Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza...

04.03.09, 22:04
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ma Srebrny medal olimpijski? Chyba brązowy ignorancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 23:34

Brak słów.
        • Gość: flisak Re: Srebrny medal olimpijski? Chyba brązowy ignor IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.09, 01:06
          Dziennikarze gw jak w dniu swistaka...
          Braz w Turynie. Bylo zloto. Ale sie obejrzala:(
          srebro to bylo Sikory
          A czy w tej redakcji jest ktos kto to sprawdza?
      • Gość: ble Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 23:40
        współczułem jej zaraz po tym drugim złocie - i nie pomyliłem się -
        na polskich "dziennikarzach" można "polegać" - zaszczują każdego,
        kto im wpadnie w oko, a przy mizerii sportów zimowych w tej
        dziedzinie "w oko" wpada im ktoś sporadycznie, więc jak już wpadnie,
        bo osiągnie sukces, to ma przerąbane.
      • wit.15 Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z 05.03.09, 00:01
        > - To drugie miejsce jest mało prawdopodobne - kręciła smutno głową.

A po co dwukrotnej mistrzyni świata jakieś drugie miejsce w PŚ? :-)
        Wszyscy już zdążyli zauważyć, kto jest najlepszy!
        • Gość: iii To jest Sportowiec!!! Brawo Pani Justyno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 00:07
          a tych pismaków to pogonić w diabły!!!
          • Gość: das spiel ist aus nie tylko pismakow IP: *.dynamic.mnet-online.de 05.03.09, 08:17
            duchownych tez
            bo zaraz zaczna wmawiac ze to chrystusik na krzyzu i maryjka pomogla
        • Gość: warlock Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 195.205.202.* 05.03.09, 00:08
          Czyzby ta Dziewczyna miala poukładane w głowie . Az milo czytac ,ze sa takie
          osoby .
      • Gość: Female.pl Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza.. IP: *.chello.pl 05.03.09, 00:11
        Widziałem dzis konferencje prasowa, z Panią Justyną. Mam nadzieję,
        że za rok będzie nadal taką fajną, mądrą kobietą. Sytuacja, o której
        mowa w tytule swiadczy neistety o Polakach i tym co ich kreci...
        przykre ale prawdziwe.
      • Gość: fan fan.... Carpe Diem....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 00:16
        Ciesz się dziewczyno ,że los Ci dał Twoje "5 minut" w tym szarym życiu...
        Niestety taki jest los tych ,którzy dają innym odrobinę radości...nie pozbawiaj
        nas...kibiców tej przyjemności. Bo to nie jest tylko Twój sukces...sama
        zapracowałaś na niego i za to wszyscy Ciebie KOCHAJĄ. Niech ten piękny uśmiech
        zwycięstwa będzie zawsze Tobie towarzyszył a i czasami podaruj go tym, którzy
        tak samo cieszą się z Twoich sukcesów. Już jesteś gwiazdą i od tego nie
        uciekniesz ....w tym "biegu" nie zwyciężysz a taką postawą zrobisz sobie tylko
        krzywdę....
        • Gość: mazak Re: Carpe Diem....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 00:31
          W czesci moge sie z Kolega zgodzic ;).
          Nie zapominajmy o jednym: Pani Justyna nie narzeka na prace czy
          kibicow, ale na tych namolnych itp z prasy typu Fakt.
          Pozdrawiam
        • Gość: aga Re: Carpe Diem....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 11:32
          Nie los jej dal bo nie dostala tego z nieba tylo wypracowala ogromnym wysilkiem i determinacja. Jestem pelna podziwu ze jej oddanie temu co robi i imponuje mi, ze jest prawdziwa profesjonalistka. Ma prawdziwy cel i nie sa nim okladki kolorowych "periodykow opiniotworczych". Trzymam kciuki za kolejne starty, a Pani Justynie z calego serca zycze zarowno zdrowia jak i spokoju! ;-)
      • Gość: Amerykaniec No i co ze byla sledzona? IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 05.03.09, 00:30
        Jest na te 5 min slawna wiec motloch jest zainteresowany. Nie chcesz slawy to
        siedz w domu i nikt nie bedzie ciebie sledzil.

Nie martw sie dziwczyna, za rok lub dwa nikt nie bedzie sie Toba interesowal, ot
        takie jest zycie.
        • Gość: U Re: No i co ze byla sledzona? IP: *.chello.pl 05.03.09, 01:56
          Tobą nikt się nigdy nie zainteresuje, na szczęście bo głupoty nie powinno się
          promować.
        • Gość: hr Uszaszowski Widze , ze masz doswiadczenie w tym temacie. IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 06:39
          Znam takiego Amerykanca,ktory takze przezyl 5 minut i 30 sekund
          slawy, kiedy go aresztowali. BYLY BLYSKI FLESZOW,SREBRNE OBRACZKI I
          NATARCZYWE PYTANIA,a teraz facio siedzi.
        • Gość: antyburak Re: No i co ze byla sledzona? IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.09, 09:47
          Kretyn i burak. Pani Justyna pokazuje, że sa na świecie ludzie, którzy maja
          pasję ajak coś robia to nie po to, żeby wystapić w tancu na lodzie i poddawc sie
          ocenom skretyniałej pipki w różowym szlafroku.
          Tak zwana sława przewraca w głowie puściochom, dla których jest to jedyne żródło
          satysfakcji, że inny puścioch udający dziennikarza coś o nich napisze.
      • anders76 Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza.. 05.03.09, 00:30
        Dziekujemy Pani Justyno ! Za ten wysilek, za wlozona prace. I powodzenia !
        • Gość: Amerykaniec Masz racje, powinienem pogratulowac IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 05.03.09, 00:49
          Biegalem kiedys maratony jako amator, i doceniam wysilek i poswecenie jakie jest
          potrzebne aby trenowac aby cos osiagnac. Dla mnie to bylo tylko aby dobiec do
          konca, nie wyobrazam sobie talentu i poswiecenia jakie jest potrzebne aby wygrac.

• Gość: hr Uszaszowski Po co ci bylo biegac maratony ? IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 07:36
            Do maratonu trzeba miec szczegolne,wrodzone predyspozycje,ZEBY COS
            OSIAGNAC.NAJCIEKAWSZE sa biegi srednie, od 800 do 1500m .WYSILEK
            PRZY TYCH BIEGACH jest rowny maratonskiemu,ale inny i co
            najwazniejsze, trwa krocej .WIEM O TYM,bo sam biegalem jako zawodnik
            na tych dystansach.
      • Gość: kt Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 06:19
        Pani Justyno!
        Czasem wystarczy zapozowac normalnie i ma Pani pozniej spokoj, wszak przy takim
        sukcesie nalezy sie liczyc z popularnoscia.
        Sama doswiadczam blysku fleszy i po drugiej stronie sa ludzie, ktorzy potrafia
        zrozumiec slowo juz, ale to oni pokazuja wizerunek i po 10 sekundach potrafia
        dac mi spokoj jak ich o to poprosze.
        Jestem aktorka i to niestety po PWST.
        Raz jeszcze gratuluje sukcesu i zycze ich naprawde wiecej.
        Prosze pamietac, ze slawa trwa krotko, a dzieki mediom ma Pani sponsorow i o tym
        czasem warto pomyslec.
        KT
        • Gość: hr Uszaszowski Droga Pani Aktorko!! IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 06:50
          W zawod aktora jest wpisane mizdrzenie sie przed kamerami, ale Pani
          Justyna nie musi tego lubic i ma do tego swiete prawo.
          • Gość: nina Re: Droga Pani Aktorko!! IP: 88.220.92.* 05.03.09, 10:01
            a co ma aktorstwo do biegów narciarskich. A skoro o aktorstwie mowa to dobry
            aktor musi sprawdzić się w każdej roli!!!! Musi umieć dobrze zagrać zarówno w
            komedii jak i horrorze!!!!!!!!!!!!
            • Gość: hr Uszaszowski Szanowna Pani pisze nie na temat. IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 11:36
              Ale jezeli juz mowa o aktorstwie ,to zgoda, aktor moze sie
              sprawdzac w kazdej roli,TO JEDNAK NIE ZNACZY WCALE ,ZE JEST DOBRYM
              AKTOREM w kazdej roli. Decyduja predyspozycje psycho -
              fizyczne,TALENT NIE ZAWSZE WYSTARCZA,a osmieszyc sie jest bardzo
              latwo.
              • Gość: nina Re: Szanowna Pani pisze nie na temat. IP: 88.220.92.* 05.03.09, 12:01
                Dobry aktor raczej sprawdza się w każdej roli tylko nie zawsze widz dobrze go
                ocenia i tu decyduje już gust każdego z nas i nasze upodobania czy wolimy go
                jako romantyka czy gangstera. To że Tobie nie spodobała się jego rola wcale nie
                oznacza że źle ją rozegrał i jest złym aktorem. Każdy inaczej podchodzi do tego
                tematu.Pozdrawiam
      • Gość: hr Uszaszowski A co bedziesz wtedy ogladal, grzabielu?... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 07:08
        Nie kazdy fotoreporter musi byc swintuchem, ale moze nim byc. To
        tylko nie od niego zalezy,ALE PRZEDE WSZYSTKIM OD JEGO 'BRACI'
        CZY 'SIOSTR' PRZELOZONYCH .
      • Gość: Bond Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 07:14
        Normalna dziewczyna.Zostawcie ja w spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super Justynko!
      • Gość: marcin Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: 77.245.246.* 05.03.09, 08:10
        klasa w każdym calu!!! Nie tylko sportowa. Takich osób więcej!!!
        Kowalczyk na prezydenta a Wenta na premiera!!!
        pozdrawiam
      • Gość: aa Justyna, przerzuć się na biathlon! IP: *.gprs.plus.pl 05.03.09, 08:13
        Justyna, przerzuć się na biathlon! Załóż karabin i strzelaj w te krzaki,
        możesz być pewna, że mnóstwo osób będzie Ci kibicować i oklaskiwać każde
        trafienie ścierwojada
      • Gość: nina Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: 88.220.92.* 05.03.09, 08:38
        ojej biedna Justyna zaczyna się żalić dziennikarzom jakie to wzruszające!!
        Chyba żyje w Polsce i wie jak media działają w naszym kraju. Jakby była
        inteligentna to by wiedziała co ją czeka po takich sukcesach.Tacy są
        dziennikarze i niejeden sportowiec się o tym przekonał. A co do konferencji
        prasowej to niech się skupi może na obecnym sezonie a nie gada o Soczi
        2014.Podobno jak się jest dobrym to żadna trasa nie straszna i na każdej można
        osiągać sukcesy to w związku z Vancouver.
        • Gość: amator Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 157.158.10.* 05.03.09, 08:51
          wykazałaś kobieto szczyt ignorancji. Jeżeli nie od dziś śledzisz narciarstwo, to
          powinnaś wiedzieć, że zarówno panowie jak i panie, nawet z najściślejszej
          czołówki mieli, mają i będą mieć swoje "specjalizacje", bo nie sposób być tutaj
          absolutnie wszechstronnym. Dwa razy puchar zdybywała Kuitunen, oczywiście
          punktując we wszystkich konkurencjach, ale zawsze była lepsza w klasyku niż
          stylu dowolnym, w biegach dystansowych lepsza niż w sprintach. Niektórzy lepsi
          są na podbiegach, inni w zjazdach itd. Niemiec Teichman i Czech Bauer zdobyli
          puchar praktycznie bez sprintów, w których byli znacznie gorsi. Nasza Justyna
          wie co mówi, znacznie lepsza jest na trudnych i wyczerpujących fizycznie
          trasach, niż w bezpośrednim ściganiu po płaskim. Takie trasy są w Kanadzie, ona
          tam w br. wygrała, ale nie było znacznej części czołówki. Nie ma czegoś takiego
          w biegach narciarskich, że " jak jest dobry, to wszystko wygra".
          • Gość: nina Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 88.220.92.* 05.03.09, 09:02
            hehehe ale śmieszne!!acha czyli niech wszyscy sobie wybierają trasy piłkarze
            stadiony a skoczkowie skocznie. Na tym boisku nie zagram bo brzydkie a ta
            skocznia w złym miejscu itd. Śmieszne tłumaczenie!!! Zaraz powie że ma okres i
            nie może startować bo jej podpaska przeszkadza.
            • Gość: m Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 10:19
              co ty bredzisz. W niektórych dyscyplinach muszą być specjalizacje i
              tyle. Przykładowo w kolarstwie jest podobnie - są sprinterzy
              wygrywający płaskie etapy i górale wygrywający górskie, a jeszcze
              dochodzą specjalisci od samotnej jazdy na czas - niby ta sama
              dyscyplina a jakby dwie dwie-trzy różne i różne twarze na podium
              itd. I też są mistrzostwa świata - bywają na płaskim - wtedy górale
              nie mają szans i na odwrót.
              • Gość: nina Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 88.220.92.* 05.03.09, 10:59
                skoro tak to jak wytłumaczysz sukcesy pływaka Michaela Phelpsa pływa na różnych
                dystansach różnymi stylami??? Nie o to chodzi żeby się kłócić tylko żeby
                spojrzeć na to z innej strony.Wkurza mnie to nasze polskie narzekanie a bo wiatr
                był za silny(Małysz) ale jak był w genialnej formie to nawet ten wiatr nie
                przeszkadzał mu w dalekich skokach. A bo trasy nie lubię jak nie lubi to niech w
                domu siedzi. Trzeba walczyć zawsze i wszędzie. Czasem taki kolarz może chyba
                sprawić sensacje wygrywając plaski odcinek będąc specjalistą od górskich etapów
                w sporcie wszystko jest możliwe jak tak będą nasi narzekać to nigdy niczego nie
                osiągną i tyle. Pozdrawiam mam nadzieję ze mnie choć trochę rozumiecie
                • Gość: hr Uszaszowski Pani jest dowodem na to... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 11:53
                  ZE W GLUPOCIE LIMITOW NIE MA.
                • dar61 Re: jak wytłumaczyć 05.03.09, 13:19
                  W phelpsospecjalizacji jest za dużo chemii. Nielegalnej i dziś - i w
                  przyszłości.
                  O kolarstwie już nie wspominając.

Nie było to do Justyny.
                  Oby nas w sprawie chemii nigdy nie zawiodła.
                  Tajner - pilnuj się!
                  • Gość: nina Re: jak wytłumaczyć IP: 88.220.92.* 05.03.09, 14:06
                    Już raz zawiodła 2005 roku nieważne czy zrobiła to celowo czy nie wpadka to
                    wpadka wykazała się wówczas brakiem profesjonalizmu i niewiedzą i miała
                    szczęście że to się tak skończyło
                    • ereta Re: jak wytłumaczyć 05.03.09, 14:20
                      Gość portalu: nina napisał(a):

> Już raz zawiodła 2005 roku nieważne czy zrobiła to celowo czy nie
                      wpadka to
                      > wpadka wykazała się wówczas brakiem profesjonalizmu i niewiedzą i
                      miała
                      > szczęście że to się tak skończyło
                      Tylko że w tym przypadku brakiem profesjonalizmu wykazali się tzw
                      działacze minnn Polo Tajner.
                      • Gość: nina Re: jak wytłumaczyć IP: 88.220.92.* 05.03.09, 14:38
                        www.sport.pl/olimpiada/1,71324,2768406.html wiedzieli ale nie powiedzieli i
                        gdzie tu profesjonalizm
        • Gość: nina Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 88.220.92.* 05.03.09, 09:08
          a i jeszcze jedno ja akurat nie pisałam o technice biegania niech sobie startuje
          w takich konkurencjach w jakich czuję się dobrze nikt nie każe jej wszystkiego
          wygrywać!!! Może czytaj uważniej co.
          • Gość: re Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 157.158.10.* 05.03.09, 09:18
            żeby biegać to co lubi, Justyna wg takich "wnikliwych znawców" powinna już
            dzisiaj jechać z łopatą do Kanady i usypać trochę górek. Inne dziewczyny, które
            lepiej czują się na płaskich trasach pojechałyby spłaszczyć jeszcze te
            niewielkie górki, które już tam są.
            • Gość: carlos Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 88.220.92.* 05.03.09, 09:30
              Na każdej trasie trzeba się wykazać. Masz racje niech bierze łopatę w rączki i
              jazda do Kanady.
              • Gość: klops Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: *.nat.tvk.wroc.pl 05.03.09, 10:31
                to Ty nina, czy jakaś rodzina, bo ip coś podobne ;)
                • Gość: nina Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 88.220.92.* 05.03.09, 10:39
                  może ja a może nie!!!Czy to ważne??
        • Gość: hr Uszaszowski Bieganie na nartach... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 09:08
          mozna porownac do lekkoatletycznych biegow przelajowych, gdzie
          uksztaltowanie terenu jest bardzo istotne,ZAWODNIK BIEGAJACY ROWNYM
          TEMPEM na biezni stadionu, nic wielkiego nie osiagnie w przelaju,
          gdzie konieczna jest ciagla zmiana rytmu biegu.NATOMIAST w biegu na
          plaskiej i rownej biezni liczy sie glownie utrzymanie stalego rytmu
          biegu,przyspieszenie i dobry dlugi lub krotki finisz.Nie masz wiec
          racji.
          • Gość: carlos Re: Bieganie na nartach... IP: 88.220.92.* 05.03.09, 09:22
            to oczywiste że kolarz szosowy nie będzie jeździł po górach ale macie porównanie
            nawet nie czaicie o co chodzi tej Ninie. Jak jej trasa nie pasi to niech siedzi
            w domu i nie jedzie na Igrzyska do Vancouver bo po co płakać że trasa zła!!!A
            gdyby wszystkie trasy były płaskie to co wtedy??
            • Gość: hr Uszaszowski A gdyby wszystkie trasy byly plaskie... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 09:37
              to byla by to nowa konkurencja biegania na nartach.Wtedy jednak
              trzeba by bylo biegac po wyznaczonych torach, bo ze wzgledu na narty
              kobitki by sie nam pozabijaly.
            • Gość: Bzyk Re: Bieganie na nartach... IP: 57.66.197.* 05.03.09, 10:47
              A ja mam propozycje dla Ciebie, Niny i innych sportowych ignorantow, zeby nie
              wypowiadali sie na tematy im obce i niezrozumiale i zaoszczedzili innym nerwow...
              • Gość: nina Re: Bieganie na nartach... IP: 88.220.92.* 05.03.09, 11:15
                akurat wypowiadam sie na podstawie wypowiedzi tych którzy się na tym znają i
                którzy z biegami mają dużo wspólnego. Polacy zawsze byli mocni w gębie a jak
                przyszło co do czego to wszystko zwalali na warunki atmosferyczne itp...A Ty się
                tak nie denerwuj bo nikt nie każe Ci tego czytać!! Niech wszyscy sportowcy
                wybierają sobie ulubione stadiony,trasy,skocznie,piłki wtedy będzie ok no i
                sukcesów będzie więcej!!Nikt nie będzie się tłumaczył ze piłka była za bardzo
                jajowata a skocznia miała za płaski rozbieg!!!
                • Gość: hr Uszaszowski Niech Szanowna Pani nie pisze glupot... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 11:47
                  bo sie zdenerwuje.
      • Gość: Ola Bardzo rozsądna dziewczyna IP: *.promax.media.pl 05.03.09, 08:49
        Jedyna wśród sławnych, której woda sodowa do głowy nie uderzyła. Brawo pani
        Justyno. A tych śmieciarzy informacyjnych /dziennikarzyków i aparacci/, którzy
        chcą na pani kasę zbijać - pod sąd !
        • Gość: hr Uszaszowski Tych palantow z kamerami... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 09:20
          powinno sie skazywac za molestowanie psychiczne.
      • Gość: hela jakis cymbał-dziennikarzyna spytał ja czy uwiera IP: *.pila.vectranet.pl 05.03.09, 09:11
        korona,dno z tabloidu
      • Gość: kibic Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:22
        Tak. Właśnie tak u nas jest. I tak psuje się młode talenty. Robi się
        z nich gwiazdy, za wszelką cenę chce się zrobić jakieś zdjęcia nada-
        jące się raczej do Pleyboya, potem zamiast myśleć o treningach za-
        wodniczki słabej woli zaczynają myśleć o innych sprawach i rzeczach
        i pomału, pomału staczają się nie tylko moralnie ale tracą kondycję,
        zaczynają ,,udawać" że trenują, nic im nie wychodzi itd. itp. Tak
        u nas dziennikarze przyczyniają się do marnowania wielu talentów.
        Albo to, że jeszcze sportowiec nie wystartował, a już sie rozdaje
        medale i to złote, a potem jest niedosyt kibiców. Mamy więc coraz
        gorszych dziennikarzy. Minęły czasy Ciszewskiego, Tomaszewskiego,
        Hopferra, Mrzyglóda, Tuszyńskiego i innych. Teraz tylko pieniądz się
        liczy i można klepać bzdury.
      • Gość: zXC Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:28
        Kowalczyk na prezydenta, na premiera Wenta, a przez cały rok będą święta.
      • Gość: sportsmen Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:30
        Niektórzy dziennikarze napewno nawet przez jakiś otwór w ścianie
        chcieliby zaglądać też do ubikacji, lazienki itp. miejsc intymnych,
        a potem publikować wiadomo jakie zdjęcia i brać za to pieniądze, a
        nie myślą ile zła wyrządzają zawodniczce, jej przyszłości itd. To
        jest skandal, co sie teraz dzieje. I chamstwo i świństwo i
        degeneracja!!!
      • Gość: Jonek Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 11:03
        A czy znajomi i przyjaciele Justyny nie mogli by przechwycić tych foto-hienów
        i porządnie im wpie...ć i roztrzaskać sprzęt? Inna sprawa to czytelnicy tych
        żenująco nisko upadłych gazetek brukowych.
      • olewus1 A kto w ogóle ogląda biegi narciarskie? Przecież 05.03.09, 11:04
        to nuda jak cholera.
        • Gość: Ole wóz do Olewusa ! Tylko cię olać ciepłymi siuskami za.. IP: *.promax.media.pl 05.03.09, 11:38
          .....takie głupie wypowiedzi.
          • Gość: kibic Re: do Olewusa ! Tylko cię olać ciepłymi siuskami IP: *.bae.pppool.de 05.03.09, 12:22
            sam jestes glupkiem,moze F1 jest lepsze od biegow,bo dla mnie F1 to
            smierdzaca ijalowe gowno.
          • Gość: olewus1 Re: do Olewusa ! Tylko cię olać ciepłymi siuskami IP: 80.50.68.* 05.03.09, 12:50
            Prawdziwy z ciebie polski kibic! Jak ktoś ma inne zdanie to jazda na niego. Ja
            po prostu uważam, że biegi narciarskie są maksymalnie nudne. Zjazd, slalom to
            dużo ciekawsze widowisko.
        • Gość: juras Re: A kto w ogóle ogląda biegi narciarskie? Przec IP: *.icpnet.pl 05.03.09, 13:19
          no to nie oglądaj, sa jeszce szachy i inne gówna dla Ciebie!!!
          • Gość: hr Uszaszowski A co szachy zrobily ci zlego? IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 13:39
            Zeby docenic gre w szachy, trzeba umiec w nie grac,a nie tylko drzec
            ryja i owijac sie flaga narodowa jak jakis pomyleniec.
            • olewus1 Re: A co szachy zrobily ci zlego? 05.03.09, 14:50
              Gość portalu: hr Uszaszowski napisał(a):

> Zeby docenic gre w szachy, trzeba umiec w nie grac,a nie tylko drzec
              > ryja i owijac sie flaga narodowa jak jakis pomyleniec.

W rzeczy samej.
            • Gość: jkd Re: do Olewusa..etc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.03.09, 15:25
              Kij w Olewusa - bo juz po wyborze ksywki widac ze to palant i moze
              woli porno, ale kazdy - po pierwsze ma prawo lubic niektore
              dyscypliny sportowe a inne nie, a poza tym gnicie przed TV i
              ogladanie godzinami wysilkow sportowych poza adrenalina i ewentualna
              strata czasu nie duzo daje - raczej zabera. Ciesze sie bardzo ze
              pani Justyna ma sukcesy i szczerze jej gratuluje, ale osobiscie
              definitywnie wole aktywnie spedzac czas np. trenujac swoje ulubione
              dyscypliny sportu niz kisnac godxinami przed TV.
              • Gość: olewus1 Re: do Olewusa..etc IP: 80.50.68.* 05.03.09, 15:38
                Odwal sie ode mnie. Każdy ocenia według siebie jak widzę. Może ty lubisz pornosy
                oglądać. Ja uważam, że biegi są nudne i tyle. Sam jesteś palantem debilku.
          • olewus1 Re: A kto w ogóle ogląda biegi narciarskie? Przec 05.03.09, 14:49
            Lubie szach i nawet jestem w tym dobry. To, ze szachy nazwałeś gównem wiele mówi
            o tobie. Typowy wyborca, że tak to ujmę.
      • Gość: Jonek Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 11:05
        Ja oglądam biegi narciarskie ponieważ są bardzo ekscytujące.
      • Gość: Jolanta Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: 82.139.19.* 05.03.09, 11:05
        Justynko życzę Ci SPOKOJU. Myślę, że ta wrzawa jakoś przycichnie.
        Dziękuję za medale. Pozdrowienia.
      • Gość: seb Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: 87.204.245.* 05.03.09, 11:14
        Justyna, bądź sobą cały czas.. tak trzymać!:)
      • Gość: hony Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: *.lex.pl 05.03.09, 11:21
        To, że jesteś super, nie znaczy, że się trzeba ukrywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka