Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Doc Rivers wywalony z Orlando Magic

IP: *.compower.pl 18.11.03, 12:29
    Wywalony - rotfl
    Obserwuj wątek
      • Gość: Szyszkowa Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:34
        Piekna, literacka polszczyzna, nie ma co.
        Brawo Wyborcza !!!
        • Gość: baudelaire Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.kghm.pl 18.11.03, 13:55
          Przypominają mi się czasy kiedy czytywałem Przegląd Sportowy...
      • Gość: xxx Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:34
        Jak by to była jego wina. Bez sensu. Powinni wywalić zawodników
        a nie trenera. Przecież tam nikt poza T-Makiem nie gra
        • Gość: 5ree Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 18.11.03, 14:04
          a co w tym słowie nieprawidlowego? mozna pisać "wywalony".

jakby tak ktos napisal : wyruchany" to tego bym nie przezyl...
          • Gość: loo Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: 195.117.151.* 18.11.03, 15:31
            ad 1 utah nie jest najgorsza ma bilans 6:5
            ad 2 wkoncu pozbyli sie trenera który wolał lua od armstronga (a
            jak ten gra w hornets kazdy widzi)
            ad 3 ta druzyna jest budowana bez sensu nie ma ani centra ani
            rozgrywającego szkoda mi t-maca :(
      • Gość: ??? Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.asm.bellsouth.net 18.11.03, 15:56
        wywalic tego dupka co to pisal...
        Utah wcale nie jest najgorsza druzyna NBA ....
        • Gość: jurrr Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.zamosc.mm.pl 18.11.03, 16:59
          Utah nie jest najgorszą drużyną ligi, ale była na nią typowana,
          może jeszcze nią zostanie, Orlando rzeczywiście gra "padlinę",
          żaden trener tu nie pomoże, ani żaden gracz, nawet T-Mac, poza
          tym chyba powinien wylecieć także menadżer zespołu odpowiadający
          za sprawy personalne
      • Gość: Wilt Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.starnettelecom.pl 21.11.03, 16:01
        Utah jak na razie radzi sobie dobrze, to faktycznie pierwszy błąd „GW”, która
        popełnia je z coraz większą częstotliwością – bo widzę od razu drugi; Doc
        Rivers był gwiazdą Knicks? Gwiazdą to nie był tak naprawdę nawet w Hawks, a w
        Knicks był zmiennikiem. Gwiazda, ha…

Co do Riversa; to nie najgorszy trener, ale jak dla mnie chyba najbardziej
        przereklamowany w NBA, począwszy od skandalicznego zdobycia Coach of the Year w
        2000 r. (przed Jacksonem!), więc jego zwolnienie mnie nie martwi. Również nie
        dziwi; raczej ciężko było słychać o meczach wygranych dzięki jego pomysłom,
        stosował wobec T – Maca taktykę jak kiedyś Collins wobec Jordana; dać mu piłkę
        i reszta z drogi, to może coś wygra - no i teraz bilans 1-10; wszystko jasne.
        Pouczająca jest natomiast przesadna reakcja mediów, z której widać, jak dobrze
        jest uśmiechać się do dziennikarzy, bo lamentują o wiele więcej niż kiedy
        zwalniano znacznie mniej na to zasługującego i mającego nieporównywalnie
        większy dorobek, ale niepopularnego G. Karla… Nie należy jednak ich ślepo
        słuchać, tylko uświadomić sobie, że inne uzasadnienie jego odejścia – że miał
        za duży i niekorzystny wpływ na sprawy personalne – to prawda. Kto doprowadził
        do pozbycia się tak przydatnych weteranów jak H. Grant, a teraz – szczególnie
        głupi krok – Armstrong? Niby byli już starzy, ale po ich odejściu widać, jak
        potrzebni zespołowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka