Gość: Edek IP: 130.219.90.* 24.10.03, 17:13 Do Jagra: sproboj czarnej dziewczyny. Once u go black, u never go back Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dziewczyna Ratownika ach te baby ........... IP: *.lodz.mm.pl 24.10.03, 17:19 wszyscy to mamy , uśmiechając się na zewnątrz w środku się spalamy.. z powodu jakiejś damy . "uważaj" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Jagr myśli o śmierci IP: 212.134.55.* 24.10.03, 17:30 ...teraz to by mu dopiero "waliła" rogi na każdym kroku gdyby do niego wróciła...lepsza śmierć niż życie w takim związku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Jagr myśli o śmierci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 17:37 Ech... tak to jest... niektórzy faceci potrafią się tak zakochać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: Jagr myśli o śmierci IP: 207.51.59.* 24.10.03, 18:20 ... a na swiecie jest tyle pieknych dziewczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: Jagr myśli o śmierci IP: *.inter-i.wohnheim.uni-mainz.de 24.10.03, 18:22 Jagr-przyjezdzaj do Polski-tutaj wszystkie panny leca na kase, wiec cos tam sobie wybierzesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest wampir czy ten artykuł jest odpowiedzią na ... IP: *.buga.uga.pl 24.10.03, 18:36 ... dziennik "fakt"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Większego szajsu nie trzymałem w rękum, jak to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:50 prawicowe gówno, pisane polskimi piórami pod niemieckie dyktando. I znowu Marcin Wolski - swoja drogą - bardzo dobry autor sf, ale od polityki won, bo mniej się na niej zna, niz moja teśiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Jagr jestes zalosny! IP: *.harrowhotel.co.uk 24.10.03, 20:12 czesi to jednak dupki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adza Widać coś przeczuwałem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 11:14 Pamiętacie może jak na forum spytałem się z tydzień temu Co się dzieje z Jaromirem Jagrem? śledziłem wyniki meczów NHL, ani słuchu o nim, żadnych bramek ani asyst itp. Widzę już sprawczynię tego niemocy wielkiego gracza (modelki są głupie- PRZEWAŻNIE). Forma sportowca idzie w parze ze stanem duszy jego osoby. Życzę mu szybkiego powrotu do pełni życia z tego odwiecznego letargu, które dotykają mężczyzn. Te kobiety... Zostaną dla nas nieodkrytą tajemnicą do końca świata. Nie jedne mądre głowy tego świata próbowały wyjaśnić tą odwieczną zagadkę...na próżno... P.S. Go CANU;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jagr myśli o śmierci IP: 195.92.39.* 27.10.03, 11:59 Biedny debil... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Jagr myśli o śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 14:23 Ja też coś o tym ucuciu wiem;)Mógłbym z nim pogadać:))) Odpowiedz Link Zgłoś