Gość: Juna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 19:40 Na obozie zaczęłam czytać "Grę Endera". Potem wróciłam do domciu i.. nic. Słyszałam o tej książce od kilku osób. O czym o właściwie jest?! i gdzie można ją dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komsomoł Re: o czym jest 'Ender'? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 22:00 Książka jest zajebioza i to wszystko co powiem bo jak powiem za dużo nie będzie niespodzianki w czasie czytania. A gdzie ją dostać. Ja kupiłem legalnie normalnie w ksiągarni na Puławkiej ( koło Puławska Center), ale było to lat temu 6-7 więc teraz trudno mi wyrokować gdzie może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: o czym jest 'Ender'? IP: 193.0.117.* 27.02.02, 14:02 Wydaje się mnie, że widziałem wznowienie. Całego chyba Carda wydaje u nas Prószyński, więc można tam zobaczyć. Niektóre antykwariaty mają SF więc tam można dostać za grosze egzemplarz pewnie dosyć wysłużony. Książka jest rzeczywiście wstrząsająca. Ale i dzięki niej Card stał się objawieniem i ostatnią nadzeją SF Odpowiedz Link Zgłoś