Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Forum sportowe

IP: 155.158.238.80, 155.158.244.* 30.03.01, 15:12

Świetne forum o sporcie: www.forum-akm.fir.pl.Wpadnij konecznie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zbyszko niekoniecznie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 16:10
        no rzeczywiście świetne! moderator dyskutuje z adminem , -moje gratulacje! daj
        spokój człowieku
        • Gość: Demeter Forum sportowe IP: 213.25.93.* 30.03.01, 16:32
          A mnie się wydało całkiem sympatyczne, klarowny podział, przejrzyste. Może nie
          zwróciłes uwagi, ale istnieje ono niewiele ponad miesiąc - a nie jest
          podczepione pod żadną ogólnopolską gazetę, więc zdobywanie popularności trochę
          czasu zabiera.
          No i wcale dyskusja nie toczy się między moderatorem a adminem. Jest tam, z
          tego co widac, 46 mniej lub bardziej aktywnych osób. Może właśnie Ciebie tam
          brakuje?

btw: jest coś złego w tym, że admin też chce pogadać?
          • Gość: Michał www.ukrainiansoccer.com IP: 216.111.87.* 30.03.01, 16:43
            jak już o forum mowa. to był ktoś na www.ukrainiansoccer.com. Jeden
            Lech tam wk@rwia ruskich. troche przykro że się tak nad bracią słowiańska
            paści, ale oni też nie przebieraja w słowach.
          • Gość: J-23 Re: Forum sportowe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 22:48
            Gość portalu: Demeter napisał(a):

> A mnie się wydało całkiem sympatyczne, klarowny podział, przejrzyste. Może nie
            > zwróciłes uwagi, ale istnieje ono niewiele ponad miesiąc - a nie jest
            > podczepione pod żadną ogólnopolską gazetę, więc zdobywanie popularności trochę
            > czasu zabiera.
            > No i wcale dyskusja nie toczy się między moderatorem a adminem. Jest tam, z
            > tego co widac, 46 mniej lub bardziej aktywnych osób. Może właśnie Ciebie tam
            > brakuje?
            >
            > btw: jest coś złego w tym, że admin też chce pogadać?

Masz rację, to jest całkiem niezłe forum. Powiedział bym, jedno z lepszych

• akm Re: niekoniecznie! 01.04.01, 14:39
          Przykro mi, że Ci się nie podobało :( _moje forum_, ale jeszcze się taki nie
          urodził... ;)
          Zrobiłem to forum dla siebie, nie jest ono częścią czegokolwiek i jest
          całkowicie prywatne/niekomercyjne, bo trudno znaleźć w sieci takie miejsce,
          gdzie można spokojnie podyskutować o sporcie (a już na pewno nie tutaj -
          popatrz na niektóre tytuły i wypowiedzi, pisze tu dużo frustratów tylko po to,
          żeby jakoś zaistnieć), więc nic dziwnego, że się tam wypowiadam. To forum
          spodobało się jednak 48 osobom na tyle, że się zarejestrowali, co nie jest
          warunkiem wypowiadania się, można bez rejestracji (koledzy, którzy się tu
          wypowiadali pochlebnie też zresztą nie są zarejestrowani, ale to miłe z ich
          strony, że chcieli zrobić reklamę mojemu forum :)). I z tego jestem dumny.
          Wypowiedziano się zresztą w ciągu miesiąca ponad 1700 razy, co w porównaniu z
          forum "Gazety", przy jej możliwości reklamy, też może być powodem do dumy.
          Ale najważniejsze jest to, że nie ma tam du***w, którzy zepsuliby atmosferę :)
          Pozdro
          AKM

www.forum-akm.fir.pl
          • Gość: jj Re: niekoniecznie! IP: 155.158.238.70, 155.158.244.* 05.04.01, 11:32
            z
          • Gość: anita Re: niekoniecznie! IP: *.cu.com.pl 05.04.01, 12:01
            poczekaj, niech tylko szlomcio wraz ze swymi wcieleniami wywacha ten adres,
            przestanie byc kolorowo :)
            nie zycze ci tego, oczywiscie, ale nie sadze, by latwo sie bylo odczepic od tej
            gnidy
            • Gość: gez Re: niekoniecznie! IP: *.de.deuba.com 05.04.01, 12:12
              szlomcio jest jak zaraza, rozprzestrzenia sie szybko tam gdzie nie jest mile widziany.
            • Gość: AKM Re: niekoniecznie! IP: 213.25.93.* 06.04.01, 11:57
              Mam nadzieję, że to się nie zdarzy :)) To forum ma admina, i możliwość usuwania
              niekulturalnych gości, ostatecznie nawet zabanowania IP.
              Dzięki za troskę :))
              Może tam zajrzysz?

Pozdrawiam
              AKM

www.forum-akm.fir.pl
              • Gość: anita Re: niekoniecznie! IP: 217.153.60.* 06.04.01, 13:56
                zajrzalam! jest rzeczywiscie bardzo sympatycznie
                gratuluje pomyslu
                pozdra
                • akm Re: niekoniecznie! 06.04.01, 14:00
                  Gość portalu: anita napisał(a):

> zajrzalam! jest rzeczywiscie bardzo sympatycznie
                  > gratuluje pomyslu
                  > pozdra

Mam nadzieję, że to nie był Twój ostatni raz ;)

Pozdrowienia
                  AKM

www.forum-akm.fir.pl
      • Gość: Dalaj Re: Forum sportowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 23:19
        Czytając waszą dyskusję, postanowiłem wpaść i sprawdzić jak tam jest.Przede
        wszystkim jak napisał Demeter przejrzyście, wchodzę na te tematy które mnie
        interesują.Forum dynamicznie się rozwija, i po przeczytaniu widać że panuje tam
        rodzinna atmosfera (żadnych obrazliwych tekstów itp) - a tu ?.Fajnie że ktoś
        ten temat założył bo przynajmniej wiem gdzie spędzać gro czasu w sieci.
        • Gość: campo Re: Forum sportowe IP: 212.244.177.* 06.04.01, 09:38
          Jak chcecie coś powiedzieć ukraincom z Dynama Kijów to
          wchodzcie na www.dynamo.kiev.ua a potem na chat, lub
          można też przez www.mashke.org/chat/ .Jak tam wszedłem
          i napisałem "Polska jest najlepsza" to chyba na 5 min.
          zaniemówili,a potem zaczeli niezle przezywać.
          • Gość: Koczis Re: Forum sportowe IP: *.pnl.philips.com 12.04.01, 10:45
            Zalogowałem się jako nasz Oli , myslałem że mnie
            rozstrzelają......
            • Gość: campo Re: Forum sportowe IP: 212.244.177.* 12.04.01, 11:52
              A nie mówiłem.:))
            • Gość: Szlomcio Re: Forum sportowe-do koczisa IP: *.proxy.aol.com 14.04.01, 02:42
              chciales powiedziec:lysy leb mi oskalpuja..
      • Gość: a Re: Forum sportowe IP: *.co.ae.katowice.pl 11.04.01, 14:59
        aa
      • Gość: ww Re: Forum sportowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.01, 22:14
        ee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka