Gość: stasiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 16:37 Jakto nie miał? przecież na treningu w monako otarl sie o sciane, i bolid musiał być scholowany. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sniper Re: Hamilton miał wypadek IP: *.bie.lama.net.pl 21.06.07, 17:16 A czytać to Ty umiesz? "W wyścigach nie miał jednak najmniejszej kraksy, choć na treningach w Monako zatrzymał się na stalowej barierze i jego bolid został zabrany z ulic Monte Carlo przez specjalny dźwig." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb A moja żona miała "wypadek" na karcie za 26.000 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo taki z niego kierowca F1.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:24 jak z koziej d... rajsentasza jest liderem, a jeszcze nikogo nie wyprzedzil, gdyby nasz Robert jezdzil w McLarenie tez bylby liderem klasyfikacji Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: taki z niego kierowca F1.... 21.06.07, 18:34 jak sie cały czas jest pierwszym to nie trzeba nikogo wyprzedzac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: taki z niego kierowca F1.... IP: *.uml.lodz.pl 21.06.07, 19:09 Jak to nie wyprzedził :P, a tych co dublował to co niby? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii Re: Hamilton miał wypadek IP: 189.146.169.* 21.06.07, 18:21 teraz bedzie aukcja kup kogarda za 100 tys funtow ktorego rozbil hamilton! zapewne znajdzie sie chetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P1 Re: Hamilton miał wypadek IP: *.acn.waw.pl 21.06.07, 19:00 Co to jest kogard? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Hamilton miał wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:34 nie ma to jak zadowolony z siebie wtorny analfabeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Hamilton miał wypadek IP: *.dialog.net.pl 21.06.07, 21:28 "w siedmiu dotychczasowych wyścigach czarnoskóry Brytyjczyk ani razu nie zajął miejsca poza podium" ...czarnoskóry... POLSKA! BIAŁO CZERWONI! Słusznie chyba powiedział wczoraj mój kolega, że trzeba stąd spie..ć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okoń Re: Hamilton miał wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:34 > ...czarnoskóry... POLSKA! BIAŁO CZERWONI! Słusznie chyba powiedział wczoraj mój > kolega, że trzeba stąd spie..ć. czyżbyś oskarżał autora o rasizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Hamilton miał wypadek IP: *.dialog.net.pl 21.06.07, 21:39 Oczywiscie. I nie tylko tego. Nie interesuje sie specjalnie F1. Ale o Hamiltonie slyszałem, ze jest nowy i dobry. Aż może 2 tygodnie temu natknąłem sie na artykuł w Wyborczej o tym, że jest czarny. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio czarnoskóry brytyjczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 00:25 > o Hamiltonie > slyszałem, ze jest nowy i dobry. Aż może 2 tygodnie temu natknąłem sie na > artykuł w Wyborczej o tym, że jest czarny. :-D No ale maja udawac ze nie jest? Zawsze do uprawiana sportow motorowych trzeba było miec pieniadze, a tu nagle pojawia sie syn imigrantow z Granady który dociera do F1 , ba jest liderem klasyfikacji. To jest naprawde ciekawe społecznie zjawisko. Natomiast przyznaje ze też mnie razi uzycie słowa "czarnoskóry" - brzmi jak z dziewietnastowiecznej powieści o podrózy do afryki... Natomiast chyba bardziej razi mnie to że autorzy wszelkiego rodzaju piśmiennictwa ( gazetowego najbardziej ) cierpią na maniakalną obsesje by nie uzyc tego samego słowa wiecej niz raz. Dlatego jeżeli dziesięć zdań pod rząd ma ten sam podmiot to w kazdym uzyty zostaje synonim , choc tak naprawde w takiej sytuacji spokojnie tego podmiotu w kolejnych zdaniach mogło by poprostu nie być. I to wydaje mi sie byc głównym powodem dlaczego bez przerwy słysze i czytam o "murawie" (chociaż nie słyszałem chyba żeby ktoś inny niz dziennikarz sportowy tak powiedział o trawniku ) czy o "czarnoskórym kierowcy maclarena" choć akurat kolorem skóry to Hamilton od rodowitych Europejczykow wiele sie nie różni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manek Hamilton miał wypadek IP: 80.48.180.* 21.06.07, 21:57 ale cieć robił to zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś