Gość: kane IP: *.compower.pl 18.11.03, 12:29 Wywalony - rotfl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szyszkowa Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:34 Piekna, literacka polszczyzna, nie ma co. Brawo Wyborcza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baudelaire Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.kghm.pl 18.11.03, 13:55 Przypominają mi się czasy kiedy czytywałem Przegląd Sportowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:34 Jak by to była jego wina. Bez sensu. Powinni wywalić zawodników a nie trenera. Przecież tam nikt poza T-Makiem nie gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5ree Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 18.11.03, 14:04 a co w tym słowie nieprawidlowego? mozna pisać "wywalony". jakby tak ktos napisal : wyruchany" to tego bym nie przezyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loo Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: 195.117.151.* 18.11.03, 15:31 ad 1 utah nie jest najgorsza ma bilans 6:5 ad 2 wkoncu pozbyli sie trenera który wolał lua od armstronga (a jak ten gra w hornets kazdy widzi) ad 3 ta druzyna jest budowana bez sensu nie ma ani centra ani rozgrywającego szkoda mi t-maca :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.asm.bellsouth.net 18.11.03, 15:56 wywalic tego dupka co to pisal... Utah wcale nie jest najgorsza druzyna NBA .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurrr Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.zamosc.mm.pl 18.11.03, 16:59 Utah nie jest najgorszą drużyną ligi, ale była na nią typowana, może jeszcze nią zostanie, Orlando rzeczywiście gra "padlinę", żaden trener tu nie pomoże, ani żaden gracz, nawet T-Mac, poza tym chyba powinien wylecieć także menadżer zespołu odpowiadający za sprawy personalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Doc Rivers wywalony z Orlando Magic IP: *.starnettelecom.pl 21.11.03, 16:01 Utah jak na razie radzi sobie dobrze, to faktycznie pierwszy błąd „GW”, która popełnia je z coraz większą częstotliwością – bo widzę od razu drugi; Doc Rivers był gwiazdą Knicks? Gwiazdą to nie był tak naprawdę nawet w Hawks, a w Knicks był zmiennikiem. Gwiazda, ha… Co do Riversa; to nie najgorszy trener, ale jak dla mnie chyba najbardziej przereklamowany w NBA, począwszy od skandalicznego zdobycia Coach of the Year w 2000 r. (przed Jacksonem!), więc jego zwolnienie mnie nie martwi. Również nie dziwi; raczej ciężko było słychać o meczach wygranych dzięki jego pomysłom, stosował wobec T – Maca taktykę jak kiedyś Collins wobec Jordana; dać mu piłkę i reszta z drogi, to może coś wygra - no i teraz bilans 1-10; wszystko jasne. Pouczająca jest natomiast przesadna reakcja mediów, z której widać, jak dobrze jest uśmiechać się do dziennikarzy, bo lamentują o wiele więcej niż kiedy zwalniano znacznie mniej na to zasługującego i mającego nieporównywalnie większy dorobek, ale niepopularnego G. Karla… Nie należy jednak ich ślepo słuchać, tylko uświadomić sobie, że inne uzasadnienie jego odejścia – że miał za duży i niekorzystny wpływ na sprawy personalne – to prawda. Kto doprowadził do pozbycia się tak przydatnych weteranów jak H. Grant, a teraz – szczególnie głupi krok – Armstrong? Niby byli już starzy, ale po ich odejściu widać, jak potrzebni zespołowi. Odpowiedz Link Zgłoś