Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Muskularne tenisistki

IP: *.aster.pl 01.08.07, 23:36
    Samo piękno :)
    Obserwuj wątek
      • parazyd Re: Muskularne tenisistki 02.08.07, 16:41
        Wyglądają na wyspecjalizowane roboty do odbijania piłeczki. Ale mogę się
        mylić...
      • Gość: mg Re: Muskularne tenisistki IP: *.aster.pl 02.08.07, 16:52
        taa, szczególnie z bekhendu, a Hingis i Czakwetadze to już normalnie waga
        superciężka ...
      • Gość: anabol Re: Muskularne tenisistki IP: *.net136.okay.pl 02.08.07, 16:53
        mozna byc powiedziec, ze najlepszymi zostaja te, ktore natura obdarzyla pewnymi cechami przydatnymi w tym sporcie - np. dobrymi predyspozycjami do rozwoju muskulatury i sily).
        uczynila czesc z nich (zwlaszcza tych mocno umiesnionych) dosc podobne w pewien sposob (i nie mowie o zenskich drugorzednych cechach plciowych), dodatkowo w brzydki sposob.

to pewnie po czesci prawda. ja jednak stawiam (przynajmniej w niektorych przypadkach) na wirylizacje bedaca pochodna uzywania wspomagania opartego na testosteronie i jego pochodnych.
        • Gość: obsevator Re: Muskularne tenisistki IP: *.tpl.toronto.on.ca 02.08.07, 17:02
          A co my Polaczki myslimy, ze takie kobitki jakie spaceruja po ulicach polskich
          miast, moga zwyciezac w tak wymagajacym sporcie? Polki sa przeciez
          najpiekniejsze, prawda? A my znamy sie na sporcie, kobietach, samochodach
          najlepiej na swiecie!
          • Gość: :O) hahaha IP: 81.144.219.* 02.08.07, 18:24
            Masz racje czlowieku - polactwo zna sie na wszystkim najlepiej.
            Najsmiesznieje mity to:
            - Polska ma japiekniejsze kobiety (wszystkei modelki sie chowaja)... ja sie
            pytam a gdzie te piekne polki sa? Jak jade doPoslki to mi sie plakac chce,
            patrzac na te twarze.
            - Jestesmy najmadrzejszym narodem - hahahahaahaha, a gdzie te uniwersytety?
            Gdzie nauka? Gdzie wynalazki??? Wszystk nagel znika jak sie pytasz o
            szczegoly...
            Polactwo narzeka na Unie Europejska... Juz widze jak polactwo by zarzadzalo
            czym kolwiek, jezeli ledwo radza sobie ze swoim rzadem... Daj im unie to
            zniszcza to w rok.
            Boze, az sie plakac chce.
            Polska to zdecydowanie jeden z najbardziej barbazynskich krajow na swiecie.
            • Gość: polak maly Re: hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:10
              dobrze sie nauczyles pisac po polsku, jak na cudzoziemca nienawidzacego naszego
              kraju.
              no chyba ze masz to po dziadku z Nalewek ?
              • Gość: :O0 hej glupku IP: 81.144.219.* 03.08.07, 10:51
                a kto powiedzial ze ja jestem cudzoziemcem??? Czyatc nie potrafisz, szmato?
                Jako Polak nie moge krytykowac Polski??? Dalej masz we lbie komunistyczny
                syndrom 'przyklaskiwania'??? Tak ci sie podoba w Polsce, lajzo jedna? Uwazasz
                ze jest cool? Uwazasz tak jak wiekszosc tych debili ze mamuy najpiekniejsze
                kobiety i jestesmy najmadrzejsi??? Wyjdza wiec na ulice i poptarz na te
                pretensjonalne, skwaszone ryje.
                Gdzie mam prac brudy i narzekac? Za granica? Tutaj bym nigdy nic takiego nie
                powiedzial znajomym poniewaz mi wstyd za ten kraj. Raz juz zabralem znajomych
                do Krakowa i myslalem ze sie spale ze wstydu (pewne rzeczy musielismy
                zwyczajnie przemilczec)!!!
                Brudy lepiej prac u siebie (czyli na polskim forum).
                Glupku jeden.
                • Gość: piottz Re: hej glupku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:38
                  Człowieku opanuj się. Nikt ci nie broni krytykować Polski, ale czemu od razu
                  wyzywasz innych od "szmat" i "łajz" itp jak ktoś ciebie skrytykuje. Trochę
                  kultury. A tak w ogóle to ludzie w innych krajach też uważają, że ich kraj jest
                  najlepszy, i tak było zawsze. Nie ma się co bulwersować. Jeżeli tak nienawidzisz
                  Polski to nikt ci nie każe tu przyjeżdżać ze znajomymi czy samemu żebyś nie
                  musiał się wstydzić za swoich rodaków. Dobrze, że nie wypowiadasz się na
                  zagranicznym forum dzięki temu my nie musimy się za twoje chamstwo.
            • koczisss Re: hahaha 02.08.07, 23:45
              To po co tu przyjeżdżasz do tej barbarii!
              Siedź u siebie i nie szczekaj tu!
      • Gość: Wacław Muskularne tenisistki IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.07, 17:35
        do jakich makabrycznych wynaturzeń prowadzi babska zawiść?!
        No ale wszystko w dzisiejszych czasach jest normalne, nie?

ech przydalby sie Maxiu z pipetka ;)
      • Gość: dexter Re: Muskularne tenisistki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 18:19
        święte słowa:)
        • Gość: krytyk Re: Muskularne tenisistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 18:23
          Popatrzcie, że one zazwyczaj prawą rękę mają dużo bardziej umięśnioną, a przez
          to grubszą. Taki brak proporcji, fuj...
          • Gość: tolek banan Re: Muskularne tenisistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:12
            jakbys konika walil 50 razy na dzien to tez by ci biceps spuchl.
            • Gość: megan Re: Muskularne tenisistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:31
              Tak, piękne. A w dziedzinie min nie ustępują... szympansom
              • Gość: in_love Re: Muskularne tenisistki IP: 89.19.86.* 02.08.07, 21:08
                Moja żona nie jest tenisistką ale uwielbia damską kulturystykę i namiętnie
                cwiczy na siłowni. Pomimo tego ze jest umiesniona bardziej ode mnie wcale mnie
                to nie przeraza, po prostu lubie damskie miesnie. Sex z taką kobietą to cos
                wspaniałego.
                • Gość: Wacław Re: Muskularne tenisistki IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.07, 11:57
                  A czy ktos ma prtensje do tego, ze matka wchowala Cie na dziewczynke?
                  Jestes dziewczynka i lubisz chlopcow. Nic nadzwyczajnego.
                  Wszystko ok.
                • biggerisbetter Re: Muskularne tenisistki 03.08.07, 14:23
                  in_love - ależ Ci zazdroszczę. Gdzieś Ty taki skarb znalazł? :) Ja też uważam,
                  że umięśnione kobiety są najseksowniejsze. Szkoda, że tak niewiele Pań może
                  pochwalić się muskulaturą. Wciąż, niestety, dominuje stereotyp, że wyrobione
                  mięśnie mogą mieć tylko mężczyźni.
                  • Gość: dr anabol Re: Muskularne tenisistki IP: *.net136.okay.pl 03.08.07, 15:06
                    tez mialem pisac, ze mu zazdroszcze :)

harmonijnie umiesniona (ale nie wybyczona - jest ogromna roznica) kobieta to kwintesencja seksapilu.

i jeszcze jedno - to w zasadzie gwarancja, ze zeniac sie ze zgrabna dziewczyna nie fundujesz sobie wieloryba w przeciagu 10 lat.
                    polki niestety tak maja - sa sliczne i powabne, poki sa (bardzo) mlode. pozniej blyskawicznie zamieniaja sie (z reguly) w niezadbane, upasione baby. calkowicie nienauczone dbania o siebie, 0 pojecia o odzywianiu. a szkoda, bo zadbana 35tka moze byc o wiele bardziej seksowna niz 20stka.

gratulacje in_love i wszystkiego najlepszego dla zony i dla ciebie.
          • lafor Re: Muskularne tenisistki 02.08.07, 21:10
            Ach, jakże te dziewczyny muszą se teraz pluć w brodę po nocach, że wybrały
            osiąganie sukcesów w zawodowym sporcie i związane z tym prestiż, satysfakcję,
            sławę i pieniądze, a utraciły bezpowrotnie szansę na podobanie się anonimowym
            krytykom z forum polskiego portalu internetowego! :D
            • Gość: Wacław Re: Muskularne tenisistki IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.07, 12:00
              jedyny ich problem pojawi sie wtedy, gdy beda chcialy miec mezczyzne za partnera.
              Emocjonalnie go wykoncza. Z jednej strony chca faceta a drugiej sa facetami.
              To sie nazywa homoseksualizm. Ktos bedzie musial umrzec na AIDS :(
              Roza to roza, a jak ktos twierdzi, ze tulipan to jest idiota.
              • lafor Re: Muskularne tenisistki 03.08.07, 14:34
                > jedyny ich problem pojawi sie wtedy, gdy beda chcialy miec mezczyzne za partnera.

Dlaczego "będą chciały"? Podejrzewam, że większość ma.

> Emocjonalnie go wykoncza.

Wyjaśnij mi jak powiązałeś wyższą niż u przeciętnego człowieka sprawność
                fizyczną zawodowego sportowca z "wykańczaniem emocjonalnym", cokolwiek to u
                Ciebie znaczy. Poza tym nie martw się - jakoś wątpię, żeby Ciebie to miało
                kiedykolwiek dotyczyć.

> Z jednej strony chca faceta a drugiej sa facetami.

Wyjaśnij mi jak powiązałeś wyższą niż u przeciętnego Wacława-zza-komputera
                sprawność fizyczną zawodowej tenisistki z "byciem facetem", cokolwiek to u
                Ciebie znaczy.

> To sie nazywa homoseksualizm. Ktos bedzie musial umrzec na AIDS :(

Zawiłości Twojej logiki są dla mnie niepojęte.

> Roza to roza, a jak ktos twierdzi, ze tulipan to jest idiota.

"I nikt nam nie wmówi że róża to róża a tulipan to tulipan!"
                Idiotą to trzeba być żeby myśleć, że wyczynowe zawodniczki uprawiające swoją
                dyscyplinę na najwyższym światowym poziomie będą grać i trenować na pół gwizdka,
                żeby im czasem mięsień nie urósł do objętości, której nie akceptują jakieś
                zakompleksione typy z forum. "Co by pomyślał Wacław?" - to pytanie na pewno
                zadaje sobie Kournikova przed wyjściem na kort.
      • Gość: ja A gdzie Mauresmo? Gra już z mężczyznami? IP: 217.17.38.* 02.08.07, 20:49
        Dlaczego nie ma jej (jego?) na zdjęciach?
      • Gość: tenisista Muskularne tenisistki IP: *.lom.vectranet.pl 02.08.07, 23:03
        kk
      • koczisss Re: Muskularne tenisistki 02.08.07, 23:43
        To jeszcze baby, czy już chłopy w kieckach?:)
        • Gość: Quasis Re: Muskularne tenisistki IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.07, 23:50
          lafor --> miazga tekst :-).
      • Gość: aga swietnie wygladaja IP: *.sie.vectranet.pl 03.08.07, 00:34
        tez mam takie rece :)
      • Gość: Marek A najlepsze ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 00:43
        ...dostaja za zwyciestwo Wimbledonu (w 3 setach) tyle samo co mezczyzni (ktorzy
        musza grac 5).
        • Gość: SzybkiSkalpel to jest piekne ! IP: *.gliwice.msk.pl 03.08.07, 04:38
          wysportowane panie sa najlepsze i najladniejsze ...
      • Gość: ZiomisławPaliblant dżizys krajst, ale pasztety... IP: *.e-wro.net.pl 03.08.07, 09:08
        dżizys krajst, ale pasztety...
        • Gość: okej Re: dżizys krajst, ale pasztety... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:50
          ciekawe dlaczego mezczyzni bedacy mistrzami tenisa nie wygladaja jak te
          zmutowane sterydowe potwory
          czyzby nie przykladali sie do gry?
      • Gość: trener Pani Wiliams IP: 82.160.23.* 03.08.07, 11:33
        mogłaby zacząć nosić bardziej obfite galotki bo jajca jej wyłażą
      • michal.augustyniak Re: Muskularne tenisistki 03.08.07, 14:33
        Gość portalu: andy napisał(a):

> Samo piękno :)

Co ty jesteś, upośledzony? Wyglądają jak chłopy w sukienkach! Same krowy!
        • Gość: e tatuś IP: *.blue-net.com.pl 03.08.07, 23:03
          Szatnia, po treningu Serena do Venus:
          - wiesz, ojciec to chyba nam coś dosypuje do jedzenia
          - a dlaczego tak sądzisz?
          - bo ostatnio zaczęły mi rosnąć włosy tam, gdzie nigdy mi nie rosły
          - a na przykład gdzie?
          - na przykład na jajach
          • michal.augustyniak Re: tatuś 09.09.07, 06:18
            ROFL! HAHAHAHAAHAH! Śmieszne! Brawo. Hehehehehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka