Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

e-balety po e-turnieju

IP: *.icpnet.pl 27.01.02, 13:55
    ech trrrrawi mnie e-kac, aż się boję przeprowadzić finansowy e-bilans
    imprezy:))))
    Obserwuj wątek
      • Gość: Daras Re: e-balety po e-turnieju IP: 192.168.2.* 27.01.02, 16:17
        Jezeli guerra ma po e-balatech e-kaca to az nie moge sobie tego wyobrazic ile
        mnie e-alkoholu ominelo. Chyba nie przezyje tego;)))))))))
        • Gość: grzeda Re: e-balety po e-turnieju IP: *.wsb.poznan.pl 27.01.02, 16:41
          Oj swiete slowa Daras- e-alkohol lal sie e-strumieniami... ;)
          • Gość: ^KaczKa^ Re: e-balety po e-turnieju IP: *.icpnet.pl 27.01.02, 17:44
            No na e-baletach bylo fajnie co tam fajnie zajebiscie :) troche mi sie tam
            przysnelo ,a lalo sie morze alkoholu :) mozna powiedzec ze mialem lekka e-
            lejte :) Bylo milo :) POZDRO IRC #LECH FANS
            • Gość: pluto Re: e-balety po e-turnieju IP: *.icpnet.pl 27.01.02, 18:04
              guerra zdecydowanie najlepsza e-impreza!!! oby jak najwiecej takich, trzeba to
              powtórzyc-KONIECZNIE!!! POZDRO DLA YANKEE,TROKPOLA I ..NO WŁASNIE ZAPOMNIAŁEM
              TEGO TRZECIEGO NICKA:(
              • Gość: ^KaczKa^ Re: e-balety po e-turnieju IP: *.icpnet.pl 27.01.02, 18:59
                Gość portalu: pluto napisał(a):

> guerra zdecydowanie najlepsza e-impreza!!! oby jak najwiecej takich, trzeba to
                >
                > powtórzyc-KONIECZNIE!!! POZDRO DLA YANKEE,TROKPOLA I ..NO WŁASNIE ZAPOMNIAŁEM
                > TEGO TRZECIEGO NICKA:(

O kogo chodzi to moze pomoge z tym nickiem :>
                • Gość: Daras Re: e-balety po e-turnieju IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 19:46
                  ^KaczKa^ nie przejumj sie tym ze zasnoles mnie tez sie to zadarzylo tylko mam
                  nadzieje ze nie obudziles sie na malcie tak jak to mialem na e-opltku
                  • Gość: PACIOR^ Re: e-balety po e-turnieju - pozdro z Łodzi IP: *.senet.pl 27.01.02, 20:02
                    No ja juz mili e-panowie jestem w e-Łodzi i jutro ide do e-szpitala. e-Guerro
                    takiej e-imprezy to sie dawno nie mialo. E-zabawa byla przednia i e-
                    wspomnienia pozostana na flugo. Zapraszamy na e-rewanz w e-Gdyni :))))
                    PS- ^Kaczka^ Ty spales baaardzo dlugo, ale jakos umknal mi moment jak
                    wyszedlkes do domu.. mam nadzieje, ze e-flagi nie zgubiles :))
                    PS2- e-okie(aka Pavulon, Skórka) zyjesz jeszcze? ;>> Czy dostales wpierdol od
                    zony ?;PP
                    • Gość: ^KaczKa^ Re: e-balety po e-turnieju - pozdro z Łodzi IP: *.icpnet.pl 27.01.02, 23:14
                      Pacior no jak by inaczej oczywiscie ze trafilem do domu flaga tez prawie cala
                      jest :> A ja to wiesz wychodze tak cichaczem :> Ja myslalem ze juz nikogo tam
                      nie ma tak bym sie pozegnal z wami a ty se w lotki grasz :> Pozdro IRC #LECH
                      FANS
              • Gość: e-dj Re: e-balety po e-turnieju IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 23:27
                Gość portalu: pluto napisał(a):

> guerra zdecydowanie najlepsza e-impreza!!! oby jak najwiecej takich, trzeba to
                >
                > powtórzyc-KONIECZNIE!!! POZDRO DLA YANKEE,TROKPOLA I ..NO WŁASNIE ZAPOMNIAŁEM
                > TEGO TRZECIEGO NICKA:(

A ja myślałem że wychodziłeś o 22? Taką szybką impre mamy powtórzyć?
                e-pozdrowionka
                • stanks Re: e-balety po e-turnieju 28.01.02, 08:26
                  Darku , to chyba dobrze że raz nie pojawiłeś się na e-spotkaniu co dobrze
                  wpłynęło na Twoją wątrobę gdyż znajduje sie ona w tragicznej sytuacji ... :)))
                  Pozdrawiam i zdróweczko...
                  Do nastepnego spotkania...
                  • Gość: Daras Re: e-balety po e-turnieju IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 18:48
                    Powiem Ci szczerze ze z moim zdrowiem nie najlepiej czuje sie przpity ile mozna
                    ladowac ale mysle ze na anstepne e-spotkanie dojde juz dos iebie calkowice
      • Gość: A Re: e-balety po e-turnieju IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.01.02, 08:25
        Ja również skromnie przyłączam się do e-podziękowań za wspaniałą e-imprezę.
        Wszyscy jesteście E-WSPANIALI :)))))))
        pozdr.
        A
      • Gość: A Re: e-balety po e-turnieju IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.01.02, 08:26
        Aha, mam jeszcze e-pytanko. Czy Sergio w końcu dotarł ???:)))))))))))))
        • Gość: okie Re: e-balety po e-turnieju IP: *.interbit.pl 28.01.02, 08:51
          Bylo strasznie....Mialem w niedziele nocke w pracy - teraz juz wiem ze po e-
          imprezach minimum 2 dni wolnego...Pozdrawiam.PS: Pacior: spoko bylo zona mnie
          dotargala do domku:) Pozdrawiam uczestnikow oby do nastepnego razu panowie (i
          panie tez:) )
          • Gość: pluto Re: e-balety po e-turnieju IP: *.wsb.poznan.pl 28.01.02, 10:04
            aaa ten trzeci nick to oczywiscie e-pacior!!! pozdro!!! tylko nie zdazyłem
            pogadac z pietruchem :( ale bedzie pewnie okazja w gdyni :)))
        • Gość: Maciek Re: e-balety po e-turnieju IP: 10.60.1.* 29.01.02, 11:22
          Gość portalu: A napisał(a):

> Aha, mam jeszcze e-pytanko. Czy Sergio w końcu dotarł ???:)))))))))))))

Wiedzialem, ze ise o to zapytasz, wiedzialem :))
        • Gość: Sergio Re: e-balety po e-turnieju IP: *.echostar.pl 29.01.02, 16:40
          Sergio dotarł ale zainteresowanych osób już nie było :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka