Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lewis Hamilton "etatowym kłamcą" F1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 12:35
    teraz to juz bez znaczenia. cwaniak zostal tym mistrzem swiata i juz mu tego
    nikt nie odbierze, co innego gdyby sprawiedliwosci sie stalo za dosc i w
    zeszlym sezonie tez przegral w ostatnim wyscigu...
    Obserwuj wątek
      • Gość: ONLY Kolejorz Lewis Hamilton "etatowym kłamcą" F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 13:11
        bzdury Robert też wówczas walczył o mistroswtwo
        • Gość: e a gazecie "przystoi" kłamac na okragło? IP: *.range86-166.btcentralplus.com 10.04.09, 13:18
          • Gość: michal Re: a gazecie "przystoi" kłamac na okragło? IP: *.zone3.bethere.co.uk 10.04.09, 13:31
            dokladnie :)
            • Gość: Mike Re: a gazecie "przystoi" kłamac na okragło? IP: 78.8.221.* 10.04.09, 20:55
              Rozwiniecie może swoje głębokie spostrzeżenia?
      • Gość: jacek Brzydki Hamilton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 15:25
        Na szczęście wszyscy inni kierowcy wyżej od mistrzowskiego tytułu stawiają
        zasady fair play. Zawsze mówią prawdę, nawet jak szefowie proszą, żeby trochę
        nakłamali. Wszyscy tak przecież robimy, prawda? Bezczelny Hamilton w obliczu
        nieuniknionej kolizji decyduje się na wybór korzystniejszej dla siebie wersi tej
        kolizji. Świnia z niego, każdy biały człowiek zrobiłby odwrotnie. A Michael
        Schumacher nie był idolem fanów F1, a może nawet nigdy nie istniał.
        • Gość: ... Re: Brzydki Hamilton IP: *.portall.net.pl 10.04.09, 15:42
          "kazdy bialy czlowiek zrobiłby odwrotnie" - powaliles mnie na ziemie tym
          tekstem. jak masz rozum to przemysl to co napisales.
          • Gość: homarr Re: Brzydki Hamilton IP: *.autocom.pl 10.04.09, 15:58
            "kazdy bialy czlowiek zrobiłby odwrotnie" - powaliles mnie na ziemie tym
            tekstem. jak masz rozum to przemysl to co napisales.

Chyba nie doszukałeś się sarkazmu u Jacka. A powinieneś.
            ;-)
        • Gość: Stefan z US Re: Brzydki Hamilton IP: *.sip.bct.bellsouth.net 11.04.09, 06:05
          Piles cos, glupoty gadasz
          Hamilton jest palant, ale w tym sporcie nie zawsze obowiazuje fair
          play, za duze pieniadze:)
      • Gość: Sterling Moss Lewis Hamilton "etatowym kłamcą" F1 IP: *.nettel.pl 10.04.09, 21:50
        Hamilton may be a bit of a dick, but wouldn't you rather Kubica
        actually won something? GW's coverage of Hamilton smacks of outdated
        national stereotypes - the 'win-at-all-costs' English (an old - and
        very tired and tiring - largely French notion of 'Perfidious
        Albion', which has been resurrected recently by Michel Platini in
        his attack on English football clubs' Champs League successes and
        seemingly followed blindly by Gazeta Wyborcza). Let it go: Hamilton
        is already old news anyway. What, I wonder, can you dig up on Button.
        • Gość: Jacol Re: Lewis Hamilton "etatowym kłamcą" F1 IP: *.e-wro.net.pl 11.04.09, 04:41
          "but wouldn't you rather Kubica
          actually won something?"

Not like that. Belive me...
        • Gość: Stefan z US Re: Lewis Hamilton "etatowym kłamcą" F1 IP: *.sip.bct.bellsouth.net 11.04.09, 06:14
          Zdzichu, ty musisz strasznie nie lubic five o'clock'ow, ja tez ale
          nie podniecaj sie za bardzo, ten palant w tym roku i tak nic nie
          wygra, udalo mu sie w zeszlym, jest cienki jak szczypiorek na
          wiosne, jego tatus tez:)
          a tak wogole to pisz po polsku , bedziesz lepiej wygladal:)
      • Gość: jacol Lewis Hamilton "etatowym kłamcą" F1 IP: *.e-wro.net.pl 11.04.09, 04:36
        To była bardzo ciekawa sytuacja. Hamilton prowadził przez cały wyścig, za nim
        jedzie Kubica w BMW, a dopiero za nim mistrz świata Raikkonen. Massa trochę
        się zgubił... bo jedzie szósty. Nagle wjeżdża samochód bezpieczeństwa. Czyli
        zapadł wyrok, przewagę nad peletonem szlag trafił, ale to jeszcze nie
        koniec... Wszyscy zjeżdżają tankować, a przypominam że pierwszy zjeżdża
        Hamilton. Tyle, że zanim cała banda i robi się nieco chaotycznie na pasie
        serwisowym. Nie wiem co się dokładnie tam działo, bo pośród czekających w
        pierwszej lini na czerwonym świetle na wyjazd z aleji Hamiltona nie
        zobaczyłem. Ja na jego miejscu wk*rwiłbym się niewąsko, ale żeby wyżywać się
        na innych? Pamiętajmy też, w aleji był niezły zamiąch, ale nikt inny tak jak
        Hamilton nie wyrżnął, Rosberg jeszcze się załapał na lekki kontakt, tyle że
        ten był jedynie ofiarą karambolu, aż tak gwałtownego hamowania Hamiltona się
        nie spodziewał, a to co przed Hamiltonem widział tylko Hamilton.

www.roadlook.pl/Informacje/grand-prix-kanady-2008-robert-kubica-liderem-f1--relacja-na-zywo.html
        www.myvideo.at/watch/4395833
        Ja mam swoje zdanie, ten koleś odbiera mi nieco frajdy z oglądania F1,
        osobiście wolałbym żeby go tam nie było.
        • Gość: Stefan z US Re: Lewis Hamilton "etatowym kłamcą" F1 IP: *.sip.bct.bellsouth.net 11.04.09, 06:17
          no no, a juz myslalem ze nie mowisz po polskiemu
          pozdro
          a tak na marginesie, to wywod nieszczegolny
      • Gość: Ya-nek Lewis Hamilton "etatowym kłamcą" F1 IP: *.hsd1.nj.comcast.net 11.04.09, 05:13
        Jakos mnie to nie dziwi. Wszyscy przeciez widza, ze Hamilton jest
        czarny...
      • dejacek przeczytajcie opis jacola 11.04.09, 07:50
        Kubica i Raikonen zatrzymali się przy wyjeździe z boksów z powodu czerwonego
        światła, a Lewisek bawił się kolorowymi guziczkami na kokpiciku i wjechał bez
        hamowania, skręcania czy jakiejkolwiek reakcji, traf chciał w Kimiego , ale to
        było ewidentne zagapienie a nie celowe działanie. W tamtych czasach zdarzało mu
        się nacisnąć guziczek ograniczający prędkość (w boksach) w trakcie wyścigu i
        tracić pozycje przez głupotę. Nie wygrywał mając auto mocniejsze o dobre 50KM od
        reszty i szybsze o pół sekundy na okrążeniu. To świadczy o jego "klasie"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka