Gość: lebron@op.pl IP: *.vline.pl 06.12.03, 09:33 Super Film Oglądałęm już go chyba z pokilkaset razy i za każdym razem odkrywam coś innego...ostatnio zobaczyłem w widowni w tle Magica Johnsona ...Super był gdzieś tam w sród kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skrzypo23 Re: Michael Jordan na maxa *** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 03:34 a wiesz skad moge sciagnac inne filmy o MJ'u?? np His Airness, Ultimate Jordan, Playground?? jak mozesz to daj mi znac mask45@wp.pl gg 5403414 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygada RR Re: Michael Jordan na maxa *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 19:25 ściągnać? takie tytuły to TRZEBA miec w orginale!!! :) zobacz- np stad mozesz sciagnac ;) allegro.pl/show_item.php?item=72163397 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Michael Jordan na maxa *** IP: *.smala.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:11 Film jest zajefajny. Koszykówka jest jeszcze lepsza a sama gra Jordan'a tego się nie da opisać. Kocham grę w koszykówkę, po obejrzeniu tego filmu jeszcze bardziej mam większy zapał do tego sportu, chcę być choć ciut dobra jak on. To jest fantastyczny człowiek a jego gra jest po prostu cudna:* Odpowiedz Link Zgłoś