mr.statler 10.10.08, 17:31 No i co teraz ? Co ze Śląskiem II ? ehhhh Asco -> Basco -> Fiasko Prorocy jacyś , czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wasyl Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło... IP: *.chello.pl 10.10.08, 17:56 pan siemiński( celowo z malej litery) okazał sie amatorem( łagodnie mówiąc).Życzę więc ci siemiński zebys został w zyciu potraktowany tak jak ty ochroniarzyku potraktowałeś SLĄSK-mały czlowieczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turów Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 18:56 spadać do III ligi,tam wasze miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekke Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.chello.pl 10.10.08, 19:03 Znowu Siemiński i ten drugi na B. pokazują p****** lidze i miastu żądając okazania dobrej woli z ich strony. To jest żałosne po dwakroć i mam nadzieję, że ci panowie zniknął z zawodowego sportu na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.chello.pl 10.10.08, 19:48 twoje miejsce wąsaczu jest zas na trybunach w walacej się hali. Nam przynajmniej zostanie wspomnienie o 17 tytułach i pewnie w niedługim czasie odrodzenie.Wam wąsaci, brzuchaci, żule zawsze co najwyzej drugie miejsce a niedługo pewnie mrok po likwidacji.Turów żulów zgorzelec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrow wlkp Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 20:03 Sfrustrowany jestes skoro ciagle zyjesz historia (i to coraz odleglejsza). Jak to mowia - co bylo, a nie jest, nie pisze sie w rejestr. Tlumaczac na prosty jezyk (zebys mogl zrozumiec): dzisiaj cala Polska wieksza niz ten cień cieńkiego Slaska :) W tym przypadku jaki klub obecnie tacy kibice, wiec mi was w ogole nie zal. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og 10.10.08, 20:09 To źle mówią, bo 17 tytułów nikt Śląskowi nie odbierze. Tak jak Stali Ostrów 3 miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówa Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.magma-net.pl 11.10.08, 00:04 CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!! ZAWSZE, NA ZAWSZE!!! NAWET ZA 10 LAT NIE BEDZIE BARDZIEJ UTYTUŁOWANEGO ZESPOŁU W NASZYM KRAJU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binki123@gmail.com Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:27 Ty chamie co ty masz do Turowa miejcie pretensje do blaszyńskiego(czy jakoś tak) i do siemińskiego a nie szukacie winnych wszędzie tylko nie w swoim szambie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 16:44 Nie mniejsze chamstwo emanuje z twoich postów...wąsaczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saviol22 Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: 82.177.174.* 10.10.08, 21:27 wasyl jak taki cwany w mordzie jestes to zapraszamy do zgorzelca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawo Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 00:42 spokojnie my wrocimy tam gdzie nasze miejsce a Wy wrocicie skad przyszliscie. Taka kolej losu NASZA i wasza rowniez nie pozdrawiam Slawo WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryj [...] IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 10:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebac wks Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: 82.177.174.* 10.10.08, 21:28 Cala polska smieje sie ze slaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binki123@gmail.com [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liriel Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.08, 19:58 Pisz za siebie, dzieciaku, i nie podpisuj się nazwą zgorzeleckiego klubu, bo ani nie przemawiasz w imieniu większości fanów Turowa, ani nie piszesz niczego mądrego w tym temacie. Prawdziwi kibice Turowa szczerze współczują Wrocławianom i trzymają kciuki za 17-krotnych Mistrzów Polski. Upadł Polpak, upada Śląsk, teraz już żaden klub nie może się czuć bezpiecznie... polska koszykówka [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MRÓWA Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.magma-net.pl 11.10.08, 00:09 Kibiców takich jak Ty bardzo szanuje. ale wiedz jedno, Śląsk nie upadnie całkowicie, zbyt wielu kibiców stawia ten klub ponad wszystko, my, mieszkańce Wrocławia nie pozwolimy naszej chlubie zginąć!! WKS żyje w nas, na zawsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryj tutow [...] IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 09:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 16:57 Zobaczymy gdzie wylądujecie po tym jak Schetyna zabroni dotować kluby przez firmy Skarbu Państwa?Też będziesz taki mocny w gębie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 19:41 Do tego przyczyniła się też Wasza gazeta.Robiliście wszystko żeby dokopać temu klubowi.Żal mi tylko zawodników.Oni stali się ofiarami Waszych brudnych gierek.Druga sprawa to że sport spada na psy w tym kraju i nikt nie robi nic żeby to naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan siemiński, precz!!!! z Wrocławia!!!! IP: *.magma-net.pl 10.10.08, 19:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Śląsk Wrocław wycofał się z rozgrywek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 19:46 tu jest kilka fajnych wypowiedzi: sportall.pl/?m=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jayy Śląsk powróci! IP: *.pptp.stw-bonn.de 10.10.08, 20:29 Śląsk jeszcze będzie wielki. WU-KA-ES Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie ma pieniędzy na drużynę koszykarzy, znaną 10.10.08, 20:37 w Europie a są dla nędznych kopaczy piłki o których Europa nie słyszała i nigdy nie usłyszy. Dziwny jest te polski, sportowy świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Nie ma pieniędzy na drużynę koszykarzy, znaną IP: *.akademiki.uni.torun.pl 11.10.08, 10:09 Nie bulwersuj się tak w końcu koszykówka to nie piłka nożna i nigdy nie dorówna jej poziomem popularności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia mistrz!!! Cała Polska sra na Śląska !!! IP: *.chello.pl 10.10.08, 20:44 wracacie na wasze miejsce, wieśniaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Cała Polska sra na Śląska !!! IP: *.generacja.pl 10.10.08, 20:52 sieminski buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówa Re: Cała Polska sra na Śląska !!! IP: *.magma-net.pl 11.10.08, 00:11 Skoro my wracamy na nasze miejsce, to ciekawe gdzie jest wasze?? WKS - najlepszy i najbardziej utytułowany klub w Polsce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bujak Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.chello.pl 10.10.08, 20:51 To naprawdę smutne, że jakiś palant (p. S...ki) doprowadził do upadku takiej drużyny. Gość piszący, że Gazeta przyczyniła się do upadku Śląska, chyba spadł z dość dużej choinki. Śmiem twierdzić, że jej artykuły tylko pokazały całe zło jakie przyniósł do Śląska ww pan. Osobiście mam sentyment do tej drużyny, od czasów kiedy grał w niej mój kolegoa z liceum (T. Wilczek) i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto uratuje Śląsk dla dobra całej polskiej koszykówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAŻNE Jutro godzina 12.00 pod kosynierką!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 20:52 Jutro o godzinie 12.00 pod halą Kosynierką przy ul. Mieszczańskiej odbędzie się pikieta. Nawet jak niejesteś kibicem koszykarskiego Śląska, przyjdź i pokaż, że nie jesteś obojętny na wycofanie z ligi najbardziej utytułowanego klubu w Polce! Pokażmy ile ludzi jest wściekłych z powodu tej decyzji! Jutro w samo południe!!! Wszyscy kibice liczą także na CIEBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAŻNE!!! Sobota 12.00 pod kosynierką!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 20:54 Jutro o godzinie 12.00 pod halą Kosynierką przy ul. Mieszczańskiej odbędzie się pikieta. Nawet jak niejesteś kibicem koszykarskiego Śląska, przyjdź i pokaż, że nie jesteś obojętny na wycofanie z ligi najbardziej utytułowanego klubu w Polce! Pokażmy ile ludzi jest wściekłych z powodu tej decyzji! Jutro w samo południe!!! Wszyscy kibice liczą także na CIEBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESPE Re: Sobota 12.00 pod kosynierką!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 00:53 wydaje mi sie ze lepiej aby nie byl to protest przeciwko wycofaniu WKS z ligi. moze stalo by sie lepiej. Ja juz nie moge patrzec na dzialania qrw sieminskiego on jest jak PZPN. Wyrwijmy chwasta i zacznijmy od poczatku. POSTULUJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co na to miasto??? Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.08, 21:11 Czy teraz znajdzie się wreszcie ktoś, kto odbierze Siemińskiemu niepotrzebną zabawkę? Czy z szacunku dla drużyny, który tyle zrobiła dla miasta nie należy się jej choćby szansa na grę o utrzymanie? Panie Prezydencie Dutkiewicz! czas wreszcie zrobić coś pożytecznego dla mieszkańców. Należy się nam, kibicom którzy godnie repezentowali Wrocław w całej Europie, odrobina szacunku i przyjemności. Tak nie powinien kończyć Sląsk... ps. Czy ktoś może się wypowiedzieć nt. aspektów prawnych. Czy żeby zgłosić wniosek o upadłość nie należy być niewypłacalnym? Co z tym 1,5 mln złotych, które na ten sezon zadeklarował prezes ASCO? Już p. Bałuszyński je wydał? Czy taki wniosek u upadłość jest jawny? Mozna go opublikować, względnie zapoznać się z nim w sądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer ten prezes to palant IP: *.54.16.190.static.telsat.wroc.pl 10.10.08, 21:14 prw.pl/articles/view/8325/basco-slask-wroclaw-oglasza-upadlosc-posluchaj Odpowiedz Link Zgłoś
mietek002 Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og 10.10.08, 22:28 Gość portalu: co na to miasto??? napisał(a): > Czy teraz znajdzie się wreszcie ktoś, kto odbierze Siemińskiemu > niepotrzebną zabawkę? > Czy z szacunku dla drużyny, który tyle zrobiła dla miasta nie należy > się jej choćby szansa na grę o utrzymanie? > Panie Prezydencie Dutkiewicz! czas wreszcie zrobić coś pożytecznego > dla mieszkańców. Należy się nam, kibicom którzy godnie repezentowali > Wrocław w całej Europie, odrobina szacunku i przyjemności. > Tak nie powinien kończyć Sląsk... > > ps. Czy ktoś może się wypowiedzieć nt. aspektów prawnych. > Czy żeby zgłosić wniosek o upadłość nie należy być niewypłacalnym? > Co z tym 1,5 mln złotych, które na ten sezon zadeklarował prezes > ASCO? Już p. Bałuszyński je wydał? Czy taki wniosek u upadłość jest > jawny? Mozna go opublikować, względnie zapoznać się z nim w sądzie? ============================================================ Bez jaj kolego!!! Przeciez klub jest prywatna wlasnoscia i nie mozna wymagac od podatnikow, zeby opolacali to, co podoba sie tylko kilku tysiacom ludzi w miescie (na ponad 600000). Bez jaj kolego, bez jaj!!! Prosimy o odrobine zdrowego rozsadku ... Ja nie chce, zeby moje podatki szly na WKS ale, zeby naprawiono za nie ulice i dano biedakom troche zupy i chleba ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-kibic Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 23:19 a ja jako NIE-kibic życzę sobie z kolei żeby z moich podatków szły jakies pieniadze na drużynę która gra/grała? w Europie. I co? Nie dogodzisz wszystkim, ale fakt jest faktem, że Miasto chyba powinno po prostu pomóc klubowi. Przecież nie muszą im budować hali, wystarczyloby użyczac H.Ludową - ponoć jest własnością władz samorządowych... Dobrze mówię? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og 11.10.08, 00:18 > Czy żeby zgłosić wniosek o upadłość nie należy być niewypłacalnym Zgłosić wniosek zawsze można, natomiast sąd nie zawsze może o tej upadłości postanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer firma ASCO we wroclawiu przestanie istniec! IP: *.54.16.190.static.telsat.wroc.pl 10.10.08, 21:15 prw.pl/articles/view/8325/basco-slask-wroclaw-oglasza-upadlosc-posluchaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Dacowska Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.docsis.tomkow.pl 10.10.08, 21:45 Wstyd mi za poprzednika byłam przez kolejne 6 lat kiedy Śląsk zdobywał mistrza Polski. Ostatnio, kiedy trenerem był Andrej Urlep a asystentem Jurek Biniu Bińkowski. Turów mimo wszystko zawsze bedzie ze Śląskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buchacha Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.eranet.pl 10.10.08, 21:57 CAŁA POLSKA ŚMIEJE SIĘ ZE ŚLĄSKA !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 22:00 Szkoda:( jestem kibicem Anwilu ale zaluje ze Slaska nie bedzie w lidze koszykowki. Mam nadzieje ze poradza sobie szybko i juz niedlugo znow bedzie tam porzadny klub walczacy o medale i w Pucharach i ze znow bedzie mozna pojscn a mecz Anwil - Slask. To byly mecze - emocje, walka i najlepsza koszykowka!!! powodzenia i czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binki123@gmail.com Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:05 tak samo szkoda mi klubu i patrzenia jak dostaja baty ale trzeba uwarzac bo chamy z wroclawia ci zaraz gównem obrzucą a ty wasyl lepiej niepokazuj się w zgorzelcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 16:48 1. Popracuj nad ortografią 2. Nie podsyfiaj 3. Nie masz nic do dodania w temacie? Nie dodawaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela z Gazowni Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:27 Też tęsknie z tymi meczami. W moje pamięci zapadł np. rzut Krzykały. W innym sezonie popisy Griszczuka. To były mecze i niesamowite emocje. Niestety pamiętam też jak skończyła Mazowszanka Pruszków, ale mam nadzieję ze lata tradycji we Wrocławiu będą silni i odrodzimy się mocniejsi. Środowisko koszykarskie we Wrocławiu jest silne i duże, mam nadzieję że szybko uda się odbudować silny klub i znowu grać z Anwilem o najwyższe cele. Pozdrawiam dla Włocławka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela z Gazowni Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:15 Ciekawe czy Pan Siemiński będzie tak teraz sobie mógł spokojnie żyć w naszym mieście? Mam nadzieje też że każdy kto choć raz był na meczu nigdy nie skorzysta z usług firmy ASCO. Odpowiedz Link Zgłoś
prezeszwrocka Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. 10.10.08, 22:18 jak nie wiadomo o co chodzi... to chodzi o... KASĘ a trener na to: Rimas Kurtinaitis: Trenujemy normalnie więcej www.sportall.pl/?i=1047 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Polonii Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:28 Kibicuje Polonii Warszawa, którą Śląsk kilka razy ograł w play-off i lidze, ale kibicowałem im jak grali w Eurolidze i ceniłem za historię i kibiców. To co teraz się stało to niepojęte - to jakby wycować Barcelonę z ligi hiszpańskiej. Dno i skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śląsk Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.chello.pl 10.10.08, 22:29 Jestem kibicem Śląska od urodzenia. Chodziłem na kosza i chodzę dalej na piłkę. Na kosza przestaliśmy chodzić bo nie akceptowaliśmy zmian nazw , herbów itd. To już nie jest śląsk od 10 lat. Śląsk jest jeden piłkarski a ten koszykarski przestał istnieć na dobre po odejściu jedynego i prawdziwego wojownika Maćka Zielińskiego. Kibice kosza sami są sobie winni bo na to pozwolili, po prostu jesteście słabi. Mimo wszystko trochę mi Was szkoda ale powtarzam , sami jesteście winni. Tak się podobało usunięcie kibiców piłkarskich z hali to teraz musicie to odpokutować. A co do Turowa Zgorzelec, Śląsk piłkarski Was pozdrawia i kibicuje, w końcu Zgorzelec to nasz silny fanklub. Od samego awansu do Ekstraklasy Śląsk piłkarski czeka na mistrza w Zgorzelcu!!! Eska,Zepter,Idea,Deichman,Asco,Basco,Osram,PCS - pozwoliliście na to , przecież to żenujące. Honoru nie macie pisząc że Śląska od dziś nie ma. Od dzis nie ma jakiegoś idiotycznego tworu który grał we Wrocku w kosza kradnąc go naszemu Śląskowi... Pozdrawiam. Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk. Zgorzelec na mistrza!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Śląsk Wrocław wycofał się z rozgrywek IP: *.satfilm.net.pl 10.10.08, 23:06 Upadła spółka może grac? Prezes PLK poraz kolejny się kompromituje. Zadłużone kluby nie powinny byc w ogóle dopuszczane do rozgrywek! I p oco jest termin zgłoszenia, skoro Śląsk nie dotrzymał terminu, ale mógł grac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jary Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.mas.airbites.pl 11.10.08, 00:12 Nie chodzi o wulgaryzmy, wyzwiska...czego sie można spodziewać po ubeku!!!Tylko wiedz jedno pseudowłaścicielu pseudo firemki asco-srasco nie odbierzesz nam przezyc zwiazanych z ukochanym ślązeczkiem i hala Ludowa obecnie Stulecia...wszyscy zagorzali kibice Ślązeczka wiedzą o czym mowie...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ Poziom dyskusji odpowiada poziomowi koszykówki. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 11.10.08, 00:50 Ta dyskusja to pełna żenada. Zaledwie kilka merytorycznych wypowiedzi. Reszta to wzajemne opluwanie się. Jestem z Galicji. Posądzanie mnie o ślepą miłość do Śląska byłoby niepoważne. Mimo to stwierdzam: właśnie zdycha najwspanialszy polski klub koszykarski. To smutny dzień. Śląskowi nie dorówna nikt. Koszykówka jest sportem drogim. Nie da się bawić drogim sportem bez wielkich pieniędzy albo bez wielkiej pracy z młodzieżą. W Polsce nie ma ani jednego, ani drugiego. Trzeciorzędny gracz zagraniczny jest o wiele lepszy niż polska czołówka, więc za duże pieniądze otrzymujemy kiepski produkt. To musi prowadzić do upadku. Grę w Europie kupowaliśmy jednosezonowymi szarpnięciami finansowymi. Na więcej nie było nas stać. Nie tędy droga. Koszykówka zeszła na manowce, bo ciężko uświadczyć w składach drużyn dobrego zawodnika polskiego. Koszykówkę czeka los polskiej piłki nożnej: wielu graczy miernej jakości (przy braku szerokiego szkolenia młodzieży) i kilku zagranicznych przeciętniaków. Nie ma prostych rozwiązań dla tego problemu. Myślę jednak, że zarówno polska koszykówka jak i np. polska siatkówka powinny iść śladem organizacyjnym NBA: zawodowa liga bez spadków i awansów, limit zarobków dla zespołu, draft z gwarantowanymi zarobkami. Uzupełnić to trzeba drastycznym limitem obcokrajowców i półzawodową II ligą. Całe rozgrywki muszą stać się przedsiębiorstwem. Każdy klub musi być interesem. Prawa telewizyjne, bilety, reklama i inwestor, a zawodnicy - na miarę uzyskanych środków. Tylko stabilność całego przedsięwzięcia podniesie poziom polskiej koszykówki. Dziś ktoś tam zdobywa mistrzostwo Polski, ale jest to wyczyn na poziomie mistrzostw zadvpia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Śląsk Wrocław wycofał się z rozgrywek IP: 85.134.203.* 11.10.08, 02:15 Śiemiński ty gnido zrujnowałeś nasz Wielki Klub!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binki123@gmail.com Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 08:26 Ale taka jest kolej żeczy znajdą się ludzie którzy potrafią wszystko zniszczyć (mam na myśli sIEMIŃSKIEGO) naprawde współczujemy (do wasyla; niepokazuj się w Zgorzlecu) TURÓW ZGORZELEC - ASSECO PROKOM SOPOT - - Odpowiedz Link Zgłoś
gladys59 Śląsk Wrocław wycofał się z rozgrywek 11.10.08, 09:19 A mnie jest po prostu smutno...Na kopaną forsa jest...Na basket nie ma...Nie cierpię kopanej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stal [...] IP: *.promax.media.pl 11.10.08, 10:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś