Gość: Knicks IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 19:05 New York Knicks mistrzem NBA !!! Spree i Houston najlepsi są !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LB Re: New York KNICKS - mistrz NBA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 12:34 Ale który z nich będzie oddawał decydujące rzuty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żorż Re: New York KNICKS - mistrz NBA IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 23.03.01, 18:48 Może ten który będzie w lepszej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: New York KNICKS - mistrz NBA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.01, 11:55 Jakby Michael Jordan oddawał w decydujących akcjach piłkę do lepiej ustawionych partnerów, to najważniejsze rzuty oddawałby Bill Cartwright albo inna "gwiazda" Chicago. Mecz NY-Sacramento. O wyniku zadecydował Kurt Thomas trafiając za trzy punkty. Pytanie do fanów Knicks: Chcięlibyście by Thomas w kolejnych meczach też próbował? (dodam, że to był jego pierwszy celny rzut za 3 w karierze). LB PS Ale i tak będę kibicował Knicks, bo na Wschodzie to obecnie jest bryndza...i nie bardzo jest komu kibicować (poza 76). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: New York KNICKS - mistrz NBA IP: *.icom.ca 05.05.01, 05:04 Gość portalu: LB napisał(a): > Jakby Michael Jordan oddawał w decydujących akcjach piłkę do lepiej ustawionych > > partnerów, to najważniejsze rzuty oddawałby Bill Cartwright albo inna "gwiazda" > > Chicago. Widac ze rozumiesz ten sport. Portland ma same gwiazdy, i dlatego sa slabi. Nie ma tam lidera. Lakersi nie maja tylu gwiazd, ale wiadomo kto tam rzadzi (Shaq i Kobe). Dlatego sa mistrzami. Bullsi mieli tylko jednego super gracza, Jordana, a reszta pomagala Jordanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KNICKS Re: New York KNICKS - mistrz NBA IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 20:00 I Spree i Houston są zajebiści. Ten żuca kto jest np. nie kryty. Zawsze jest jeszcze Rice i Jackson oraz Camby. Dawać Webbera !!! Camby na centrze a Webber na PF-ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: New York KNICKS - mistrz NBA IP: *.proxy.aol.com 24.03.01, 21:17 Clevaland Cavs mistrzami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knicks Do polaka IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 22:54 Cavs nie mają szans ! NYK mistrzem !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Do polaka IP: *.proxy.aol.com 25.03.01, 04:48 W prawie 100%,NYKnicks dowala wszystkim,znowu bedziemy swietowac na paradzie na 5-Tej Avenue,jak co roku mamy ta okazje.A inni?Pomarzyc sobie moga.Ale maja jeszcze POLSAT.Popatrzcie sobie na prawdziwa demokkracje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Do polaka IP: *.proxy.aol.com 25.03.01, 07:20 Mimo ze wyroslem i wychowalem sie w NYC,czyli w miescie gdzie wszystko jest mozliwe to jednak w cuda nie wierze.Jazz vs Phillies-NBA final. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Do polaka IP: *.icom.ca 29.04.01, 06:43 Gość portalu: Chris napisał(a): > Mimo ze wyroslem i wychowalem sie w NYC,czyli w > miescie gdzie wszystko jest mozliwe to jednak w cuda > nie wierze.Jazz vs Phillies-NBA final. Jednak chyba wierzysz. Staruszki z Utah pokonaja Lakersow albo Spurs? A Phillies to druzyna baseballowa. To by byl prawdziwy cud gdyby Phillies grali w finale NBA heheh. Odpowiedz Link Zgłoś
saper Re: Do polaka 01.05.01, 03:23 Gość portalu: Chris napisał(a): > Mimo ze wyroslem i wychowalem sie w NYC,czyli w > miescie gdzie wszystko jest mozliwe to jednak w cuda > nie wierze.Jazz vs Phillies-NBA final. przeczysz sam sobie pozdrawiam saper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Do polaka IP: *.proxy.aol.com 25.03.01, 07:53 o czym ty mowisz kto wygrywa co roku?Yanks tak ale nie knicks.A z Cavs to byl tylko zart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Do polaka IP: *.proxy.aol.com 25.03.01, 18:54 A ja wiem swoje,mistrzem beda N.Y.Knicks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knicks Założyciel wypowiada się ! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 21:47 Ludzie ci co nie wierzą, że NYK zdobędzie mistrza to się przekonają. W finale konf. wsch. pokonamy Philadelphię a w finale NBA SAS lub LAL !!! Już Allan i Spree się o to postaraja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Założyciel wypowiada się ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.01, 11:45 A widziałeś wynik ostatniego meczu z Sacramento. Porażka Knicks po dogrywce. A Kings grali w 7, rezerwowi: Pollard i Turkoglu. Czy myślisz, że Knicks mogą w tej sytuacji wygrać mistrzostwo. Poza tym w ciągu 4 kwart dali sobie wrzucić 110 ptk. Kiepsko jak na zespół zorientowany na defensywę. C-Webb rzucił 39 ptk, 19 zb. No comments. I co z tego, że rzucał i Houston, i Sprewell, i Rice, i reszta. Nic to nie pomogło. W dalszym ciągu pozostaje pytanie - kto tam jest liderem. I kto ma oddawać decydujące rzuty. Ktoś mi odpowiedział, że ten kto będzie nie kryty. OK - w meczu z Sacramento dogrywkę zapewnił... Kurt Thomas trafiając swój pierwszy w karierze rzut za 3!!!!!!!! Nie sądzicie, że Van Gundy zarządził takie rozegranie akcji, prawda. To był czysty przypadek i szczęście. Sęk w tym, że kolejnego meczu w ten sposób się nie wygra, a mistrzostwa NBA - na pewno. Lubię Knicks, ale wolałbym, żeby o wyniku meczu nie decydował przypadek (czytaj: Kurt Thomas na linii rzutów za 3), lecz: a. Houston, b. Spree, c. ktoś inny. (niepotrzebne skreślić). Dopóki to nie będzie klarowne - MSG będzie wciąż bez mistrzowskiego sztandaru. PS A swoją drogą - ciekawe czy Webber przejdzie do NY? Ci z USA - macie jakieś informacje? Dzięki, LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaft7 Re: New York KNICKS - mistrz NBA IP: 195.94.196.* 06.04.01, 21:13 Knicks dojdą do FINAŁU, a tam elegancko zmiażdżą ich Mavericks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: New York KNICKS - mistrz NBA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 10:02 29.03.2001 Vancouver Grizzlies - NY Knicks 89:68. Strzelcy NYK - Ch. Ward (13 ptk), Houston (12 ptk) i Jackson (10 ptk). NO COMMENTS. LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jiwol Re: New York KNICKS - mistrz WNBA-do LB IP: *.id.uw.edu.pl 30.03.01, 11:32 stary, to trzeba skomentować. Porażka z Grizzlies taką różnicą punktową to żenada. Knicks grają już w pełnym składzie, więc sorry, ale nie ma przeproś. Po prostu pokazali, jak słabą są drużyną. Houston jest chimeryczny, podobnie jak Camby ( choć nie neguję, że zrobił ogromne postępy w walce na tablicach). LJ i Jackson są "slow like shit" (cytat z "The Source"), Thomas to dobry zawodnik, ale nie jest liderem, upadek Rice'a żal komentować. Jedynie Spree jest rzeczywiście dobrym graczem, ale gamoniowaty Van Gundy nie odważył się oddać inicjatywy całkowicie w jego ręce. Co do Webbera, to krąży wiele plotek. Ostatnio NBA ukarała T-Maca za wypowiedzi jakoby byłby zdolny przekonać C-Webba do przeprowadzki do Orlando, wcześniej podczas All-Star GAme Grant Hill prowadził intensywną "kampanię" przekonywania Webbera do przeprowadzki na Florydę. Kto wie, czy tak rzeczywiście się nie stanie, ale dla Magic oznaczać to pewnie będzie utratę Outlawa lub Armstronga (bądź też obu naraz) na zasadzie sign-and-trade. NY nie jest jednakże bez szans w wyscigu po PFa Kings. Z nim w składzie, owszem, Knicks będą rządzić, ale teraz to po prostu jedna z wielu co najwyżej niezłych drużyn w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: New York KNICKS - mistrz WNBA-do Jiwola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 11:40 Nic dodać, nic ująć. LB PS Webber rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knicks Re: New York KNICKS - mistrz WNBA-do Jiwola i LB IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 21:27 Tacy z was fani NYK ? Z zespołem jest się zawsze ! Nie wazne czy wygrywają czy przegrywają, jeżeli kochasz ten zespół będziesz zawsze z nim !!! A ja i tak wierzę, że Spree, Houston, Rice i spółka zmobilizują się w playoffach i wywalczą mistrzostwo ligi lub chociaż konferencji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jiwol Re: New York KNICKS - mistrz WNBA-do Jiwola i LB IP: 193.0.75.* 02.04.01, 14:06 Alez stary, kto powiedzial, ze jestem fanem NY? Kibicuje MAgic i mam te ceche, ze potrafie spojrzec trzezwo na szanse swojej druzyny, nie oglaszajac wszem i wobec, ze magic sa najlepsi, beda mistrzem, a inne zespoly to kaszana i miernota. Grizzlies na mistrza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: New York KNICKS - mistrz WNBA-do Jiwola i LB IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 15:19 Cenię Knicks za charakter, ale kibicuje KINGS. LB PS Ale pojedynki NYK z Chicago (kiedyś) i z Heat (ostatnio) oglądałem z "zajawką". Zajebiste mecze. W tym sezonie też takie będą. Niestety sądzę, że skończą się one dla NYK tak samo... jak w ostatnich latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michuk Re: New York KNICKS - mistrz WNBA-do Jiwola i LB IP: 161.74.93.130, 161.74.55.* 02.04.01, 17:31 w ostatnich latach to chyba sie dosc dobrze dla Knicks konczyly... chyba? bredze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Oczywiście, że Knicksi wygrywali z Heat. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 08:57 Sorry, dałem dupy z tymi meczami NY - Miami. Oczywiście wygrywali Knicks. Po paru godzinach w pracy, człowiek pisze to co mu się wydaje prawdą. Odnośnie Knicks to chcę tylko powiedzieć, że bez prawdziwego lidera mistrzostwa nie zdobędą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knicks Re: Knicks nie mają lidera ? A gra zespołowa ? IP: 213.76.28.* 03.04.01, 18:20 A Spree, Houston i Camby ? Oni w każdym meczu grają dobrze. Jeden lider nie zdobędzie mistrzostwa, trzeba grać zespołowo tak jak KNICKS ! MJ bez Pippena, Rodmana i całej reszty nie zdobył by mistrzostwa i trzeba o tym pamiętać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Knicks nie mają lidera ? A gra zespołowa ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 11:24 Moim zdaniem obecnie w koszykówce panuje ścisła specjalizacja. Oczywiście - wszyscy bronią, i wszyscy atakują, ale jedni mają za zadanie głównie blokowanie rzutów, inni zbieranie piłek z tablic, a w ataku jedni podają, inni robią zasłony, a jeszcze inni mają rzucać. Jeśli wszyscy robią wszystko - to może być chaotycznie. Knicks grają zespołowo. Pewnie tak. I jeśli grają na wysokim procencie z gry, to są w stanie rozwalić każdy zespół. Problem w tym, że mecze w których wszyscy mają ok 50% skuteczności nie zdażają się często. A wtedy, gdy wszyscy rzucają i do tego mało skutecznie - to jest ciężko. Generalnie mam taką opinię, że jeśli np 3 zawodników odda po 10 rzutów, to w sumie trafią mniej rzutów niż 1 zawodnik, który odda 30 rzutów. Moim zdaniem wynika to z tego, że w pewnym momencie zawodnik się "wstrzeliwuje" i rzuca automatycznie. Oczywiście nie jest to reguła, ale z autopsji wiem, że coś w tym jest. PS Nie jestem wrogiem Knicks. Lubię tę drużynę za charakter i wolę walki. Na pewno będę im kibicował w play-off, bo na tle słabego Wschodu prezentują się ciekawie. Życze im nawet mistrzostwa, ale wciąż wydaje mi się, że bez zorientowania gry na 1 zawodnika będzie im ciężko. Ale to tylko moje zdanie, którym niekoniecznie musisz się przejmować. Pozdrawiam, LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knicks Re: Knicks IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.01, 23:30 Ludzie słyszeliście o wprowadzeniu strefy ? Co za debile !!! N.Y. KNICKS mistrzem !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p86 Re: New York KNICKS - TORONTO RAPTORS 1:1 IP: 195.114.189.* 28.04.01, 11:42 HEH...skurwysynu new york odpadło juz w pierwszej rundzie narazie jest 1:1 /28.04.01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: New York KNICKS - TORONTO RAPTORS 1:1 IP: *.proxy.aol.com 29.04.01, 00:07 Co odpadlo,skurwysynu?New York Knicks odpadlo?TOBIE SKURWYSYNU ODPADLO LEWY MOZG!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Knicks to syf i szajs. IP: *.icom.ca 29.04.01, 00:41 Gość portalu: Knicks napisał(a): > New York Knicks mistrzem NBA !!! > Spree i Houston najlepsi są !!! HAHHHHHHHHHHAHAHHAHAHAH. Widzialem ostatni mecz z Toronto i Raprosi skopali zasrane nowo jorskie tylki. A teraz beda grac w Toronto i Knicks szybko odpadna. Raptorsi sa lepsi niz knicksi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Knicks to syf i szajs. IP: *.proxy.aol.com 29.04.01, 02:10 Przymknij rylko,obetrzyj nos,przezuj chipsa,popij Budweiserem i poczekaj na finisz Knicks.Jezeli miales racje,bede pozniej kibicowal Twoim idolom z Californi,ale nie mysle...Final N.B.A. to N.Y Knicks- L.A.Lakers.Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Knicks to syf i szajs. IP: *.icom.ca 29.04.01, 03:21 Gość portalu: Kibic napisał(a): > Przymknij rylko,obetrzyj nos,przezuj chipsa,popij > Budweiserem i poczekaj na finisz Knicks.Jezeli miales > racje,bede pozniej kibicowal Twoim idolom z > Californi,ale nie mysle...Final N.B.A. to N.Y Knicks- > L.A.Lakers.Do zobaczenia. Sorry ale final bedzie Lakers-Raptors. Bede kibicowal Lakersom bo ta druzyne lubie juz od pnad 15 lat ale mieszkam w Toronto i bardzo lubie Raptors. Chlopaki maja ambicje i swietnie walcza. Wiec jak lakersi znowu beda mistrzami to bede sie cieszyl ale bedzie mi tez troche smutno ze Raptorsi musieli przegrac. A Knicks to syf. Ta druzyna nie ma zadnego super gracza. Camby to nieporozumienie. Ciekawe jak by sobie chudzielec poradzil z Shaqiem. Shaq by go zlamal. Poprostu slaba druzyna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franky Re: New York KNICKS - mistrz NBA IP: 63.228.142.* 29.04.01, 09:40 Zapomnik koles, i poczekaj do srody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: New York KNICKS - mistrz NBA IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 05.05.01, 10:56 tak tak NY mistrzem... nie w tym roku. na razie to raptors ogrywają ich w MSG więc od nich za dużo wymagać nie można. panom z NY w tym sezonie już podziękujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: New York KNICKS - OUT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 10:46 Niestety NYK już poza play-off. Nawet lubię tę drużynę, ale moje uwagi co do ich stylu gry się sprawdziły (patrz: cały ten wątek dyskusji o Knicksach). LB Odpowiedz Link Zgłoś