Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI, NAPRAWDĘ PILNE!!!

15.08.03, 08:22
    Chciałbym dowiedzieć się, dlaczego nie mogę wejść na moje konto w portalu
    gazety, na którym mam zarejestrowaną drużyną. Przy kolejnych próbach
    otrzymuję wiadomość o nieprawidłowym haśle, a jeszcze nie mam sklerozy i
    pamiętam swoje hasło. Musiałem założyć drugie konto, żeby w ogóle tu się
    dostać i napisać tę wiadomość. Czyżbym czymś zasłużył na gniew Szanownej
    Redakcji?
    Obserwuj wątek
      • mintaj Re: DO REDAKCJI, NAPRAWDĘ PILNE!!! 15.08.03, 11:23
        To zabawne bo ja rowniez mam podobny problem, a dotychczas skleroza rowniez
        mnie omijala. A moze jest szansa zmienic haslo? fajnie by bylo moc jeszcze
        zmienic swoj sklad do konca sezonu:))
        • jacuo Re: DO REDAKCJI, NAPRAWDĘ PILNE!!! 15.08.03, 11:53
          mintaj napisał:

> To zabawne bo ja rowniez mam podobny problem, a dotychczas skleroza rowniez
          > mnie omijala. A moze jest szansa zmienic haslo? fajnie by bylo moc jeszcze
          > zmienic swoj sklad do konca sezonu:))

No akurat kolega mintaj to sie dzisiaj o 11:21 zalogowal i to z tego samego
          SDI, gdzie konto zakladal, wiec cosik kolego krecicie :-)

Jacuo
      • redakcja Re: DO REDAKCJI, NAPRAWDĘ PILNE!!! 15.08.03, 11:42
        Przykro nam, ale nie mamy pojęcia.
        1. nie ma żadnej awarii
        2. w tym Portalu tysiące ludzi logują się co godzina na pocztę i do forum i
        wszytko jest OK

więc
        albo prezes zapomniął/pomylił hasła,
        albo wpisje je z błędem np. z caps lockiem)
        albo ktoś prezesom wlazł na konto zgadując zbyt oczywiste hasła (często można
        je wywnioskować z loginu, nicka prezesa, nicka czatowego, nazwy drużyny,
        podpowiedzi itp) i zmienił je. T
        ak się w przeszłości zdarzało. W tej sytuacji Gazeta.pl nie wiele może zrobić.
        Najwyżej, ale dopiero w pn, możemy sprawdzic operację na koncie, kto i kiedy
        zmienił hasło.

• de.alba2 Re: DO REDAKCJI, NAPRAWDĘ PILNE!!! 15.08.03, 11:58
          Byłbym wdzięczny za sprawdzenie tego. Jednak wydaje mi się, że nikt nie mógł
          wejść na to konto, gdyż hasło nie jest w żaden sposób związane z loginem czy
          nazwą drużyny, ani niczym tak oczywistym (ale to może tylko moje zdanie).
          Jeżeli jednak nie udałoby się przywrócić tego konta, chciałbym wiedzieć, czy
          istnieje możliwość zarządzania drużyną z tego konta (jedyną, jaką posiadam)
          poprzez obecne konto. Aha, login do feralnego konta to: de.alba i jest ono dla
          mnie niedostępne od wczorajszego wieczora. Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
          • jacuo Re: DO REDAKCJI, NAPRAWDĘ PILNE!!! 15.08.03, 14:57
            de.alba2 napisał:

> Byłbym wdzięczny za sprawdzenie tego. Jednak wydaje mi się, że nikt nie mógł
            > wejść na to konto, gdyż hasło nie jest w żaden sposób związane z loginem czy

Ktos jednak wczoraj wieczorem zmienil haslo .... A z jakiego miasta sie
            laczysz ?

Jacuo
            • de.alba2 Re: DO REDAKCJI, NAPRAWDĘ PILNE!!! 18.08.03, 15:38
              Konto zakładałem w Rzeszowie, ale w ostatnich dniach łączyłem się z Bielska-
              Białej. I chyba już wiem, jak ktoś wszedł na moje konto. Dałem straaaszną
              plamę, aż wstyd się przyznać, więc się nie przyznam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka