Gość: znawca IP: *.satfilm.net.pl 19.11.03, 21:29 nie wiedziałem że maciek żurawski gra w kosza i to jak 12 zbiórek na mecz ho, ho Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qbek Re: Tydzień w Era Basket Lidze. Zawiesili gwiazdę IP: *.acn.waw.pl 19.11.03, 22:10 A ja nie wiedzialem ze Hughes przestal byc trenerem Walii i zaczal grac w kosza w polskiej lidze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK ReSPADAJ DO PIŁY NOŻNEJ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.03, 00:39 Gość portalu: znawca napisał(a): > nie wiedziałem że maciek żurawski gra w kosza i to jak 12 > zbiórek na mecz ho, ho NIE JEDNEMU PSU BUREK PAJACU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: ReSPADAJ DO PIŁY NOŻNEJ IP: *.satfilm.net.pl 20.11.03, 07:14 zapewne burków wokół siebie to masz dużo bucu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosna Re: Tydzień w Era Basket Lidze. Zawiesili gwiazdę IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 07:59 hmmmmm 4,2 bloku na mecz? kto to taki? niezły koleś musi być z takim statsem....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex_t I serce mialo racje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 18:16 Witam, I serce miało rację (patrz komentarz do artykułu sprzed tygodnia). Na szczęście się pomyliłem i Polonia wygrała i to całkiem wysoko. Może rzeczywiście zmiany, które zaszły w Polonii, były jej wzmocnieniem, tylko drużyna była źle przygotowana do sezonu... - dowiemy się tego na koniec sezonu, analizując jego wyniki. Przejdźmy do typów, w tym tygodniu, też raczej bez niespodzianek, ale dla przekory bardziej, niż z przekonania, postawię na zwycięstwo Wisły, co by nie typować dokładnie tak, jak gazeta: Prokom - Astoria (Prokom), Spójnia - Anwil (Anwil), Czarni - AZS (Czarni), Noteć - Unia-Wisła (Wisła), Start - Śląsk (Śląsk), Polonia - Gipsar (Polonia) Pozdrawiam, alex_t P.S. Dotychczasowe wyniki: kolejka ja gazeta 2 4/6 5/6 3 4/6 4/6 4 3/5 3/5 6 5/6 6/6 Odpowiedz Link Zgłoś