Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hamilton miał wypadek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 16:37
    Jakto nie miał? przecież na treningu w monako otarl sie o sciane, i bolid
    musiał być scholowany.

pzdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: sniper Re: Hamilton miał wypadek IP: *.bie.lama.net.pl 21.06.07, 17:16
        A czytać to Ty umiesz?
        "W wyścigach nie miał jednak najmniejszej kraksy, choć na treningach w Monako
        zatrzymał się na stalowej barierze i jego bolid został zabrany z ulic Monte
        Carlo przez specjalny dźwig."
        • Gość: mzb A moja żona miała "wypadek" na karcie za 26.000 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:28
      • Gość: Karo taki z niego kierowca F1.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:24
        jak z koziej d... rajsentasza

jest liderem, a jeszcze nikogo nie wyprzedzil, gdyby nasz Robert jezdzil w
        McLarenie tez bylby liderem klasyfikacji
        • michalng Re: taki z niego kierowca F1.... 21.06.07, 18:34
          jak sie cały czas jest pierwszym to nie trzeba nikogo wyprzedzac :)
        • Gość: lol Re: taki z niego kierowca F1.... IP: *.uml.lodz.pl 21.06.07, 19:09
          Jak to nie wyprzedził :P, a tych co dublował to co niby?

^^
      • Gość: ii Re: Hamilton miał wypadek IP: 189.146.169.* 21.06.07, 18:21
        teraz bedzie aukcja kup kogarda za 100 tys funtow ktorego rozbil hamilton!
        zapewne znajdzie sie chetny
        • Gość: P1 Re: Hamilton miał wypadek IP: *.acn.waw.pl 21.06.07, 19:00
          Co to jest kogard?
      • Gość: ss Re: Hamilton miał wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:34
        nie ma to jak zadowolony z siebie wtorny analfabeta
      • Gość: Michal Re: Hamilton miał wypadek IP: *.dialog.net.pl 21.06.07, 21:28
        "w siedmiu dotychczasowych wyścigach czarnoskóry Brytyjczyk ani razu nie zajął
        miejsca poza podium"

...czarnoskóry... POLSKA! BIAŁO CZERWONI! Słusznie chyba powiedział wczoraj mój
        kolega, że trzeba stąd spie..ć.
        • Gość: okoń Re: Hamilton miał wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:34
          > ...czarnoskóry... POLSKA! BIAŁO CZERWONI! Słusznie chyba powiedział wczoraj mój
          > kolega, że trzeba stąd spie..ć.

czyżbyś oskarżał autora o rasizm?
          • Gość: Michal Re: Hamilton miał wypadek IP: *.dialog.net.pl 21.06.07, 21:39
            Oczywiscie. I nie tylko tego. Nie interesuje sie specjalnie F1. Ale o Hamiltonie
            slyszałem, ze jest nowy i dobry. Aż może 2 tygodnie temu natknąłem sie na
            artykuł w Wyborczej o tym, że jest czarny. :-D
            • Gość: zdzisio czarnoskóry brytyjczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 00:25
              > o Hamiltonie
              > slyszałem, ze jest nowy i dobry. Aż może 2 tygodnie temu natknąłem sie na
              > artykuł w Wyborczej o tym, że jest czarny. :-D

No ale maja udawac ze nie jest?

Zawsze do uprawiana sportow motorowych trzeba było miec pieniadze, a tu nagle
              pojawia sie syn imigrantow z Granady który dociera do F1 , ba jest liderem
              klasyfikacji. To jest naprawde ciekawe społecznie zjawisko.

Natomiast przyznaje ze też mnie razi uzycie słowa "czarnoskóry" - brzmi jak z
              dziewietnastowiecznej powieści o podrózy do afryki...

Natomiast chyba bardziej razi mnie to że autorzy wszelkiego rodzaju
              piśmiennictwa ( gazetowego najbardziej ) cierpią na maniakalną obsesje by nie
              uzyc tego samego słowa wiecej niz raz.

Dlatego jeżeli dziesięć zdań pod rząd ma ten sam podmiot to w kazdym uzyty
              zostaje synonim , choc tak naprawde w takiej sytuacji spokojnie tego podmiotu w
              kolejnych zdaniach mogło by poprostu nie być.

I to wydaje mi sie byc głównym powodem dlaczego bez przerwy słysze i czytam o
              "murawie" (chociaż nie słyszałem chyba żeby ktoś inny niz dziennikarz sportowy
              tak powiedział o trawniku ) czy o "czarnoskórym kierowcy maclarena" choć akurat
              kolorem skóry to Hamilton od rodowitych Europejczykow wiele sie nie różni.

• Gość: manek Hamilton miał wypadek IP: 80.48.180.* 21.06.07, 21:57
        ale cieć robił to zdjęcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka