Gość: Grzesiek IP: *.dslaccess.co.uk 22.04.08, 01:15 Super tekscik. Brawo, Piotrek! Pzdr, Grzesiek Boczar, d. Nowiny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michel Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 01:29 Mam nadzieję, że Pan redaktor zadał sobie na tyle trudu, by przynajmniej zmienić nazwę miejscowości, w której mieszka obecnie Józef Szmidt. Inaczej z tytułowego świętego spokoju mogą być nici... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris_id Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 02:20 Niech żyje w spokoju jak najdłużej. Cieszę się, że znalazł spokój i ma czym się zająć. Dziękuję za wzruszenia sprzed lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Widywałem go na obozach sportowych IP: *.chem.pg.gda.pl 25.04.08, 10:41 byłem wtedy młodym chłopakiem, rozpoczynającym uprawianie koszykówki. Mialem szczęście ocierać się wówczas o największe sławy polskiego i światowego sportu. Wśród wielu gwiazd tego cudownego zespołu (prawdziwy Wunder Team - bo tak ich nazywano) był on gwiazdą błyszczącą najbardziej. Do tego człowiek skromny, w odróżnieniu od wielu innych tam obecnych. Taki pozostaje nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Widywałem go na obozach sportowych 25.04.08, 12:43 Byl kiedys taki cesarz rzymski - Dioklecjan. W szczycie rozwoju imperium pod swoimi rzadami zostawil wszystko i... zamieszkal na wsi by hodowac kapuste. Grunt to byc szczesliwym w tym co czlowiek robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Re: Widywałem go na obozach sportowych IP: 194.205.160.* 25.04.08, 16:12 Troche p. Szmidt jest troche dziki i gburowaty... ale ludzie sa rozni. 1. Po wyjeździe męża codziennie musiałam meldować się na komendzie - mówi Łucja Szmidt. - Urzędnicy chcieli nawet, żebym oddała dzieci do adopcji! Po kilku miesiącach chłopcy wyjechali do ojca na krótkie wakacje i już nie wrócili. Hmmm... dziwne. Tak ich pilnuja - a tu nagle dzieci jada odwiedzic ojca w Niemczech... 2. Szmidt wola do koz - "komcie", tak zeby ich nikt nei ukradl. No to teraz, dzieki dzeinnikarzowi wszyscy juz wiedza jak te kozy zawinac. Pozdrawiam p. Szmidta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzislaw zomo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 16:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cape444 Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.xdsl.centertel.pl 25.04.08, 08:50 Zadał, zadał bo tak naprawdę Szmitd mieszka w Kosobudach. Wiem, bo ta miejscowość jest koło mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humi PR 1 tez sie chwaliło niedawno ze go "odnalazło" IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.08, 09:32 Polskie Radio 1 tez sie chwaliło niedawno ze go "odnalazło". Jakiś dziwny zbieg okoliczności, ciekawe kto był tak naprawdę pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: 193.151.38.* 25.04.08, 15:04 nie zadał. pl.wikipedia.org/wiki/Zagozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 08:01 co za bzdury... co za las, co za leśne ostępy, co za polne drogi???? Toć to wioska w środku pola. a lasu to tyle tam co parku w mieście. Zagozd to piękna wioseczka w której ciężko kupic kawałek ziemi. Stary młyn stoi i niszczeje choć ma właściciela. jaki koniec drogi? Wioska wyasfaltowana , domki jak marzenie, nic tylko mieszkać, zyć i cieszyc się naturą. Do dwóch miasteczek rzut beretem, drogi odśnieżane, stadnina koni (chyba dwie) a w okolicy około 20. Sam chciałem tam sobie chatynkę postawić ale nikt tam juz niczego nie sprzeda chyba ze coś po jakimś rolniku których paru jeszcze tam funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alala Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.chello.pl 22.04.08, 09:06 Gosciu dede,jestes malutki.Sprowadzasz czlowieka kory w czasach gdy starowal dawal nam poczucie dumy i satysfakcji,jego spokoj i poczucie godnosci zawsze budzily we mnie szacunek dla tego Czlowieka a ty chcesz go zmierzyc czym ?,kawalkiem ziemii na ktory sobie ciezko zapracowal.Daleko do miasta czy blisko,jedna stadnina koni czy sto?.Guzik mnie to obchodzi. Dziekuje Redaktorze za ten artykul.W czasach gdy startowal Pan Jozef bylam nastolatka i troszke uprawialam skok w dal.Kiedys na zawodach szkolnych na AWF-ie,ktorych nie wygralam,spotkala mnie najwieksza satysfakcja,pochwala z ust samego Jozefa Szmidta.Pozniej kiedy zniknal bardzo mi brakowalo wiadomosci o nim.Wszystkiego najlepszego Panie Jozefie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 09:40 > Gosciu dede,jestes malutki. dziecko kochane... czytaj ze zrozumieniem. pisze dziecko bo mimo tylu lat nadal masz problem ze zrozumieniem tekstu pisanego. Po prostu redaktor ubarwił wyprawę do tej wioski robiąc z miłej podrózy wycieczkę na dziki zachód podczas gdy sprawa ma się zupełnie inaczej - ot tk częsta przypadłosć reporterów szukajacych sensacji. Po prostu jest nierzetelny i tyle. jest to jedna z najładniejszych i największych wiosek w okolicy którą autor starał się przedstawic jako jakąś dziurę zagubioną w lasach. Co ja napisałem złego o Szmidtcie? Nic. Sorry, ale twoje pretensje to jakby tu powiedzieć... nie pod tym adresem a swoja drogą... mógł sobie redaktorzyna oszczędzić opisów bo zaraz znajdzie się grupa gamoni którzy zaczną nawiedzać Szmidta w celach niekoniecznie pokojowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstanty52 Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.adm.uni.wroc.pl 25.04.08, 09:11 Drogi dede, ty też mógłbyś pomyśleć. Być może redaktor - któremu jestem ogromnie wdzięczny za tekst o człowieku będącym jednym z największych sportowych idoli mojej młodości - opisał okolicę i miejsce PRAWDZIWE, ale nazwę miejscowości ZMIENIŁ. Jeśli tak zrobił, to chwała mu za to - uszanował spokój człowieka, który jak malo kto na ten spokój zasługuje. U mnie ma szóstkę z dziennikarstwa :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicztamtychlat Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:04 Dobrze,że Pan Józef był i jest nadal.Niech żyje w zdrowiu jeszcze długie lata.Dzięki za artykuł,to tak koi serce jak Wideoteka Dorosłego Człowieka.Pozdrówko i czekamy na następne spotkanie z zapomnianym mistrzem/mistrzynią/ z tamtych lat,tamtych lat... Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 "Wszędzie piszą o mnie Schmidt, a ja przecież nigd 22.04.08, 16:48 "Wszędzie piszą o mnie Schmidt, a ja przecież nigdy nie wróciłem do niemieckiej pisowni nazwiska. Na zawsze pozostanę już Szmidtem." Hmm, znaczy zmienił z polskiego na nasze czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: "Wszędzie piszą o mnie Schmidt, a ja przecież IP: *.61.jawnet.pl 24.04.08, 10:45 Aleś upierdliwy! Zmienili a On nie wrócił do swojego prawdziwego i chce by tak zostało, czy to trudno zrozumieć... Pamiętam cudowne emocje z Tokio i wspaniale że Pan Józef dał się namówić na wywiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus jedni zmienili,drudzy zmienili IP: *.adsl.alicedsl.de 25.04.08, 08:07 a on zostal czlowiekiem,sportowcem,mistrzem i na koncu europejczykiem. ps.bylem malym dzieckiem kiedy odnosil sukcesy,a zwyciestwa pana szmita dla jednych i schmita dla drugich staly sie symbolem zwyciestwa sportowej rywalizycji nad polityczna ideologia(om). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: "Wszędzie piszą o mnie Schmidt, a ja przecież IP: *.breat.com.pl 25.04.08, 16:55 Wystarczy że przeczytasz uważnie artykuł a się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Spoko ziomek ten Szmidt 22.04.08, 17:41 dobry artykul, wiecej takich Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Wzruszyłem sie - jest moim idolem 25.04.08, 18:56 pamietam transmisje telewizyjne z Rzymu oraz z Tokyo. Byłem nim zachwycony. Był genialnym sporotwcem. Dzieki za ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajak Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.08, 19:47 Medalistom olimpijskim naleza sie specjalne emerytury za zdobyte medale na Olimpiadach. Mam pytanie, czy Pan Jozef tez z tego prawa korzysta? Bo jak najbardziej sie mu ta emerytura sportowa nalezy ( 2 zlote medale olimpijskie-to nie jest byle co). Zycze mu duzo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: Święty spokój Józefa Szmidta 22.04.08, 20:42 ten pan dobrowolönie wyjechal do Niemiec, i jak wielu Dojczszlezierów zrobil tam ogromne kariere i majatek, dlatego teraz jako hobby hoduje kozy na Pomorzu w Polsce. Dziwne ze caly majatek w Niemczech i wielu przyjaciól tam pozostawil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.vnet.wnec.edu 22.04.08, 22:11 petreonella zachowujesz sie jak KOZA ale nie dziwota bo nazwisko tez od kozy MEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Odpowiedz Link Zgłoś
arek47 [...] 23.04.08, 18:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.61.jawnet.pl 24.04.08, 10:48 ...graj w palanta... na zdrowie, również psychiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen. wąs-biernacki Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.cable.ubr05.perr.blueyonder.co.uk 25.04.08, 07:29 "jak wielu Dojczszlezierów zrobil tam ogromne kariere i majatek" dlaczego przez 700 lat mieszkania u nas nigdy się nie nauczyliście prawidłowo odmieniać polskich końcówek? "Ogromne" to by było jakby to były "kariery", jedną "karierę" można zrobić "ogromną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umghhh Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: 212.117.81.* 25.04.08, 11:17 Ach majatek zostawil i przyjaciol??? A to niby dlaczego? Moze jest tak ze pracowal cale zycie sprzedal co mial i wyjechal do PL na stare lata kozy chodowac a z przyjaciolmi kontakt utrzymuje ostatecznie mozna i nowe i stare media uzywac szczegolnie ze granice praktycznie nie istnieja. Czy zrobil ogromna kariere i majatek tego nie wiemy. Co to ma zreszta za znaczenie - od kiedy wartosc ludzkiego zycia mierzy sie w majatku i wasko pojetej karierze? Kariere zrobil sportowa i dlatego go znamy. Pracowal ciezko cale zycie a teraz choduje kozy. Mnie sie podoba. Lepsze niz wyscig szczurow w kazdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: 195.26.72.* 25.04.08, 12:36 Skąd ta złośliwość? nie można mieć pretensji do człowieka, że w takich czasach jak tamte wyjechał. Wszystkiego najlepszego dla Pana Józefa. Jestem młody, sportem się zbytnio nie interesuję, pierwszy raz miałem okazję się dowiedzieć. Bardzo ciekawy artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
wicker.man73 Re: Święty spokój Józefa Szmidta 25.04.08, 06:52 Gość portalu: kajak napisał(a): > Medalistom olimpijskim naleza sie specjalne emerytury za zdobyte > medale na Olimpiadach. Mam pytanie, czy Pan Jozef tez z tego prawa > korzysta? Bo jak najbardziej sie mu ta emerytura sportowa nalezy ( 2 > zlote medale olimpijskie-to nie jest byle co). Jemu sportowa emerytura się nie należy, za to stypendium dla wyjątkowego skoczka-nieudacznika Roberta Matei jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Co tutaj szukasz kiblowy poeto ? IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.08, 08:56 Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright emerytury??? 26.04.08, 01:41 Po p. Jozefie byl doskonaly trojskoczek Wiktor Saniejew. Trzy zlote, jeden srebrny. Jakis czas temu Saniejew zjechal do Australii, poczatki mial cieniutkie, miedzy innymi wozil pizze do klientow. Na szczescie kiedys dostarczyl pizze do mieszkania mlodych sportowcow, ktorzy goscili Alana Jonesa, znanego radiowca i bylego trenera rugby. Jones w mgnieniu oka rozpoznal Saniejewa, nawiazala sie rozmowa i Alan obiecal Wiktorowi pomoc. Znalazl mu prace w branzy, poza tym Wiktor uczyl dzieci sportu w prywatnej szkole. Kiedy go spotykalem na zawodach w Sydney nie chcialo sie wierzyc, ze zdobywca tylu medali moze zyc tak skromnie. Porownajcie to z dzisiejszymi pilkarzykami czy innymi gwiazdami sportu nagarowanymi sterydami... Pamietam siebie biegiem szturmujacego wejscie na stadion dziesieciolecia, na slynne zawody z USA, GB, RFN czy Sowietami. To byla druzyna, to byly wyniki. AMoimi faworytami byli Foik, Szmidt, Piatkowscy o dlugasach nie wspominajac. To byly czasy, to byli ludzie. Panu Jozefowi wypada zyczyc duzo zdrowia i spokoju. Skoro prezydent ma jeden zbywajacy medal, zawsze moze nadgonic i uhonorowac wspanialego sportowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew jan Święty spokój Józefa Szmidta- trzeba przyjac zapro IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.08, 22:29 Panie Jozefie, bylem dumny ze zdobywal Pan zlote medale, nic z tego Pan nie mial, oprocz uznania rodakow, uwazam ze juz w tym wieku najwyzsza pora skorzystac z zaproszen i pokazac sie mlodziezy dla mnie jest Pan wzorem jak zyc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirania46 Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:14 W połowie marca napisałem do p. Józefa z prośbą o autograf. Z niewielką nadzieja na odpowiedź, bo przeciez od dawna było wiadomo, że mistrz trójskoku nie chce wracać do czasów swojej wspaniałej kariery. Tymczasem... p. Józef sprawił mi miła niespodziankę, spełniając moją prośbę. Teraz mogę podziękować Wam za ten artykuł. Takich mistrzów, jak Józef Szmidt, trzeba przypominac kibicom. Oni (mistrzowie) zwyczajnie na to zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachol Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: 193.24.14.* 25.04.08, 07:38 a czy wiecie moi drodzy jak wygląda obecnie Stadion Leśny w Olsztynie? bardzo proszę! o to link do zdjęcia i opisu. porażający widok!!! www.lasmiejski.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Panie Józefie -pPokazać młodym ... 23.04.08, 21:45 Panie Józefie! Pokazać młodym trzeba, że sport przez duże "S" to nie tylko doping, jak dzisiaj. Prosimy, niech się Pan pokaże, młodym warto autorytety pokazywać. Słynne czasy wundertimowe. Legendy o Was opowiadają. A co było - niech Pan SPISZE - toż to dla nas ważne! Jesteśmy, byliśmy, będziemy - w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek-usa dzien dobry . IP: *.ph.ph.cox.net 23.04.08, 22:23 pochodze z olsztyna ,gralem w p.nozna w gwardi tam na scianie /rok1976/bylo pana zdjecie i opis skoku stulecia. tyle pamietam. serdecznie pozdrawiam z arizony w usa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 23:06 Z ogromnym wzruszeniem przeczytałem ten tekst, oglądnąłem zdjęcia... Pan Józef to był mój ideał w czasach zamierzchłej już młodości. To historia tego złotego medalu w Tokio, niesamowity upór i wola powrotu do sił po operacji tuż tuż przed olimpiadą. Dzięki niemu sam zająłem się sportem, wybrałem oczywiście trójskok. Wyniki, wynikami... ale wiele tej swojej zabawie w sport i Jemu zawdzięczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.subscribers.sferia.net 24.04.08, 10:06 Kolejna historja kolejnego człowieka. Bardzo wzruszająca. Napewno ppowinien mieć tą emeryture sportową, ale nie o tym chce mówić. Z reportarzu wynika, że p.Juzef uczciwie pracował całe życie, ale zemie kupił po prace w Niemczech. Dziś, ze zwykłej uczciwej pracy w Polsce nadal trudno kupić nieruchomość.To, co przeszedł p.Juzef to jeszcze jedno podtwierdzienie, jak powoli zmienia się rozwój gospodarczy w naszym kraju. Dobre, że p. Juzefowi udało się odnaleść możliwości do zorganizowania tego spokoju. Widocznie Bóg nad Panem czuwa. Szczeńść Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 07:06 panie Nemo Jozef ,nie Juzef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Nie dziw sie... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.04.08, 08:55 On mieszka juz 150 lat zagranica, to mogl zapomniec j .polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Nie dziw sie... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.04.08, 08:55 On mieszka juz 150 lat zagranica, to mogl zapomniec j .polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Święty spokój Józefa Szmidta IP: 212.160.172.* 24.04.08, 11:24 Taki tekst o niczym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.08, 13:49 nic absolutnie nic do ciebie nie dociera ,wspolczuzje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam 08 Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 17:42 Taki tekst jak ty baton. Chłopie wtedy to naprawdę był KTOŚ, a niw jakiś baton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAWRZYN Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 23:41 TO BYŁ MÓJ IDOL- JAKO MŁODEGO LEKKOATLETY.STARTOWAŁEM RAZEM NA JEGO OSTATNICH MISTRZOSTWACH POLSKI W 3-SKOKU I W DAL...ZDZISŁAW KOKOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik tamte czasy.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.04.08, 07:18 To musialy byc czasy...mnie jeszcze nie bylo na swiecie;) ale kiedy oglada sie czarno-biale skroty.. czuc ze wygrana miala jakis inny smak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doni Święty spokój Józefa Szmidta IP: 80.51.49.* 25.04.08, 05:47 wielki szacunek Drogi MISTRZU . Serdecznie pozdrawiam i wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latarnik wyglada mi na to ze pan Józef Szmidt IP: 121.216.230.* 25.04.08, 05:53 lepiej by Polska zarzadzal niz Herr Tuske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 06:33 Pamiętam, jak go opluwano w "mediach" w 1970 roku i później. Nazywano go zdrajcą narodu, bo wyjechał do Niemiec. Podobnie było z siostrami Tlałka. Wyszły za mąż za Francuzów i tam zostały. Najbardziej agresywny w tym opluwaniu był redaktor Jeleń. Wtedy bodaj w " Trybunie Robotniczej". Tuby PZPR-u na Górnym Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timothy Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 25.04.08, 06:43 Znalem Jelenia, ktory byl wyjatkowa Swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klodek Re: Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.chello.pl 25.04.08, 07:02 Dawno mi tak nikt nie zaimponował. Skromny, mądry i nietuzikowy człowiek który może być stawiany jako przykład. Jest na pewno moim idolem: konkretny, pewny siebie a skromny.(jakby z innej planety. W tej chwili tylko chamstwo i pewność siebie typu doda to idole). Ja takie idole po prostu......pier.... Nisko się kłaniam Panie Szmidt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolnyTbet Gdy w portalu YouTube wpiszemy nazwisko Szmidt IP: *.pete.cable.ntl.com 25.04.08, 07:02 gadzina jak zwykle klamie.sam wpisz nazwisko Szmidt w portalu YouTube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Re: Gdy w portalu YouTube wpiszemy nazwisko Szmid IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 25.04.08, 08:41 Poza trojskokiem, czy Szmidt tez biegal w olimpijskiej sztafecie 4x400m? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski W tych czasach ... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.04.08, 09:12 na 400m biegal Badenski, ktorego zlikwidowaly sluzby specjalne,PO JEGO WYJEZDZIE Z Polski,zdaje sie , ze na ulcy w MONACHIUM.Badenski ZDOBYL brazowy medal na 400m na olimpiadzie w Meksyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstanty52 Re: W tych czasach ... IP: *.adm.uni.wroc.pl 25.04.08, 09:20 Nie szalej, mitomanie - Badeński żyje i ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Jezeli to byla plotka,to i z nim... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.04.08, 09:30 pewnie mozna przeprowadzic wywiad.Jestem jednak pewny,ZE TAKIEGO WYWIADU NIE UDZIELI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Jezeli to byla plotka,to i z nim... IP: *.hcz.com.pl 25.04.08, 10:50 Co za bzdura ze śmiercią Badańskiego! Rozmowy z Andrzejem Badańskim w prasie się ukazują. Całkiem niedawno czytałem chyba w "Przeglądzie sportowym", a ze dwa lata temu był w telewizji. Ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright lubilem Badenskiego, nieduzy, ale 26.04.08, 02:24 zapier... jak zajac. A Jozef Szmidt biegal w sztafecie 4*100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstanty52 Re: Gdy w portalu YouTube wpiszemy nazwisko Szmid IP: *.adm.uni.wroc.pl 25.04.08, 09:17 Nie, sprinterem był jego starszy brat Edward. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstanty52 Re: Gdy w portalu YouTube wpiszemy nazwisko Szmid IP: *.adm.uni.wroc.pl 25.04.08, 09:21 z tym że biegał tylko 100, 200 m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Gdy w portalu YouTube wpiszemy nazwisko Szmid IP: *.hcz.com.pl 25.04.08, 10:52 Józef Szmidt również biegał sprinty na początku kariery. Był nawet członkiem reprezentacyjnej sztafety 4x100m razem z bratem Edwardem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Święty spokój Józefa Szmidta IP: *.am.poznan.pl 25.04.08, 07:17 Szanowony Panie Józefie chciałbym chociaż tą drogą podziękować za wspaniałe wzruszenia i emocje , które były moim udziałem dzięki Pańskim startom. Bez względu na to jak potoczyła się Pana droga życiowa i jaki był stosunek do tej drogi ówczesnych cenzorów życia publicznego cały czas jest Pan w sercach kibiców. Jeszcze raz dziękujemy, pozdrawiamy i życzymy wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda do fotografa IP: *.tpgi.com.au 25.04.08, 07:30 pan ktory robil zdjecia moglby sobie maryce w aparacie wyczyscic. wstyd dawac do publikacji zdjecia z takimi paprochami Odpowiedz Link Zgłoś