Gość: t i m Re: Korzeniowski już idzie IP: *.12-200-80.adsl.skynet.be 27.08.03, 11:49 Brawo, brawo i jeszcze raz brawo!! Dziekujemy za te chwile wzruszeń. Gratulujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanko Re: Korzeniowski już idzie IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 11:50 GRATULACJE.UCZCIE SIĘ OD MISTRZA JAK SIĘ WALCZY I WYGRYWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Gratulacje !!! IP: bolivar:* / 10.64.24.* 27.08.03, 11:58 Az milo popatrzec!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda HURA!!!!!!!! IP: 62.233.152.* 27.08.03, 12:06 jestem niesamowicie szczęśliwa z wygranej naszego chodziarza! GRATULACJE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Magdziarczyk siódmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 12:23 Dlaczego te barany z TVP nawet tego nie podały? by zobaczyć, które miejsce zajął Magdziarczyk, musiałam wejść do internetu. A przecież siódme miejsce na mistrzostwach świata to jest sukces. Gratulacje i dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madlene krk Doszedl w wielkim stylu IP: *.rol.ar.krakow.pl 27.08.03, 12:27 Jak przystalo na mistrza doszedl(!) do mety, pobil rekord i zwyciezyl w WIELKIM stylu... To poprostu nasz letni Malysz... ;) Serdeczne gratulacje i podziekowania ze jako (niestety) jeden z niewielu polskich sportowcow regularnie dostarcza nam powodow do radosci i wzruszen przy sluchaniu "Mazurka Dabrowskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Re: Doszedl w wielkim stylu IP: 213.17.147.* 27.08.03, 12:37 Gość portalu: Madlene krk napisał(a): > Jak przystalo na mistrza doszedl(!) do mety, pobil rekord i > zwyciezyl w WIELKIM stylu... To poprostu nasz letni Malysz... ;) > Serdeczne gratulacje i podziekowania ze jako (niestety) jeden z > niewielu polskich sportowcow regularnie dostarcza nam powodow do > radosci i wzruszen przy sluchaniu "Mazurka Dabrowskiego" Małysz, podobnie jak Korzeniowski, ma trzy złote medale mistrzostw świata. Do Korzeniowskiego brakuje mu jeszcze trzech złotych medali olimpijskich (życzę mu dwóch złotych w Turynie!), więc raczej może Małysz to zimowy Korzeniowski? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godziu Re: Korzeniowski już idzie IP: *.d1.club-internet.fr 27.08.03, 12:44 bravo bravo bravo dla wielkiego mistrza, on jest prawdziwym KROLEM, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikosz Re: Korzeniowski już idzie IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 12:55 Jest naprawdę !!! dobry !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Jest dobry, szkoda, ze trzeba mu patrzyc na nogi... IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.08.03, 13:13 Z calym szacunkiem dla mistrza, ale nie lubie tej kontrowersyjnej dyscypliny. Armia sedziow na trasie i dyskwalifikacje, czesto dyskusyjne. Powinno sie ograniczyc liczbe dyscyplin olimpijskich. Chodziarze na 50km mogliby biegac w maratonie i nikt nie musial by im na nogi patrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawel_fan WAWEL KRAKÓW RZĄDZI IP: 217.8.167.* 27.08.03, 13:04 WAWEL KRAKÓW rządzi! BRAWO panie Robercie, mamy kolejny złoty medal dla Polski i dla Wawelu Kraków. Ciekawe czy w Wawelu są inni pana wartościowi następcy? Oby tak. Liczę na kolejne złoto dla Wawelu (tym razem w Atenach). Oby moje marzenia się spełniły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalmj Korzeniowski mistrzem świata IP: *.premiumclub.pl / 172.19.53.* 27.08.03, 13:06 Gratulacje Robert!!!! Prawie 40 mln polakow i Tylko Korzeniowski, Małysz i czasami Kusznierewicz potrafia zdobyc zlot. Ja mam niedosyt!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o) Czekamy na naszych piłkarzy... IP: *.acn.pl 27.08.03, 13:06 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Kto tak naprawde interesuje sie ta konkurencja? IP: 62.29.248.* 27.08.03, 13:10 Smutna prawda jest taka ze prawie nikt. Gdyby wygral on bien na 100 metrow czy skok w dal.... Zalosna dyscyplina z zalosnymi reprezentantami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazeet Re: Kto tak naprawde interesuje sie ta konkurencj IP: 217.153.38.* 27.08.03, 13:12 Żałosny to Ty koleś jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie ma co do tego dwóch zdań. HE, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Kto tak naprawde interesuje sie ta konkurencj IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.08.03, 13:21 Z calym szacunkiem dla mistrza, ale zgadzam sie z przedmowca. Nie lubie tej dyscypliny, gdzie duzo sedziow na trasie i czesto kontrowersyjne dyskwalifikacje. Powinno sie ograniczyc liczbe dyscyplin olimpijskich. Chodziarze na 50km mogliby biegac w maratonie i nikt nie musial by im na nogi patrzyc, a i dla nich byloby mniej stresowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kto tak naprawde interesuje sie ta konkurencj IP: 62.29.248.* 27.08.03, 13:30 Gość portalu: janek napisał(a): > Z calym szacunkiem dla mistrza, ale zgadzam sie z przedmowca. Nie lubie tej > dyscypliny, gdzie duzo sedziow na trasie i czesto kontrowersyjne > dyskwalifikacje. Powinno sie ograniczyc liczbe dyscyplin olimpijskich. > Chodziarze na 50km mogliby biegac w maratonie i nikt nie musial by im na nogi > patrzyc, a i dla nich byloby mniej stresowo. Trudno to nawet nazwac 'dyscyplina'. Nawet sedziowie nie sa zgodni gdzie konczy sie chod a zaczyna bieg. Trzeba miec zdrowy stosunek do takiego 'mistrzostwa'. Konkurencje ktora wygrac jest trudno bo rywalizacja ogromna docenia sie bardziej. Chylil bym czola gdyby wygrywal on maratony, biegi, skoki... lub gral w pilke na poziomie Zidane. (tak jak np. naprawde wielkim sportowcem jest Adam Malysz) Natomiast nie potrafi wzbudzic we mnie szacunku mistrz konkurencji o ktorej moze co 1000 czlowiek na swiecie wie ze istnieje. Jakimi polscy sportowcy sa 'mistrzami' widac juz wyraznie na przykladzie sportow naprawde popularnych - jestesmy w zalosnym koncu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Do Karola IP: 213.17.147.* 27.08.03, 15:48 Gość portalu: karol napisał(a): > Trudno to nawet nazwac 'dyscyplina'. Nawet sedziowie nie sa zgodni gdzie > konczy sie chod a zaczyna bieg. Trzeba miec zdrowy stosunek do > takiego 'mistrzostwa'. Karolu, wybacz, ale twoja argumentacja przypomina mi pogardliwe opinie wygłaszane na temat naszej piłki nożnej przez Amerykanów, którzy m.in. twierdzą, że jeśli celem owej gry jest zdobywanie bramek, to całkowicie bez sensu są mecze, które kończą się wynikiem 0:0. A o np. hokeju na trawie mówią - "Cholera, to jeszcze nudniejsze niż soccer!" Czyli soccer to już niemal dno. Każda dyscyplina ma swoich zwolenników, po co obrażać ich uczucia? Mnie chód na pięćdziesiąt kilometrów, gdzie zawodnicy przeżywają kryzysy, przełamują je, ponownie przeżywają, wydaje się o niebo ciekawszy od stumetrówki, gdzie wszystko dzieje się w 10 sekund, na metę wpada ława zawodników i nieraz trzeba ze dwóch powtórek albo wręcz fotokomórki, by się zorientować, kto wygrał, kto był drugi... Gdzie tu jakieś napięcie, dramatyzm? Dla mnie - niemal zero, ale wierzę, że komuś może się to podobać, dlatego nie mówię, że to nudne g... W ogóle im dystans dłuższy tym ciekawszy, a że w chodzie są sędziowie? No są i już. W takich np. skokach narciarskich też są, choć właściwie, jako, że skoki są mierzalne, na dobrą sprawę mogłoby ich nie być... Co konkurencja to obyczaj... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablos Re: Kto tak naprawde interesuje sie ta konkurencj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 14:54 Ta dyscyplina jest ciekawa tylko jej nie doceniacie...ok moze nie jest az tak popularna wsrod kibicow(no chyba ze w Polsce)...ale to jest trudniejsza dyscyplina od maratonu. Zobaczcie jak Robert cwiczy i doprowadza swoj chod do perfekcji (Przypominam ze tylna noga nie moze sie oderwac od powierzchni calkowicie zanim ta druga nie dotknie z przodu asfaltu-czyli musi isc). Pomyslcie jakiego trzeba zaangazowania, techniki, wytrzymalosci psychicznej i fizycznej aby caly czas sie kontrolowac i ISC a nie pobiec...Robert jest w tym mistrzem...a takze wspanialym czlowiekiem i ambasadorem naszego sportu. Mowi chyba 5 lub 6 jezykami...Udziela wywiadu w kazdym z tych jezykow jak potrzeba...To poprostu fenomen... Na koniec gratulacje Panie Robercie za chwile wzruszen ktore przezylem razem z Panem. Oby tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazeet Re: Korzeniowski już idzie IP: 217.153.38.* 27.08.03, 13:10 Korzeń jest WIELKI !!! I nie ma co do tego dwóch zdań. Gdy patrzę na jego wyczyny, jestem dumny z tego iż jestem Jego rodakiem. I niech nikt nie próbuje porównywać Go z jakims innym sportowcem. To wszystkich innych należało by do Niego próbować przyrównywać. Dla mnie bez wątpienia Robert Korzeniowski jest NAJWIĘKSZYM SPORTOWCEM WSZECHCZASÓW !!! Wielkie dzięki Robert !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Korzeniowski już idzie IP: *.fh-bielefeld.de 27.08.03, 13:19 super super super. nareszcie polak ujawnil sie na miestrzostwach swiata i to w jakim stylu?? brawa dla roberta korzeniowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowa Re: NA BEZRYBIU I RAK RYBA... IP: *.proxy.aol.com 27.08.03, 13:32 ...od czasu do czasu i slepej kurze trafia sie ziarno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hijk a mowilem ze to cyborg!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 27.08.03, 13:38 oglaszam to ponownie, korzeniowski jest maszyna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyperstein Re: NA BEZRYBIU... 27.08.03, 13:59 ...to i glupia mrowo-kura jest katastrofa ekologiczna! Gość portalu: mrowa napisał(a): > ...od czasu do czasu i slepej kurze trafia sie ziarno... Idz do okulisty ofermo i nie pieprz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TezRobert Korzeniowski doszedl!!! IP: 80.72.65.* 27.08.03, 14:06 Wielkie brawa i jeszcze wieksze dzieki za frajde, jaka mi sprawiles Mistrzu! Czekam na Ateny, ale nawet jesli sie nie uda to i tak bedziesz dla mnie wzorem! Serdecznie pozdrawiam!RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: NA BEZRYBIU I RAK RYBA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 14:37 kto tu jest slepą kurą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowa Re: NA BEZRYBIU I RAK RYBA... IP: *.proxy.aol.com 27.08.03, 15:16 Gość portalu: wojo napisał(a): > kto tu jest slepą kurą? - slepa kura jestesmy my kibice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy NA BEZRYBIU I RAK RYBA... IP: 213.17.147.* 27.08.03, 15:54 Gość portalu: mrowa napisał(a): > ...od czasu do czasu i slepej kurze trafia sie ziarno... Korzeniowi, jak na ślepą kurę, zdarza się dość często - trzy złote medale olimpijskie i trzy złote medale mistrzostw świata - znasz innego polskiego sportowca o takich dokonaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Gratulacje IP: *.qc.sympatico.ca 27.08.03, 14:18 Serdeczne i olbrzymie gratulacje z Toronto. W Atenach bedziemy kibicowac osobiscie i wierzymy,ze jeszcze powalczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak z zagranicy gratulacje IP: *.w193-248.abo.wanadoo.fr 27.08.03, 14:36 no i to jest nasz Polak! Odpowiedz Link Zgłoś
matka13 Re: Korzeniowski już idzie 27.08.03, 14:48 Robert jesteś perfeksjonistą. BRAWO BRAWO BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: Korzeniowski już idzie IP: *.ifd.uni.wroc.pl 27.08.03, 14:53 To, co pisze nie powinno byc odczytane jako brak uznania ale czy ktos powie mi jakie sa naprawde reguly tego sportu. Jaki procent startujacych w kazdym chodzie sedziowie dyskwalifikuja i za co ? To smutne, ze jedyny polski mistrz zdobywa medale w chodzie. Podobno chod polega na tym, ze zawsze ktoras noga ma kontakt z podlozem. Proponuje przyjrzec sie jak to wyglada w zwolnionym tempie. Zobaczycie, ze wszyscy biegna, nasz mistrz takze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Re: Korzeniowski już idzie IP: 213.17.147.* 27.08.03, 16:02 Gość portalu: yan napisał(a): > Podobno chod polega na tym, ze zawsze ktoras noga ma > kontakt z podlozem. Proponuje przyjrzec sie jak to wyglada w > zwolnionym tempie. Zobaczycie, ze wszyscy biegna, nasz mistrz > takze ! To stare, już nieaktualne zasady. Nowe przepisy mówią, że "faza lotu" może być, ale musi być tak krótka, by sędzia gołym okiem jej nie zauważył. Żadne stopklatki i slow-motiony nie wchodzą więc w grę. Poza tym Korzeniowski podbiegał dopiero na stadionie, gdzie sędziowie mogli mu już nakukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k zakaz doganiania korzeniowskiego IP: 212.127.77.* 27.08.03, 15:11 podoba mi sie ze rosjanin zlamał przepisy chcac dogonoc korzeniowskiego. ciesze sie że przepisy tego zakazują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Wspanialy! IP: *.sjc.ca.bbnow.net 27.08.03, 16:23 dolaczyc chcialabym moje gratulacje! wspanialy ten nasz Korzeniewski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzynka Re: Korzeniowski już idzie IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.03, 19:38 pjeknie tak pjeknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKWARYBKA WWW.AKWARYBKA.PRV.PL IP: *.icpnet.pl 27.08.03, 23:29 WEJDŹ NA WWW.AKWARYBKA.PRV.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzysF Czy kojarzycie godziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 10:46 Korzeniowski dobiegł do mety chyba w tej samej chwili, co Mars był najbliżej Polski?! Odpowiedz Link Zgłoś