Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:14 Żeby wygrać z Prokomem nie wystarczy zagrać bardzo dobrze- to Prokom musi zagrać źle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenczos Anwil Anwil Anwil!! IP: *.satfilm.net.pl 24.04.07, 21:20 Anwil zagra świetnie, tak samo jak Prokom. Ale we Włocławku to ANWIL wygra! ____________________________ ANWIL <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Anwil świetny, ale Prokom lepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:24 Cała nadzieja w Kijewskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
pikpol Re: Anwil świetny, ale Prokom lepszy! 24.04.07, 21:40 Żeby wygrać z Prokomem nie wystarczy zagrać świetnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defr Anwil świetny, ale Prokom lepszy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:43 białek zawsze jest pewny i nic nigdy z tego niewychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet bez jaj z tym poziomem meczu... IP: *.chello.pl 24.04.07, 22:41 ...ok, nie oglądałem go, ale czy za NAJLEPSZY można uznać mecz, w którym zespół traci ponad 30 punktów w jednej kwarcie, ponad 50 w połowie? Czy Prokom walczył z całych sił, czy grał DOBRZE - łącznie z obroną? nie sądzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet haha, teraz przeczytałem dokładnie - LOL IP: *.chello.pl 24.04.07, 22:48 "Dla porównania: poniedziałkowy mecz Turowa Zgorzelec ze Śląskiem Wrocław zakończył się wynikiem 55:57. Ale w tamtym półfinale grają zespoły bez takich gwiazd jakie mają Prokom i Anwil." no bez jaj pane redaktore, bez jaj :))) W tamtym półfinale zespoły BRONIĄ - oto główna różnica. Poza tym jak można nazywać "perfekcyjną" grę zespołu euroligowego, który w starciu z drużyną BEZ GWIAZD - taką jak Anwil - traci ponad 50 punktów w połowie? Anwil ma niby Plutę, Jagodnika i Hilla, ale to są prowincjonalni zawodnicy w porównaniu z Besokiem, Dalmau czy nawet Wójcikiem. Zwycięzca półfinału Turów-Śląsk ZJE Anwil NA ŚNIADANIE, a z Prokomem też sobie poradzi. Zapamiętacie moje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: haha, teraz przeczytałem dokładnie - LOL IP: *.chello.pl 24.04.07, 23:36 dobra zapamietam zwycięzca półfinału anwil-prokom rozjedzie przeciwnika 4 do 0 na 1000000% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Widać na fianał zapowiadają się nudy IP: *.multicon.pl 25.04.07, 23:15 Może skończyć po półfinałach i rozdać medale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid Re: Widać na fianał zapowiadają się nudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 11:43 w porównaniu do anwilu i prokomu to śląsk i turów to liga powiatowa. finał będzie do 1 bramki. Odpowiedz Link Zgłoś