bidifi 04.03.09, 22:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ma Srebrny medal olimpijski? Chyba brązowy ignorancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 23:34 Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flisak Re: Srebrny medal olimpijski? Chyba brązowy ignor IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.09, 01:06 Dziennikarze gw jak w dniu swistaka... Braz w Turynie. Bylo zloto. Ale sie obejrzala:( srebro to bylo Sikory A czy w tej redakcji jest ktos kto to sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 23:40 współczułem jej zaraz po tym drugim złocie - i nie pomyliłem się - na polskich "dziennikarzach" można "polegać" - zaszczują każdego, kto im wpadnie w oko, a przy mizerii sportów zimowych w tej dziedzinie "w oko" wpada im ktoś sporadycznie, więc jak już wpadnie, bo osiągnie sukces, to ma przerąbane. Odpowiedz Link Zgłoś
wit.15 Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z 05.03.09, 00:01 > - To drugie miejsce jest mało prawdopodobne - kręciła smutno głową. A po co dwukrotnej mistrzyni świata jakieś drugie miejsce w PŚ? :-) Wszyscy już zdążyli zauważyć, kto jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii To jest Sportowiec!!! Brawo Pani Justyno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 00:07 a tych pismaków to pogonić w diabły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus nie tylko pismakow IP: *.dynamic.mnet-online.de 05.03.09, 08:17 duchownych tez bo zaraz zaczna wmawiac ze to chrystusik na krzyzu i maryjka pomogla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 195.205.202.* 05.03.09, 00:08 Czyzby ta Dziewczyna miala poukładane w głowie . Az milo czytac ,ze sa takie osoby . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Female.pl Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza.. IP: *.chello.pl 05.03.09, 00:11 Widziałem dzis konferencje prasowa, z Panią Justyną. Mam nadzieję, że za rok będzie nadal taką fajną, mądrą kobietą. Sytuacja, o której mowa w tytule swiadczy neistety o Polakach i tym co ich kreci... przykre ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan fan.... Carpe Diem....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 00:16 Ciesz się dziewczyno ,że los Ci dał Twoje "5 minut" w tym szarym życiu... Niestety taki jest los tych ,którzy dają innym odrobinę radości...nie pozbawiaj nas...kibiców tej przyjemności. Bo to nie jest tylko Twój sukces...sama zapracowałaś na niego i za to wszyscy Ciebie KOCHAJĄ. Niech ten piękny uśmiech zwycięstwa będzie zawsze Tobie towarzyszył a i czasami podaruj go tym, którzy tak samo cieszą się z Twoich sukcesów. Już jesteś gwiazdą i od tego nie uciekniesz ....w tym "biegu" nie zwyciężysz a taką postawą zrobisz sobie tylko krzywdę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazak Re: Carpe Diem....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 00:31 W czesci moge sie z Kolega zgodzic ;). Nie zapominajmy o jednym: Pani Justyna nie narzeka na prace czy kibicow, ale na tych namolnych itp z prasy typu Fakt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Carpe Diem....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 11:32 Nie los jej dal bo nie dostala tego z nieba tylo wypracowala ogromnym wysilkiem i determinacja. Jestem pelna podziwu ze jej oddanie temu co robi i imponuje mi, ze jest prawdziwa profesjonalistka. Ma prawdziwy cel i nie sa nim okladki kolorowych "periodykow opiniotworczych". Trzymam kciuki za kolejne starty, a Pani Justynie z calego serca zycze zarowno zdrowia jak i spokoju! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykaniec No i co ze byla sledzona? IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 05.03.09, 00:30 Jest na te 5 min slawna wiec motloch jest zainteresowany. Nie chcesz slawy to siedz w domu i nikt nie bedzie ciebie sledzil. Nie martw sie dziwczyna, za rok lub dwa nikt nie bedzie sie Toba interesowal, ot takie jest zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: No i co ze byla sledzona? IP: *.chello.pl 05.03.09, 01:56 Tobą nikt się nigdy nie zainteresuje, na szczęście bo głupoty nie powinno się promować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Widze , ze masz doswiadczenie w tym temacie. IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 06:39 Znam takiego Amerykanca,ktory takze przezyl 5 minut i 30 sekund slawy, kiedy go aresztowali. BYLY BLYSKI FLESZOW,SREBRNE OBRACZKI I NATARCZYWE PYTANIA,a teraz facio siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyburak Re: No i co ze byla sledzona? IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.09, 09:47 Kretyn i burak. Pani Justyna pokazuje, że sa na świecie ludzie, którzy maja pasję ajak coś robia to nie po to, żeby wystapić w tancu na lodzie i poddawc sie ocenom skretyniałej pipki w różowym szlafroku. Tak zwana sława przewraca w głowie puściochom, dla których jest to jedyne żródło satysfakcji, że inny puścioch udający dziennikarza coś o nich napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza.. 05.03.09, 00:30 Dziekujemy Pani Justyno ! Za ten wysilek, za wlozona prace. I powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykaniec Masz racje, powinienem pogratulowac IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 05.03.09, 00:49 Biegalem kiedys maratony jako amator, i doceniam wysilek i poswecenie jakie jest potrzebne aby trenowac aby cos osiagnac. Dla mnie to bylo tylko aby dobiec do konca, nie wyobrazam sobie talentu i poswiecenia jakie jest potrzebne aby wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Po co ci bylo biegac maratony ? IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 07:36 Do maratonu trzeba miec szczegolne,wrodzone predyspozycje,ZEBY COS OSIAGNAC.NAJCIEKAWSZE sa biegi srednie, od 800 do 1500m .WYSILEK PRZY TYCH BIEGACH jest rowny maratonskiemu,ale inny i co najwazniejsze, trwa krocej .WIEM O TYM,bo sam biegalem jako zawodnik na tych dystansach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 06:19 Pani Justyno! Czasem wystarczy zapozowac normalnie i ma Pani pozniej spokoj, wszak przy takim sukcesie nalezy sie liczyc z popularnoscia. Sama doswiadczam blysku fleszy i po drugiej stronie sa ludzie, ktorzy potrafia zrozumiec slowo juz, ale to oni pokazuja wizerunek i po 10 sekundach potrafia dac mi spokoj jak ich o to poprosze. Jestem aktorka i to niestety po PWST. Raz jeszcze gratuluje sukcesu i zycze ich naprawde wiecej. Prosze pamietac, ze slawa trwa krotko, a dzieki mediom ma Pani sponsorow i o tym czasem warto pomyslec. KT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Droga Pani Aktorko!! IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 06:50 W zawod aktora jest wpisane mizdrzenie sie przed kamerami, ale Pani Justyna nie musi tego lubic i ma do tego swiete prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Droga Pani Aktorko!! IP: 88.220.92.* 05.03.09, 10:01 a co ma aktorstwo do biegów narciarskich. A skoro o aktorstwie mowa to dobry aktor musi sprawdzić się w każdej roli!!!! Musi umieć dobrze zagrać zarówno w komedii jak i horrorze!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Szanowna Pani pisze nie na temat. IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 11:36 Ale jezeli juz mowa o aktorstwie ,to zgoda, aktor moze sie sprawdzac w kazdej roli,TO JEDNAK NIE ZNACZY WCALE ,ZE JEST DOBRYM AKTOREM w kazdej roli. Decyduja predyspozycje psycho - fizyczne,TALENT NIE ZAWSZE WYSTARCZA,a osmieszyc sie jest bardzo latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Szanowna Pani pisze nie na temat. IP: 88.220.92.* 05.03.09, 12:01 Dobry aktor raczej sprawdza się w każdej roli tylko nie zawsze widz dobrze go ocenia i tu decyduje już gust każdego z nas i nasze upodobania czy wolimy go jako romantyka czy gangstera. To że Tobie nie spodobała się jego rola wcale nie oznacza że źle ją rozegrał i jest złym aktorem. Każdy inaczej podchodzi do tego tematu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski A co bedziesz wtedy ogladal, grzabielu?... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 07:08 Nie kazdy fotoreporter musi byc swintuchem, ale moze nim byc. To tylko nie od niego zalezy,ALE PRZEDE WSZYSTKIM OD JEGO 'BRACI' CZY 'SIOSTR' PRZELOZONYCH . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bond Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 07:14 Normalna dziewczyna.Zostawcie ja w spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super Justynko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: 77.245.246.* 05.03.09, 08:10 klasa w każdym calu!!! Nie tylko sportowa. Takich osób więcej!!! Kowalczyk na prezydenta a Wenta na premiera!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Justyna, przerzuć się na biathlon! IP: *.gprs.plus.pl 05.03.09, 08:13 Justyna, przerzuć się na biathlon! Załóż karabin i strzelaj w te krzaki, możesz być pewna, że mnóstwo osób będzie Ci kibicować i oklaskiwać każde trafienie ścierwojada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: 88.220.92.* 05.03.09, 08:38 ojej biedna Justyna zaczyna się żalić dziennikarzom jakie to wzruszające!! Chyba żyje w Polsce i wie jak media działają w naszym kraju. Jakby była inteligentna to by wiedziała co ją czeka po takich sukcesach.Tacy są dziennikarze i niejeden sportowiec się o tym przekonał. A co do konferencji prasowej to niech się skupi może na obecnym sezonie a nie gada o Soczi 2014.Podobno jak się jest dobrym to żadna trasa nie straszna i na każdej można osiągać sukcesy to w związku z Vancouver. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 157.158.10.* 05.03.09, 08:51 wykazałaś kobieto szczyt ignorancji. Jeżeli nie od dziś śledzisz narciarstwo, to powinnaś wiedzieć, że zarówno panowie jak i panie, nawet z najściślejszej czołówki mieli, mają i będą mieć swoje "specjalizacje", bo nie sposób być tutaj absolutnie wszechstronnym. Dwa razy puchar zdybywała Kuitunen, oczywiście punktując we wszystkich konkurencjach, ale zawsze była lepsza w klasyku niż stylu dowolnym, w biegach dystansowych lepsza niż w sprintach. Niektórzy lepsi są na podbiegach, inni w zjazdach itd. Niemiec Teichman i Czech Bauer zdobyli puchar praktycznie bez sprintów, w których byli znacznie gorsi. Nasza Justyna wie co mówi, znacznie lepsza jest na trudnych i wyczerpujących fizycznie trasach, niż w bezpośrednim ściganiu po płaskim. Takie trasy są w Kanadzie, ona tam w br. wygrała, ale nie było znacznej części czołówki. Nie ma czegoś takiego w biegach narciarskich, że " jak jest dobry, to wszystko wygra". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 88.220.92.* 05.03.09, 09:02 hehehe ale śmieszne!!acha czyli niech wszyscy sobie wybierają trasy piłkarze stadiony a skoczkowie skocznie. Na tym boisku nie zagram bo brzydkie a ta skocznia w złym miejscu itd. Śmieszne tłumaczenie!!! Zaraz powie że ma okres i nie może startować bo jej podpaska przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 10:19 co ty bredzisz. W niektórych dyscyplinach muszą być specjalizacje i tyle. Przykładowo w kolarstwie jest podobnie - są sprinterzy wygrywający płaskie etapy i górale wygrywający górskie, a jeszcze dochodzą specjalisci od samotnej jazdy na czas - niby ta sama dyscyplina a jakby dwie dwie-trzy różne i różne twarze na podium itd. I też są mistrzostwa świata - bywają na płaskim - wtedy górale nie mają szans i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 88.220.92.* 05.03.09, 10:59 skoro tak to jak wytłumaczysz sukcesy pływaka Michaela Phelpsa pływa na różnych dystansach różnymi stylami??? Nie o to chodzi żeby się kłócić tylko żeby spojrzeć na to z innej strony.Wkurza mnie to nasze polskie narzekanie a bo wiatr był za silny(Małysz) ale jak był w genialnej formie to nawet ten wiatr nie przeszkadzał mu w dalekich skokach. A bo trasy nie lubię jak nie lubi to niech w domu siedzi. Trzeba walczyć zawsze i wszędzie. Czasem taki kolarz może chyba sprawić sensacje wygrywając plaski odcinek będąc specjalistą od górskich etapów w sporcie wszystko jest możliwe jak tak będą nasi narzekać to nigdy niczego nie osiągną i tyle. Pozdrawiam mam nadzieję ze mnie choć trochę rozumiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Pani jest dowodem na to... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 11:53 ZE W GLUPOCIE LIMITOW NIE MA. Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Re: jak wytłumaczyć 05.03.09, 13:19 W phelpsospecjalizacji jest za dużo chemii. Nielegalnej i dziś - i w przyszłości. O kolarstwie już nie wspominając. Nie było to do Justyny. Oby nas w sprawie chemii nigdy nie zawiodła. Tajner - pilnuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: jak wytłumaczyć IP: 88.220.92.* 05.03.09, 14:06 Już raz zawiodła 2005 roku nieważne czy zrobiła to celowo czy nie wpadka to wpadka wykazała się wówczas brakiem profesjonalizmu i niewiedzą i miała szczęście że to się tak skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: jak wytłumaczyć 05.03.09, 14:20 Gość portalu: nina napisał(a): > Już raz zawiodła 2005 roku nieważne czy zrobiła to celowo czy nie wpadka to > wpadka wykazała się wówczas brakiem profesjonalizmu i niewiedzą i miała > szczęście że to się tak skończyło Tylko że w tym przypadku brakiem profesjonalizmu wykazali się tzw działacze minnn Polo Tajner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: jak wytłumaczyć IP: 88.220.92.* 05.03.09, 14:38 www.sport.pl/olimpiada/1,71324,2768406.html wiedzieli ale nie powiedzieli i gdzie tu profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 88.220.92.* 05.03.09, 09:08 a i jeszcze jedno ja akurat nie pisałam o technice biegania niech sobie startuje w takich konkurencjach w jakich czuję się dobrze nikt nie każe jej wszystkiego wygrywać!!! Może czytaj uważniej co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 157.158.10.* 05.03.09, 09:18 żeby biegać to co lubi, Justyna wg takich "wnikliwych znawców" powinna już dzisiaj jechać z łopatą do Kanady i usypać trochę górek. Inne dziewczyny, które lepiej czują się na płaskich trasach pojechałyby spłaszczyć jeszcze te niewielkie górki, które już tam są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 88.220.92.* 05.03.09, 09:30 Na każdej trasie trzeba się wykazać. Masz racje niech bierze łopatę w rączki i jazda do Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: *.nat.tvk.wroc.pl 05.03.09, 10:31 to Ty nina, czy jakaś rodzina, bo ip coś podobne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia z IP: 88.220.92.* 05.03.09, 10:39 może ja a może nie!!!Czy to ważne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Bieganie na nartach... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 09:08 mozna porownac do lekkoatletycznych biegow przelajowych, gdzie uksztaltowanie terenu jest bardzo istotne,ZAWODNIK BIEGAJACY ROWNYM TEMPEM na biezni stadionu, nic wielkiego nie osiagnie w przelaju, gdzie konieczna jest ciagla zmiana rytmu biegu.NATOMIAST w biegu na plaskiej i rownej biezni liczy sie glownie utrzymanie stalego rytmu biegu,przyspieszenie i dobry dlugi lub krotki finisz.Nie masz wiec racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Bieganie na nartach... IP: 88.220.92.* 05.03.09, 09:22 to oczywiste że kolarz szosowy nie będzie jeździł po górach ale macie porównanie nawet nie czaicie o co chodzi tej Ninie. Jak jej trasa nie pasi to niech siedzi w domu i nie jedzie na Igrzyska do Vancouver bo po co płakać że trasa zła!!!A gdyby wszystkie trasy były płaskie to co wtedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski A gdyby wszystkie trasy byly plaskie... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 09:37 to byla by to nowa konkurencja biegania na nartach.Wtedy jednak trzeba by bylo biegac po wyznaczonych torach, bo ze wzgledu na narty kobitki by sie nam pozabijaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: Bieganie na nartach... IP: 57.66.197.* 05.03.09, 10:47 A ja mam propozycje dla Ciebie, Niny i innych sportowych ignorantow, zeby nie wypowiadali sie na tematy im obce i niezrozumiale i zaoszczedzili innym nerwow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Bieganie na nartach... IP: 88.220.92.* 05.03.09, 11:15 akurat wypowiadam sie na podstawie wypowiedzi tych którzy się na tym znają i którzy z biegami mają dużo wspólnego. Polacy zawsze byli mocni w gębie a jak przyszło co do czego to wszystko zwalali na warunki atmosferyczne itp...A Ty się tak nie denerwuj bo nikt nie każe Ci tego czytać!! Niech wszyscy sportowcy wybierają sobie ulubione stadiony,trasy,skocznie,piłki wtedy będzie ok no i sukcesów będzie więcej!!Nikt nie będzie się tłumaczył ze piłka była za bardzo jajowata a skocznia miała za płaski rozbieg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Niech Szanowna Pani nie pisze glupot... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 11:47 bo sie zdenerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Bardzo rozsądna dziewczyna IP: *.promax.media.pl 05.03.09, 08:49 Jedyna wśród sławnych, której woda sodowa do głowy nie uderzyła. Brawo pani Justyno. A tych śmieciarzy informacyjnych /dziennikarzyków i aparacci/, którzy chcą na pani kasę zbijać - pod sąd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Tych palantow z kamerami... IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 09:20 powinno sie skazywac za molestowanie psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela jakis cymbał-dziennikarzyna spytał ja czy uwiera IP: *.pila.vectranet.pl 05.03.09, 09:11 korona,dno z tabloidu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:22 Tak. Właśnie tak u nas jest. I tak psuje się młode talenty. Robi się z nich gwiazdy, za wszelką cenę chce się zrobić jakieś zdjęcia nada- jące się raczej do Pleyboya, potem zamiast myśleć o treningach za- wodniczki słabej woli zaczynają myśleć o innych sprawach i rzeczach i pomału, pomału staczają się nie tylko moralnie ale tracą kondycję, zaczynają ,,udawać" że trenują, nic im nie wychodzi itd. itp. Tak u nas dziennikarze przyczyniają się do marnowania wielu talentów. Albo to, że jeszcze sportowiec nie wystartował, a już sie rozdaje medale i to złote, a potem jest niedosyt kibiców. Mamy więc coraz gorszych dziennikarzy. Minęły czasy Ciszewskiego, Tomaszewskiego, Hopferra, Mrzyglóda, Tuszyńskiego i innych. Teraz tylko pieniądz się liczy i można klepać bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zXC Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:28 Kowalczyk na prezydenta, na premiera Wenta, a przez cały rok będą święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportsmen Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:30 Niektórzy dziennikarze napewno nawet przez jakiś otwór w ścianie chcieliby zaglądać też do ubikacji, lazienki itp. miejsc intymnych, a potem publikować wiadomo jakie zdjęcia i brać za to pieniądze, a nie myślą ile zła wyrządzają zawodniczce, jej przyszłości itd. To jest skandal, co sie teraz dzieje. I chamstwo i świństwo i degeneracja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 11:03 A czy znajomi i przyjaciele Justyny nie mogli by przechwycić tych foto-hienów i porządnie im wpie...ć i roztrzaskać sprzęt? Inna sprawa to czytelnicy tych żenująco nisko upadłych gazetek brukowych. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 A kto w ogóle ogląda biegi narciarskie? Przecież 05.03.09, 11:04 to nuda jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ole wóz do Olewusa ! Tylko cię olać ciepłymi siuskami za.. IP: *.promax.media.pl 05.03.09, 11:38 .....takie głupie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: do Olewusa ! Tylko cię olać ciepłymi siuskami IP: *.bae.pppool.de 05.03.09, 12:22 sam jestes glupkiem,moze F1 jest lepsze od biegow,bo dla mnie F1 to smierdzaca ijalowe gowno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 Re: do Olewusa ! Tylko cię olać ciepłymi siuskami IP: 80.50.68.* 05.03.09, 12:50 Prawdziwy z ciebie polski kibic! Jak ktoś ma inne zdanie to jazda na niego. Ja po prostu uważam, że biegi narciarskie są maksymalnie nudne. Zjazd, slalom to dużo ciekawsze widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: A kto w ogóle ogląda biegi narciarskie? Przec IP: *.icpnet.pl 05.03.09, 13:19 no to nie oglądaj, sa jeszce szachy i inne gówna dla Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski A co szachy zrobily ci zlego? IP: *.VIC.netspace.net.au 05.03.09, 13:39 Zeby docenic gre w szachy, trzeba umiec w nie grac,a nie tylko drzec ryja i owijac sie flaga narodowa jak jakis pomyleniec. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Re: A co szachy zrobily ci zlego? 05.03.09, 14:50 Gość portalu: hr Uszaszowski napisał(a): > Zeby docenic gre w szachy, trzeba umiec w nie grac,a nie tylko drzec > ryja i owijac sie flaga narodowa jak jakis pomyleniec. W rzeczy samej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkd Re: do Olewusa..etc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.03.09, 15:25 Kij w Olewusa - bo juz po wyborze ksywki widac ze to palant i moze woli porno, ale kazdy - po pierwsze ma prawo lubic niektore dyscypliny sportowe a inne nie, a poza tym gnicie przed TV i ogladanie godzinami wysilkow sportowych poza adrenalina i ewentualna strata czasu nie duzo daje - raczej zabera. Ciesze sie bardzo ze pani Justyna ma sukcesy i szczerze jej gratuluje, ale osobiscie definitywnie wole aktywnie spedzac czas np. trenujac swoje ulubione dyscypliny sportu niz kisnac godxinami przed TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 Re: do Olewusa..etc IP: 80.50.68.* 05.03.09, 15:38 Odwal sie ode mnie. Każdy ocenia według siebie jak widzę. Może ty lubisz pornosy oglądać. Ja uważam, że biegi są nudne i tyle. Sam jesteś palantem debilku. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Re: A kto w ogóle ogląda biegi narciarskie? Przec 05.03.09, 14:49 Lubie szach i nawet jestem w tym dobry. To, ze szachy nazwałeś gównem wiele mówi o tobie. Typowy wyborca, że tak to ujmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 11:05 Ja oglądam biegi narciarskie ponieważ są bardzo ekscytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: 82.139.19.* 05.03.09, 11:05 Justynko życzę Ci SPOKOJU. Myślę, że ta wrzawa jakoś przycichnie. Dziękuję za medale. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: 87.204.245.* 05.03.09, 11:14 Justyna, bądź sobą cały czas.. tak trzymać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hony Justyna Kowalczyk: "Byłam śledzona, zdjęcia zza... IP: *.lex.pl 05.03.09, 11:21 To, że jesteś super, nie znaczy, że się trzeba ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś