Gość: Kris IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 15.05.03, 17:41 Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 17:44 Panie Pawle trzymam za Pana kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Do przyjaciół Krisa!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 15.05.03, 17:46 Muszę się jeszcze raz podzielić z wami moją radością. To wspaniałe, że Wisełka Kraków zdobyła Puchar Polski i to w wielkim stylu. W wielkim stylu podąża również po mistrzostwo kraju. Już nie mogę się doczekać fety na Rynku Głównym. Drodzy internauci jestem bardzo szczęśliwy, że wszystko układa się po mojej myśli. Cieszcie się ze mną. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Do przyjaciół Krisa!!! IP: *.shu.edu 15.05.03, 20:26 To jeszcze raz ja moi przyjaciele, chcialem tylko powiedziec, ze to Legia jest moja kochana druzyna. Ciesze sie bardzo, ze Legia gra coraz lepiej i jest mistrzem. Pozdrowienia P.S. Przepraszam za ta pomylke to nie wisla ale LEGIA WARSZAWA jest moja kochana druzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: busi Do przyjaciół Krisa!!! IP: *.tsi.tychy.pl 15.05.03, 20:50 To ponownie ja moi przyjaciele, chcialem tylko powiedziec, ze to nie Legia ani nie Wisła jest moją kochaną druzyną tylko Groclin Dyskobolia. Panowie skończcie już tą głupią zabawe bo wtedy kiedy wisła była w drugiej lidze lub na dalszych miejscach to nawet peewnie wam sie nie chciało iść na mecz a teraz wielcy fani sie znaleźli bo ktoś osiągnął mistrzostwo. Kris to naprwde jest załosne co tu wyprawiasz i wszystkich to wk*rwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel krisa e IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.19.* 15.05.03, 20:50 znam krisa od lat on na pewno kibicuje Wisełce Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: busi Re: e IP: *.tsi.tychy.pl 15.05.03, 21:00 spoko ale nie musi tym wkur*iać innych, ja tylko chciałem zgnoić takich którzy są tacy że kibicują dopiero po tym jak drużyna coś osiągnie a jak spadnie z ligi to sie do niej nie przyznają, ja jestem wiernym kibicem mojej drużyny i jak spadli wierzyłem że awansują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Do wszystkich fanow Pogoni Szczecin IP: *.shu.edu 15.05.03, 22:39 Bardzo sie ciesze, ze moja kochana druzyna Pogoni robi coraz wieksze postepy. Juz nie moge sie doczekac jak bedziemy w II lidze, a w nastepnym sezonie awansujemy do III ligii. Ja naprawde kocham moja druzyne ze Szczecina. Razem z babcia i dziadziusiem chodzimy na mecze. Pozdrawiam wszystkich moich przyjaciol i fanow Pogoni. Prosze sie nie podszywac pod moj nick-name "KRIS" Kris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosik Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.wierzbica.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 22:48 Janas - prosty człowiek, ale ma za to pomysł na dobrą gre kadry, tylko czy kadra ma chęć do gry??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.kat.cdp.pl 15.05.03, 23:02 do krisa i jego przyjaciol wierze ze kris koch wisle ALE ON JEST CHORY I ZAMIAST ISC SWIETOWAC NA RYNKU TO POWINIEN SIE UDAC DO PSYCHIATRY jak bedziesz na meczu w katowicach w niedziele daj znac gdzie jestes to ci zalatwie wizyte w rybniku lub toszku albo w lublincu masz do wyboru chociarz GKS cie troche uspokoji POZDRAWIAM GKS TO JEST POTEGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 23:12 wszyscy jestescie osłami bo jedyną polską drużyną z charakterem jest widzew lodz!!!!!jeśli chodzi o janasa to...nastepna wtopa!!!!nie nadaje sie by trenowac podwórkową drużynę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 23:22 Legia mistrz, mistrz, mistrz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.03, 23:24 A ja jestem z Jaworzna i mam motór a moj tato ma ciagnik i jestesmy najbogatsi i wszyscy nam zazdroszczom. I jeszcze moj wojek jest w sejmie i tam czasem mowi takie rzeczy i czasem cos blokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.05.03, 23:58 Gość portalu: Kris napisał(a): > Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalalala... dowcip, powtarzany do bolu przestaje byc dowcipem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bach Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.crowley.pl 16.05.03, 01:38 Gówno ludzi obchodzą wasze upodobania klubowe, to jest artykuł na temat narodowej reprezentacji , pewno należycie do grupy debili co się tłuką na meczach kadry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielka legia w drugiej lidze Do przyjaciół legionistów ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 01:44 Śmiać mi się z was chce legionistyczne debile. Zadziwia mnie że każda warszawska legionistka (przeważnie łysa i w dresie) obok wielkiej legii ubustwia wielką pogoń szczecin. To jest bardzo ciekawe, kilka tysięcy legionistek i każda ma tą samą ulubioną drużynę obok wielkiej legii - czyli wielką pogoń. W zasadzie zdanie mam wyrobione o legionistkach, co i pewnie widać w tym komentarzu, ale ciągle mnie zaskakują swoją bezmyślnością, robią i mówią tylko to co jest przyjęte za wersję oficjalną (czyli wielka pogoń jest 'przyjacielem' wielkiej legii i już), nie zdażyło mi się spotkać legionistki (choć mieszkam w stolicy) która kibicowałaby oprócz wielkiej legii także innemu zespołowi, oficjalnie nie uważanego za 'przyjaciela' wielkiej legii. Oczywiście mam świadomość że podobnie jest i w innych polskich miastach, lecz ja opisałem to co sam widziałem w Warszawie. Gdybym był mieszkańcem innego miasta pewnie śmiaćby mi się chciało z innych łysych debilek. Jednym słowem jebać wielką legie i całą polską wielkąsuperhiperekstraklasę. ps błędy robiłem celowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Do przyjaciół legionistów ... IP: 62.233.175.* 16.05.03, 12:56 Brawo. Mozesz bys=c z siebie dumny... Burak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bach Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.crowley.pl 16.05.03, 02:12 Janas nie ma żadnej koncepcji gry, to co robi to kompletny zamęt, jest gorszy niz Boniek, który co mecz sprawdzał nowych graczy, ale dawał szansę młodym, Janas też co mecz zmiena drużynę ale nie wprowadza nikogo nowego.Janas po obięciu kadry miał czas żeby obejrzeć zawodników w telewizji , pojezhać na mecze, wybrać około trzydziestu zawodników którzy potencjalnie by się nadawali do jego koncepcji. On nic takiego nie zrobił, zmarnował pół roku dla polskiej piłki.Jak przegramy ze Szwecją to powinniśmy go zlinczować. Trenerze przemyśl ten skład Dudek (Liberda,Bęben)Głowacki(Baszczyński),Bąk(Zieliński)Żewłakow (Sznaucner)Żurawski(Karwan,Hajto),Świerczewski (Kałużny,Sobolewski), Zdebel,Szymkowiak(Strąk),Kosowski,Krzynówek,Olisadebe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.crowley.pl 16.05.03, 02:28 Gość portalu: Kris napisał(a): > Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalalala... wał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.ipt.aol.com 16.05.03, 02:30 Gość portalu: Kris napisał(a): > Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalalala....... .......alalalalalalalalalalalalalala ,log alsiW jeH > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.socantel.net 16.05.03, 06:11 Aktualna ocena stanu piłkarstwa wskazuje na brak atutów niezbędnych do przebrnięcia eliminacji. Jesteśmy ciągle w sferze poszukiwań i nieprzygotowani nawet do koncepcji. Nie posiadamy zawodników wysokiej klasy. Odpuscił sobie też Oli. Nie sprawdzili się w reprezentacji zawodnicy Wisły. W tym stanie rzeczy tylko w determinacji można by szukać szans. Jednak do tego daleko. Na stan regresu musiała zapracować psychoza wytworzona przez Engla (w rzmierzchu kariery), Bońka i Listkiewicza. Regres obecnego Rądu też musiał udzielić się piłkarstu. W tym stanie poszukiwań możemy tylko wiązać nadzieje z nastenym pokoleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz P.Janas JAWNAS nie wierzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 08:16 Tak napisał Tomaszewski zgadzam się z tą opinią. Szukanie rozpaczliwe po omacku zawodników oraz kalkowanie pomysłów dziennikarzy z gazet sportowych to objaw bezradności selekcjonera. Już wielokrotnie i przez wiele lat niczego nie osiągnęliśmy w ME i tak będzie itym razem. DOBRZE ,ŻE MISTRZEM LEGIA A NIE TE P.... Z LEGŁY!!! I p POLSKI TEŻ JEST NASZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew-Legia 3:0 Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.atlas.com.pl 16.05.03, 09:26 Panie Janas, szuka Pan dobrego, skutecznego napastnika? Niech przyjedzie Pan w sobotę na mecz Widzew - Legia i popatrzy jak gra Piotr Włodarczyk. Ale zapewne Pan będzie promował "swoich" z Amiki. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack27 Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: 195.124.18.* 16.05.03, 09:36 Zeby tylko muszki nie wrocily , bo odpadnie jedna z " przyczyn " ewentualnej porazki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicxyz@interia.pl Re:JUZ JANAS MOZESZ ZACZAC PRZERWE WAKACYJNA ! IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 16.05.03, 10:40 od dzisiaj, bo MUSZKA NIE SIADA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Oddam Listkiewicza i Bońka za Engela. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 13:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Janie Tomaszewski - czas skośić trawę. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 13:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.05.03, 15:35 Chcemy Burkharda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacqplacq Re: Paweł Janas dla Gazety: Muszka nie siada IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.05.03, 17:36 nigdy nic nie zwojujemy jeśli do kadry będą powoływani zawodnicy nie grający w klubach....! po jaką cholerę Kryszałowicz.. ?? lubie GO .. ale niech chłopak wróci do gry , pokaże co umie...albo pójdzmy inną drogą .... może powołajmy Wierzchowskiego , Karwana i wszystkich innych którzy siedzą na ławkach... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżyc Hajto,Kłos-po co?Dąbrowski potrzebny!! IP: *.pomorska.net.pl / 192.168.3.* 19.05.03, 13:27 Jak mają wrócić Hajto,Kłos,to ja wole Engela na stanowisku reprezentacji Polski!!!Nie wiem dlaczego Bońka wzieli zamiast Engela na samym początku!!Engel potrzebny od zaraz,a Janas może być 2 trenerem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Dlaczego nie SYPNIEWSKI ??????? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 14:44 Wichniarek za każdym razem,gdy zostawał szansę -nie wykorzystywał jej.Igor Sypniewski został powołany raz przez J.Engela na mecz z Kamerunem i przez kilkadziesiąt minut pokazał próbkę swoich umiejętności. Dlaczego w chwili obecnej,gdy napastnicy reprezentancji Polski spisują się słabo, niespróbować Sypniewskiego - piłkarza dynamicznego,bardzo dobrego technicznie,ogranego na arenie międzynarodowej? Odpowiedz Link Zgłoś