Gość: Mohammed IP: 155.158.238.80, 155.158.244.* 30.03.01, 15:12 Świetne forum o sporcie: www.forum-akm.fir.pl.Wpadnij konecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbyszko niekoniecznie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 16:10 no rzeczywiście świetne! moderator dyskutuje z adminem , -moje gratulacje! daj spokój człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demeter Forum sportowe IP: 213.25.93.* 30.03.01, 16:32 A mnie się wydało całkiem sympatyczne, klarowny podział, przejrzyste. Może nie zwróciłes uwagi, ale istnieje ono niewiele ponad miesiąc - a nie jest podczepione pod żadną ogólnopolską gazetę, więc zdobywanie popularności trochę czasu zabiera. No i wcale dyskusja nie toczy się między moderatorem a adminem. Jest tam, z tego co widac, 46 mniej lub bardziej aktywnych osób. Może właśnie Ciebie tam brakuje? btw: jest coś złego w tym, że admin też chce pogadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał www.ukrainiansoccer.com IP: 216.111.87.* 30.03.01, 16:43 jak już o forum mowa. to był ktoś na www.ukrainiansoccer.com. Jeden Lech tam wk@rwia ruskich. troche przykro że się tak nad bracią słowiańska paści, ale oni też nie przebieraja w słowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Forum sportowe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 22:48 Gość portalu: Demeter napisał(a): > A mnie się wydało całkiem sympatyczne, klarowny podział, przejrzyste. Może nie > zwróciłes uwagi, ale istnieje ono niewiele ponad miesiąc - a nie jest > podczepione pod żadną ogólnopolską gazetę, więc zdobywanie popularności trochę > czasu zabiera. > No i wcale dyskusja nie toczy się między moderatorem a adminem. Jest tam, z > tego co widac, 46 mniej lub bardziej aktywnych osób. Może właśnie Ciebie tam > brakuje? > > btw: jest coś złego w tym, że admin też chce pogadać? Masz rację, to jest całkiem niezłe forum. Powiedział bym, jedno z lepszych Odpowiedz Link Zgłoś
akm Re: niekoniecznie! 01.04.01, 14:39 Przykro mi, że Ci się nie podobało :( _moje forum_, ale jeszcze się taki nie urodził... ;) Zrobiłem to forum dla siebie, nie jest ono częścią czegokolwiek i jest całkowicie prywatne/niekomercyjne, bo trudno znaleźć w sieci takie miejsce, gdzie można spokojnie podyskutować o sporcie (a już na pewno nie tutaj - popatrz na niektóre tytuły i wypowiedzi, pisze tu dużo frustratów tylko po to, żeby jakoś zaistnieć), więc nic dziwnego, że się tam wypowiadam. To forum spodobało się jednak 48 osobom na tyle, że się zarejestrowali, co nie jest warunkiem wypowiadania się, można bez rejestracji (koledzy, którzy się tu wypowiadali pochlebnie też zresztą nie są zarejestrowani, ale to miłe z ich strony, że chcieli zrobić reklamę mojemu forum :)). I z tego jestem dumny. Wypowiedziano się zresztą w ciągu miesiąca ponad 1700 razy, co w porównaniu z forum "Gazety", przy jej możliwości reklamy, też może być powodem do dumy. Ale najważniejsze jest to, że nie ma tam du***w, którzy zepsuliby atmosferę :) Pozdro AKM www.forum-akm.fir.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: niekoniecznie! IP: *.cu.com.pl 05.04.01, 12:01 poczekaj, niech tylko szlomcio wraz ze swymi wcieleniami wywacha ten adres, przestanie byc kolorowo :) nie zycze ci tego, oczywiscie, ale nie sadze, by latwo sie bylo odczepic od tej gnidy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gez Re: niekoniecznie! IP: *.de.deuba.com 05.04.01, 12:12 szlomcio jest jak zaraza, rozprzestrzenia sie szybko tam gdzie nie jest mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKM Re: niekoniecznie! IP: 213.25.93.* 06.04.01, 11:57 Mam nadzieję, że to się nie zdarzy :)) To forum ma admina, i możliwość usuwania niekulturalnych gości, ostatecznie nawet zabanowania IP. Dzięki za troskę :)) Może tam zajrzysz? Pozdrawiam AKM www.forum-akm.fir.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: niekoniecznie! IP: 217.153.60.* 06.04.01, 13:56 zajrzalam! jest rzeczywiscie bardzo sympatycznie gratuluje pomyslu pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
akm Re: niekoniecznie! 06.04.01, 14:00 Gość portalu: anita napisał(a): > zajrzalam! jest rzeczywiscie bardzo sympatycznie > gratuluje pomyslu > pozdra Mam nadzieję, że to nie był Twój ostatni raz ;) Pozdrowienia AKM www.forum-akm.fir.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalaj Re: Forum sportowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 23:19 Czytając waszą dyskusję, postanowiłem wpaść i sprawdzić jak tam jest.Przede wszystkim jak napisał Demeter przejrzyście, wchodzę na te tematy które mnie interesują.Forum dynamicznie się rozwija, i po przeczytaniu widać że panuje tam rodzinna atmosfera (żadnych obrazliwych tekstów itp) - a tu ?.Fajnie że ktoś ten temat założył bo przynajmniej wiem gdzie spędzać gro czasu w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Forum sportowe IP: 212.244.177.* 06.04.01, 09:38 Jak chcecie coś powiedzieć ukraincom z Dynama Kijów to wchodzcie na www.dynamo.kiev.ua a potem na chat, lub można też przez www.mashke.org/chat/ .Jak tam wszedłem i napisałem "Polska jest najlepsza" to chyba na 5 min. zaniemówili,a potem zaczeli niezle przezywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koczis Re: Forum sportowe IP: *.pnl.philips.com 12.04.01, 10:45 Zalogowałem się jako nasz Oli , myslałem że mnie rozstrzelają...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Forum sportowe IP: 212.244.177.* 12.04.01, 11:52 A nie mówiłem.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: Forum sportowe-do koczisa IP: *.proxy.aol.com 14.04.01, 02:42 chciales powiedziec:lysy leb mi oskalpuja.. Odpowiedz Link Zgłoś