Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało polsk...

IP: *.generacja.pl 07.06.08, 12:59
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ., Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało polsk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:00
        Nie wiedziałem, że on spika po polsku :D
        • Gość: poldi Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:06
          Spika bez problemu i bardzo to lubi :-)
          • Gość: makry Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: 82.209.146.* 07.06.08, 13:25
            Problemy z polszczyzna to on ma, ale to rozsadny facet i slusznie uwaza, ze
            trzeba strzelac dla swojej druzyny. Szkoda, ze tym razem nie wyjdzie.
            • Gość: Dud tiia rozsądek ma wie czym płacą ;( IP: *.e-wro.net.pl 07.06.08, 14:09
              Niech gra dla czechów , rumonow ruskich ale nie dla krzyżaków :(
              to niewybaczalne !
              wiec panie Ukasz Pedalski szkoda że pan się sprzedał gestapowcom :(

Historia Zobowiązuje !

Ten co pamięta.
              • Gość: Tyż Podolski Strzel samobója, Łukasz, to rodzina się ucieszy. IP: *.eranet.pl 07.06.08, 15:29
                .
              • old.european Re: tiia rozsądek ma wie czym płacą ;( 07.06.08, 15:57
                Gość portalu: Dud napisał(a):

> Niech gra dla czechów , rumonow ruskich ale nie dla krzyżaków :(
                > to niewybaczalne !
                > wiec panie Ukasz Pedalski szkoda że pan się sprzedał gestapowcom :(
                >
                > Historia Zobowiązuje !
                >
                > Ten co pamięta.

On JEST Niemcem a nie "sie sprzedal". A historie to mozesz sobie w
                dupe wsadzic.

• Gość: dUD Re: tiia rozsądek ma wie czym płacą ;( IP: *.e-wro.net.pl 07.06.08, 16:57
                  NO TIIA co powiedzie idiocie który mówi że historie ma w dupie ..

no comment
              • Gość: hanys Re: tiia rozsądek ma wie czym płacą ;( IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.08, 16:24
                historia sie powturzy
                • Gość: opto - pesymista Re: tiia rozsądek ma wie czym płacą ;( IP: 65.61.202.* 07.06.08, 17:21
                  Tak jak ja czesto widuje w tej (i nie tylko gazecie) nazwisko innego
                  bramakarza - MAESTRO Radoslaw Majdan to sobie opowiadamm albo
                  gawedze - czy Leo spi ciagle jeszcze ???
                  Radek dobrze wali po pysku a dziewczyna tak samo krasna jak u
                  Krystka Ronaldo
                  So - what Leo is doing ?
              • amberka2 Re: tiia rozsądek ma wie czym płacą ;( 07.06.08, 20:03
                Historia zobowiazuje, ale ty jej najwyrazniej nie znasz

Od kiedy Krzyzacy byli Niemcami? Naczytales sie bajek Sienkiewicza
                i na tej podstawie uwazasz, ze znasz historie Europy?
                Zakon najswietszej Marii poanny skladal sie z wielu rycerzy z
                roznych krajow Europy.

A swoja droge to Robert Kubica tez sie zaprzedal , bo jezdzi dla
                MBW Sauber:):) i jakos nikt nie nazywa go zdrajca
      • sercisko Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało polsk... 07.06.08, 13:02
        Taką postawę to ja rozumiem!
        Na szczęście Podolski nie jest taki jak Klose i nie wstydzi się
        tego, skąd pochodzi.
        • Gość: Patriota [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:05
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ania Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.pp.htv.fi 07.06.08, 13:48
          Klose tak sie wstydzi, ze az z wlasnymi dziecmi tylko po polsku rozmawia.
          • Gość: wico Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.08, 14:03
            A ty co,sprzatasz u nich?
            • Gość: ania Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.nokia.com 09.06.08, 09:21
              Tak, szczegolnie, ze mieszkam jakies 2500 km od Monachium. W wywiadzie dla
              Spiegla Klose powiedzial, ze w domu rozmawia tylko po polsku.
        • Gość: wico Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.08, 14:24
          Zrozumiesz, dlaczego Klose sie nie wypowiada,sledzac dalsze wpisy na
          forum.
        • old.european Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol 07.06.08, 15:55
          sercisko napisała:

> Taką postawę to ja rozumiem!
          > Na szczęście Podolski nie jest taki jak Klose i nie wstydzi się
          > tego, skąd pochodzi.

A co mial mowic do polskiej gazety? Ze pochodzi z ziem niemieckich
          administrowanych przez Polske?
          • xs550 Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol 07.06.08, 19:06
            old.european napisał:

> A co mial mowic do polskiej gazety? Ze pochodzi z ziem niemieckich
            > administrowanych przez Polske?

Zaden Niemiec (poza jakimis tam radykalami z NPD) tak nie mysli. Swiadczy o tobie bardzo zle, ze traktujesz naszych zachodnich sasiadow jak grupe nacjonalistow ktora nie moze pogodzic sie z historia. W sumie zal mi ciebie.
      • Gość: cybio Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało polsk... IP: 194.117.241.* 07.06.08, 13:05
        Ja mu jednak nie zycze spelnienia urodzinowych prezentow.
      • Gość: ff Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:08
        jestem w połowie polakiem ale nie wyobrażam sobie abym mógł powiedzieć ze serce
        polskie ale gram dla kogoś innego. jasne, to tylko sport ale sorry... bez
        przesady. jestem polakiem i tyle a drugiego obywatelstwa nawet nie mam.
        Klose to już w ogóle. Ojciec grał u Piechniczka, matka reprezentantka polski o
        on najbardziej niemiecki z niemieckich. Kompleksy po prostu i tyle. gardzę takim
        kolesiem. precież on dzieciństwo w polsce spędził a zachowuje sie jakby urodził
        sie w wieku 15 lat. jego wybór ale to dziecinne po prostu
        • Gość: sledz.forever Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:16
          jesli chodzi o Klose to juz jego sprawa, powiem walic to , ale jesli
          chodzi o Podolskiego to spoko koles, poprostu roznie ukladaja sie
          losy ludzi. Zycze Lukasowi strzelenia jak najwiecej bramek na
          turnieju (szczegolnie Chorwacji i Austrii) oczywiscie za wyjatkiem
          meczu z Polska, niech on i jego koledzy potraktuja to jako
          rozbieganie, wygraja tylko z Austria i Chorwacja to tez wyjda z
          grupy.
        • Gość: makry Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: 82.209.146.* 07.06.08, 13:30
          Nawet polowa zycia spedzona poza Polska nigdy nie sklonila mnie do zwatpienia w
          moja narodowosc. Mam dwa obywatelstwa i rozdwojenie sympatii ale milosc tylko
          jedna - kocham ten dziwny kraj nad Wisla.
          • zat4ra Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol 07.06.08, 15:09
            >milosc tylko jedna - kocham ten dziwny kraj nad Wisla.

Ale kogo to obchodzi? To twoj problem.
            Nie kazdy musi na to cierpiec.
        • Gość: wico Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.08, 14:09
          W wieku 7 lat wyjechal,on poprostu nie lubi dziennikarzy i nie
          wypowiada sie na ten temat,a to duzo ludzi w Polsce boli.On strzela
          swoje bramki,jest skromny i bardzo dobrze rozmawia po polsku(wiem o
          czym pisze).
        • Gość: piotr Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: 92.5.86.* 08.06.08, 00:46
          I tu masz kolega racje nad racjami , najmadrzejsza wypowiedz !! Kto sie Polakiem
          urodzil Polakiem zostanie , A ten Podolski to powinnien plakac z zalu ze gra
          przeciwko Polsce miejscu gdzie sie urodzil
          • Gość: ania Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.nokia.com 09.06.08, 09:23
            Nie chcieli go w naszej kadrze, to co mial zrobic? Poszedl tam, gdzie go
            chcieli. To nie on popelnil glupote.
      • Gość: siostro_basen w porządku koleś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:12
        nie napina się. Na jego stronie internetowej też jest sporo o
        Polsce ... w porządku gość.
        • Gość: podolski szwab podolski ma polek bo niemki to paszety !!! IP: *.dsl.club-internet.fr 07.06.08, 13:42
          frajer ,tanie ladne dziwki z polski wybral !!! i na dodatek
          fryzierka czyli kobiety glupiutkie jak but !!!ale straszne sexy na
          sex i do lozka !!i na pokaz na ulicy !!!
          • Gość: hanys Re: podolski ma polek bo niemki to paszety !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.08, 15:12
            ty nawet takiej glupiej nie znajdziesz,jestes zazdrosny
          • Gość: rob Re: podolski ma polek bo niemki to paszety !!! IP: *.icpnet.pl 07.06.08, 15:51
            znowu ten francuski z..eb, zawsze mi humor poprawi :D
      • Gość: lol i po co te artykuly o podolskim co kilka dni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:14
        ,,,
      • Gość: nafciarz Wole juz Klose IP: *.002.c87.petrotel.pl 07.06.08, 13:16
        Wole juz Klose ktory twierdzi ze jest poprostu Niemcem, niz dwulicowego Podolskiego, ktory n akazdym kroku podkresla jaki to z niego Polak. A wybrał naszych sąsiadó.
        • Gość: mgm Re: Wole juz Klose IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.06.08, 15:42
          Klose jest kapitanem Swiatowej potegipilkarskiej.
      • Gość: Wszechpolak Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało polsk.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.08, 13:19
        Podolski ty już nie jesteś Polakiem jak grasz dla trabantów !!!
      • Gość: figa Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało polsk.. IP: 82.209.146.* 07.06.08, 13:23
        Az tak to moze nie, ale moze sie spocic.
      • Gość: Bubba Podolski IP: 216.119.2.* 07.06.08, 13:34
        Chlopak ma glowe na karku i rozumie skod jest. Zycze mu osobistego powodzenia
        ale w tym meczu pszegranej niemcow. POLSKA GOLA!
        • Gość: Kasieńka Re: Podolski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:40
          Gdzie on mówi po Polsku ;) On duka ;D i smieszy mnie to ciagłe podkreslanie, ze
          z Polski jest, ze ma polskie serce, a kogo to obchodzi, takie załosne gadanie
          pod publiczkę
      • Gość: azerty podolski ,ty zdrajca !!masz polke na sex ,wiec!! IP: *.dsl.club-internet.fr 07.06.08, 13:40
        pieniadze niemcy ,i pikne glupie puszcalskie kobiety w polsce!!!SEKS
        W POLSCE I KASA W NIEMCZECH!!! podoslki ,zmien nazwisko !!polski
        szwab !!!
      • Gość: Franek Dolas Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało polsk... IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.08, 13:41
        Pismaki znowu błąd w tytule.
      • Gość: maz45 Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało polsk.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:47
        Jeśli nie rozumiecie, co czuje i myśli Podolski, to się nie wypowiadajcie!
        To bardzo fajny gość, lubi Polskę i Polaków, zawsze chętnie rozmawia z nami, a
        że gra dla Niemiec? No cóż, tak potoczyły się jego losy.
        Spoko, Poldi gola nam nie strzeli. Po pierwsze - nawet nie wyjdzie w pierwszym
        składzie, po drugie - nawet jak wejdzie, to nic nie zdziała.
        Marzymy o wygranej w tym meczu, to byłaby piękna rzecz i wprawiła by nas w
        niesamowita euforię, ale remis tez nie będzie zły. Remis spowoduje, że Niemcy w
        następnym meczu z Chorwacją będą musieli wygrać, bo inaczej mogą mieć kłopoty,
        by wyjść z grupy. Zresztą będziemy mądrzejsi już po meczu Austrii z Chorwacją.
        Wynik będzie znany i może mieć wpływ na taktykę w naszym meczu z Niemcami.
      • Gość: nils80 W czasie okupacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:48
        było określenie na takich "Polaków".....
      • barej Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało polsk.. 07.06.08, 13:52
        Jak masz takie serce to strzelaj!Oj,oj,ojoj! Jaki szlachetny człowiek i taki
        'amerykanski" no,no!Wez przykład ze Smolarka!Widzisz jak go RODZICE wychwali? a
        ty co,ćwoku! Na chlebek parszywy i to niemiecki ci się zebrało?No to szamaj
        otręby niemieckie.A jak przyjedziecie do NAS to kwilicie-och jakie
        dobre,ekologiczne,smakowite!! A strzel NAM nawet 100 bramek to i tak już jesteś
        u NAS pogrzebany ćwoku!Patriota się znalazł!Jak byłeś ćwokiem tak będziesz i
        tego się nie pozbędziesz! {nawet mi się "rymło"} ale i tak nie wiesz o co
        chodzi!Niech żyje "przyjazń polsko-niemiecka! Boże,co ja piszę!!!!!
      • Gość: oli milcz zdrajco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 14:02
        co za bezczelny typ
      • Gość: pedRo Jako Slazak dobrze wybral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 14:05
        Jako Slazak dobrze wybral
        • Gość: nils80 a jako Polak..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 14:12
      • barej Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało polsk... 07.06.08, 14:10
        O czym TY Oli piszesz-bezczelny! Bardzo ł adnie ujęte! To jest ćwok! I do tego
        bieżnikowany niemiec.Tam go nie szanują a jak do NAS przyjedzie to też z niego
        się śmieją.Ale gość ma życie!!!
        • Gość: enskw Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.bb.online.no 07.06.08, 14:43
          smieja sie takie cwoki jak ty wlasnie - niestety spotykane na kazdej szerokosci i dlugosci geograficznej niezaleznie od narodowosci...
      • Gość: nils80 Re: W czasie okupacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 14:16
        No tak to mniej więcej Przyjacielu brzmiało
      • belzebub666666 Oby strzelił 07.06.08, 14:25
        i to tak przynajmniej ze 3. Coś dołożył jeszcze Klose i Ballack i żeby tak z 5:0 roznieśli polaczków. Przestali by się głupie polaczki cieszyć i napinać. Durne polaki.
        • Gość: hanys Re: Oby strzelił IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.08, 15:05
          brawo, nic dodac i nic ujac
        • Gość: kibic Re: Oby strzelił IP: *.002.c87.petrotel.pl 07.06.08, 15:09
          Gud polisz, germans frendis.
          • Gość: fus Re: Oby strzelił IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.06.08, 15:57
            GERMANY)))))))
        • Gość: cola Re: Oby strzelił IP: *.chello.pl 08.06.08, 00:26
          Mam nadzieje że się kiedyś spotkamy albo podaj swój adres na forum
          to bardzo szybko się zobaczymy jestem ciekaw czy będziesz taki
          odważny i będziesz wyzywał POLAKA masz tylko odwagę i siłę w
          domu a poza domem . Obrażać innych mogą tylko ci co się nie boją
          dostać po pysku.
      • Gość: lol ... IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.08, 14:25
        ale byłby brecht jakby strzelił samobója:)
      • Gość: niemy polskie sere IP: *.chello.pl 07.06.08, 14:27
        po co wypisujecie takie bzdury!!!! polskie serce?! qrwa ludzie przestańcie
        cytować bełkot lukasa podolski, przecież to jedna wielka bzdura, pensje ma w
        euro a nie polskie serce, i żeby jasne było nie krytykuję go że gra dla niemców,
        tam mieszkał tam się wychowawał, tam wyszlifował talent - u nas pewnie by się
        zmarnował....tylko na miły bóg, niech przestanie pie r dolić bez sensu, a Wy
        przestańce to pisać, z wyrazami szacunku
        • Gość: nils80 Re: polskie sere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 14:35
          Zgadzam się z Tobą Kolego.Jego świadomy wybór.Jego sprawa. Na pewno nie kierowały nim względy patriotyczne.Niech sobie chłopak żyje.Mam nadzieje że jego reprezentacja odpadnie wcześniej niż Polska
          • Gość: niemy Re: polskie sere IP: *.chello.pl 07.06.08, 14:50
            Witaj, też mam taką nadzieję, mogą Nasi nie wyjść z grupy ale żeby wreszcie
            wygrali z tym walcem antyfutbolowym
            • Gość: nils80 Re: polskie sere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 15:02
              Nie jestem szowinistą ani nacjonalistą ani ksenofobem ale jak zobaczyłem dziś Ballacka w TV to oczy mi zapłonęły,grzbiet się zjezył i tasak w kredensie zadzwonił... Chorwaci i Austriacy nie budzą już takich emocji.Wygramy z Niemcami i wyjdziemy z grupy
              • Gość: hanys Re: polskie sere IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.08, 15:13
                jedyne co wygracie to wlasny hymn
      • Gość: jam Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało polsk... IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.08, 14:37
        Irytuje mnie juz ten chlopak, wiecznie gada jakim to on nie jest Polakiem,
        jakby nim byl gralby dla Polski,a tlumaczenia w stylu ze nikt o niego nie
        zabiegal mnie nie ruszaja, bo to on powinien sie pofatygowac, najlepszym
        przykladem jest Ebi, sam musial sobie zaplacic za bilet, by stawic sie na
        zgrupowaniu. Wedlug mnie to jest patriotyzm a nie jakies tam gadanie
        Podolskiego. Wedlug mnie to on jesli zagra to moze 10 min, a jak wejdzie to
        pilki nie powacha. Nie lubie tak samo jego jak i Klosego. 2:0 dla Polaków
        !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: hanys Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.pools.arcor-ip.net 07.06.08, 15:01
          oni was rozjada, Podolski i Klose rozwala polska bramke
          • Gość: alfons Re: Podolski dla Sport.pl: Moje serce zostało pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 15:16
            rozjada ale sie do domow

nie zazdroszcze im - bo prawdziwi niemcy nigdy nie beda mieli ich za
            swoich-zawsze beda dla nich tylko polaczkami, a u polakow tez nie maja juz czego
            szukac
      • Gość: arciu Za Wrzesień`39 IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.08, 14:37
        Polska Gola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka