Gość: Poolp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 19:53 Mówcie co chcecie, ale ja szanuję Tigera - zaprzecza stereotypowi bezmózgowego boksera, jaki "lansował" A. Gołota ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kow3l Re: Michalczewski może pobić rekord Marciano IP: 81.210.124.* 17.10.03, 21:41 Wole jak poprostu zwycieza w obronie pasa. Rekord mu sie nie nalezy-bo wcale nie jest jakis tam najlepszy w historii. Szkoda, ze nie udalo sie nigdy doprowadzic do walki z royem jonesem juniorem, bo nie byloby tej glupiej spekulacji czy pobije czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Despo&Vilan Aby wygrał.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 19:57 Jakbym na stsie obstawił na niego to był bym za nim .... Ale juz sie troszke tygrys starzeje.... Ale Wszysttkiego naj.... !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Michalczewski może pobić rekord Marciano IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 21:37 Gość portalu: Poolp napisał(a): > Mówcie co chcecie, ale ja szanuję Tigera - zaprzecza stereotypowi > bezmózgowego boksera, jaki "lansował" A. Gołota ;-) Pewnie a może nie będzie reprezentował Polskę ? Kiedyś był przecież Niemcem to a propos bezmógowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niko Re: Michalczewski może pobić rekord Marciano IP: *.client.attbi.com 18.10.03, 22:18 czy ta walka jest transmitowana na radju ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Michalczewski może pobić rekord Marciano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.03, 23:27 Co jest kurwa grane? Jak oni mogli dac Gonzalesowi 8 rund do 4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: Michalczewski może pobić rekord Marciano IP: *.range217-44.btcentralplus.com 18.10.03, 23:32 Ano kurwa chuje zza wielkiej wody doszly do wniosku, ze ujebia Darka... (bo moga) I niech mi ktos powie, ze boks to jest czysty sport Fuj fuj fuj i jeszcze raz fuj kutasy z karteczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Michalczewski może pobić rekord Marciano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.03, 23:30 Skad sie biora tacy popier......... sedziowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Re: Michalczewski może pobić rekord Marciano IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 23:33 Jak gość, który przez osiem rund się broni i ucieka może wygrać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Michalczewski może pobić rekord Marciano IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 23:34 Niech see ci sędziowie okulary kupią drukarze pierdoleni. Ciekawe ile im zapłaciła mafia Gonzalesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Ale go skrzywdzili... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 23:41 Czy to jest fair, ze 2 sędziów pochodzi z tego samego kontynentu, co gorszy acz zwycięski zawodnik???????????? Współczuję Darkowi z całego serca, bo powinien wygrać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Ale go skrzywdzili... IP: 81.210.124.* 19.10.03, 01:14 Patrze i oczom nie wierze-przepowiedzialem ta porazke-zobaczcie moj wczesnirjdszy wpis-rekord mu sie nie nalezal. Zreszta wynik byl spawiedliy, bo ktos musial wygrac... W sumie tez teoretycznie moglby byc remis, ale porazka byla zasluzona. P.S. Moge ci pozyczyc kasete z walki zebys mogla ja jeszcze raz ogladnac i obiektywnie stwierdzic porazke Tigera... Powiedz mi jeszcze w ktorych to niby rundach Tiger byl zwyciezca?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: Ale go skrzywdzili... IP: *.echostar.pl 19.10.03, 01:24 Można i ze 100 razy ogladac ta walke i tak nie moznaby dopatrzyc sie przewagi Gonzo, SORRY na mistrza to sie trzeba troche wykazac a nie tylko sie zaslaniac i unikac starcia. To TY chyba nic nie widzisz, Darek bronil tytuly i moim zdaniam sprostal zadaniu natomiast Gonzo na pewno swoja walka nie zasluzyl sobie na pas!! Juz ktos to napisal gdyby to byla 48 walka Michalczewski wygralby bez problemu - pewne w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: Ale go skrzywdzili... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 12:27 Gonzalez umiał się tylko kłaść i przytulać :) A Darek walczył od 2 rundy z rozbitym okiem :(((( Poza tym to on BYŁ mistrzem, a nie tamten Speedy, a MISTRZA się tak nie traktuje. Mogli chociaż remis ogłosić, bo Tiger tej walki NIE PRZEGRAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijusXII Re: Michalczewski może pobić rekord Marciano IP: 212.182.122.* 18.10.03, 23:44 michalczewski przegraał! po tym jak usłyszałem polski hymn przed walką który zagrany był w tempie marsza żałobnego a nie mazurka wiedziałem że to zły znak, podobnie było na MŚ po wykonaniu górniak- też przegralismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Michalczewski może pobić rekord Marciano IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 11:31 Niestety, podzielam to wrażenie. Kiedy dobiegły mnie pierwsze takty Mazurka, pojawiła sie myśl: "Co to? To jakiś hymn... Bawarii?!". To był zły znak, niestety. Nie, żeby miał źle wpływac na Tigera, w końcu mistrza nie da się rozłożyć ślamazarnie zagranym hymnem, ale w jakims innym planie... Odpowiedz Link Zgłoś