juriusz_huszkedres 30.06.07, 13:20 No i się wydało, teraz polecą łby... z Fuentesem na czele! Nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że Pantani się zabił właśnie z powodu dopingu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin TdF przestałem oglądać w 1998r. IP: *.ztpnet.pl 30.06.07, 13:50 gdy zdałem sobie sprawę, że wszyscy są czymś napompowani. W tym roku znowu włączę telewizor, nie liczę na to że są "czyści", ale moim zdaniem dużo się od tamtego czasu zmieniło. To bardzo dobrze, że we Francji się nie patyczkują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dużekołomałekoło A co na to powie "Święty" Lance Armstrong? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:33 NIGDY W ŻYCIU NICZEGO NIE BRAŁEM - powie. NIGDY. ZAWSZE BYŁEM CZYSTY - dorzuci na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan.antyk Re: A co na to powie "Święty" Lance Armstrong? IP: *.icpnet.pl 30.06.07, 18:02 jasne ze Lance jest czysty ;) heheheh i powie to trzymajac male dziecko na rekach, obok szeryl kroł a w tle bedzie lopotac amerykanska flaga. po czym maly niepelnosprawny chlopiec cierpiacy z powodu chemioterapii podjedzie do lansa na wozku i powie: jestes moim bohatarem, dzieki tobie walcze z rakiem i wierze, ze jestes czysty. Odpowiedz Link Zgłoś