Gość: Fan F1 IP: *.cust-adsl.tiscali.it 23.03.08, 09:49 Oby tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arthur Re: Brawo Kubica :) IP: *.rev.stofanet.dk 23.03.08, 10:07 Brawo BMW, gratulacje dla Kubicy ale najwazniejsze, ze Ferrari jest tam gdzie byc powinno, na najwyzszym podium, szkoda jedynie, ze Massa znow popelnil (najprawdopodobniej) blad, byloby podwojne zwyciewstwo Ferrari Odpowiedz Link Zgłoś
el.es Re: Brawo Kubica :) 23.03.08, 10:10 Tak, Massy szkoda, ale Finom tez sie nalezalo podium. Zenujace wystepy Alonso... Nie jest mi go w najmniejszym stopniu zal. Gratulacje Robert!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan F1 Re: Brawo Kubica :) IP: *.cust-adsl.tiscali.it 23.03.08, 10:23 Alonso myslalem ze pojedzie lepiej Ferrari...fakt Nr 1 Szkoda massy Ale cieszy mnie to ze BMW jest miedzy Ferrari a McLaren I zauwazcie gdy Hamilton startuje z dalszego miejsca to nie jest taki szybki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
el.es Re: Brawo Kubica :) 23.03.08, 10:26 Nie jest taki szybki, bo gubi sie troche wsrod rywali. Tja. Co innego jest uciekac przed reszta, a co innego razem z innymi gonic pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: Brawo Kubica :) IP: *.rev.stofanet.dk 24.03.08, 08:38 jednak naj-najbardziej cieszy mnie, ze zajecie przez Kubice 2 miejsca w dobrym stylu calego teamu BMW, odbierze moze wreszcie "ciagle pokrzywdzonym rodakom" mozliwosc pomstowania, jakie to BMW niedobre dla naszego mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Re: Brawo Kubica :) IP: *.aster.pl 24.03.08, 19:33 arturze, "rodaku zawsze szczęśliwy" a o tym słyszałeś? : "Tuż po wyścigu dr Theyssen powiedział w wywiadzie dla "RTL", że na początku wyścigu chcieli widzieć Nicka przed Robertem i dlatego Robert miał więcej paliwa niż Nick. Ale Jarno wywiózł Nicka na bok i musieli się pogodzić z tym, że Robert jedzie przed Nickiem. Facet powiedział to kilka chwil po wyścigu, w którym Robert przywiózł jego zespołowi 2 miejsce i 8 punktów. Czy może być jaśniejsze postawienie sprawy? Teraz wiemy już także, co oznacza to, że Robert wyprzedził we wczorajszych kwalifikacjach Nicka mimo większej ilości paliwa." - p "zawsze oczy otwarte mający" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: Brawo Kubica :) IP: *.rev.stofanet.dk 25.03.08, 08:46 nie widze nic kuriozalnego w tym co dr Theyssen powiedzial (slyszalem), dziwi mnie jedynie, ze ty i inni nie mozecie pojac, iz BMW jest niemieckim zespolem, ze Nicki jest Niemcem, ze caly ten zespol finansowany jest przez Niemcow, i ze rzecza naturalna bedzie, iz preferuja za kierownica swojego czyli Niemca, i ze byliby bardziej szczesliwi, gdyby ich Nicki byl na gorce dla was wszystkich i dla Kubicy mam jak mi sie wydaje dobra propozycje na "niemiecki stress", otoz zaproponujcie np. Krauzemu czy Kulczykowi lub jeszcze komus innemu a moznemu aby wpompowali w Kubice miliony Euro a napewno znajdzie jakis team, gdzie bedzie mogl byc kierowca nr 1, poki co ciesze sie, ze team BMW dal Polakowi szanse na starty w F-1 i zycze Kubicy sukcesow jako kierowca nr.2 mysle, ze on sam powinien to docenic ps: poniewaz F-1 mimo narodowych sympatii to jednak wyscigi pojazdow a nie kierowcow liczyc nalezy sie z narodowym interesem Niemcow a w interesie teamu BMW lezy aby nr. ONE byl Niemiec a nie Polak, JESTEM KIBICEM FERRARI, WSZYSTKO JEDNO KTO ZASIADA ZA KIEROWNICA Odpowiedz Link Zgłoś