zrobiły i wszyscy w Norwegii i na Ukrainie z
          pewnością są im wdzięczni.
          Kto wie... może doczekamy się kiedyś 2 polskich drużyn w LM?
      • Gość: Legionista Super, 25 lat i taka pamięc świetna! IP: *.acn.pl 14.05.03, 23:20
        Pogratulować! Nigdy nikt nie grał lepiej od Wisły, hehe.
        Sam to chyba bz(durny)yku pisałeś?
        • Gość: Bury Re: Super, 25 lat i taka pamięc świetna! IP: gateway:* / 192.168.32.* 15.05.03, 08:10
          Nikt może i nie grał, ale przecież teraz Legia gra najlepiej, prawda miły
          Legionito?
          • Gość: kibicprawdziwy Re: Super, 25 lat i taka pamięc świetna! IP: *.golebiewski.pl / 192.168.0.* 15.05.03, 10:51
            Legia to firma, a wisła z grodu kraka to kolos na glinianych nogach z kibicami
            bandytami w tle, co nawet dopingować nie potrafią, a ich domeną są noże,
            tasaki, siekiery..... no i bzyk który pociaga wszystkim przed meczem....
            • peteen Re: Super, 25 lat i taka pamięc świetna! 15.05.03, 11:26
              prawdopodobnie jest ci gorzej...
              legia to firma ? w którym miejscu ? słyszałeś o jej długach ? słyszałeś o tym,
              że nikt nie chce jej kupić ? słyszałeś o takim uczuciu jak zazdrość ?
              osobiście uważam cupiała za palanta, ale wpompował w wisełkę kilkadziesiąt
              milionów złotych, więc nie pieprz, skarbeńku, o glinianych nogach...
              inna sprawa, że przypadek sprawił, że zainwestował w wisłę, a nie jakikolwiek
              inny klub, możesz zazdrościć, ale gadać głupot
              i trzymaj kciuki za wisełkę w pucharach, tam reprezentuje cały nasz kraj...
            • Gość: qp Re: Super, 25 lat i taka pamięc świetna! IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.19.* 15.05.03, 20:59
              prawdziwacipo tyle że teraz wyprzedzimy was w ilości mistrzów
              jazda jazda jazda biała gwiazda
            • Gość: pq Re: Super, 25 lat i taka pamięc świetna! IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.19.* 15.05.03, 21:09
              poza tym prawdziwacipo to kibice legii są znani z zabaw z nożami, nie jedną
              awanture dzięki nim wygrali
      • Gość: Grabkarz Re: 'Wisła psuje nam ligę. Jest za silna!!!!!!!' IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 13:33
        Hehehe!Lubie takie szczere wypowiedzi!Pdoba mi się ten jegomość ze Szczecina!
        Lubie takich bardzo rzeczowych ludzi!JEszcze raz się zaśmieje bo naprawde mi
        się to spodobało! :))) hehehe
        • Gość: Fredi Re: 'Wisła psuje nam ligę. Jest za silna!!!!!!!' IP: proxy6:* 15.05.03, 15:04
          Gość portalu: Grabkarz napisał(a):

> Hehehe!Lubie takie szczere wypowiedzi!Pdoba mi się ten jegomość ze Szczecina!
          > Lubie takich bardzo rzeczowych ludzi!JEszcze raz się zaśmieje bo naprawde mi
          > się to spodobało! :))) hehehe

Jak ci sie podoba to nie to forum ...
          • Gość: Grabkarz Re: 'Wisła psuje nam ligę. Jest za silna!!!!!!!' IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 17:30
            A to przepraszam żę cie uraziłem!Nie wiem, może to źle odebrałem ale chyba sie
            tobie to nie podoba że mi się podoba tamto!A jeżeli tak jest to naprawde mam to
            starsznie głęboko gdzieś a ciebie tym bardziej!To forum jest DLA WSZYSTKICH O
            WSZYSTKICH POGLĄDACH!!!
      • Gość: :) Saddamie Hussein (d.bzyk) IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 15.05.03, 18:30
        bzyk7 napisał:

> Cytat z forum Onetu kibica ze Szczecina:
        >
        >
        > "Wisła psuje nam ligę. Jest za silna!!!!!!!
        >
        > Cholera przecież Krakusy deklasują pozostałe zespoły są lepsi od legii o
        > klasę a od pozostalych co najmniej o 2. Ale ja tam ich kocham oglądać. No bo
        > jaka drużyna w Polsce gra tak ładnie dla oka. Zresztą ja w swym 25 letnim
        > życiu nie przypominam sobie by jakikolwiek polski zespol kiedys tak grał -
        > czy to kadra czy zespoły ligowe.
        > Ave Wisła"
        >
        > (~Daarek ze Szczecina, 2003-05-14 20:14:20)
        >
        > sport.onet.pl/1,16,11,1901464,5806893,forum.html
        A czy wiesz Pierdolniety Polaczku, ze na liscie dyskusyjnej na wyspie
        Grenlandia hodowcy zala sie, ze pingwiny jordola sie jak szalone na widok
        napisu Wisla Krakow???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka