Gość: Foxy IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 11.09.03, 20:05 Wiecie gdzie w okolicach Krakowa sa pola/kluby golfowe? Z gory dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duch olabogi Re: Pola golfowe - Kraków IP: *.jagiellonia.krakow.pl 11.09.03, 21:18 wyjazd z Krakowa na Olkusz, jakies 10 - 15 kilometrow za rondo przy ktorym jest Makro. Podobno jest OK. Nie wiem. Nie bylem. Nie gram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Pola golfowe - Kraków IP: *.w3cache.pl / *.pl 12.09.03, 08:32 Gdzie jest pole golfowe w Krakowie to nie wiem, ale za to wiem, gdzie jest pole golfowe na Islandii. Prawde mowiac, w pierwszej chwili myslalem, ze to trasa biegu zjazdowego, bo umiejscowione bylo na dosc stromym stoku bardzo duzej gory, ale po blizszych ogledzinach okazalo sie, ze to pole golfowe. Nie wiem tylko, czy nalezy na nim grac pod gore, czy w dol. Naprawde, cos niebywalego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: Pola golfowe - Kraków IP: 62.233.150.* 12.09.03, 09:44 Pole jest w Paczółtowicach. Najpierw do Krzeszowic, później w kierunku Olkusza. Najlepsze pole golfowe w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś