Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona

• Gość: adam O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 10:08
        Co za idiotyczny tytuł
        • tw.zenek Ludzie, co jest? To tylko 90min gry w piłkę. 08.06.08, 10:15
          Płace wzrosną? Bezrobocie spadnie? Mieszkania potanieją? Obejrzeć mecz można,
          ale jutro będzie poniedziałek jak każdy inny. Pójdziemy do pracy jak zawsze,
          szef nie zmądrzeje, korki mniejsze nie będą...
        • Gość: mk głupoty i głupotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 10:26
          Drodzy, po co tak się ekscytujecie? Niemcy to naród rzeczowy i rozsądny do bólu.
          Dla nich są ważne 3 punkty, a czy to z Polską, czy z inną drużyną, jest mniej
          istotne. Prasa wyciąga historyczne sentymenty, a ludzie się tym podniecają i to
          kupują. Przecież wydawcy dzięki ogólnonarodowej podniecie (po obu stronach Odry)
          liczą wspaniałą kasę. Można byłoby sie ekscytować tym meczem gdyby to był co
          najmniej ćwierćfinał. To jest mecz Polaków z bardzo dobra drużyną i tyle. Uda
          się wygrać - ok. Ja obstawiam wynik 1:1. Powinniśmy się cieszyć z tego, że
          bierzemy udział w Mistrzostwach Europy i traktować to jako możliwość oglądania
          sportowego widowiska na wysokim poziomie z udziałem naszej reprezentacji, a nie
          na miarę wydarzeń z 1939r.
          Pozdrawiam wszystkich nieotumanionych:-)
      • Gość: HH Dwa Hanysy Lukas i Miro klupnom Polokom trzi-zyro! IP: *.swietochlowice.net.pl 08.06.08, 10:22
        I Szlonzek dziysiej fajruje!
        • Gość: kai Re: Dwa Hanysy Lukas i Miro klupnom Polokom trzi- IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.06.08, 16:26
          wer hat Recht der hat Recht.
      • Gość: Rafał Piekny sen IP: *.chello.pl 08.06.08, 10:24
        A nie sie śniło 2 tygodnie temu ze wygramy
        2:0 a smolarek lub żurawski strzelą bramke w 2 minucie
        tego dokłdnie nie pamietam

ale miałem piekny sen
        jakby okazał się prawdą !!!
      • Gość: mapi7 O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.toya.net.pl 08.06.08, 10:30
        Ja nie jestem zrzędliwym kibicem mądralą, który zawsze ma za złe i każdy występ
        naszej reprezentacji piłkarskiej widzi w czarnych barwach i w aspekcie tragedii
        narodowej!
        JA ZAWSZE JESTEM Z DRUŻYNĄ NA DOBRE NA ZŁE!!!!
        TRZYMAM KCIUKI!!!!!
      • barej O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona 08.06.08, 10:33
        Tak się składa,że znam niemców prawdziwych i tych bieżnikowanych.Do tych
        pierwszych w zasadzie nic nie mam.Ale ci drudzy to jest gatunek!Za grosz zasad
        dobrego wychowania,obycia-żenada.To właśnie tacy"niemcy" mają kompleks w różnych
        jego odmianach.A sama wypowiedz nijakiego Johanna o tym świadczy.Biedny
        chłop,ten to ma kompleksyi tu się potwierdza moja teza o niemcach drugiej
        kategorii,tak,tak tam się ich niestety tak nazywa.Dlatego bieżnikowani szczekają
        aby się PANU przpodobać.Właściwie to mi ich szkoda.Tam ich nie chcą a wPolsce są
        obiektem żartów,kpin ale sami sobie zgotowali ten los.
        • Gość: niemiec Re: O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 12:50
          zasadniczo masz trochę racji jest w Niemczech pewna grupa tzw. wasserpolen czyli
          Ślązaków kiedyś tam polaków którzy uważają się za Niemców, i są oni gorzej
          traktowani, nawet mniejszość niemiecka na Opolszczyźnie składa się w większości
          z Polaków, ale byli i są na Opolszczyźnie jeszcze tzw. prawdziwi Niemcy, którzy
          trafiali tam np. w XIX wieku w ramach rożnych akcji osiedleńczych i kolonizacyjnych
        • Gość: POLAK Re: O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 13:15
          Wstyd mi za takich Polaków jak Klose i Podolski... Odcinają się od swoich
          korzeni. Gdybym urodził się nawet w Iraku to i tak nie odciąłbym się od swoich
          korzeni...
      • punter O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona 08.06.08, 10:38
        Postawiłem 4-1, 3-0, 3-1 dla Niemców. Sorry Leo ale sam wiesz -
        I did it for money :)

• Gość: KibicPL Mam miejcsa w samochodzie... IP: *.techmedia.com.pl 08.06.08, 10:53
        Hej, we wtorek popoludniu (10.06) wybieram sie do Wiednia, mam dwa miejsca w samochodzie. Bede wracal w sobote lub niedziele (do ustalenia). Wyjazd z Gliwic, ale odebrac z innego miasta tez moge.Pozdrawiam

gosailing@op.pl
      • pawelp78 NIE BĘDZIE skończona 08.06.08, 11:02
        Dziś o 20.45 rola Beenhakkera nie będzie skończona. A wie Pan
        dlaczego, panie redaktorze? Wie Pan lepiej ode mnie: dlatego, że
        mecz z Niemcami, niezależnie od jego wyniku, nie będzie ostatnim
        meczem reprezentacji Polski na tym turnieju. A jakoś wszyscy, i
        kibice, i dziennikarze, wypowiadają się tak, jakby to miał być
        jedyny mecz mistrzostw, jakby nie pamiętali, że chociażby chwilę
        potem trzeba będzie stawić czoła drużynie, która zatrzymała Anglię w
        eliminacjach. I ten mecz też będzie wart 3 punkty. Pan również, jako
        dziennikarz, na pewno lepiej ode mnie pamięta trenera, który na
        pierwszym meczu turnieju zakończył swoją rolę i potem musiał go
        zastępować kucharz. Jakoś nie zależy mi na tym, żeby Beenhakker brał
        z niego przykład.

A wypowiedzi typu "pobijcie ich, a potem możecie nawet odpaść z
        mistrzostw" nie chce mi się nawet komentować - po prostu nie
        rozumiem ludzi, dla których w piłce nożnej pobicie i upokorzenie
        Niemców jest ważniejsze niż piłka nożna. Mamy rok 2008, a nie 1944.
      • tw.zenek Nie jestem twój "kamerade", znajomych sam 08.06.08, 11:02
        sobie wybieram. To, że jestem zdrowy, to akurat wiem, ale moze pora żebyś sam
        się zainteresował swoim zdrowiem.
      • Gość: karmazynowy_król Do przodu Polsko !!! IP: *.wro.vectranet.pl 08.06.08, 11:03
        pl.youtube.com/watch?v=jDUzMGgjkA0
      • Gość: MINODUESP O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 11:07
        Dlaczego w statystykach meczy z Niemcami nie uwzględnia się meczy rozegranych
        z NRD?
      • Gość: molo O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.brzezno.univ.gda.pl 08.06.08, 11:14
        mega dobrze skrojony tekst:) pozdro dla autora, zawarl w tym artykule chyba
        wszystko co mozna owiedziec o tym spotkaniu
      • ja.ja222 O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona 08.06.08, 11:23
        Jakis tam kapalen wróżył cud. W takim razie piłkarze nie muszą nawet
        wychodzić na murawe. Co się stanie jeżeli przegrają? Czy to będzie
        znaczyło, że kapalan jest grzesznikiem i nie wymodlił cudu. Czy
        Niemcy tez mają ze sobą kapelana cudotwórce? Nie wiem o co ta wojna
        w tym meczu Polska-Niemcy? Wygra ten kto będzie lepszy i będzie miał
        więcej szczęścia. A co z pozostałymi dwoma meczami? One juz się nie
        odbędą? Nie wiem o co ta zawierucha na ten jeden mecz. Nie wiem kto
        i dlaczego podgrzewa niezdrową atmosfere. To mogą robić tylko głupi
        dziennikarze wraz z głupimi kibicami. Ciekawe co będą mowić jeżeli
        nasi przegrają. Pewnie znowu stek głupot. Ale życzę naszym dobrej
        gry, wzbicia się na wyżyny swoich umiejętności i wiary w nie.
        • Gość: bohun43 Re: O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 12:18
          ja ja 222,ty sobie robisz jaja .jesteś notorycznym nieukiem czy co ,nie znasz historii? nie znasz relacji polsko - niemieckich?przyleciałeś z księżyca?niemcy to nasz odwieczny wróg,mówi ci to coś?
          • Gość: ania Re: O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.pp.htv.fi 08.06.08, 13:59
            Tak, tak, odwieczny wrog, jasne. To kiedy jedziesz ich powystrzelac? Ludzie, to
            tylko pilka.
      • Gość: Gienioo Re: niemcycw..e IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 11:25
        Dziś rano nad swoja stodołą widziałem w locie 3 orły. Czytałem gdzieś u
        Chryzostoma Paska, że taki sam widok widział nad obozem tureckim w 1683 roku.
        Mam nadzieję, że to jest zwiastun pogromu Niemców.
      • Gość: iwet21 Pozdrowienia z Klagernfurt!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.08, 11:29
        Właśnie dotarłam i wiadomo wygraja lepsi,ale kibicuję Niemcom i za
        nich trzymam kciuki.Napewno wygrają!!!!
        • Gość: hanys Re: Pozdrowienia z Klagernfurt!! IP: *.pools.arcor-ip.net 08.06.08, 12:56
          ja tez
      • Gość: Sybirak2 O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.dynip.asn.pl 08.06.08, 11:30
        Czy was wszystkich pokręciło? Albo może wszyscy dostaliście świra z tym meczem? Zyczę Wam żebyście dostali 3:0, które wybijw wam z głowy, że Polacy umieją grać w piłkę nożną, grę zespołową, a Polacy we wszystkim to egoiści.
      • out.of.the.dark Re: Re Johann - Mala prosba 08.06.08, 11:35
        > langsam das einfache gebrauch von unsere Sprache lernen

Dobre ! Po pierwsze jest to stylistycznie nie po niemiecku a po
        drugie to od kiedy "Gebrauch" jest "das" ?

> reicht fuer euch einfache Text

a nie przypadkiem "ist genuegend ..." i einefche Texte ?

> Koenntest du mir vielleicht helfen , diese Gedanke zu
        lokalisieren ?

Znowu dziwne zdanie - a poza tym : "diese Gedanke" ??

Wniosek - albo taki z Ciebie Niemiec jak ze mnie ksiezna Walii
        albo strasznie zasmiecasz Twoj ukochany najpiekniejszy
        jezyk - co potwierdzaloby sens cytatu o "deutsche Rede"
        • Gość: ania Re: Re Johann - Mala prosba IP: *.pp.htv.fi 08.06.08, 14:01
          Co to "einefche Texte"? Jak sie kogos poprawia, to warto wczesniej zadbac o swoj
          wlasny poziom wiedzy.
      • Gość: smiacz A realnie rzecz biorac, to bedzie klapa IP: *.adsl.alicedsl.de 08.06.08, 11:41
        jakies 3:0 dla Nemcow podejrzewam, moze i 5:0
        • Gość: Jurek Dajcie już spokój z tym Euro2008 IP: *.wro.vectranet.pl 08.06.08, 11:56
          Większość mediów dostaje już sraczki od tego Euro2008, wszędzie panoszy się
          piłka kopana, wmawia się ludziom, że to sport Narodowy. Sieczka reklamowo-ideowa
          przygniata - na temat piłki kopanej wypowiadają się wszyscy "znawcy" -
          przesadził już RMFFM sięgając po opinie trampkarzy "jak powinniśmy grać na
          poszczególnych pozycjach". Jakiś debil(przyszły prezydent Polski podobno) we
          Wrocławiu na spokojnym osiedlu kazał postawić telebim i nagłośnienie żeby
          pijana tłuszcza mogła świętować nie dając innym w nocy spać.
          KIBICUJĘ POLAKOM - ale bez przesady ME to nie jest czas wakacji i nic
          nierobienia dla większości z nas, ME to nie czas zawieszenia reguł życia
          społeczności - o ile jeszcze zrozumiem sąsiada kibica "ciut" głośniej
          słuchającego relacji, o tyle robienia zadymy na całą okolice na publiczne
          pieniądze jest przesadą.
          j
      • Gość: willi Pobijcie ich, a potem możecie nawet odpaść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 11:47
        z mistrzostw... oto słowa idioty
      • gosciu_z_niemiec Nie chce wam psuc ogladania meczu, ale przegracie 08.06.08, 11:48
        Wasza druzyna nie ma szans na wygranie zadnego meczu w grupie. Nie
        martwcie sie jednak: Hauptsache, man ist dabei :-)))
        • Gość: El greco Re: Nie chce wam psuc ogladania meczu, ale przegr IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.08, 12:48
          Jak wasza , jaka nasza? Tak jak Niemcy zagrali z Serbami, ktorzy nie potrafili
          utrzymac sie 3 sekundy przy pilce, to bylo zenujace. serbia miala mimo to 2
          strzaly celne i praktycznie 2 budy. Niemcy wygrali z powodu bledu zawodnikow
          stojacych w murze ,a nie wlasnych umiejetnosci. poza tym jaka niemiecka
          reprezentacja? 90 procent , to swiatowa zbieranina, a tych dwoch Niemcow, to
          albo Ossi albo taki Hanys jak ty, ktorego tam nie chca, a w Polsce juz nikt z
          nim sie nie liczy.
          Jestem Bandbetreuer w duzym koncernie i tam na tasmie nie pracuje zaden Wessi za
          to sami Ossi albo tacy Möchtegerndeutscher jak ty. To tlumaczy za kogo was maja...
          Niemcy sa znani z zacietosci,flegmy i konsekwencji ale z chwila gdy w
          reprezentacji sa glownie obcokrajowcy te cechy zostaly zatracone. Przykladem byl
          mecz z Jugoslawianami gdzie niemcy grali bardzo nerwowo dajac z siebie wszystko
          wiec, to chyba maksimum ich mozliwosci.

Grek z Monachium w ktorego oczach zdobyles sie tylko na politowanie.
          A Grecja czeka na Polske w finale...
        • Gość: gosciowa z niemiec Re: Nie chce wam psuc ogladania meczu, ale przegr IP: *.netcologne.de 08.06.08, 13:29
          e du kleines arschloch es wird sich noch zeigen wer gewinnt:)
          und wie man dass so schön sagt möge der bessere gewinnen ( Polska)
          • Gość: zazaki Re: Nie chce wam psuc ogladania meczu, ale przegr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.06.08, 16:14
            du große Arschloch polen v Deutschland :11verloren,4 unentschiden,0
            Gewonnen. Tschiisikowski
        • Gość: marcin Siedz sobie tam u tych poukladanych rasistów IP: 78.146.59.* 08.06.08, 14:48
          Mozesz mowic co chcesz a my jestesmy Polakami i kibicujemy naszej druzynie i to
          jest piękno piłki którego ty może już nie rozumiesz
        • Gość: schumifan Re: Nie chce wam psuc ogladania meczu, ale przegr IP: *.prenet.pl 08.06.08, 15:45
          nie martw sie za to heidfeld nie ma szans z Kubica, hehehehe, lol
        • Gość: gościu z Polski Re: Nie chce wam psuc ogladania meczu, ale przegr IP: *.chello.pl 08.06.08, 17:21
          jeżeli przegramy to i tak bramki strzelą Polacy
      • Gość: nie kibic O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: 193.59.95.* 08.06.08, 11:54
        W całej naszej historii byliśmy wielcy, dumni i zadziorni PRZED
        BITWAMI.Po -zwykle ogon pod siebie,opatrywanie ran
        i.............ehhhhhhhhhhh.
        Oczywiście zycze naszym sukcesu,ale to zadecie,ze musimy,że po nas
        tylko ........?Co?
        Swiat tak samo z sukcesem -jak porazka Polaków-jest wystarczajaco
        popaprany.
      • Gość: Dumny kibic O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 11:58
        Dla mnie wynik nie jest ważny, ważne jest to, że jesteście tam
        chłopaki BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: manfan Polacy gorsi od Niemców?! IP: *.ghnet.pl 08.06.08, 12:01
        Bądźmy szczerzy. Polacy nadal postrzegani są przez naszych zachodnich sąsiadów
        za zacofanych, prymitywnych, zakłamanych ludzi. Gdy więc Niemcy mówią
        “Polska”, ich pierwszym skojarzeniem najczęściej są określenia typu:
        “przestępcy, złodzieje aut”. Nie będę ukrywał tego, że Polacy w większości
        gardzą narodem niemieckim i chyba trudno się temu dziwić. Dzisiaj przyjrzymy
        się, moi Drodzy, temu stereotypowi, który wydaje się być już zbyt mocno
        zakorzeniony w naszych głowach, by myśleć o jakiejkolwiek zmianie w tej
        kwestii, zmianie na lepsze. Sprawdzimy czy ten na pozór czarny obraz ma
        odcienie jaśniejsze. Sprawdzimy również, czy Polak jest gorszy od Niemca i czy
        rzeczywiście ma powody do wstydu. Problem ukażę na płaszczyźnie sportowej, bo
        także na niej Niemcy potrafią wyprowadzić Polaków z równowagi, następnie mając
        do nas żal, że to właśnie my chcemy z nimi walczyć i za wszelką cenę
        prowokujemy. Jak jest naprawdę? Kto ma rację? Czy niechęć wobec Niemców jest
        tylko mylnym stereotypem? Przejdźmy do meritum…

Polecam lekturę:
        redlog.pl/2008/06/08/polacy-gorsi-od-niemcow/
      • Gość: emp O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.acn.waw.pl 08.06.08, 12:24
        Mecz z Niemcami nie jest najwazniejszy
        • Gość: hanys Re: O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.pools.arcor-ip.net 08.06.08, 12:53
          kazdy mecz w tym turnieju jest wazny, czy mecz z Austria bedzie mniej wazny lub
          z Kroacja?Dla niemcow tez kazdy mecz jest wazny
      • Gość: KIBIC O 20.45 rola Beenhakkera będzie skończona IP: *.mtm-info.pl 08.06.08, 13:03
        POOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLSKAAAAAAAAAAAAA
        GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka