Gość: bari IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 14:49 Ile warzy kilo cukru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juve_maciek Człowieku !!! 12.09.03, 17:17 Pisze się zagaDka do cholery !! Do wszystkich: zanim cos napiszesz, to zastanów się nad ortografią. Jakiś małoważny błąd mnie nie razi, ale bez przesady !! Gość portalu: bari napisał(a): > Ile warzy kilo cukru 1 kg. Jak sama nazwa wskazuje: "kilo cukru". P.S. Słyszałem tą zagaDkę już bardzo dawno. I co ona robi na forun SPORT ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: Człowieku !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.03, 20:00 dostosowana jest do poziomu intelektualnego wielu forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
e_rider Re: Człowieku !!! 12.09.03, 20:08 juve_maciek napisał: > Pisze się zagaDka do cholery !! > > Do wszystkich: zanim cos napiszesz, to zastanów się nad ortografią. Jakiś > małoważny błąd mnie nie razi, ale bez przesady !! > > Gość portalu: bari napisał(a): > > > Ile warzy kilo cukru > > 1 kg. Jak sama nazwa wskazuje: "kilo cukru". Maciek, tak się tą "zagatką" przejąłeś, że nawet na "warzy" nie zwróciłeś uwagi. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
juve_maciek Re: Człowieku !!! 12.09.03, 20:25 e_rider napisał: > Maciek, tak się tą "zagatką" przejąłeś, że nawet na > "warzy" nie zwróciłeś uwagi. :))) O qrwa ! Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś