Gość: BIMBACZ IP: 10.128.138.* 24.01.02, 03:14 NO WŁAŚNIE, Z KTÓRĄ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hi-hi Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 24.01.02, 03:29 pewnie Małgorzata Ruchała jest dobra w te klocki ale ja preferuje penisistki ups tenisistki Szczególnie kurnikowa Nie przepadam natomiast za Szewińską nie tylko że wygląda jak po kuracji sterydowej ale także z racji że jest za szybka........... hi-hi pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwert Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.0.6.* 24.01.02, 07:52 Kurnikova jest niezła... to prawda z nią ładne by było ruchanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivak Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.pl 24.01.02, 14:40 Z kournikovą i hingis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LENNY Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.jasna.tarnow.pl 27.01.02, 16:04 Anna Kournikova - Zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 08:01 Z Hannawaldem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.02, 08:23 Cala paleta rosyjskich lyzwiarek figurowych!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gothmog Re: Z KTÓRĽ SPORTSMENKĽ POSZEDŁ BY� DO ŁÓŻKA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 10:56 Zgadzam się - łyżwiarki figurowe to jest to (te ich nogi :) ) Ciekawym do�wiadczeniem byłby sex z jakš� gimnastyczkš - one sš takie rozcišgnięte... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 212.160.165.* 24.01.02, 08:45 Z Beatą Maksymow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 213.76.175.* 24.01.02, 09:24 Z AGATĄ WRÓBEL Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 24.01.02, 13:04 Gość portalu: KTOŚ napisał(a): > Z AGATĄ WRÓBEL odwazny jesteś. Mogłaby cie przygnieśc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickless Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 212.126.17.* 24.01.02, 10:12 Z Jarmilą Kratochvilovą Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 24.01.02, 12:46 Williams, Serena i Venus. Ale tylko w trójkąciku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metal Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.40.18.* 24.01.02, 13:14 wichura napisał(a): > Williams, Serena i Venus. Ale tylko w trójkąciku! No może niekoniecznie w trójkąciku, ale te ich nogi - szczególnie Venus. Dobry typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 13:14 nogi moze i tak, ale najpierw worek na glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metal Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.40.18.* 24.01.02, 13:39 Eeee tam. Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 24.01.02, 13:47 To nie było do końca poważne, nie podobają mi się. Najładniejsza w WTA jest Barbara Schett! Kournikowa niech spada na drzewo (albo na trening, heheheh). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metal Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.40.18.* 24.01.02, 15:04 Tos mnie troche zawiodl. Ale to Twoja strata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FABIEN Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 13:06 Mary Jose Perec Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 24.01.02, 13:07 A gdyby załozyc watek Z KTÓRYM SPORTOWCEM POSZŁABYŚ DO ŁÓŻKA, posypały by sie gromy i wyzwiska na dziewczyny. Oto niesprawiedliwośc, brak równouprawnienia. A co mi tam zakładam taki watek:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.10.10.* 24.01.02, 13:11 A czt francuska tenisistka Maoresmo też jest spotrsmenką czy sportsmenem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 13:24 Gość portalu: REKIN napisał(a): > A czt francuska tenisistka Maoresmo też jest spotrsmenką czy sportsmenem ? Ona jest lesbijką więc to nie powinno mieć dla ciebie znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.jedwab.net.pl 24.01.02, 14:18 Tylko Maria Mutola!!! Na polskim podwórku bezkonkurencyjna jest Aga Wróbel:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphie Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 24.01.02, 14:56 Z Martina Hingis :) podoba mi sie jej delikatna uroda, w przeciwienstwiej do Anny Kournikowej [vel Barbie]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.02, 15:09 Gość portalu: Morphie napisał(a): > Z Martina Hingis :) podoba mi sie jej delikatna uroda, w przeciwienstwiej do > Anny Kournikowej [vel Barbie]. Kurnikova jest okay,ale jest prawie w calosci dzielem mediow. Gdyby miala by aparycje Steffi Graf nikt by o niej ani slowem nie wspomnial,mimo tego: And the winner ist Anna! (Nie lubie Hingis,ta Szwajcarka desperacko ukrywajaca swoje slowackie pochodzenie dziala mi na nerwy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnosc Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.warburg.com 24.01.02, 15:16 Gabriela Sabatini ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.01.02, 16:47 van almzick-pływanie staszewska-surfing hołowacz-siatkówka wojciechowska-rajdy :-) schett-tenis w takiej kolejności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMBACZ Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.128.138.* 24.01.02, 17:47 A JA Z NASZYM NAJLEPSZYM KIEROWCĄ RAJDOWYM ;-) MARTYNĄ WOJCIECHOWSKĄ. NA PEWNO ZDOBĘDZIE TEŻ W TYM ROKU TYTUŁ SPORTOWCA ROKU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.tele2.pl 24.01.02, 18:15 z henrym maske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnosc Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.warburg.com 24.01.02, 18:26 z Marion Jones Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 32 cm Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.acn.waw.pl 22.02.02, 22:00 śp. Florence Griffith-Joyner. To ja ją zajebałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.lublin.pl 24.01.02, 18:51 Sylwia Gruchała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odys Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.02, 20:08 Potwierdzam slowa kolegi:Gruchala niezle by sie ruchala-to widac:)...fajna dupencja bardzo ale i Kurnikowa bym nie pogardzil..pozdro dla maniakow kobiecego sportowego piekna;) Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 24.01.02, 20:26 ..z Martyna Jakubowicz - chetnie!! ..jednak tylko po rajdzie, kiedy sie juz ogarnie i nauozy makijaz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 23:24 Zdecydowanie Martina Hingis ! Oprócz tego, że jest najlepszą tenisistką jest też najbardziej podniecająca :) A Kurnikowa ? Ludzie co wy w niej widzicie ??? Przecież ona poza popularnością niczym specjalnym sie nie wyróżnia ! Nie dość, że słaba z niej tenisistka to uroda jest delikatnie mówiąc przeciętna. To tak jak z Pamelą Anderson. Ludzie myślą, że jest sexbombą a tak naprawde poza popularnością jest ochydna. Jest dużo więcej mniej znanych ale bardziej urodziwych aktorek. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Tylko nie Kurnikowa!!! 30.01.02, 15:18 Dobrze mówisz! Kurnikowa ma beznadziejną urodę wiejskiej, pyzatej, kapryśnej królewny z zadartym nosem. Tfu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREG26 Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 23:28 nie zapominajcie o pływaczce Franchesce van Almsick! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphie Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 25.01.02, 00:09 Ooo wlasnie Wolnosc, dobrze ze mi przypomniales ;) Marion Jones i Martina Hingis! Dwie urocze, sliczne, delikatne a jednoczesnie nie takie lalki [w moim odczuciu] jak Kournikova [tu mamy podobne zdanie z Troyem ;]. Gdybym mial wybierac z tej 2 to chyba jednak Hingis, ale obie sa piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphie Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 25.01.02, 00:10 Hmm.. zastanawiam sie czy nie przesadzilem okreslajac Marion Jones 'delikatna' :) no ale piekna na pewno sie zgadza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 25.01.02, 00:19 A ja mam takie pytanie, co to jest owa SPORTSMENKA???. Bo SPORTSMEN to mężczyzna uprawiający sport. Ale za cholerę nie mogę zgadnąć kim jest SPORTSMENKA???. Jeśli zaś chodzi o to z jaką kobietą sportu chciałbym mieć tete-a-tete, to z całą pewnością byłaby to Martina Hingis (ten uśmiech :)) albo włoska tenisistka Rita Grande (hmmpff, chyba w pierwszej kolejności:)) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMBACZ Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.128.138.* 25.01.02, 00:51 Każdy wie o co chodzi, więc nie udawaj mądrzejszego niż jesteś; to nie forum profesorskie tylko sportowe... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 25.01.02, 15:25 Gość portalu: BIMBACZ napisał(a): > Każdy wie o co chodzi, więc nie udawaj mądrzejszego niż jesteś; to nie forum > profesorskie tylko sportowe... Misiek, nie fikaj - nie ma czegoś takiego jak SPORTSMENKA, bo to idiotyzm. A skoro to jest forum sportowe, to czemu mowa jest o seksie??? Nie dołuj się:) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 25.01.02, 15:49 p8 napisał(a): > > nie ma czegoś takiego jak SPORTSMENKA, bo to idiotyzm. SPORTSMENKA-takie slowo istnieje, osobiście sprawdziłam w slowniku języka polskiego:) > skoro to jest forum sportowe, to czemu mowa jest o seksie??? Niektorzy traktuja seks jako sport. Zeby bylo jasne -ja sie nie zgadzam sie z taka postawą! Ale ww. temat mozna to podciągnąc pod temat sport, bo mowa jest przecież o seksie ze sportowcami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 25.01.02, 16:15 > > nie ma czegoś takiego jak SPORTSMENKA, bo to idiotyzm. > > SPORTSMENKA-takie slowo istnieje, osobiście sprawdziłam w slowniku języka > polskiego:) > Zgoda, ale jak się trochę nad tym zastanowić, to słowo owo jest niestosowne, gdyż (w/g mnie oczywiście :)) >>> Menka to ani nie kobieta, ani nie mężczyzna, więc pytam kto lub co to jest:)? panBozia I nie droczę się z nikim, chciałbym wiedzieć jak to jest, czy może męską formą owej sportsmenki jest sportswomenek:)? Fakt, to tylko zbytki, fakt, to forum sportowe, ale ile naprawdę tu jest o sporcie?? :))) Jakoś takoś dziwnie, nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 25.01.02, 16:38 p8 napisał(a): > I nie droczę się z nikim, chciałbym wiedzieć jak to jest, czy może męską formą > owej sportsmenki jest sportswomenek:)? moze...:)) ciekawie by brzmialo ;) A słowo a man ma 2 znaczenia:1 mężczyzna 2 czlowiek , więc jesli przetłumaczymy sportsman ( spolszczenie: sportsmen)jako czlowiek sportu, sportowiec, to żeńska forma: sportsmenka jest wg mnie jak najbardziej na miejscu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anty_p8 j. angielski 25.01.02, 18:41 patrzę i oczom nie wierzę - mój ulubieniec wypowiada się na temat języka angielskiego!!! ten sam p8, który na swojej stronie internetowej (tak, tak - p8 ma stronę) pisze "KEEP SMILE" buachachachacha przestań wiecznie pouczać innych zwłaszcza kiedy sam nie masz pojęcia o temacie Ponieważ nie wszyscy znają jeszcze p8 spieszę z opisem - p8 to zakompleksiony, nudny, nie mający niczego do powiedzenia (stąd jego ciągłe dopieprzanie się do wszystkiego) koleś, który myśli, że pozjadał wszystkie rozumy. p8 - ukłony dla mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
p8 do prezesa anty_p8 25.01.02, 19:14 anty_p8 napisał(a): > patrzę i oczom nie wierzę - mój ulubieniec wypowiada się > na temat języka angielskiego!!! > ten sam p8, który na swojej stronie internetowej (tak, > tak - p8 ma stronę) pisze "KEEP SMILE" Szanowny prezesie antyfanklubu mego:, napraw mój błąd, proszę:), oswieć mnie jak mam to naprawić, ach!!! Tak, tak, cudze chwalicie swego nie znacie, Więc może szanowny prezesie opowiesz wszystkim ja się pisze słowo "hołota"? > przestań wiecznie pouczać innych zwłaszcza kiedy sam nie > masz pojęcia o temacie > Ponieważ nie wszyscy znają jeszcze p8 spieszę z opisem - > p8 to zakompleksiony, tak, mam kompleks swojego antyfana. > nudny, tak, jestem nudny:) > nie mający niczego do > powiedzenia (stąd jego ciągłe dopieprzanie się do > wszystkiego) koleś, Tak, zazwyczaj nie mam nic do powiedzenia:), przeważnie walę puste posty:) > który myśli, że pozjadał wszystkie > rozumy. Narazie spróbowałem zjeść tylko twój, ale niestety prezesie, smierdzi gorzej niż bigos z kolonijnej stołówki, więc niestety to twoja zasługa, że nie spożyję wszystkich rozumów:((( > p8 - ukłony dla mamusi Ukłony dla tatusia szanowny prezesie:) A tak między nami, dlaczego już nie odzywasz się na forum łódzkim?, tam będę udzielał Ci autoryzowanych wywyiadów:), wybacz, ale forum sportowe to, raczej nie dla Ciebie. Ach, jeszcze kwestia słowa Sportsmenka - wiesz co to jest semantyka lingwistyczna??? Podejrzewam, że nawet nie słyszałeś takiego długiego wyrazu. BTW. >>> do jakiejkolwiek dyskusji zapraszam Cię szanowny prezesie na forum łódzkie, gdyż to forum z założenia traktuje o sporcie (szeroko rozumianym), więc niechaj tak pozostanie... panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
anty_p8 Re: do prezesa anty_p8 27.01.02, 12:15 p8 napisał(a): > Tak, tak, cudze chwalicie swego nie znacie, Więc może szanowny prezesie > opowiesz wszystkim ja się pisze słowo "hołota"? Cieszę się Henio że poruszyłeś ten temat. Jasne że zdarza mi się czasami walnąć ortografa, natomiast nie pouczam innych w tym temacie (w przeciwieństwie do ciebie, mój drogi specjalisto językowy) > Narazie spróbowałem zjeść tylko twój, ale niestety prezesie, smierdzi gorzej > niż bigos z kolonijnej stołówki, więc niestety to twoja zasługa, że nie spożyję > wszystkich rozumów:((( po pierwsze: NA RAZIE po drugie musiałem trafić w czuły punkt. Myślałem, że już dawno osiągnąć dno, a tu taka niespodzianka. Przeciwnik z ciebie żaden, ale muszę przyznać że dostarczasz mi sporo rozrywki. I jeszcze jedno Władek: "keep smile":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMBACZ Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.128.138.* 26.01.02, 00:11 p8 napisał(a): > > Misiek, nie fikaj - nie ma czegoś takiego jak SPORTSMENKA, bo to idiotyzm. A > skoro to jest forum sportowe, to czemu mowa jest o seksie??? > Nie dołuj się:) > panBozia Koleś sam nie fikaj, słowo jest poprawne, bo znajduje się w słowniku, a Twoje zdanie akurat g... znaczy, bo nie jesteś w tej dziedzinie żadnym autorytetem. Więc wyraz ten nie jest idiotyzmem, tylko sam wyszedłeś na IDIOTĘ. Natomiast nawet gdyby słowa nie było w słowniku, jak już pisałem, jakoś każdy wie o co chodzi. Anty p8 napisał, że jesteś beznadziejną osobą. I teraz uważam, że ma rację, skoro nie masz ciekawszych rzeczy do roboty. Żal się robi... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 26.01.02, 14:51 > Koleś sam nie fikaj, słowo jest poprawne, bo znajduje się w słowniku, a Twoje > zdanie akurat g... znaczy, bo nie jesteś w tej dziedzinie żadnym autorytetem. > Więc wyraz ten nie jest idiotyzmem, tylko sam wyszedłeś na IDIOTĘ. Natomiast > nawet gdyby słowa nie było w słowniku, jak już pisałem, jakoś każdy wie o co > chodzi. Anty p8 napisał, że jesteś beznadziejną osobą. I teraz uważam, że ma > rację, skoro nie masz ciekawszych rzeczy do roboty. Żal się robi... Kurwa, nie chodzi o jego poprwaność, tylko o to, ze dziwnie brzmi:). Niepotrzebnie się unosisz:). A co do mojej beznadziejności i idiotyzmu, cóż, to Twoje zdanie i masz do tego prawo:). Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, może kiedyś zmienisz zdanie:). Jednej rzeczy nie rozumiem, dlaczego traktujesz to jako atak na własną osobę??? Greetz panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMBACZ Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.128.138.* 26.01.02, 20:47 Widzę, że wielu rzeczy nie rozumiesz, bo ja nie trakTuję tego jako atak na moją osobę, wczytuję się co napisałem i jakoś nie widzę zdania, które by o tym świadczyło. Denerwujący z Ciebie koleś, w dodatku często widzisz rzeczy, których nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 27.01.02, 16:05 Gość portalu: BIMBACZ napisał(a): > Widzę, że wielu rzeczy nie rozumiesz, bo ja nie trakTuję tego jako atak na moją > > osobę, wczytuję się co napisałem i jakoś nie widzę zdania, które by o tym > świadczyło. Denerwujący z Ciebie koleś, w dodatku często widzisz rzeczy, > których nie ma. I jeszcze czasami słyszę głosy:). Twoja reakcja świadczy sama za siebie:). Dzięki, że mogłem Cię obserwować:) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
keep_smile Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 28.01.02, 16:04 nie zwracaj na bozię uwagi to zakompleksiony kretyn, który myśli że jest zabawny. Miał ciężkie dzieciństwo, matkę dewotkę i wyżywa się na forum w przerwach między paciorkami albo pieprząc głupoty albo atakując kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
arnould Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 25.01.02, 08:32 zdecydowanie Sylwia Gruchała ale Elena Dementiewa też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anthrax3 Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 156.17.76.* 25.01.02, 10:35 Gruchała, Hingis, wlasciwie z ładna zawsze a i z brzydką chętnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.jedwab.net.pl 25.01.02, 10:50 Gość portalu: anthrax3 napisał(a): > Gruchała, Hingis, wlasciwie z ładna zawsze a i z brzydką chętnie... Jak z brzydką, to chyba jesteś Quasimodo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
acm53 Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 25.01.02, 11:01 Olena Hovorova (trójskok, Ukraina) Agnieszka Szott (koszykówka, Toya Ślęza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 13:53 No i jeszcze może Otylia Jędrzejczak. Chętnie bym z nią "popływał" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.znp.edu.pl 25.01.02, 14:24 ola kobielak ale z przed 2 lat bo teraz za bardzo dojebała i można wpasć w kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
obuz Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 25.01.02, 16:43 Jest taka Niemka (sic!) - biega na nartach i nazywa sie Schwachenbauer czy jakos tak - nie pamietam dokladnie. Drobna, ale bardzo ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. HEHE Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.01.02, 18:56 Gość portalu: BIMBACZ napisał(a): > NO WŁAŚNIE, Z KTÓRĄ? Freud by coś Ci powiedział, ja praktycznie nic więcej nie dodam. Widzę że masz olbrzymie problemy z rozładowaniem napięcia emocjonalnego. Być może zresztą nie tylko emocjonalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Wild Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 21:37 In my opinion : with Kurnikova ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMBACZ Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.128.138.* 26.01.02, 00:03 Gość portalu: Mr. HEHE napisał(a): > Gość portalu: BIMBACZ napisał(a): > > > NO WŁAŚNIE, Z KTÓRĄ? > > Freud by coś Ci powiedział, ja praktycznie nic więcej nie dodam. Widzę że masz > olbrzymie problemy z rozładowaniem napięcia emocjonalnego. Być może zresztą nie > > tylko emocjonalnego. To tylko zwykłe pytanie, a jeśli dopisujesz do tego takie teorie, to widocznie sam masz takie problemy. Ja problemów z rozładowaniem napięcia emocjonalnego nie nie posiadam, natomiast mam dziewczynę, która pomaga ma rozładować inne napięcia ;-)) Chciałem też zauważyć, że takie lub podobne sondy przeprowadza wiele gazet, nie sądzę, żeby wszyscy tam mieli jakieś problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shown Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.01.02, 13:08 ciekawe co freud by powiedział o tych którzy jak tylko zobaczą słowo sex czy coś z nim związane to odwołują się do freuda. ja wybieram kajse berquist - skok w wzyż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.LOL!! Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.01.02, 15:42 Gość portalu: BIMBACZ napisał(a): > Ja problemów z rozładowaniem napięcia emocjonalnego nie > nie posiadam, natomiast mam dziewczynę, która pomaga ma rozładować inne > napięcia ;-)) :-))))))))))))) Proponowałeś swojej dziewczynie trójkącik z Martyną Wojciechowską? :) A może sama to zaproponowała, hehe Bez urazy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMBACZ Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.128.138.* 26.01.02, 20:44 Pewnie, że tak, a jak... ;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMBACZ Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 10.128.138.* 26.01.02, 20:50 Ps Niektórzy traktują to pytanie strasznie poważnie, tak poza tym to tryb przypuszczający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dM Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.01.02, 13:16 Z Kruszynką oczywiście i tylko pozycja na jezdźca lub na łopatki ! Pozdrawiam wszytskich miłośniczków polskich mistrzyń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.*.*.* 26.01.02, 17:08 Anna Kurnikowa, Martina Hingis, Sylwia Gruchała, Serena Williams, Elena Deentiewa,Barbara Schett,Monika Pyrek , Mroczkiewicz, Gabriela Sabatini. Musiałbym na to przeznaczyć dużo czasu, ale co tam - poświęciłbym się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.*.*.* 26.01.02, 17:15 kurde, zapomniałem wyienić kilka rosyjskich łyżwiarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowis Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.saturn.pl 26.01.02, 17:57 Z siostrami Williams. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glon Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.cafebitone.gdynia.pl 27.01.02, 15:36 Z Marią Butyrską lub z Tanią Szewczenką( bo tania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 18:42 Chciałem wymienić Monikę Pyrek, ale Marco mnie uprzedził, S. Gruchała, A. Stera (sprzed pięciu lat) Kournikowa, K. Apel, J. Dokić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 20:32 ja glosuje za D.Staszewska !!!:))) wiatr , slonce , woda i piekna kobieta !!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Wild Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 23:25 A pamiętacie łyżwiarkę figurowa Renatę (?) Rechnio ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso. Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: 62.233.163.* 29.01.02, 21:28 To była Ania Rechnio, teraz wzięła się za trenowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.02, 13:47 A co z Pania Ali,coreczka Mohammeda? Niezla jest tez,ale stoi chyba na praktyki S/M ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
niuuunia Re: Z KTÓRĄ SPORTSMENKĄ POSZEDŁ BYŚ DO ŁÓŻKA? 30.01.02, 16:16 Z kurnikowa bym chetnie sie przeyspala. Odpowiedz Link Zgłoś