Gość: Fantomasz IP: *.dyn.optonline.net 09.08.03, 15:37 czy wyszedl w podstawowym skladzie? kto oglada na polsat sport? bo ja mam inny kanal i dali Bayern Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Kosowski gra? 09.08.03, 16:30 Gość portalu: Fantomasz napisał(a): > czy wyszedl w podstawowym skladzie? > kto oglada na polsat sport? bo ja mam inny kanal i dali Bayern Ja oglądam. Jest 1-1. Kosowski gra i parę razy zagrał naprawdę nieźle - raz podał głową do Klose, tylko Mirek przestrzelił, trzy ładne wrzutki z rogów, po których Lokvenc groźnie strzelał, jedna akcja po której strzelał z prawej strony z bliska, tyle że kąt był ostry i bramkarz sobie poradził. Ogólnie K'Lautern gra ciekawiej niż Koeln i jeśli stawiałbym na którąś z tych drużyn, to goście prędzej strzelą drugiego gola... No ale zobaczymy, idę na 2nd half. Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Kosowski gra? 10.08.03, 11:44 :) zapraszam do sts a tak na powaznie, to poza wymienionymi sytuacjami Kosowski gral niezle, Widoczny brak zrozumienia, in plus zaliczyc mozna fakt, ze biegal szybciej i wiecej od partnerow, przytomne podania no i te centry z rzutow roznych, nieomal dwie bramki w ciagu 2 minut... Odpowiedz Link Zgłoś