Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prokom awansował do finału

IP: *.as.kn.pl 13.05.07, 18:21
    Gratulacje z Wrocławia.
    Obserwuj wątek
      • Gość: . Prokom awansował do finału IP: *.aster.pl 13.05.07, 18:26
        mnie najbardziej zawiódł jagodnik - widać było że mu sie niechce grać w
        odróżnieniu od thomasa
      • Gość: Thin_Air Re: Prokom awansował do finału IP: *.icpnet.pl 13.05.07, 18:28
        Gratulacje z Poznania dla całej drużyny i Kijka. Ja to jeszcze pamiętam czasy
        niezłego Lecha i tandemu Kijewski - Durejko...
        • mak_79 kijek... 13.05.07, 18:33
          a zbudował zespół... taki budżet, tacy zawodnicy i ledwie wygrywają plk...połowa
          trenerów jet od niego o niebo lepsza...gratuluję prokomowi.kibic anwilu.
          • Gość: ;-) Re: kijek... IP: *.chello.pl 13.05.07, 18:54
            dzieki,szkoda,że nasze zespoly musialy sie spotkac juz w polfinale.A z
            Kijewskim to pewnie jeszcze dlugo bedziemy sie meczyc.Pozdr z Trojmiasta.
      • Gość: bereit du mohair Re: Prokom awansował do finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 18:35
        dzieki za graty z wrocka. wam zyczymy brazu!!!!
        kibice prokomu
      • Gość: mania Prokom awansował do finału IP: *.satfilm.net.pl 13.05.07, 18:42
        Brawo dla Prokomu ale wyrazy uznania dla Anwilu,który rownie dobrze mógł
        wygrac,bo WCALE nie był gorszym zespołem. Brawo Anwil!!Bo nasz Anwil najlepszy
        w Polsce jest!Brawo kibice Anwilu!Chylę czoła.Jesteście najlepsi!!!!!
        • Gość: remus Re: Prokom awansował do finału IP: *.chello.pl 13.05.07, 19:00
          zgadzam sie ze mecz byl godny finalu dzieki Anwilowi za piekna walke ale
          najlepszych kibicow w Polsce ma Wroclaw
          • c_22 Re: Prokom awansował do finału 13.05.07, 19:49
            To był pojedynek gladiatorów . Już słaniali sie na nogach . To była piękna
            walka do końca . Chociaż jestem z Wrocławia to emocjonowalem się jak na meczu w
            Hali Ludowej . Okazuje się , że Sopot mimo tak wielkiego budżetu był(no nie
            był:) ) do pokonania . A kibiców to ma najlepszych Wrocław , Włocławek , Sopot
            i Turów . A teraz zagrzewamy zespół ze Zgorzelca do walki o mistrzostwo
            Polski . Ale niech wygra ten najlepszy :)
            • Gość: asd Re: Prokom awansował do finału IP: *.amsnet.pl 13.05.07, 23:22
              Sopot najlepszych kibiców ?! Domyślam się że nie byłeś w Sopocie na żadnym meczu
              - ja miałem okazję być. TO w 40 osób zagłuszyliśmy całą halę - nie liczac tego
              że puszczali gwizdy z głośników (!!!)
      • Gość: AS Re: Prokom awansował do finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:24
        Gratukacje dla Prokomu... Mecz mogła wygrć kazda z drużyn, ale ten rzut
        Besoka :).... Szkoda , że w pierwszej połowie sędziowie puscili kilka (z 5
        razy) fauli - przywilej korzysci to w innej dyscyplinie się stosuje. To
        zdecydowało, że w końcówce to gracze z Włocławka spadali z boiska za 5
        przewinien, a zawodnicy Prokomu mieli o te kilka nie odgwizdanych fauli mniej.
        Faktem jest, że Anwil nie tracił w tych sytuacjach piłki ale faul to faul. No i
        jeszcze w pierwszej połowie kilka ewidentnych fauli po których Anwil niestety
        tracił piłke a Prokom wyprowadzał kontry.
        Nie mam nic do drużyny Prokomu, zagrali dobrze-moze nie oszałamiająco, pmogło
        im w końcówce szczęscie a w pierwszej połowie sędziowie. Mimo to gratulacje i
        dla Anwilu również... Bardzo dobry ciekawy mecz, szkoda, że finał będzie
        bardziej jednostronny.
        Lubie Turów, pamietam ich z 2 ligi jak do Poznania przyjeżdżali na mecze z
        drużyną, której już nie ma, ale Prokom i Anwil w naszej lidze to wyzsza półka
        niż reszta (nie komentujmy początku sezonu, który zdecydował o układzie tabeli,
        liczy się to jak gają te druzyny teraz). Kibic z Poznania
        • Gość: z Gdanska Re: Prokom awansował do finału IP: *.chello.pl 13.05.07, 21:07
          Co do sedziow zgadzam sie, tylko dodalbym cos jeszcze. Bo przyklady, ktore
          przywolales, mialy miejsce gdy Anwil zyskiwal duza przewage.
          Z kolei gdy Prokom odskakiwal, sedziowie pomagali lekko Anwilowi. Nie macie
          wrazenia, ze sedziowie mieli prikaz by doprowadzic do wyrownanej koncowki, a
          wowczas niech wygra lepszy?
          Doprowadzenie do 7 meczu rowniez nie jest wg mnie przypadkiem.
          • mak_79 Re: Prokom awansował do finału 13.05.07, 21:38
            popatrz na styl w jakim anwil przegrywał 2 pierwsze mecze w sopocie, a w jakim
            wygrywał u siebie. ja zawsze w anwilu widziałem wolę walki, ambicję i przede
            wszystkIm ZESPół. a prokom? grupa świetnych indywidualności? imponuje mi besok,
            pacesas/ za wolę walki ;) / i slanina . jednak nie mają porządnej taktyki, kijek
            leży, co było widac w eurolidze. . ciekawe czy będzie dane kiedyś anwilowi tam
            zagrać... bardzo bym chciał...
            • Gość: mrs.iverson Re: Prokom awansował do finału IP: *.aster.pl 13.05.07, 21:45
              To było najlepsze sędziowanie jaki widziałam- 2, góra 3 błędy.
              Hill przegrał "Anwilowi" mecz, niestety.
              • Gość: zibi Re: Prokom awansował do finału IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:20
                no lekko przesadzasz ze Hill przegral Anwilowi final, na moje zawiodl nieco
                Jagodnik, szkoda ze i Bialek nie zagral tak jak w 3 (lub 4) meczu, niestety w
                koncowke tylko Andrew Oluta dwoil sie i troil, faule wykonczyly Anwil niestety.
                Gratuluje Prokomowi awansu do finalu choc przyznam ze z takim budzetem to nie
                zrobili tego w oszalamiajacym stylu, coz Kijek jednak nie jest wirtuozem
                trenerskim i to obok Pecesasa najslabsze punkty zespolu z Sopotu. Jesli Anwil
                utrzyma trzon zespolu- dokupi dobrego centra (przynajmniej 210-212) jako
                alternatywa dla Hilla tpo w przyszlym roku zdetronizuje Prokom (albo w finale z
                Turowem!!). Otasevic jak dla mnie kolosalne postepy poczynil , tylko ta nieco
                chaotyczna glowa. No a w Prokomie te trojki Masiulisa w drugiej kwarcie, dzieki
                nim Prokom wrocil do gry. Zawodzi Wojcik, czyzby juz nie byl w stanie grac na
                poziomie tego meczu?
                • pmacczak Re: Prokom awansował do finału 14.05.07, 16:00
                  Taa może od razu niech Anwil kupi Splittera i Scole na pf.

• Gość: Pa_jonk Prokom awansował do finału IP: *.generacja.pl 13.05.07, 22:02
        A w finale Tury rozniosa wielkich gwiazdorów z Sopotu i mysle,że dość szybko
        choc dla kibicow pewnie lepiej by bylo gdyby rozegrali 7 spotkan.No i świeta
        wojna o 3 miejsce - stawiam na Sląsk
        • Gość: rybens Re: Prokom awansował do finału IP: *.chello.pl 13.05.07, 22:45
          mylisz się gościu . prokom rozgniecie na miazge śmieszny turowik. będzie
          spacerek 4 do 0
          • Gość: Pa_jonk Re: Prokom awansował do finału IP: *.generacja.pl 13.05.07, 23:38
            Zartujesz GOŚCIU :) Wasze śledzie nie maja szans i bolesnie sie o tym przekonaja
      • Gość: kajet stawiam na Turów. IP: *.chello.pl 13.05.07, 22:59
        Spotkanie z porządną obroną będzie sporym szokiem dla gwiazd z Sopotu. Ostatni
        mecz w eurolidze był już jakiś czas temu...
        • Gość: notes Re: stawiam na Turów. IP: 195.205.254.* 14.05.07, 17:12
          mylisz się krzysztof!!! 4-1 dla nas
          • Gość: kajet dla Kagera? IP: *.chello.pl 14.05.07, 21:04
            ty jakiś gupi jesteś, no!
        • Gość: kajet pomyliłem się IP: *.chello.pl 14.05.07, 22:18
          Spotkanie z porządnym atakiem będzie sporym szokiem dla lokalnych gwiazdeczek
          ze Zgorzelca. Ostatni mecz w Sopocie był już jakiś czas temu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka