Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!!

IP: *.fra.tli.de 11.01.02, 18:57
    Was denken Sie?
    Wer gewinnt das Einzelspringen in Willingen?
    Tlumaczenie: Kto wygra skoki indywidualne w Willingen ?
    Sven Hannawald
    Veli-Matti Lindström
    Cristof Duffner
    Robert Kranjec
    Martin Schmitt
    ADAM MALYSZ
    andre (Tl. inny)
    MYSLE, ZE SIE DOMYSLACIE NA KOGO GLOSOWAC. POZDROWIENIA PA

Adam Malysz
    ein anderer
    Obserwuj wątek
      • Gość: dziadek Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: *.fra.tli.de 11.01.02, 19:04
        Na razie idzie dobrze, 3 klikniecia 0.1 do gory dla Adama.:)))))Malo ludzi
        musialo do tej pory glosowac :))))
      • Gość: dadada Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: *.fra.tli.de 11.01.02, 19:09
        Cholera, Slowency glosuja na Kranieca jak wariaci, chyba nie damy rady
        do WALKI !!!
      • Gość: ANTY_ddr GŁOSUJCIE NA VELI-MATTI-LIDSTROEM :-)))))))))))))) IP: 216.15.219.* 11.01.02, 19:13
        Mam fajny pomysł głosujmy na Veil-Matti-Lidstroem!!!

I tak Polacy będą głosować na Adama, a Słoweńcy (hehe,
        zobaczcie ile ma Kranjec) na swojego zawodnika.
        GŁOSUJMY NA VELI-MATTIEGO, NIECH SZKOPY BĘDĄ NA
        KOŃCU!!!

scheiB Hanni!!!
        • Gość: bor Re: GŁOSUJCIE NA VELI-MATTI-LIDSTROEM :-)))))))))))))) IP: *.fra.tli.de 11.01.02, 19:22
          Niech cie diabli dobry pomysl :)))) ale nie zapominajmy o Adamie bo biedak sam
          zostanie. Ja glosuje 3 razy Malysz, 1 Kranjec ;)
      • Gość: bitek Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: *.fra.tli.de 11.01.02, 19:18
        Hannawald moze jest mocniejszy i Kranjec itd. ale w tym glosowaniu bedzie
        Malysz, walczmy o to. :))))))))
        • Gość: ANTY_ddr VELI MATI VELI MATI LIDSTROEM VELI MATI VELI MATI IP: 216.15.219.* 11.01.02, 19:23
          VELI MATI VELI MATI LIDSTROEM

Ja tam głosuję na niego. To dopiero Niemiaszków zaboli
          jak będą na 3 ostatnich miejscach. Szykuje się długa
          noc........ :)
      • sick_boy zdominujemy tą ankietę!! 11.01.02, 19:27
        głosujmy na Adasia niezależnie czy ma szansę czy nie na wygraną

i jeszcze dobry pomysł... jak ktoś bywa na innych forach
        TO NIECH ZROBI TAKI SAM POST INFORMUJĄCY O ANKIECIE I ZASUGERUJE GŁOSOWANIE NA
        NASZEGO RODAKA!!
        ZMOBILIZUJEMY WIĘKSZE SIŁY :))))
        • Gość: Luxc Re: zdominujemy tą ankietę!! IP: 213.17.164.* 11.01.02, 19:34
          Dobre, jak Małysz przegra to my przynajmniej wygramy :))
          hihi
          pozdr
          • Gość: ANTY_ddr PYTANIE DO EKSPERTÓW IP: 216.15.219.* 11.01.02, 19:38
            Ej jak zablokować to denerwujące otwieranie okienek w
            Internet Eksplorerze?

ps: zmieniłem zdanie i oddaję jeden głos na Velli
            Mattiego na przemian z głosem na ADASIA!

• Gość: bitek Re: zdominujemy tą ankietę!! IP: *.fra.tli.de 11.01.02, 19:37
          Juz bylem na ircu, ale nie wiem czy doszlo mam jakies broblemy, chocby sam ich
          zwalcze i Adama wyniose

Jeszcze Polska nie zginela, poki Adam zyje ...
      • Gość: zk Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: *.server.ntl.com 11.01.02, 19:43
        Moj Boze
        CO z was za bydlo !!!!!!!!!!!!!
        Nie da sie rozumem to sila......Gdzie sie nie pojawi jeden z drugim polaczek wszedzie siara..
        Pierdolone glupie polaczki. Az wstyd ze sam jestem jednym z was, czasem mam sie ochote pod
        ziemie zapasc ze wstydu.
        I do czego ta technologia doprowadzila , im latwiej sie komputer uzywa tym wiecej burakow moze to
        robic.Oczywiscie tego nie rozumiecie pierdoleni gowniarze, byle zadyma byla to nie wazne kto wygra...
        Zwykle kibole z zylety (sic)Bo to przecie demokracja panie powiecie gnojki ( w polskim wydaniu chyba)
        No i sam sobie pobluzgalem , ale chyba ludzkiego jezyka i tak byscie nie zrozumieli szczyle wiec nie
        bardzo zaluje...
        BTw. Zachecam do zrobienia zadymy w Zakopcu, moze wreszcie FIS zmadrzeje i juz wiecej nie bedzie
        tam konkursow. Wy zaslugujecie tylko na TVP z Miglancem...
        Adasiem sie podpieracie a robicie mu krecia robote gowniarze....Na miejscu Adasia wiedzac jaka
        siara sie za nim szlaja po swiecie w osobie Was kibicow odwiesilbym narty na kolek . No ale wtedy
        powiedzielibyscie Malysz tchorz. zasrane choragiewki na wietrze
        AFMEOD
        • Gość: wodzu Adaś już 40% IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 20:30
          Gość portalu: zk napisał(a):

> Moj Boze
          > CO z was za bydlo !!!!!!!!!!!!!
          > Nie da sie rozumem to sila......Gdzie sie nie pojawi jeden z drugim polaczek ws
          > zedzie siara..
          > Pierdolone glupie polaczki. Az wstyd ze sam jestem jednym z was, czasem mam sie
          > ochote pod
          > ziemie zapasc ze wstydu.
          > I do czego ta technologia doprowadzila , im latwiej sie komputer uzywa tym wiec
          > ej burakow moze to
          > robic.Oczywiscie tego nie rozumiecie pierdoleni gowniarze, byle zadyma byla to
          > nie wazne kto wygra...
          > Zwykle kibole z zylety (sic)Bo to przecie demokracja panie powiecie gnojki ( w
          > polskim wydaniu chyba)
          > No i sam sobie pobluzgalem , ale chyba ludzkiego jezyka i tak byscie nie zrozum
          > ieli szczyle wiec nie
          > bardzo zaluje...
          > BTw. Zachecam do zrobienia zadymy w Zakopcu, moze wreszcie FIS zmadrzeje i juz
          > wiecej nie bedzie
          > tam konkursow. Wy zaslugujecie tylko na TVP z Miglancem...
          > Adasiem sie podpieracie a robicie mu krecia robote gowniarze....Na miejscu Adas
          > ia wiedzac jaka
          > siara sie za nim szlaja po swiecie w osobie Was kibicow odwiesilbym narty na ko
          > lek . No ale wtedy
          > powiedzielibyscie Malysz tchorz. zasrane choragiewki na wietrze
          > AFMEOD

Za pierdolonych i głupich polaczków to masz w ryja. TY PSI WYMIOCIE!!!!!!!!!!!!!
          Jak ci wstyd że jesteś Polakiem to wypiredalaj na zachód do swoich psich braci.
          Od buraków i gnojków to możesz wyzywać swojego tatusia. Co ty kurawa wiesz o
          kibicowaniu? Nie mówimy nic złego na przeciwników Adasia... pokazujemy tyko w ten
          sposób jakie ma poparcie wśród Polaków. Poza tym, klikając kilka razy zamiast
          raz, niwelujemy róznicę jaka jest w dostępie do internetu w Niemczech a w
          Polsce :-).
          Jak wogóle można porównywać głosowanie na Małysza z zadymą w Zakopanem? COś ci
          się chyba pomyliło.

Tym liścikiem obrażasz wszystkich kibiców Adama - za co? Za to że dają wyraz
          sympati dla niego?

Otatnie wyniki:
          ADAŚ: 40%.

Klikamy Ludziska!
          • Gość: zk Re: Adaś już 40% IP: *.server.ntl.com 11.01.02, 21:01
            No i widzisz buraku pastewny jak ty nic nie rozumiesz?
            Dalej myslisz ze poparcie dla Adama wyrazisz klikajac jak wariat na jakims tam nomen omen
            podrzednym portalu w Necie.
            Zareczam Ci ze Adam bardziej ucieszylby sie z kulturalnego dopingu na skoczni niz z tego co robicie
            na takim skispringen.de czy tutaj.
            Apropos tego bicia po mordzie to nie badz taki pewny cwaniaczku bo czasem ktos Ci moze sklepac
            ryja ....
            • Gość: steryd Re: Adaś już 40% IP: *.pl 11.01.02, 21:09
              ciebie zk za te słowa wobec Polaków to rzeczywiście powinno się wziąść na buty
              i tyle...jak ci się nie podoba klikanie w ankiecie to nie musisz odrazu
              wszystkich Polaków i kibiców z błotem mieszać...
              a takimi bluzgami jakich użyłeś to tylko o sobie dajesz złe świadectwo
              a poza tym kit ci w oko...
            • Gość: wodzu "o czy ty do mnie rozmawiasz?" IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 12:19
              Zapewniam cię orzechu ze Adam będzie miał kulturalny doping!!! A biorąc udział w
              ankiecie WŁAŚNIE nie robie nic innego jak tylko wyrażam swoje popracie dla takiej
              czy innej sprawy...
              Skoro nie mogę być w Willingen i kibicować Adaśiowi to zagłosuje na niego "na
              podrzędnym PORTALU!" a podczas konkursu będę trzymać za niego kciuki. I co boli
              cię to?!? Nikt ci przecież nie kazał na niego głosować...
              Zachowujesz się jak CIOTA! Nic nie robisz tylko marudzisz. Ale to nie twoja wina -
              widocznie nie jesteś kochany przez rodziców...
              PA.
        • Gość: czlowiek Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: *.fra.tli.de 12.01.02, 10:15
          Nie no szkoda gadac, jak to czytalem, to pomyslalem sobie; mam kolege ktory
          pracuje w psychiatrii moze powinienem tego ZK mu polecic. Ale w koncu
          pomyslalem sobie, ze to go nie dotyczy bo na glowe tego typa juz nic nie
          pomoze, on powinien sie na nogi leczyc, moze jeszcze ma szanse wyjsc z tego i
          spieprzac z Polski Bog wie gdzie, ale nie do Niemiec, bo ja tu mieszkam i
          takich chamow, co sie Polski zaprzeczaja juz za wielu tu spotkalem. Aha od
          Adama to sie odwal, bo on skacze dla wszystkich Polakow a nie dla takich (jak
          dobrze napisal wodzu) "wymiotow" jak Ty.
          Koniec z tym, szkoda czasu na dyskutowanie z takimi..
          Z innej beczki, zobaczycie Malysz dzisiaj bedzie w pierwszej trojce, co
          najmniej. Jest juz ponad 50%, ciesze sie. Pozdrowienia
          • Gość: Adam Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: 155.158.201.* 12.01.02, 12:00
            Jak widzisz Niemca, to się mu podlizujesz ile wlezie dla paru marek.
            A tutaj możesz się wyszaleć .
            Jak tak nie lubisz Niwemców, to droga do Polski jest wolna.
            • Gość: czlowiek Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: *.fra.tli.de 12.01.02, 12:14
              Chory czlowieku nikomu sie nie podlizuje a juz to nigdy dla pieniedzy. Ucze sie
              tutaj i byc moze wroce do Polski ale obojetnie od tego zawsze bede POlAKIEM. Ty
              widze facet przyczepiles sie do nieodpowiedniej osoby. A moze ty jestes szkopem
              i boli Cie ze jestem za Polska i Polakami He ?
              • Gość: Adam Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: 155.158.201.* 12.01.02, 12:27
                Jak ich tak nienawidzisz , to czemu się u nich uczysz ?
                Do swoich wykładowców zwracasz się per "ty szkopie" ?!
                Jeżeli tego nie robisz, to jesteś schizofrenikiem albo zakłamany do szpiku
                kości !
                • Gość: czlowiek Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: *.fra.tli.de 12.01.02, 12:44
                  Palancie gadaj sobie co chcesz, pedal jestes i juz bos sie do mnie doczepil :)

A ja tam klik na Malysza i juz ;)))
                  • Gość: kubal Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: *.acn.waw.pl 12.01.02, 12:48
                    Nie draznijcie sie panowie bo po co!!!!!
                    A kikac nie ma juz w co bo zabrali ankiete :(
                    Zaraz skacza!!!!
                    • Gość: badal Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: *.fra.tli.de 12.01.02, 13:32
                      Masz racje z tym kloceniem ale to raczej dotyczy tego Adama
                      Aha ale ankieta jeszcze jest :) glosujmy bo stracimy 50%
      • Gość: dzidek Re: wciskam ile moge a i tak Hannawald dogania ! IP: *.fra.tli.de 12.01.02, 11:55
        Pomuzcie !!!
      • Gość: fan Re: www.skispringen.de NOWE GLOSOWANIE !!! IP: *.fra.tli.de 12.01.02, 14:45
        Gooooosujmyyyy !!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka