Gość: prowizja IP: 195.50.100.* 14.05.08, 10:29 Jaka 10-cio procentowa prowizja? za co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ah Re: Kto ubierze polskich piłkarzy? - ostatni bizn IP: *.chello.pl 14.05.08, 10:35 wlasnie! jakim prawem ktokolwiek nalicza sobie prowizje za czynnosci w ramach swoich obowiazkow sluzbowych?!? jesli to ze srodkow pzpn to sie nazywa defraudacja, a jesli od sponsora to korupcja. pzpn to nie jest ich, k.., prywatna firma!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parker Kto ubierze polskich piłkarzy? - ostatni biznes.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 10:58 Racja ! Jaka do kur.. nedzy prowizja ? Rece po malu opadaja jak sie czyta o funkcjonowaniu tego chorego PZPN. A odnosnie strojow,to Puma robi brzydkie ubrania.Powinien wygrac Adidas badz Nike (obie robia dobre i ladne stroje pilkarskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Tylko Nike IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.08, 11:01 Nike albo Adidas na to dziadostwo Pumy nie da się już patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Tylko Umbro! IP: *.chello.pl 14.05.08, 13:43 Puma jest ok, i Nike też. Adidas ostatnio robi wszystko brzydkie :P Najlepiej jakby naszych ubierało Umbro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSW06 Re: Tylko Umbro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 12:31 Umbro nie bo angielska :D Nike nie bo nic nowego nie wymyslaja... Puma nie bo obrzydliwe... najlepszy jest Adidas bo co sezon to widzimy cos nowego w ich strojach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Kto ubierze polskich piłkarzy? - ostatni biznes.. IP: 83.136.224.* 14.05.08, 11:14 Jaka prowizja...Od kiedy łapówka nosi tak zaszczytne miano. Prowizję jak by ten kutafon z PZPNu nie wiedział pobiera agent ewentualnie pośrednik prowadzący sprawę od strony sprzedającego ale nigdy kupującego. Jeżeli tak ma być w majestacie prawa to dla mnie kryminał albo po prostu...POLSKA :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 10% prowizja to - Łapowka i nie mozna tego inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 11:26 zakwalifikowac. Gdzie prokuratura i inni !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dahlen tylko adidas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 11:30 super wzory i material, clima cool rulz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicuś Re: Kto ubierze polskich piłkarzy? - ostatni bizn IP: 212.160.172.* 14.05.08, 11:29 Pierwsza łapówka pójdzie nieoficjalnie - za wybór kontrahenta, a druga oficjalnie - za wybór kontrahenta ;) Ciekawe, która będzie wyższa... A co do samych strojów - najładniejsze w tej chwili robi Umbro, ale polscy dresiarze oczywiście nabijają rynek i dają do ręki argumenty adidasowi i najkowi... Nie mówię, że mają złe produkty, ale pewnie większy budżet na prowizje niż Anglicy... Puma jest porażająca... nieproporcjonalne, wręcz brzydkie stroje, obciach z nazwiskami z małej litery i bez polskich znaków, no a to co zrobiła Włochom na Mundialu (obrzydliwie wyglądające plamy potu pod pachami) to już dobitnie świadczy o niskim poziomie tego producenta. Nie uratował ich nawet dobry, ale beznadziejnie zrealizowany pomysł ze "znakami wodnymi" - polski husarz wyglądał jak plama po przewrotce... Odpowiedz Link Zgłoś
bianchini Re: Kto ubierze polskich piłkarzy? - ostatni bizn 14.05.08, 13:03 adidas niedawno przejal umbro :) puma jest beznadziejna, ale akurat koszulki italii, projektu neilla barretta sa calkiem calkiem nasza husaria byla komletnie do d..., juz te nowe sa lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kto ubierze polskich piłkarzy? - ostatni bizn IP: *.chello.pl 14.05.08, 13:45 To Nike przejął Umbro. Najfajniej jakby właśnie w Ubro biegali nasi - koszulki Szwecji czy Angli zawsze były eleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
bianchini oops 14.05.08, 15:19 pomylilo mi sie umbro z reebokiem :) a koszulki anglii rzeczywiscie byly i sa b. fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigger Jaka prowizja? Nie kłam dziennikarzyno IP: 212.160.172.* 14.05.08, 12:26 A potem się dziwią że oszczerców jak jakiś Marek zamyka się w więzieniach i obłudnie demonstracje w klatce urządzają. media śmierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kto ubierze polskich piłkarzy? - ostatni biznes.. IP: *.173.18.199.tesatnet.pl 14.05.08, 13:31 A może Polsport i buty Sofix tak jak kiedyś i chłopaki grali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadu A może firma odzieżowa Wita?? IP: *.atm.com.pl 14.05.08, 13:52 A może Wit Sport?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabaku.no.gaara Re: A może firma odzieżowa Wita?? IP: 195.20.110.* 14.05.08, 14:13 Czemu jak klikam na tytul o F1 wyskakuje mi artykul o lumpexach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eerta Kto ubierze polskich piłkarzy? - ostatni biznes.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 18:44 nike i adidasy przyejmują wszytkie wieksze firmy ...ale zal .....:-( a tak na powaznie to sadze ze puma nie ejst tak zła- lepsza niz nike w piłce nzianej który nei am zadnych teradycji i zainteresowali sie soccerem bo słwow football nawet nei przechodzi im przez gardło ) dopiero w klatach 90. Adaś, Puma ewentualnie Umbro lub jakaś włąska firma , nike odpada dla mnie . stawaim na adasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicuniu Kto ubierze polskich piłkarzy? - ostatni biznes.. IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 23:20 Nike, Adidas czy Puma? Ostatnio słyszałem, że jeszcze Listkiewicz jako "prezio" podpisze ten kontrakt, a jego opinia na ten temat jest taka, że bardzo dobrze mu się współpracuje z Pumą. Druga sprawa to próba przejęcia reprezentacji Niemiec przez Nike, która to amerykańska firma proponuje 6 razy większe pieniądze niż koncern ubierający niemiecki team od lat 50-tych. Czyli Nike oferuje duże pieniądze. Po trzecie "Listek" stwerdził, że w koszulkach Pumy reprezentacja Polski po wielu latach awansowała do MŚ czy ME. Jednak chciałbym przypomnieć, że największe sukcesy reprezentacja Polski odnosiła grająć w strojach Adidasa (MŚ 1974 do 1986) Więc odpowiedź na pytanie kto sponsorem reprezentacji? - Nied wiem. Ale w moim prywatnym rankingu jest tak - Adidas, Nike, Puma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Kto ubierze polskich piłkarzy? - ostatni biznes... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:11 w Pekinie Polska musi miec 26 medali wszystkich?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayats Bravo Kto ubierze polskich piłkarzy? - ostatni biznes.. IP: *.chello.pl 28.08.08, 11:31 Ja osobiście preferuję adidas ale nike też może być. Odpowiedz Link Zgłoś