Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozśmiesza mnie ta cała transferowa Polonia

IP: *.tvk.torun.pl 24.10.07, 09:53
    Wasz prezes buja w obłokach a wy we wszystko mu wierzycie.W zeszłym roku obudziliscie się z ręką w nocniku. Hancock, Gollob,Harris,Jonsson,Davidsson,Klecha,Buczkowski,Saifutdinov to chyba skład na Mistrza Polski,a nie na I lige?Jak temu dziadowi po wyborach nie jest wstyd ogłaszac takie nowiny?Skad weźmie kasę na te mecze?Zal mi was bydgoszczanie,ze macie takich ludzi w zarzadzie za 400 tyś z dzikusa balu długo nie będzie ot co na 1-2 kolejki...Pozdrawiam i trzymam kciuki za lepsze czasy
    Obserwuj wątek
      • muvon200 Żebyś się koleś nie zdziwił :) 24.10.07, 10:04
        Tyli mi wisi. Chcę dobrego żużla w Bydgoszczy. Czy to będzie załatwiał Tylinger
        czy Mały Kazio to jeden pies. Mi to wisi.
        • Gość: Szrek Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 07:03
          Kolega "obserwator" się myli a poza tym jest "zaściankowo złośliwy".
          Sreberko w oczy razi czy w krzyżu czujesz jeszcze "smak policyjnej
          pały" z finału ligi? Nasz pan prezes ma bardzo szerokie kontakty i
          jest powszechnie szanowany w żużlowym światku (na poparcie tej tezy:
          zobacz wyniki głosowania nad "DK"). Dlatego tylko twoja zazdrość
          powoduje, że z niego drwisz. Gdyby tylko chciał zatrudniłby tych
          wszystkich co wymieniłeś i jeszcze by Dżejsona wrockowi wykupił i by
          na Eligę wam gwiazd zabrakło. Takiego mamy obrotnego prezia że nam
          tylko zazdrościć możecie a nie drwicie tylko i drwicie. Wstyd mi za
          was, małej wiary piłkarze...
          • Gość: Chris Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) IP: *.tvk.torun.pl 25.10.07, 10:33
            KROWA KTORA DUŻO RYCZY MAŁO MLEKA DAJE...Zeby przypadkowo nie skonczyło się tak,ze w przyszłym roku będą derby,ale nie z Toruniem, nie z Grudziadzem,tylko reaktywowanym beniaminkiem z Piły, notabene Tyllingera:)Ostrów też się odgraza 4 lata ze awansuje do E-ligi, w końcu działaczom puściły "zaciski:;) i mają swoją afere korupcyjną..Wczoraj słyszałem w bydgoskiej TV wieczorem,ze Polonia szykuje pakę bo moze się okazać,że któryś z zespołów nie dostanie licencji:/Jezeli tak poważni działacze podchodzą do sportu w taki sposób i w mediach publicznie opowiadaja o takiej sytuacji z lekka drwina na buzi,to ja współczuje kibicom bydgoskim...
            • pizdonia dętka roku ! 25.10.07, 13:57
              Z perspektywy czasu mozna już Tylingerowi jako działaczowi
              przyznać "dętkę roku". Bowiem poza przechwałkami i obiecankami nic
              konkretnego nie osiągnął. Najbardziej się wsławił łgając w ubiegłym
              roku, kiedy oglosił wszem i wobec,że z Protasem jest dogadany i
              podał termin podpisania kontraktu. Podobnie ma się sprawa z
              Gollobem gdzie oglosił,że jest z nim dogadany jedynie pozostaje
              podpisać kontrakt.
              Tu historia się powtórzyła, bo po wypowiedziach T.Golloba wynika,że
              żadnego "dogadani" nie było,a Tomek jak narazie jest daleki od
              powrotu do Bydgoszczy.
              • Gość: ona Tomak również kombinuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 11:15
                Kombinuje to niestety ,ale jednak Tomuś... Wiem, że większość z Was ma uczulenie
                na słowo Tillinger i wszytsko co złe to według Was jego wina... Nie będę Was ani
                poprawiać ani nawracać, uważajcie sobie tak dalej macie takie prawo... Niestety
                prawda jest taka, że już we wrześniu Tomuś bardzo często nawiedzał Leszka i
                zapewne go mamił... Tak, tak moi drodzy sobie grał w pewną gierkę z Lesiem...
                Bardzo dobrze, że ten ostatni w końcu powiedział NIE dosyć kombinacji
                gwiazdeczek! Nadal będę szanować Tomka jako wielkiego zawodnika lecz w tej
                kwestii bardzo zawiódł przede wszystkim swoich kibiców, którzy są za nim od
                ładnych kilkunastu lat, przez całą jego karierę, bo on będzie zawsze nasz
                bydgoski mimo, że czasami okazuje tą miłość nie w taki sposób jak powinnien. I
                nie mówicie, że pierwsza liga to wstyd dla takiego zawodnika, mniejsze pieniądze
                itd...., bo Tomuś to już nie 20-latek, nie rozwinie się już to raz, dwa jest
                bardziej realnie patrzącjest już u schyłku swojej kariery, a kasy zdążył już
                tyle w trakcie kariery natrzepać, że jest juz ustawiony i w przypadku powrotu by
                nie zbiedniał, a i wstyd to nie jest bo tu jest jego dom, to jest klub, który go
                wychował, tu są ludzie ,którzy go uwielbiali i nadal to robią... A więc gdyby
                wrócił to zyskał by jeszcze na szacunku, a i mógłby dodać do swoich ogromnych
                już zasług dla bydgoskiego żużla jeszcze jedną, w postaci wprowadzenia Polonii
                do e-ligii. Z tego co widać jednak pan Tomasz od wdzięczności kibiców,
                satysfakcji, którą mógłby mu dać jego duży osobisty wkład w ewentualny awans,
                woli zapewne większe ekstraligowe pieniążki np.(podobno Gorzowa)czyli naiwnych i
                rozrzutnych beniaminków, co już kiedyś pokazał, co onacza, że tak kocha Polonię
                jak pewien zielonogórzanin niegdyś i do niedawna pewnien Skandynaw... To niby
                normalne w sporcie, lecz myślałam, że Tomek jest trochę inny, że naprawdę jest
                emocjonalnie związany z bydgoskim klubem, jak widać jednak się myliłam...
                • Gość: ona sorry miało być oczywiście Tomek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 11:15
            • Gość: Szrek Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 13:57
              Przed zakończonym spadkiem sezonem Polonia też miała mieć "pakę" na
              jeden z medali. Dlatego obecne zapowiedzi traktuję na tym samym
              poziomie jak przechwałki impotenta z cyklu: będę miał udany stosunek
              jak mi stanie"
              • muvon200 Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) 25.10.07, 16:17
                już podpisane z Jonsonem, Buczkiem i Jonasem. Emil ma ważny
                kontrakt, Jeszcze junior zostaje, na Klechę trzeba poczekać. Jeśli
                nie podpisze to ktoś się do tej paki znajdzie. Uważam, że już jest
                silniejsza od poprzedniej.
              • Gość: baca Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.07, 16:17
                Som tacy co jejim zawse staje. Psed łocami hej.
                • Gość: Szrek Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 03:55
                  Som tes takie co jak pytajom laske po robocie na parkowej
                  ławecce: "I jak było kochanie, w dechę?" a łona
                  łodpowiado: "Przeważnie". A nase zuzlowcyki wef pirsy lidze hej!
                  • Gość: baca Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) IP: 83.238.144.* 26.10.07, 08:38
                    Wy tego gazdo z ty jałtopsji nie wicie co?
                    • Gość: Szrek Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 19:52
                      Coście Baco? Jakem zaciongnął Maryśke do parku to syćkie ławecki jus
                      były rozPiSgane.
                      • Gość: baca Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.07, 12:06
                        Jak PO prowdzie pedzieć to jo żech tam tys był jale z moi strony to
                        była jano Samoołobrona za to taka co moja Jaguś jaż PiScała z
                        uciechy hej i pedziała co jak co ale wy baco w ty robocie to
                        jesteście LiDer.
                        • Gość: Szrek Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 05:44
                          Ino coby bez to PiScenie cisy nocny nie narusyła bo jak się somsiady
                          łobruskom to łoskot będzie łokropny. Bo to wicie nie każden somsiod
                          jest wyrozumiały jak ten co milcy
                          • Gość: baca Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 21:27
                            A wy co gazdo mocie problem z wczesnym budzeniem lebo Jadźka
                            psyjechała i jano żeśta ji dali chwila łodsapnunć hej.
                            • Gość: Szrek Re: Żebyś się koleś nie zdziwił :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 21:30
                              Coście Baco. Monsz wrócił to ja bez balkonik i dyla do domu. A że
                              przed snem lubiem do kompa zajrzec to i wcześnie wyszło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka