Gość: jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:35 Dziewczyny! Tak trzymać! Spokój i praca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roki Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.icpnet.pl 17.08.07, 09:37 Mecz rewelka!! Ale dlaczego GW nie raczyła o nim wspomnieć ani słowa przed?? Dlaczego nie było info, że można go obejrzeć na Eurosporcie?? A gdzie relacja z czuba? Wstyd gazeto, wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:04 > Dlaczego nie było > info, że można go obejrzeć na Eurosporcie?? Oglądasz transmisje tylko jak ich transmisje telewizyjne są reklamowane w internecie? Weź program telewizyjny do łapki i zobacz co jest kiedy w telewizji, po to go wymyślili, a nie wymagaj, żeby prywatny portal, reklamował prywatną telewizję. Info o zwycięstwie na stronie startowej gazety, pojawiło się od razu jak mecz się skończył, a że nie rozpisywali się w artykule. Weźcie wyluzujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassia Re: Złotka pokonały Rosjanki! IP: 212.160.172.* 17.08.07, 11:42 bedzie powtórka wieczorem (na eurosporcie). tRZeba obejrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk coś tu jest nie tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 12:13 wszystkie drużyny tracą formę, domyślam się, że są w trakcie przygotowń do ME, a nasze formę zyskują. Żeby tylko kryzys nie zaczął się w trakcie ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh Gazeta fajtłapy! IP: 212.160.172.* 17.08.07, 09:39 Podajecie tę informacje jako ostatni z serwisów internetowych. Nie było relacji live!!! Klapa z waszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mert dokładnie,o meczu dowiedziałem sie z RadiaZetBzdet IP: 80.50.20.* 17.08.07, 09:44 Sprawdziłem na innych serwisach. Jako pierwsze info pojawiło sie na onecie, potem na wp. Czekam czekam, na sport.pl info ciagle nie ma. Sobie myśle pewnie przygotowują obszerną relację, więc troche poczekam. Po 15 minetach patrze a tu tylko wynik meczu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: dokładnie,o meczu dowiedziałem sie z RadiaZet IP: *.ihar.edu.pl 17.08.07, 09:46 wogóle ten cały portal sport.pl jest do bani!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mert A ja myśle,że to najlepszy portal i dlatego czegoś IP: 80.50.20.* 17.08.07, 09:48 trzeba od niego wymagać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: A ja myśle,że to najlepszy portal i dlatego c IP: *.ihar.edu.pl 17.08.07, 11:42 najlepszy???????? chyba dla totalnego amatora i kogoś kto nie wymaga wiele od portalu o nazwie Sport.pl!! Nawet wyniki meczów ekstraklasy sa umieszczane w ogólnej tabeli w takim tempie, że nawet kilka godzin po zakończeniu rozgrywek tabela nie jest zaktualizowana...co to ma być??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mert Racja,że wyniki dość późno są aktualizowan,ale IP: 80.50.20.* 17.08.07, 14:20 ja patrze pod kątem fachowości komentarzy, felietonów. Przede wszystkim piłkarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Złotka pokonały Rosjanki! 17.08.07, 09:46 joł! brawo Złotka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.109.192.213.cable.satra.pl 17.08.07, 10:19 Brawo Panie, brawo ten Pan (Bonitta)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary Gratulacje IP: *.crowley.pl 17.08.07, 10:20 Powodzenia w turnieju finałowym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stpierre Re: Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.chello.pl 17.08.07, 10:25 Skoda, że tego nie widziałem. Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.08.07, 10:40 Graaaaatuuuuulacjeeeeeee !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lina Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:47 Miło było popatrzeć,tylko dlaczego obie reprezentacje nie mogą graćdobrze,żal patrzeć,jak chłopaki się męczą, może dzisiaj dostroją się do dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinto Jakie to przyjemne: "Złotka pokonały Rosjanki!" .. IP: 217.153.44.* 17.08.07, 11:06 "Lina" nie narzekaj na grę drużyny męskiej, wygrywają i włąściwie tylko to się liczy, na danym etapie przygotiowań do ME. A Paniom życzę aby wygrały drugi turniej eliminacyjny, a później w finale zajęły pierwsze miejsce, po wygranej z Brazylią! Jest dobrze, może być tylko jeszcze lepiej! Tak trzymać! A ja jeszcze pięć lat temu nie wierzyłem, że możliwe są zwycięstwa drużyn siatkarskich reprezentacji Polski z Rosją w stosunku 3:0! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Re: Jakie to przyjemne: "Złotka pokonały Rosjanki IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 11:11 Brawo dla dziewczyn! Po turnieju w Montroux myslalem ze bedzie kiepsko ale teraz to jest po prostu szok! Polki bija wszystkich! Tak trzymac dziewczyny! Bonitta to drugi Lozano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raomino Re: Jakie to przyjemne: "Złotka pokonały Rosjanki IP: *.chello.pl 18.08.07, 01:52 "tinto", musisz zacząć się przyzwyczajać do tego, że polskie siatkarki będą w najbliższych latach potęga. Na jakiej podstawie tak sądze? Otóz nasza druga reprezentacja, wystepujaca na Uniwersjadzie pokonala Serbie 3:0 (po wygranej 3:0 z Chinkami w półfinale), z kilkoma zawodniczkami, z pierwszego skladu (z ktorym pierwsza reprezentacja ostatnio przegraa). Może być tylko lepiej, bo gorzej już było. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Złotka pokonały Rosjanki! 17.08.07, 11:12 Gratulacje za naprawdę dobrą grę.Życzę koncentracji i mocnej motywacji na Kazachstan i Japonię.Turniej jeszcze trwa.Niech fanfary zagrzmią po ostatnim gwizdku sędziego w meczu z Japonią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prpr 22:24?? IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 17.08.07, 11:28 Co to za amatorszczyzna w ogóle jest. Ludzie kochani, jak piszecie relacje, nie dość, że jako ostatni w necie chyba, to przynajmniej nie odwalajcie takiej amatorszczyzny, że Polki obroniły setbolka przy stanie 22:24 bo taki stan to koniec gry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: 22:24?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:36 Czy ty wiesz co piszesz? koniec gry to 22:25 !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio dobrodziej Re: Złotka pokonały Rosjanki! IP: 80.48.49.* 17.08.07, 11:40 zajebiście!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starsza Pan Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:44 Gratulacje ,mecz był bardzo ładny i trzymał w napięciu.Wielka szkoda że tylko na Eurosporcie mozna obejrzeć!!!!!!!!!Polsat mógłby się popisać i zafundować młodym na wakacjach takie widowisko a nie ciągłe powtorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassia Re: Złotka pokonały Rosjanki! IP: 212.160.172.* 17.08.07, 11:46 Polsat pokazuje na zywo mecze siatkarzy (memoriał..) - więc nie tylko powtórki,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putin Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 12:03 ciekawe czy powinienem interweniować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toopa Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 12:23 I jak tu możnaby je nie kochać? Nawet gdyby nie wyglądały tak odlotowo! Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Złotka pokonały Rosjanki! 17.08.07, 12:36 To wspaniale. Moskalstwo, to zapiekły wróg Polski i Polaków. Wygrać cokolwiek z moskalstwem, to tak jak obronić NIEPODLEGLOŚĆ. Oprócz tego, to te moskalskie siatkarki są najbrzydsze na świecie (tylu brzydkich dziewcząt na metr kwadratowy jeszcze nie widziałem!). Niech żyją wspaniałe polskie siatkarki! Mecz z Rosją, to zawsze walka dobra ze złem. To starcie dwóch odmiennych cywilizacji!!! Dobrze, że wygrała lepsza cywilizacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd a co robi teraz niejaka Barańska ? IP: *.komster.pl 17.08.07, 13:10 pewno paznokcie se maluje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaSsTiXx Re: Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.ssnet.pl 17.08.07, 13:49 Ja tam nie lubie babskiej siaty, jakoś im to idzie i teraz będą z nich robić wielkich sportwoców, tak jak z naszą piłką ręczną tak sie wszyscy nie interesowali a jak co do czego to sie bawili świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Zloto na Uniwersjadzie. IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.07, 14:07 Nie martw sie. Wystarczy, ze dalej nie bedziesz sie interesowal i tutaj nie udzielal. Wtedy problem zniknie sam. Brawo laski. A na Uniwersjadzie zloto - Polska:Serbia 3:0 (-19, - 18, - 17). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mert Racja,że wyniki dość późno są aktualizowan,ale IP: 80.50.20.* 17.08.07, 14:18 ja patrze pod kątem fachowości komentarzy, felietonów, przede wszystkim piłkarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Złotka pokonały Rosjanki! 17.08.07, 15:21 zuch dziewczyny! -------------- -------------- rusofobki pocalujata mnie w dupe! he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve wygrywaja zbyt wczesnie? IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.08.07, 15:42 jezeli to jest optymalna forma to nie utrzymaja tego do igrzysk.Wyglada na to,ze reszta zaczela przygotowania do igrzysk i szykuja optymalna forme na Pekin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomdul Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 15:43 Dlaczego w Gazecie zdjęcia siatkarek są przeważnie jakieś nieaktualne. Ani w zajawce, ani tutaj w artykule zdjęcia nie pochodzą z opisywanego meczu. Po pierwsze, Polki grały w biało czerwonych strojach, a nie w czerwonych, po drugie, ani razu nie wystąpiła w tym meczu Bełcik, więc skąd szanowna redakcja te zdjęcia wyciąga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Złotka pokonały Rosjanki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 19:11 Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś