Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło...

10.10.08, 17:31
    No i co teraz ?
    Co ze Śląskiem II ?

ehhhh

Asco -> Basco -> Fiasko
    Prorocy jacyś , czy co ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: wasyl Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło... IP: *.chello.pl 10.10.08, 17:56
        pan siemiński( celowo z malej litery) okazał sie amatorem( łagodnie
        mówiąc).Życzę więc ci siemiński zebys został w zyciu potraktowany
        tak jak ty ochroniarzyku potraktowałeś SLĄSK-mały czlowieczku
      • Gość: turów Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 18:56
        spadać do III ligi,tam wasze miejsce!!!
        • Gość: ekke Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.chello.pl 10.10.08, 19:03
          Znowu Siemiński i ten drugi na B. pokazują p****** lidze i miastu żądając
          okazania dobrej woli z ich strony. To jest żałosne po dwakroć i mam nadzieję, że
          ci panowie zniknął z zawodowego sportu na zawsze.
        • Gość: wasyl Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.chello.pl 10.10.08, 19:48
          twoje miejsce wąsaczu jest zas na trybunach w walacej się hali. Nam
          przynajmniej zostanie wspomnienie o 17 tytułach i pewnie w niedługim
          czasie odrodzenie.Wam wąsaci, brzuchaci, żule zawsze co najwyzej
          drugie miejsce a niedługo pewnie mrok po likwidacji.Turów żulów
          zgorzelec.
          • Gość: ostrow wlkp Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 20:03
            Sfrustrowany jestes skoro ciagle zyjesz historia (i to coraz
            odleglejsza). Jak to mowia - co bylo, a nie jest, nie pisze sie w
            rejestr. Tlumaczac na prosty jezyk (zebys mogl zrozumiec): dzisiaj
            cala Polska wieksza niz ten cień cieńkiego Slaska :) W tym przypadku
            jaki klub obecnie tacy kibice, wiec mi was w ogole nie zal.
            • real_mr_pope Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og 10.10.08, 20:09
              To źle mówią, bo 17 tytułów nikt Śląskowi nie odbierze. Tak jak
              Stali Ostrów 3 miejsca.
              • Gość: Mrówa Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.magma-net.pl 11.10.08, 00:04
                CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!! ZAWSZE, NA ZAWSZE!!! NAWET ZA 10 LAT
                NIE BEDZIE BARDZIEJ UTYTUŁOWANEGO ZESPOŁU W NASZYM KRAJU!!!
          • Gość: binki123@gmail.com Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:27
            Ty chamie co ty masz do Turowa miejcie pretensje do blaszyńskiego(czy
            jakoś tak) i do siemińskiego a nie szukacie winnych wszędzie tylko
            nie w swoim szambie!!!!!!!
            • Gość: ZS Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 16:44
              Nie mniejsze chamstwo emanuje z twoich postów...wąsaczu :)
          • Gość: saviol22 Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: 82.177.174.* 10.10.08, 21:27
            wasyl jak taki cwany w mordzie jestes to zapraszamy do zgorzelca
            • Gość: Slawo Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 00:42
              spokojnie my wrocimy tam gdzie nasze miejsce a Wy wrocicie skad przyszliscie.
              Taka kolej losu NASZA i wasza rowniez nie pozdrawiam Slawo WKS
            • Gość: ryj [...] IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 10:03
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: jebac wks Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: 82.177.174.* 10.10.08, 21:28
            Cala polska smieje sie ze slaska
            • Gość: binki123@gmail.com [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:30
        • Gość: Liriel Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.08, 19:58
          Pisz za siebie, dzieciaku, i nie podpisuj się nazwą zgorzeleckiego klubu, bo ani
          nie przemawiasz w imieniu większości fanów Turowa, ani nie piszesz niczego
          mądrego w tym temacie. Prawdziwi kibice Turowa szczerze współczują Wrocławianom
          i trzymają kciuki za 17-krotnych Mistrzów Polski. Upadł Polpak, upada Śląsk,
          teraz już żaden klub nie może się czuć bezpiecznie... polska koszykówka [*]
          • Gość: MRÓWA Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.magma-net.pl 11.10.08, 00:09
            Kibiców takich jak Ty bardzo szanuje. ale wiedz jedno, Śląsk nie
            upadnie całkowicie, zbyt wielu kibiców stawia ten klub ponad
            wszystko, my, mieszkańce Wrocławia nie pozwolimy naszej chlubie
            zginąć!! WKS żyje w nas, na zawsze!!
        • Gość: ryj tutow [...] IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 09:59
        • Gość: Stefan Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 16:57
          Zobaczymy gdzie wylądujecie po tym jak Schetyna zabroni dotować kluby przez
          firmy Skarbu Państwa?Też będziesz taki mocny w gębie?
      • Gość: Stefan Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 19:41
        Do tego przyczyniła się też Wasza gazeta.Robiliście wszystko żeby dokopać temu
        klubowi.Żal mi tylko zawodników.Oni stali się ofiarami Waszych brudnych
        gierek.Druga sprawa to że sport spada na psy w tym kraju i nikt nie robi nic
        żeby to naprawić.
        • Gość: fan siemiński, precz!!!! z Wrocławia!!!! IP: *.magma-net.pl 10.10.08, 19:45
      • Gość: tomek Śląsk Wrocław wycofał się z rozgrywek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 19:46
        tu jest kilka fajnych wypowiedzi: sportall.pl/?m=4
        • Gość: jayy Śląsk powróci! IP: *.pptp.stw-bonn.de 10.10.08, 20:29
          Śląsk jeszcze będzie wielki. WU-KA-ES
      • guru133 Nie ma pieniędzy na drużynę koszykarzy, znaną 10.10.08, 20:37
        w Europie a są dla nędznych kopaczy piłki o których Europa nie słyszała i
        nigdy nie usłyszy. Dziwny jest te polski, sportowy świat.
        • Gość: tomek Re: Nie ma pieniędzy na drużynę koszykarzy, znaną IP: *.akademiki.uni.torun.pl 11.10.08, 10:09
          Nie bulwersuj się tak w końcu koszykówka to nie piłka nożna i nigdy nie dorówna
          jej poziomem popularności
      • Gość: Legia mistrz!!! Cała Polska sra na Śląska !!! IP: *.chello.pl 10.10.08, 20:44
        wracacie na wasze miejsce, wieśniaczki
        • Gość: gogo Re: Cała Polska sra na Śląska !!! IP: *.generacja.pl 10.10.08, 20:52
          sieminski buahahahahahahaha
        • Gość: fck you Legła Warszawa... IP: *.acn.waw.pl 10.10.08, 22:25
          wertyhjk
        • Gość: Mrówa Re: Cała Polska sra na Śląska !!! IP: *.magma-net.pl 11.10.08, 00:11
          Skoro my wracamy na nasze miejsce, to ciekawe gdzie jest wasze??
          WKS - najlepszy i najbardziej utytułowany klub w Polsce!!
      • Gość: bujak Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.chello.pl 10.10.08, 20:51
        To naprawdę smutne, że jakiś palant (p. S...ki) doprowadził do
        upadku takiej drużyny. Gość piszący, że Gazeta przyczyniła się do
        upadku Śląska, chyba spadł z dość dużej choinki. Śmiem twierdzić, że
        jej artykuły tylko pokazały całe zło jakie przyniósł do Śląska ww
        pan. Osobiście mam sentyment do tej drużyny, od czasów kiedy grał w
        niej mój kolegoa z liceum (T. Wilczek) i mam nadzieję, że znajdzie
        się ktoś kto uratuje Śląsk dla dobra całej polskiej koszykówki.
      • Gość: WAŻNE Jutro godzina 12.00 pod kosynierką!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 20:52
        Jutro o godzinie 12.00 pod halą Kosynierką przy ul. Mieszczańskiej odbędzie się
        pikieta. Nawet jak niejesteś kibicem koszykarskiego Śląska, przyjdź i pokaż, że
        nie jesteś obojętny na wycofanie z ligi najbardziej utytułowanego klubu w Polce!
        Pokażmy ile ludzi jest wściekłych z powodu tej decyzji! Jutro w samo południe!!!
        Wszyscy kibice liczą także na CIEBIE!
      • Gość: WAŻNE!!! Sobota 12.00 pod kosynierką!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 20:54
        Jutro o godzinie 12.00 pod halą Kosynierką przy ul. Mieszczańskiej odbędzie się
        pikieta. Nawet jak niejesteś kibicem koszykarskiego Śląska, przyjdź i pokaż, że
        nie jesteś obojętny na wycofanie z ligi najbardziej utytułowanego klubu w Polce!
        Pokażmy ile ludzi jest wściekłych z powodu tej decyzji! Jutro w samo południe!!!
        Wszyscy kibice liczą także na CIEBIE!
        • Gość: ESPE Re: Sobota 12.00 pod kosynierką!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 00:53
          wydaje mi sie ze lepiej aby nie byl to protest przeciwko wycofaniu WKS z ligi.
          moze stalo by sie lepiej. Ja juz nie moge patrzec na dzialania qrw sieminskiego
          on jest jak PZPN. Wyrwijmy chwasta i zacznijmy od poczatku. POSTULUJE!!!
      • Gość: co na to miasto??? Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.08, 21:11
        Czy teraz znajdzie się wreszcie ktoś, kto odbierze Siemińskiemu
        niepotrzebną zabawkę?
        Czy z szacunku dla drużyny, który tyle zrobiła dla miasta nie należy
        się jej choćby szansa na grę o utrzymanie?
        Panie Prezydencie Dutkiewicz! czas wreszcie zrobić coś pożytecznego
        dla mieszkańców. Należy się nam, kibicom którzy godnie repezentowali
        Wrocław w całej Europie, odrobina szacunku i przyjemności.
        Tak nie powinien kończyć Sląsk...

ps. Czy ktoś może się wypowiedzieć nt. aspektów prawnych.
        Czy żeby zgłosić wniosek o upadłość nie należy być niewypłacalnym?
        Co z tym 1,5 mln złotych, które na ten sezon zadeklarował prezes
        ASCO? Już p. Bałuszyński je wydał? Czy taki wniosek u upadłość jest
        jawny? Mozna go opublikować, względnie zapoznać się z nim w sądzie?
        • Gość: breslauer ten prezes to palant IP: *.54.16.190.static.telsat.wroc.pl 10.10.08, 21:14
          prw.pl/articles/view/8325/basco-slask-wroclaw-oglasza-upadlosc-posluchaj
        • mietek002 Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og 10.10.08, 22:28
          Gość portalu: co na to miasto??? napisał(a):

> Czy teraz znajdzie się wreszcie ktoś, kto odbierze Siemińskiemu
          > niepotrzebną zabawkę?
          > Czy z szacunku dla drużyny, który tyle zrobiła dla miasta nie
          należy
          > się jej choćby szansa na grę o utrzymanie?
          > Panie Prezydencie Dutkiewicz! czas wreszcie zrobić coś
          pożytecznego
          > dla mieszkańców. Należy się nam, kibicom którzy godnie
          repezentowali
          > Wrocław w całej Europie, odrobina szacunku i przyjemności.
          > Tak nie powinien kończyć Sląsk...
          >
          > ps. Czy ktoś może się wypowiedzieć nt. aspektów prawnych.
          > Czy żeby zgłosić wniosek o upadłość nie należy być niewypłacalnym?
          > Co z tym 1,5 mln złotych, które na ten sezon zadeklarował prezes
          > ASCO? Już p. Bałuszyński je wydał? Czy taki wniosek u upadłość
          jest
          > jawny? Mozna go opublikować, względnie zapoznać się z nim w sądzie?
          ============================================================
          Bez jaj kolego!!! Przeciez klub jest prywatna wlasnoscia i nie mozna
          wymagac od podatnikow, zeby opolacali to, co podoba sie tylko kilku
          tysiacom ludzi w miescie (na ponad 600000). Bez jaj kolego, bez
          jaj!!! Prosimy o odrobine zdrowego rozsadku ... Ja nie chce, zeby
          moje podatki szly na WKS ale, zeby naprawiono za nie ulice i dano
          biedakom troche zupy i chleba ...
          • Gość: nie-kibic Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 23:19
            a ja jako NIE-kibic życzę sobie z kolei żeby z moich podatków szły jakies pieniadze na drużynę która gra/grała? w Europie. I co? Nie dogodzisz wszystkim, ale fakt jest faktem, że Miasto chyba powinno po prostu pomóc klubowi. Przecież nie muszą im budować hali, wystarczyloby użyczac H.Ludową - ponoć jest własnością władz samorządowych... Dobrze mówię?
        • real_mr_pope Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og 11.10.08, 00:18
          > Czy żeby zgłosić wniosek o upadłość nie należy być niewypłacalnym

Zgłosić wniosek zawsze można, natomiast sąd nie zawsze może o tej
          upadłości postanowić.
      • Gość: breslauer firma ASCO we wroclawiu przestanie istniec! IP: *.54.16.190.static.telsat.wroc.pl 10.10.08, 21:15
        prw.pl/articles/view/8325/basco-slask-wroclaw-oglasza-upadlosc-posluchaj
      • Gość: Ewa Dacowska Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.docsis.tomkow.pl 10.10.08, 21:45
        Wstyd mi za poprzednika byłam przez kolejne 6 lat kiedy Śląsk zdobywał mistrza
        Polski. Ostatnio, kiedy trenerem był Andrej Urlep a asystentem Jurek Biniu
        Bińkowski. Turów mimo wszystko zawsze bedzie ze Śląskiem
        • Gość: buchacha Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.eranet.pl 10.10.08, 21:57
          CAŁA POLSKA ŚMIEJE SIĘ ZE ŚLĄSKA !!!!!!!!!
      • Gość: robert Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 22:00
        Szkoda:( jestem kibicem Anwilu ale zaluje ze Slaska nie bedzie w lidze
        koszykowki. Mam nadzieje ze poradza sobie szybko i juz niedlugo znow bedzie tam
        porzadny klub walczacy o medale i w Pucharach i ze znow bedzie mozna pojscn a
        mecz Anwil - Slask. To byly mecze - emocje, walka i najlepsza koszykowka!!!
        powodzenia i czekamy
        • Gość: binki123@gmail.com Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:05
          tak samo szkoda mi klubu i patrzenia jak dostaja baty ale trzeba
          uwarzac bo chamy z wroclawia ci zaraz gównem obrzucą a ty wasyl
          lepiej niepokazuj się w zgorzelcu
          • Gość: ZS Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 16:48
            1. Popracuj nad ortografią
            2. Nie podsyfiaj
            3. Nie masz nic do dodania w temacie? Nie dodawaj
            :)
        • Gość: Hela z Gazowni Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:27
          Też tęsknie z tymi meczami. W moje pamięci zapadł np. rzut Krzykały. W innym
          sezonie popisy Griszczuka. To były mecze i niesamowite emocje. Niestety pamiętam
          też jak skończyła Mazowszanka Pruszków, ale mam nadzieję ze lata tradycji we
          Wrocławiu będą silni i odrodzimy się mocniejsi.
          Środowisko koszykarskie we Wrocławiu jest silne i duże, mam nadzieję że szybko
          uda się odbudować silny klub i znowu grać z Anwilem o najwyższe cele. Pozdrawiam
          dla Włocławka
      • Gość: Hela z Gazowni Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:15
        Ciekawe czy Pan Siemiński będzie tak teraz sobie mógł spokojnie żyć w naszym
        mieście? Mam nadzieje też że każdy kto choć raz był na meczu nigdy nie skorzysta
        z usług firmy ASCO.
      • prezeszwrocka Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. 10.10.08, 22:18
        jak nie wiadomo o co chodzi... to chodzi o... KASĘ
        a trener na to:
        Rimas Kurtinaitis: Trenujemy normalnie
        więcej www.sportall.pl/?i=1047
      • Gość: Kibic Polonii Re: Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:28
        Kibicuje Polonii Warszawa, którą Śląsk kilka razy ograł w play-off i lidze, ale
        kibicowałem im jak grali w Eurolidze i ceniłem za historię i kibiców. To co
        teraz się stało to niepojęte - to jakby wycować Barcelonę z ligi hiszpańskiej.
        Dno i skandal!
      • Gość: Śląsk Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.chello.pl 10.10.08, 22:29
        Jestem kibicem Śląska od urodzenia. Chodziłem na kosza i chodzę
        dalej na piłkę. Na kosza przestaliśmy chodzić bo nie akceptowaliśmy
        zmian nazw , herbów itd. To już nie jest śląsk od 10 lat. Śląsk jest
        jeden piłkarski a ten koszykarski przestał istnieć na dobre po
        odejściu jedynego i prawdziwego wojownika Maćka Zielińskiego. Kibice
        kosza sami są sobie winni bo na to pozwolili, po prostu jesteście
        słabi. Mimo wszystko trochę mi Was szkoda ale powtarzam , sami
        jesteście winni. Tak się podobało usunięcie kibiców piłkarskich z
        hali to teraz musicie to odpokutować.
        A co do Turowa Zgorzelec, Śląsk piłkarski Was pozdrawia i kibicuje,
        w końcu Zgorzelec to nasz silny fanklub. Od samego awansu do
        Ekstraklasy Śląsk piłkarski czeka na mistrza w Zgorzelcu!!!

Eska,Zepter,Idea,Deichman,Asco,Basco,Osram,PCS - pozwoliliście na
        to , przecież to żenujące. Honoru nie macie pisząc że Śląska od dziś
        nie ma. Od dzis nie ma jakiegoś idiotycznego tworu który grał we
        Wrocku w kosza kradnąc go naszemu Śląskowi...

Pozdrawiam.
        Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk.

Zgorzelec na mistrza!!!!!!
      • Gość: Krytyk Śląsk Wrocław wycofał się z rozgrywek IP: *.satfilm.net.pl 10.10.08, 23:06
        Upadła spółka może grac? Prezes PLK poraz kolejny się kompromituje. Zadłużone
        kluby nie powinny byc w ogóle dopuszczane do rozgrywek! I p oco jest termin
        zgłoszenia, skoro Śląsk nie dotrzymał terminu, ale mógł grac?
      • Gość: Jary Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.mas.airbites.pl 11.10.08, 00:12
        Nie chodzi o wulgaryzmy, wyzwiska...czego sie można spodziewać po ubeku!!!Tylko
        wiedz jedno pseudowłaścicielu pseudo firemki asco-srasco nie odbierzesz nam
        przezyc zwiazanych z ukochanym ślązeczkiem i hala Ludowa obecnie
        Stulecia...wszyscy zagorzali kibice Ślązeczka wiedzą o czym mowie...!
      • Gość: repre$ Poziom dyskusji odpowiada poziomowi koszykówki. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 11.10.08, 00:50
        Ta dyskusja to pełna żenada. Zaledwie kilka merytorycznych wypowiedzi. Reszta to wzajemne opluwanie się.
        Jestem z Galicji. Posądzanie mnie o ślepą miłość do Śląska byłoby niepoważne. Mimo to stwierdzam: właśnie zdycha najwspanialszy polski klub koszykarski. To smutny dzień. Śląskowi nie dorówna nikt.
        Koszykówka jest sportem drogim. Nie da się bawić drogim sportem bez wielkich pieniędzy albo bez wielkiej pracy z młodzieżą. W Polsce nie ma ani jednego, ani drugiego. Trzeciorzędny gracz zagraniczny jest o wiele lepszy niż polska czołówka, więc za duże pieniądze otrzymujemy kiepski produkt. To musi prowadzić do upadku.
        Grę w Europie kupowaliśmy jednosezonowymi szarpnięciami finansowymi. Na więcej nie było nas stać. Nie tędy droga. Koszykówka zeszła na manowce, bo ciężko uświadczyć w składach drużyn dobrego zawodnika polskiego. Koszykówkę czeka los polskiej piłki nożnej: wielu graczy miernej jakości (przy braku szerokiego szkolenia młodzieży) i kilku zagranicznych przeciętniaków.
        Nie ma prostych rozwiązań dla tego problemu. Myślę jednak, że zarówno polska koszykówka jak i np. polska siatkówka powinny iść śladem organizacyjnym NBA: zawodowa liga bez spadków i awansów, limit zarobków dla zespołu, draft z gwarantowanymi zarobkami. Uzupełnić to trzeba drastycznym limitem obcokrajowców i półzawodową II ligą. Całe rozgrywki muszą stać się przedsiębiorstwem. Każdy klub musi być interesem. Prawa telewizyjne, bilety, reklama i inwestor, a zawodnicy - na miarę uzyskanych środków. Tylko stabilność całego przedsięwzięcia podniesie poziom polskiej koszykówki.
        Dziś ktoś tam zdobywa mistrzostwo Polski, ale jest to wyczyn na poziomie mistrzostw zadvpia.
      • Gość: Dan Śląsk Wrocław wycofał się z rozgrywek IP: 85.134.203.* 11.10.08, 02:15
        Śiemiński ty gnido zrujnowałeś nasz Wielki Klub!!!
      • Gość: binki123@gmail.com Prezes Śląska Wrocław SSA złożył wniosek o ogło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 08:26
        Ale taka jest kolej żeczy znajdą się ludzie którzy potrafią wszystko
        zniszczyć (mam na myśli sIEMIŃSKIEGO) naprawde współczujemy (do
        wasyla; niepokazuj się w Zgorzlecu)

TURÓW ZGORZELEC - ASSECO PROKOM SOPOT - -
      • gladys59 Śląsk Wrocław wycofał się z rozgrywek 11.10.08, 09:19
        A mnie jest po prostu smutno...Na kopaną forsa jest...Na basket nie
        ma...Nie cierpię kopanej...
      • Gość: stal [...] IP: *.promax.media.pl 11.10.08, 10:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka