Gość: klekacz IP: *.icpnet.pl 01.03.09, 11:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wstretny anonim przypomina mi to historie z biletami na Lecha... IP: 92.244.57.* 01.03.09, 11:53 ...kiedy to organizacja kibicow nie chciala wszystkim dawac biletow wysylajac 'Polonosow' na Malysza i Kubice. I jak patrze na tych ludzi, to widze wlasnie takich Polonusow, ktorzy w obliczu sukcesu nagle stali sie zagorzalymi kibicami, choc pewnie tydzien wczesniej nie wiedzieli kim ona jest... Prawda jest to co mowil Beenhakker o naszym kraju, tu w sporcie jestes albo zerem ('piece of shit') albo bohaterem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS Re: przypomina mi to historie z biletami na Lecha IP: *.net.pulawy.pl 01.03.09, 12:11 Ale w ogóle jakim prawem organizacja kibiców może odmówić komuś biletu????? Co z tego ,że ktoś jest świeżym kibicem Lecha , chce pójść na mecz to powinien mieć do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® wieś śpiewa i tańczy II IP: *.aster.com.pl 01.03.09, 20:08 alleluja i do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupki Tłum kibiców obudził o 6 rano Justynę Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 12:00 Nie mogli zrobić tego później tylko o 6 rano? W niedziele? Zaraz po ciężkich zawodach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Tłum kibiców ( debili) obudzil Juste.. IP: *.acn.waw.pl 01.03.09, 12:02 psychopaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vixen40 Re: Tłum kibiców ( debili) obudzil Juste.. IP: *.chello.pl 01.03.09, 12:18 Co za dożarci ludzie, czemu nie mogli jej zgotować owacji po południu i dać się dziewczynie po tak ciężkich zawodach wyspać? Wstydziliście się ludzie w Kasinie Wielkiej, zaspokoliliście swoją egosityczną potrzebę i Justynę wyrwaliście z pierwszego snu na pewno po wielkim wysiłku i napięciu. Dziwię się władzom Kasiny, ze nie przemówiły tym ludziom do rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Tłum kibiców ( debili) obudzil Juste.. IP: *.chello.pl 01.03.09, 13:10 Człowieku ogarnij się, to zupełnie inny typ społeczności niż duże miasto i z pewnością było jej autentycznie bardzo miło. Ja tylko nie rozumiem stwierdzenia dziennikarza o "tzw. zwykłych mieszkańcach". Co to do cholery znaczy tak zwani. K***a, wcześniej pisał raporty dla SB? skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2009 dlaczego ? IP: *.chello.pl 01.03.09, 12:44 dlaczego nie interweniowala policja i nie rozgonila tych egoistow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty idioci z was:) a powitanie była zajebiste:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 12:45 mieszkam parę kilometrów od Kasiny ( Mszana Dolna) moim zdanie powitanie było zajebiste a po drugie Kasina nie zna Justyny od Tygodnia... Dla tych ludzi to duma że z ich wsi pochodzi mistrzyni świata. jakoś w tv widziałem samych znajomych (z Kasiny) w Lachtii a innych to coś niebardzo:( 2 lata temu słyszeliście akcji wójta ze śliwowicą jak Justyna zasłabła na torze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalin Re: idioci z was:) a powitanie była zajebiste:) IP: *.chello.pl 01.03.09, 14:47 Nie wiem czy było równie zajebiście dla wykończonej Justyny zerwać się po 2 godzinach snu jak dla was. Uważam, że byłoby jeszcze bardziej zajebiście po południu, gdy wszyscy by się wyspali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzw.czytelnik co to jest "tzw. zwykly mieszkaniec ?" IP: *.mobile.playmobile.pl 01.03.09, 12:55 i czym rozni sie od zwyklego mieszkanca ? czy tzw. gazeta wyborcza mogalby w koncu wyslac tzw. dziennikarzy dzialu sportowego na studia dziennikarskie albo przynajmniej na kurs poprawnej polszczyzny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: co to jest "tzw. zwykly mieszkaniec ?" IP: *.chello.pl 01.03.09, 13:12 o tym samym przed chwilą napisałem gzie indziej. Tzw. dziennikarz chyba pisał wcześniej donosy dla tzw. SB w tzw. PRL. tzw. skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczony Re: Justyna na Prezydenta! IP: *.globalconnect.pl 01.03.09, 17:04 To Leoncio żyje ??? Zdawało mi się ,że zmarł w ubiegłym roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Tłum kibiców obudził o 6 rano Justynę Kowalczyk IP: *.nyc.res.rr.com 01.03.09, 14:19 Tylko Polacy moga byc takimi idiotami, przecioz Kowalczyk jest zmeczona i nalezy sie jej odpoczynek. Idiotyzm i egoizm tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klops Oczywiście nie mogla zabraknac wiesniakow IP: *.chello.pl 01.03.09, 14:30 paradujacych z flaga Tyskiego. Co za przykry widok, gdy musze takich bucow ogladac... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Tłum kibiców obudził o 6 rano Justynę Kowalczyk IP: 89.100.60.* 01.03.09, 15:07 " jak i tzw. zwykłych mieszkańców" swietne "dziennikarswto" w gw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eklo Justyna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 15:29 tak się zbulwersowałem aż musiałem napisać komentarz, więc po pierwsze przywitanie Justyny Kowalczyk przez mieszkańców Kasiny wielkiej na pewno było bardzo dla niej miłe, może pora trochę zbyt wczesna ale pokazali że są dumni ze swojej rodowitej mieszkanki, więc nie ma co tu mówić o egoistach itd. Po drugie mamy już Kowalczykomanię w mediach, tylko ja mam jedno pytanie, gdzie były te tzw. media wcześniej, przecież Justyna nie biega od pół roku czy tez od olimpiady w Turynie. Do MŚ była mało znaną osobą w Polsce, praktycznie o niej się nie mówiono. Teraz wszyscy tzw. znawcy tematu się odezwali. To samo z prezesem PZPN, celowo nie wymieniam z imienia i nazwiska, mam pytanie gdzie on był jak trzeba było wysłać dokument zawierający informacje odnośnie leczenia kontuzji Justyny Kowalczyk do FIS. Zapomniał, potem była karencja wtedy nawet zgrywał bohatera dobrze, że FIS wykryło wszystkie niedociągnięcia. W Polsce potrzebne są dwa złote medale na MŚ by zauważono wspaniałego sportowca. PS. Powtarzając słowa Justyny Kowalczyk... powiem, że bieganiomania mi się podoba i wszystkich serdecznie zachęcam do biegania na nartach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ufo Re: Justyna... IP: *.chello.pl 01.03.09, 16:38 A ja dodam, że dla mnie skandalem jest fakt, że żadnego z biegów nie transmitowała na żywo tvp! Także dekoracji nam nie pokazała nasza "misyjna" telewizja. Nie każdy ma w domu Eurosport. Wstyd i skandal, panowie z Woronicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis07 do Eklo i innych IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.03.09, 16:42 ..gdzie byli? W Polsce co prawda Komuna oficjalnie zdechla, ale te zaorzale mentalne wzorcre jeszcze dlugo beda namacalne w nastepnych pokoleniach. To jest po prostu "organiczna zazdrosc" i niechec dopuszczenia innych do jakichkolwiek ulepszen, ulatwien itd. Sa setki tysiecy przykladow w polskiej hstorii glupoty i nienawisci komunistycznej i pokomunistycznej ile ludzi i jak powazne mieli problemy - wlasciwie bez powodu, bo albo ktos nie dostal w lape, albo byl zazdrosny ze sam nic nie osiagna, albo "nie zaznal korzysci, jakich chcial z czyjegos sukcesu. Takie postawy sa typowe dla ekskomunistycznego kraju. One wymra razem z nastepna generacja - ale nas juz wtedy nie bedzie. Moznaby to probowac oczyszczac i jakos naprawiac, ale te schorzenia sa bardzo powazne, bo gleboko zakorzenione w psychice, a poza tym to jest choroba spoleczna - prawie kazdy Polak to ma!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jav Tłum kibiców obudził o 6 rano Justynę Kowalczyk IP: 83.141.127.* 01.03.09, 17:50 ja sie pytam, gdzie byli rodzice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eklo do jav IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 19:37 nie rozumiem Twojego pytania, jeśli chodzi o poranek to rodzice wyszli z Justyną, gdyby Ona nie chciała to na nikt by z domu nie wyszedł. A jeśli Ci chodzi o karierę to rodzice Justyny Kowalczyk jak sama mówiła odegrali bardzo ważną role w jej rozwoju i zawsze jej pomagali jeździli na zawody. Odpowiedz Link Zgłoś