Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

---JAK ZAMIERZACIE OGLADAC WORLD CUP---

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:23
    -na eurosporcie mecze beda 24h pozniej i bez PL komentarza
    -Polsat kombinuje z porami meczów (chca retransmitowac mecze Polski o 20.30
    gdyz: "tak bedzie lepiej dla widza")
    w dodatku nie chca oddac TVP meczow repry, meczu otwarcia, polfinalow i finalu.
    A MAJA TAKI OBOWIĄZEK!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: leszek Re: ---JAK ZAMIERZACIE OGLADAC WORLD CUP--- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:21
        eurosport podobno nie ma prawa nawet do pokazywania samych bramek, a co mówić o
        retransmisji.

ja oglądać będę chyba gdzie się da - francuska tv, portugalska, niemiecka itp.
        może rosjanie coś pokażą. Nawet jak mecze będą kodowane np. w niemczech, to
        chyba mają oni na tyle zwyklej kultury, by własną reprezentację pokazać na ZDF
        całemu światu. na mój gust z satelity niekodowanej da się obejrzeć 2/3
        mistrzostw. leszek.
      • Gość: OLO Re: ---JAK ZAMIERZACIE OGLADAC WORLD CUP--- IP: *.chello.pl 02.12.01, 23:14
        Uwaga szefowie Polszmatu! W Warszawie przy Al. Stanów Zjednoczonych jest wasze
        biuro i nadajniki więc jak się znajdzie jakiś zdesperowany kibic to możecie
        mieć cienko.
        • Gość: paragon Re: ---JAK ZAMIERZACIE OGLADAC WORLD CUP--- IP: *.chello.pl 04.12.01, 00:57
          Widzę to gówno przez okno !!!!!!!!!!!
      • Gość: obi. Re: ---JAK ZAMIERZACIE OGLADAC WORLD CUP--- IP: 10.129.131.* 04.12.01, 09:27
        Gość portalu: Daek napisał(a):

> w dodatku nie chca oddac TVP meczow repry, meczu otwarcia, polfinalow i finalu.
        > A MAJA TAKI OBOWIĄZEK!!!

Nieprawda, nie mają obowiązku nic oddawać konkurencji. Zgodnie z zapewnieniami
        FIFA, muszą natomiast pokazać mecze Polski, mecz otwarcia półfinały, finał i mały
        finał NA ŻYWO w "telewizji ogólnodostępnej". W myśl definicji takim kanałem jest
        nie tylko TVP, ale też np. "zwykły" POLSAT.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka