Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lizus Kurzajewski przesłodzony fircyk TVP!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.02, 12:30
    Jestem obiektywnym widzem ale jak patrzę na Macieja Kurzajewskiego odchodzi mi
    chęc na oglądanie telewziji i relacji sportowych . Nie mam nic do jego wyglądu
    ani polszcyzny i sposobu wysławiania się. Chodzi mi o merytoryke jego
    wypowiedzi i brzydko mówiąć "wchodzenie w tyłek" każdemu z kim
    rozmawia.Zauważyłem tego pana już kiedyś na TVN, gdy jeszcze tam pracował.
    Wtedy mi nie raził jeszcze ale odkąd oglądam go za każdym razem podczas
    transmisji skoków szlak mnie trafia. Cukierkowe powiedzonka, przesłodzone
    wypowiedzi. Powoli zaczynało mu brakować już synonimów na określenie Małysza i
    jaki on jest najlepszy (bez urazy dla Adama).Może dobrze, że Adam jest w nieco
    słabszej formie bo ten dziennikarz zamęczyłby nas przed telewizorem-
    przynajmniej mnie. Mistrzostwem świata głupoty było wymyślone przez niego
    (podczas turnieju skoków gdzie gościem w studio był K. Krawczyk) że "Krzysztof
    Krawczyk jest Adamem Małyszem polskiej sceny artystycznej".

Obserwuj wątek
      • Gość: BABIARZ Re: Lizus Kurzajewski przesłodzony fircyk TVP! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.02, 13:10
        Nie przesadzaj stary. Kurzajewski wg. mnie jest o stokroć lepszy od np. Szulca
        czy Babiarza, nie wspominając o moim czerwonym idolu Zydorowiczu.
        pozdr
      • Gość: Pizdofon Re: Lizus Kurzajewski przesłodzony fircyk TVP! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 22:48
        Dzisiaj kolega Maciuś zabłysnął znajomością języka polskiego i
        powiedział: "Wielka Krokwia"
      • Gość: aero Re: Lizus Kurzajewski przesłodzony fircyk TVP! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 03:30
        Kurzajewski rzeczywiscie tragedia odkad przeszedl do TVP. Chyba dopadly go
        opary antyprofesjonalizmu publicznej :) heheh Przeciez one wszedzie tam.

Najlepsze bylo jak rozmawial z Hautamaekim i Kranjcem. Chlopaki ledwo co jakali
        po angielsku cos w stylu: "good day" "bad wind" "im happy", a Kurzaj tlumaczyl
        ich: Matti mowi ze jest zauroczony przewspaniala atmosfera konkursu i ze jest
        urzeczony niesamowita oprawa calosci. Ponadto chcialby podziekowac za wspanialy
        doping i uwaza ble ble ble...
      • Gość: Kosa Re: Kurzajewski .... IP: 10.10.15.* 21.01.02, 13:24
        ...może wam się nie podobać ale jest najlepszym prezenterem TV, to co nazywacie
        lizusostwem ja nazywam dobrym wychowaniem...,Kwach jest komuchem ale osobą
        doskonale znającą się na sporcie i nie odbierajcie mu prawa do wyrażania
        radości bo każdy chyba ma takie prawo???!!
      • Gość: Aga Re: Lizus Kurzajewski przesłodzony fircyk TVP! IP: *.devs.futuro.pl 21.01.02, 14:16
        o co Wam chodzi znowu...nie widzicie,ze facte jest tam najlepszy z nich
        wszystkich? co jest zlego w byciu milym dla rozmowcow - tak powinno byc, to
        kwestia kultury, dobrego wychowania, ludzie ciagle tylko Wam cos nie pasuje i
        narzekacie, typowe dla Polakow, ciekawa jak wy byscie sobie tam poradzili...
        • Gość: aero Re: Lizus Kurzajewski przesłodzony fircyk TVP! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 14:38
          O co mi chodzi?!
          Jak koles powiedzial "nice" albo "good" to niech tak przetlumaczy! A nie
          "niesamowite" "nieprawdopodobne" "wspaniale" "cudowne".
        • Gość: greg26 Re: Lizus Kurzajewski przesłodzony fircyk TVP! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 18:15
          Tu nie chodzi o to czy jest on najlepszy czy nie. Moze i nawet dla niektórych
          jest. Zdaje sobie też sprawę jak trudno prowadzić relacje sportowe. Doceniam
          również jego kulturę. Drażni mnie facet ponieważ ma manię przebarwiania,
          nadużywania epitetów, wszystko utożsamia z Adamem i porównuje do niego. Czy nie
          jest to męczące. I co z tego, że zna języki jak cały obraz relacji zakłóca jego
          cukierkowość!
      • lakers Re: Lizus Kurzajewski przesłodzony fircyk TVP! 21.01.02, 19:45
        ??
        • Gość: greg26 Re: Lizus Kurzajewski przesłodzony fircyk TVP! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 11:58
          lakers napisał(a):

> ??

to znaczy że nie umiesz czytać :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka