Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OLI WON Z REPREZENTACJI

IP: *.chello.pl 03.06.01, 14:38
    OLI WON Z REPREZENTACJI, niech se gra w jakim chce klubie ale od reprezentacji
    wara; taki z niego Polak jak ze mnie Chińczyk, co to ma kurde być może kupić
    jeszcz z 20 murzynów latynosów czy innych dać im paszporty i niech grają
    (ciekawe czemu Luxemburg na to nie wpadł mały ale bogaty kraj mogli by se kupić
    obywateli i być mistrzami śwaita) I TO MA BYC REPREZENTACJA i nie obchodzi mnie
    to że strzela gole ON NIGDY NIE BYŁ NIE JEST I NIE BĘDZIE POLAKIEM i nie może
    grać w reprezentacji to po prostu oszustwo REPREZATACJA JEST TYLKO DLA POLAKÓW
    i g.. mnie obchodza jakieś światowe trendy i tym podobne bzdury
    Obserwuj wątek
      • Gość: the_foe Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 18:30
        Chłopaku, ale Oli jest Polakiem. Może nie tak długo jak Ty, ale nim jest. Nie
        mamy prawa oceniac powodów dla których on przyjął obywatelstwo - znam gorszych
        Polaków od urodzenia. Co do Twojej propozycji dla Luksemburga - trudno by im
        było, zasada FIFA mówi, że jak ktoś już grał w reprezentacji jakiegoś kraju, to
        już nie może grać w rep. drugiego; jak sprowadzano Oliego, to nikt nie
        wiedział. po piersze, że nie grał dla Nigerii, a po drugie, że jest tak dobry
        (kosztował marne grosze). Więc nie ma tu mowy o kupowniu reprezentantów. My go
        odkryliśmy, mamy do niego prawo!
      • Gość: Yonash Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: 195.94.205.* 04.06.01, 12:41
        Szkoda odpowiadac na taka prowokacje bo to tylko podniece jej autora...
        • Gość: hajaja Re: OLI WON Z REPREZENTACJI-KRETYNOM(PROWOKATOROM)STOP IP: *.dialinx.net 05.06.01, 15:36
          LUDZIE NIE ODPOWIADAJCIE NA KRETYNSKIE WPISY!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka