Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MARIUSZ CZERKAWSKI I JEGO AGENT PIASECKI

IP: *.dyn.optonline.net 26.05.03, 03:18
    Jak chcesz zobaczyc dlaczego kariera Czerkawskiego sie zakonczyla to obejrzyj
    ponizszy progrma na internecie

www.monitorpolski.com/AdaDysput.html

Pozdrawiam,
    Fan NHL ale nie Czerkawskiego
    Z Nowego Jorku

Obserwuj wątek
      • Gość: aero Re: MARIUSZ CZERKAWSKI I JEGO AGENT PIASECKI IP: *.sklep-behringer.pl 26.05.03, 13:22
        co za glupia wypowiedz
        • ochotnikfopp Re: MARIUSZ CZERKAWSKI I JEGO AGENT PIASECKI 27.05.03, 04:42
          Gość portalu: aero napisał(a):

> co za glupia wypowiedz

nie bedzie ona taka glupia jak wejdziesz na www.monitorpolski.com
          i zobaczysz na wlasne oczy
      • Gość: PROSTO Z USA Re: MARIUSZ CZERKAWSKI I JEGO AGENT PIASECKI IP: *.dyn.optonline.net 09.06.03, 02:25
        czy ktos zna PIASECKIEGO?

Gość portalu: NHL FAN napisał(a):

> Jak chcesz zobaczyc dlaczego kariera Czerkawskiego sie zakonczyla to obejrzyj
        > ponizszy progrma na internecie
        >
        > www.monitorpolski.com/AdaDysput.html
        >
        > Pozdrawiam,
        > Fan NHL ale nie Czerkawskiego
        > Z Nowego Jorku
        >
        • juve_maciek Re: MARIUSZ CZERKAWSKI I JEGO AGENT PIASECKI 09.06.03, 21:33
          MARIUSZ DOWALIŁ, ALE I TAK JEST NAJLEPSZYM POLSKIM HOKEISTĄ ...
        • Gość: m04 Re: MARIUSZ CZERKAWSKI I JEGO AGENT PIASECKI IP: *.lublin.mm.pl 09.06.03, 22:02
          Ja znam. Piasek Piasecki Plaża - idol mas, znakomity piosenkarz, wybitny aktor,
          wzór do nasladowania.

A tak w ogóle to zamknij sie wreszcie.
          • Gość: Geezoos Re: MARIUSZ CZERKAWSKI I JEGO AGENT PIASECKI IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 22:57
            ja znam jeszcze Lecha Piaseckiego. Co prawda nie osobiscie, ale zawsze...
            • Gość: DO GORY Re: MARIUSZ CZERKAWSKI I JEGO AGENT PIASECKI IP: *.summit01.nj.comcast.net 16.08.03, 11:53
              Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> ja znam jeszcze Lecha Piaseckiego. Co prawda nie osobiscie, ale zawsze...
              • Gość: do dołu Re: MARIUSZ CZERKAWSKI I JEGO AGENT PIASECKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.03, 15:27
                Gość portalu: DO GORY napisał(a):

> Gość portalu: Geezoos napisał(a):
                >
                > > ja znam jeszcze Lecha Piaseckiego. Co prawda nie osobiscie, ale zawsze...

do góry? puknij się w głowę człowieku i to mocno!
                jeśli to prawda, warto było o tym wspomnieć. im więcej o tym piszesz tym
                bardziej ludzie się wkurzają i mają w dupie los tej dziewczynki .mnie na
                przykład od jakiegoś czasu bierze kurwica jak widzę twoje posty i nie myślę ani
                o Czerkawskim ani rzekomo skrzywdzonym dzieciaku tylko o tym żeby cię spotkać i
                ci przywalić w kły za spamowanie na forum! naprawdę każdy kto je odwiedza już
                dawno poznał twój punkt wdizenia więc zamilcz W KOŃCU !!!!!!!!!!!1
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka