Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Propozycje <PpFP>

19.05.03, 21:14
    w tym watku zbieram propozycje jak skojarzyc pary cwierćfinałowe PpFP.
    Chodzi mniwj wiecej o to , zeby nie spotkały sie po raz drugi druzyny grajace
    ze soba w PPFP.
    mysle raczej , ze pojedynki rozstrzygniemy tak :
    PpFP kontra PPFP
    a jak skojarzyc dokladnie to juz pozostaje do dyskusji

podaje ćwiercfinalistów:

1 Gladiatory klimon
    2 Upadłe Anioły Arch
    3 F.C.OKECIE Okeciak
    4 Świt Poznań Tompie
    5 FC.DZYNDZLE koszemelok
    6 Złocistokrwiści marsl
    7 FCJeleniag Mirekl
    8 Adee Team Adee
    Obserwuj wątek
      • Gość: bachus69 Re: Propozycje <PpFP> IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 19.05.03, 23:23
        Załamany odpadnięciem z pucharu Mufana, nie zdawałem sobie sprawy, że mogę
        walczyć tutaj. Dopiero przed chwilą oświecił mnie Arch. Zresztą w takich
        sprawach nie trzeba pytać mnie o zdanie- zawsze jestem chętny. Więc jeśli to
        możliwe, nie chciałbym oddawać swojego miejsca walkowerem. Liczę na zrozumienie
        zarówno u Prezesa Klimona jak i przede wszystkim u Prezesa Adee i przyjęcie
        mnie w poczet ćwierćfinalistów.
      • Gość: Arch Re: Propozycje <PpFP> IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 23:36
        Uwarzam ,ze miejsce nalezy się Bachusowi i jego Triceps Sqadowi. Nic nie mam do
        prezesa Adee, ale o ile dobrze pamiętaqm Tompie w pierwszym poscie PpFP pisal,
        ze oprócz pierwszycg dwóch drużyn od nas dołaczą również drużyny 3 miejsc
        drugiej rundy PPFP.
        Pzdr. Arch
        • Gość: bachus69 Re: Propozycje <PpFP> IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 19.05.03, 23:42
          To fakt Arch, ale z drugiej strony zgłosiłem się stanowczo za późno (choć
          terminu chyba nie było ustalonego). W każdym razie gra w ćwierćfinale byłaby
          dla mnie dużym zaszczytem.
      • mirekl3 Re: Propozycje <PpFP> 20.05.03, 08:16
        Witam szanownych prezesów. Jezeli nie moga się powtarzać pary z PPFP z
        rozgrywek grupowych to FCJeleniag oraz FC DZYNDZLE nie spotkaja sie z Upadłymi
        Aniołami . W innych przypadkach nie widze powtarzających sie par. Także jestem
        za przyznaniem miejsca Bachusowi. Troszke się zagapił ale w końcu zgłosił się
        przed terminem i to jego drużyna zajęła 3 miejsce. Zestaw par nawet nie był
        jeszcze dyskutowany. Nie widzę więc problemu. Co do zestawienia par to
        pomijając uwarunkowania jak wyżej pozostaje chyba losowanie. Tompie jako
        gospodarz rozlosuj i tyle. Ja wierzę ,że nie będzie machlojek. Pozdrawiam !
      • Gość: Arch Re: Propozycje <PpFP> IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 11:22
        O ile dobrze pamiętam to w pierwszym poscie PpFP napisane jest , że w
        ćwiećfinałach gospodażami pierwszego meczu bęa uczestnicy PpFP. Rozumiem przez
        to , że do nas dolosowane są drużyny z II fazy PPFP. Ponadto aby się nie
        powtórzyły pary z I fazy , tylko ja czyli Upadłe Anioły nie moge zagrać ani z
        FC Dzyndzlami ani z FC Jeleniag. Pozostałe zestawienia są dozwolone. A więc
        wychodzi, że pierwszy mecz :

Gladiatory -....
        FC Okecie -....
        Upadłe Anioły -....
        Świt Poznań -....

do których to zespołow dolosowane zostaną

Złocistokrwiści
        Triceps Squad
        Fc Dzybdzle
        FC Jeleniag

Zastanawiałem się nad kluczem jakim mozna by doloswać te zespoły i nic mi nie
        przyszło do głowy. Nalezy liczyć na organizatora PpFP czyli Tompiego i liczyc
        na to , że dokonane to zostanie uczciwe ( w co nie wątpie ). Poza tym przecież
        to tylko zabawa :). Jest jeszcze wcześnie , mamy czas :)
        Pozdr. Arch
        • Gość: kosze Re: Propozycje <PpFP> IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 13:20
          mamy czas... to od kiedy my jako przegrani 2 rundy PPFP zaczynamy grac.bo
          przeciez kolejka zaczyna sie juz dzis.
          pozdro.
          kosze
          p.s:tompi losuj innego wyjscia nie ma...
          • klimon Re: Propozycje <PpFP> 20.05.03, 18:24
            rzecywiscie. musze napr4awic swój bład. widze , ze adee zajał miejsce 4. wiec
            jego miejsce zajmuje bachus ze swoja druzyna.
            I jeszce jedna sprawa. wg mnie tompie chyba nie zdazy juz pkazac sie do j
            wpól do 9.
            wic o 19.30 rozlosuje pary cwiercfinałowe. jako II administrtor. losuje i
            wyniki moga sie opkazactakie ze jednak druzyny spotkaja sie po raz drugi, ale
            taka jest uciazliwosc losowania...

i obiecuje ze bede uczciwy

P_ary ćwiercfinsłowe n a 1 godzine przed kolejka ( jak sedziowie)
            do 19.30 ( chyba ze pojawi sie Tompie...)
            • Gość: tompie KLIMON-jestem na GG zrobimy losowanie!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.05.03, 18:41
              jak wyzej czekam.
              • klimon !!!!!pary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 20.05.03, 19:38

• Gość: Arch Re: Propozycje <PpFP> IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 19:17
              No mimo wszystko myśle ze zostana zachowane zasady , które zostały podane w
              pierwszym poscie PpFP. Nie to żebym sie czepiał, ale chyba po to sie je podaje
              aby ich dalej przestrzegać. Z reszta rozlosujecie jak będziecie chcieli.
              • Gość: tompie Losowanie trwa IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.05.03, 19:53
                Zasady podane na poczatku PpFP oczywiscie sa jedynymi jakich przestrzegamy w
                PpFP.A wiec
                Po rozegraniu I etapu drużyny z miejsc 1-2 w swojej grupie awansują do 1/4
                finału.Pozostałe 4 miejsca zajmą drużyny które w II etapie PPFP MUFANA zajma w
                swych grupach 3 miejsca (oczywiscie jezeli CI prezesi beda chcieli)
                ewentualnie
                w przypadku wolnego miejsca kolejno 4 druzyna ktora w klasyfikacji generalnej
                po 11 kolejce bedzie najwyzej.Rozgrywki w dwóch grupach potrwaja od kol.7-
                11.W
                kolejce 12-13 odbeda sie mecze 1/4 finału.Mecz i rewanz.Gospodarzami
                pierwszych
                meczy beda druzyny z PpFP.Przy takim samym wyniku decydują bramki strzelone
                na
                wyjezdzie.W 14 kol półfinały bez gospodarza w przypadku remisu bramkowego lub
                bezbramkowego np(0-0,1-1,itp.)decyduje liczba zdobytych punktow w tej
                kolejce.W
                15 kolejce wielki finał o sławe i cenne pamiatkowe nagrody, z zachowaniem
                zasad
                z kolejki 14.(Bardziej to chyba tylko PZPN mógł namieszac!).Oto składy grup.

W ostatniej chwili potwierdził udział prezes BACHUS i to jego druzyna zagra w
                1/4 finału,chociaz serce boli ze zabrakło miejsca dla ziomka z Poznania prezesa
                ADEE
                Za cwilke KLIMON poda wyniki losowania które odbyło sie mniej wiecej po srodku
                miedzy POZNANIEM a PODDEBICAMI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka