Gość: melan IP: *.as.kn.pl 13.05.07, 18:21 Gratulacje z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Prokom awansował do finału IP: *.aster.pl 13.05.07, 18:26 mnie najbardziej zawiódł jagodnik - widać było że mu sie niechce grać w odróżnieniu od thomasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thin_Air Re: Prokom awansował do finału IP: *.icpnet.pl 13.05.07, 18:28 Gratulacje z Poznania dla całej drużyny i Kijka. Ja to jeszcze pamiętam czasy niezłego Lecha i tandemu Kijewski - Durejko... Odpowiedz Link Zgłoś
mak_79 kijek... 13.05.07, 18:33 a zbudował zespół... taki budżet, tacy zawodnicy i ledwie wygrywają plk...połowa trenerów jet od niego o niebo lepsza...gratuluję prokomowi.kibic anwilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: kijek... IP: *.chello.pl 13.05.07, 18:54 dzieki,szkoda,że nasze zespoly musialy sie spotkac juz w polfinale.A z Kijewskim to pewnie jeszcze dlugo bedziemy sie meczyc.Pozdr z Trojmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bereit du mohair Re: Prokom awansował do finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 18:35 dzieki za graty z wrocka. wam zyczymy brazu!!!! kibice prokomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Prokom awansował do finału IP: *.satfilm.net.pl 13.05.07, 18:42 Brawo dla Prokomu ale wyrazy uznania dla Anwilu,który rownie dobrze mógł wygrac,bo WCALE nie był gorszym zespołem. Brawo Anwil!!Bo nasz Anwil najlepszy w Polsce jest!Brawo kibice Anwilu!Chylę czoła.Jesteście najlepsi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remus Re: Prokom awansował do finału IP: *.chello.pl 13.05.07, 19:00 zgadzam sie ze mecz byl godny finalu dzieki Anwilowi za piekna walke ale najlepszych kibicow w Polsce ma Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
c_22 Re: Prokom awansował do finału 13.05.07, 19:49 To był pojedynek gladiatorów . Już słaniali sie na nogach . To była piękna walka do końca . Chociaż jestem z Wrocławia to emocjonowalem się jak na meczu w Hali Ludowej . Okazuje się , że Sopot mimo tak wielkiego budżetu był(no nie był:) ) do pokonania . A kibiców to ma najlepszych Wrocław , Włocławek , Sopot i Turów . A teraz zagrzewamy zespół ze Zgorzelca do walki o mistrzostwo Polski . Ale niech wygra ten najlepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Prokom awansował do finału IP: *.amsnet.pl 13.05.07, 23:22 Sopot najlepszych kibiców ?! Domyślam się że nie byłeś w Sopocie na żadnym meczu - ja miałem okazję być. TO w 40 osób zagłuszyliśmy całą halę - nie liczac tego że puszczali gwizdy z głośników (!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Prokom awansował do finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:24 Gratukacje dla Prokomu... Mecz mogła wygrć kazda z drużyn, ale ten rzut Besoka :).... Szkoda , że w pierwszej połowie sędziowie puscili kilka (z 5 razy) fauli - przywilej korzysci to w innej dyscyplinie się stosuje. To zdecydowało, że w końcówce to gracze z Włocławka spadali z boiska za 5 przewinien, a zawodnicy Prokomu mieli o te kilka nie odgwizdanych fauli mniej. Faktem jest, że Anwil nie tracił w tych sytuacjach piłki ale faul to faul. No i jeszcze w pierwszej połowie kilka ewidentnych fauli po których Anwil niestety tracił piłke a Prokom wyprowadzał kontry. Nie mam nic do drużyny Prokomu, zagrali dobrze-moze nie oszałamiająco, pmogło im w końcówce szczęscie a w pierwszej połowie sędziowie. Mimo to gratulacje i dla Anwilu również... Bardzo dobry ciekawy mecz, szkoda, że finał będzie bardziej jednostronny. Lubie Turów, pamietam ich z 2 ligi jak do Poznania przyjeżdżali na mecze z drużyną, której już nie ma, ale Prokom i Anwil w naszej lidze to wyzsza półka niż reszta (nie komentujmy początku sezonu, który zdecydował o układzie tabeli, liczy się to jak gają te druzyny teraz). Kibic z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Gdanska Re: Prokom awansował do finału IP: *.chello.pl 13.05.07, 21:07 Co do sedziow zgadzam sie, tylko dodalbym cos jeszcze. Bo przyklady, ktore przywolales, mialy miejsce gdy Anwil zyskiwal duza przewage. Z kolei gdy Prokom odskakiwal, sedziowie pomagali lekko Anwilowi. Nie macie wrazenia, ze sedziowie mieli prikaz by doprowadzic do wyrownanej koncowki, a wowczas niech wygra lepszy? Doprowadzenie do 7 meczu rowniez nie jest wg mnie przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mak_79 Re: Prokom awansował do finału 13.05.07, 21:38 popatrz na styl w jakim anwil przegrywał 2 pierwsze mecze w sopocie, a w jakim wygrywał u siebie. ja zawsze w anwilu widziałem wolę walki, ambicję i przede wszystkIm ZESPół. a prokom? grupa świetnych indywidualności? imponuje mi besok, pacesas/ za wolę walki ;) / i slanina . jednak nie mają porządnej taktyki, kijek leży, co było widac w eurolidze. . ciekawe czy będzie dane kiedyś anwilowi tam zagrać... bardzo bym chciał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrs.iverson Re: Prokom awansował do finału IP: *.aster.pl 13.05.07, 21:45 To było najlepsze sędziowanie jaki widziałam- 2, góra 3 błędy. Hill przegrał "Anwilowi" mecz, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Prokom awansował do finału IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:20 no lekko przesadzasz ze Hill przegral Anwilowi final, na moje zawiodl nieco Jagodnik, szkoda ze i Bialek nie zagral tak jak w 3 (lub 4) meczu, niestety w koncowke tylko Andrew Oluta dwoil sie i troil, faule wykonczyly Anwil niestety. Gratuluje Prokomowi awansu do finalu choc przyznam ze z takim budzetem to nie zrobili tego w oszalamiajacym stylu, coz Kijek jednak nie jest wirtuozem trenerskim i to obok Pecesasa najslabsze punkty zespolu z Sopotu. Jesli Anwil utrzyma trzon zespolu- dokupi dobrego centra (przynajmniej 210-212) jako alternatywa dla Hilla tpo w przyszlym roku zdetronizuje Prokom (albo w finale z Turowem!!). Otasevic jak dla mnie kolosalne postepy poczynil , tylko ta nieco chaotyczna glowa. No a w Prokomie te trojki Masiulisa w drugiej kwarcie, dzieki nim Prokom wrocil do gry. Zawodzi Wojcik, czyzby juz nie byl w stanie grac na poziomie tego meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
pmacczak Re: Prokom awansował do finału 14.05.07, 16:00 Taa może od razu niech Anwil kupi Splittera i Scole na pf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pa_jonk Prokom awansował do finału IP: *.generacja.pl 13.05.07, 22:02 A w finale Tury rozniosa wielkich gwiazdorów z Sopotu i mysle,że dość szybko choc dla kibicow pewnie lepiej by bylo gdyby rozegrali 7 spotkan.No i świeta wojna o 3 miejsce - stawiam na Sląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybens Re: Prokom awansował do finału IP: *.chello.pl 13.05.07, 22:45 mylisz się gościu . prokom rozgniecie na miazge śmieszny turowik. będzie spacerek 4 do 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pa_jonk Re: Prokom awansował do finału IP: *.generacja.pl 13.05.07, 23:38 Zartujesz GOŚCIU :) Wasze śledzie nie maja szans i bolesnie sie o tym przekonaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet stawiam na Turów. IP: *.chello.pl 13.05.07, 22:59 Spotkanie z porządną obroną będzie sporym szokiem dla gwiazd z Sopotu. Ostatni mecz w eurolidze był już jakiś czas temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notes Re: stawiam na Turów. IP: 195.205.254.* 14.05.07, 17:12 mylisz się krzysztof!!! 4-1 dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet dla Kagera? IP: *.chello.pl 14.05.07, 21:04 ty jakiś gupi jesteś, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet pomyliłem się IP: *.chello.pl 14.05.07, 22:18 Spotkanie z porządnym atakiem będzie sporym szokiem dla lokalnych gwiazdeczek ze Zgorzelca. Ostatni mecz w Sopocie był już jakiś czas temu... Odpowiedz Link Zgłoś