Gość: Michał Kazimierczak nastepny narwany w kadrze IP: *.udn.pl 09.12.03, 08:31 Jak mozna nie powolac takiego bramkarza jak Liberda, przeciez pokazal ze potrafi b. dobrze bronic w meczach pucharu uefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harcerz Re: Kazimierczak nastepny narwany w kadrze IP: 81.71.28.* 09.12.03, 17:01 Kazimierczak powinien zwracać uwagę na umiejętności a nie na to, że pan D.gra w Liverpoolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoff Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.crowley.pl 09.12.03, 08:37 Widzę, że p.Kazimierski pozostał prostakiem, jakim był gdy kilkanaście lat temu bronił bramki Legii na stadionie Olimpii w Poznaniu. Stałem jako "korbolarz" kilka metrów za jego bramką i niejeden żenujący komentarz p.Kazimierskiego słyszałem. Nie było mu do śmiechu, gdy wpuścił gola w 90 minucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carloz Liberda jest bardzo dobry!!!! IP: *.lublin.mm.pl 09.12.03, 08:41 Janas i Kazimierski powinni mu dać szansę, w jakimś meczu towarzyskim ze słabą drużyną. Myślę że koleś ma duze pragnienie grania w kadrze. Jak jacyś zawodnicy pola sie zbuntują to ich mimo to powołują to dlaczego nie miało by być tak z Liberdą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzi Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 08:43 po stronniczym artykule w którym mowa jak to Liberda jest traktowany przez p.Kazimierskiego i mowie o tym gdzie ten ostatni się wybiera, oraz sugestii autora nt. Maćka Nalepy, robicie jeszcze sąde ? hehehe , dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepangd LUDZIE CO WY W TYM DUDKU WIDZICIE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 08:53 Sądze ze już dawwno Jerzy Dodek nie powinien bronić bramki reprezentacji Polski. Nierozumiem dlaczego to sie wciaż nie zmienia? Przecież człowiek nie może być w Polsce nr1 tylko dlatego ze broni w premier legue. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: LUDZIE CO WY W TYM DUDKU WIDZICIE !!! IP: *.gdansk.agora.pl 09.12.03, 09:39 a nie zauwazyles ze on za Mlynarczyka byl swietny! klopoty zaczely sie z pojawieniem sie w kadrze KAzmierskiego w Angli gra swietnie w kadrze poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurrr Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.zamosc.mm.pl 09.12.03, 08:55 ciekawe z tym Kazimierskim - czy aby nie on puścił "szmatę" w eliminacyjnym meczu z Grecją? nabrał się na tzw. "pułapkę Saravakosa", oj fatalnie, fatalnie ... a Liberda? fakt, z Belgią się nie popisał, ale w Groclinie grał dobrze, poza tym, już teraz trzeba szukać bramkarza dla kadry, bo Dudek długo będzie grzał ławę, chyba, że zmieni klub, bo w Liverpoolu nie ma już szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: 191.254.2.* 09.12.03, 09:10 "bronił poprawnie"?? toż to jawna kpina jakiegoś buca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 09:26 Pan Kazimierski chyba powinien poszukac nowego zawodu bo swoja pycha i glupota moze duzo zlego wyrzadzic polskiemu zespolowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.chello.pl 09.12.03, 09:47 Bo po prostu jest słaby i każdy ktyo się choć trochę zna na piłce się z tym zgodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Panie Kazimierski to nie czasy PRL-u IP: *.era.pl 09.12.03, 10:07 Panie Kazimierski to nie czasy PRL-u, żeby Pan sobie pozwalał i stosował swoje "widzi mi się". Chciałem przypomnieć że pracuje Pan za moje pieniądze, które oddaję w podatku. JEżeli nie jest Pan w stanie obiektywnie oceniać sytuacji to znaczy zę nie radzi sobie Pan na tym stanowisku, proszę więc niech Pan zrezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: 213.241.50.* 09.12.03, 11:17 A KTO TO JEST KAZIMIERSKI??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lettOli QRWY Z WAS WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!! IP: *.isko.net.pl / 10.0.10.* 09.12.03, 11:23 Nie ma dobrych GolŁapaczów w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzewo6 Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 11:45 Kazimierski a dlaczego Ty jesteś w kadrze?Bramkarz był z ciebie byle jaki a trener napewno też. Mariusz do reprezentacji bo Dudek w Liverpolu grzeje ławę i tak już chyba zostanie .a Boruc no cóż ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jawa48 Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.irc-prx.artcom.pl 09.12.03, 13:18 Jako bramkarz Kazimierski orłem nie był. Bronił dobrze, czasem nawet bardzo dobrze ale "szmaty"też puszczał. Obserwując Liberdę, można stwoerdzic że to solidny fachowiec. Nie można go jednak nazwqć numerem 2 po Dudku, bo mimo całej mojej sympatii dla bramkarza Liverpoolu uważam że Liberda jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejek Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.tnt7.mel1.da.uu.net 09.12.03, 13:24 Najlepsi zawodnicy pojawia sie w kadrze ( nie tylko w pilce noznej) kiedy nie uklady beda decydowac o powolaniu. Kiedy sie skonczy ta cholerna prywata na oczach normalnych ludzi? Moze kiedys. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.kasa-chorych.silesia.pl 09.12.03, 13:48 a kto to jest kazimierski?? jakiś cajmer nie bramkarz, po Młynarczyku nie mieliśmy dobrego bramkarza po za Kłakiem ( bronił na olimpiadzie w Barcelonie - srebro Polaków) a Kazimierski to szmaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nkono Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 14:08 A kto to jest Kazimierski? Trener bramkarzy reprezentacji Polski powinien być osobą tolerancyjną i przede wszystkim kierować się interesem reprezentacji Polski i kibiców, a nie osobistymi uprzedzeniami. Czy wszyscy trenerzy reprezentacji muszą być tacy aroganccy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.prz.rzeszow.pl 09.12.03, 15:21 Dla informacji: Tomaszewski popełnił błąd w meczu z RFN. OK. Ale był to mecz w ramach eliminacji ME mie o "pietruszkę"> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HARCERZ Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: 81.71.28.* 09.12.03, 16:54 Kjest mistrzem pomylażdy bramkarz kandydujący do reprezentacji prezentuje wyższy poziom niż Dudek, który jest mistrzem pomyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harcerz Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: 81.71.28.* 09.12.03, 16:58 Liberda to mój zdecydowany AS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryb Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: 212.160.141.* 09.12.03, 23:26 Teraz, kiedy dudek na dlugo usiadl na lawie numerem jeden jest dla mnie Liberda. A jest jeszcze jeden dobry bramkarz, ktory broni w Spartaku Moskwa i zostal wlasnie oprzez ten klub definitywnie wykupiony. No, kto to jest, panie Kazimierski? Podpowiadam ? Wojtek Kowalewski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej S Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: mieszko.pl.u* 10.12.03, 18:48 Szamotulski to strasznie drętwy bramkarz. Liberda to klasa światowa. Kazimierski to kompletny idiota - skoro pyta kto to Liberda. Jak tak będzie budowana kadra - to życzę powodzenia panie Kazimierski (o ile pamiętam to byłeś pan przeciętniakiem, no nie ?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.cyberx.pl / 192.168.100.* 11.12.03, 00:54 liberda jest obecnie lepszy od dudka tylko w POLSCE jest mozliwe ze nie ma go w kadrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurwik Re: Dlaczego w kadrze nie ma bramkarza Mariusza L IP: *.visp.energis.pl 11.12.03, 14:02 Pan jans jest trenerskim zerem, jego wszystkie przydupasy jak Kazimierski to również takie debile jak on sam, dzisiaj zobaczymy jak nasza repra dostanie wpierdol!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba a Dltego że Szamo liże rowa Kazimierskiemu IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.12.03, 17:36 a Dltego że Szamo liże rowa Kazimierskiemu. Przecierz szamo zawalil mecz z wlochami.Gosc nie umie grac ani na linii ani na przedpolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veggo Liberda to cienias przy innych IP: *.wolsztyn.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 18:45 Nie widziałem jeszcze zeby liberda popisał sie jakąś fenomenalną interwencją. Fakt Anelka nie strzelił mu bramki sam na sam ale tam to raczej Anelka źle strzelił Liberda poprostu dobrze wyszedł ale nie była to interwencja znakomita. Jestem bramkarzem i cos o tym wiem, Liberdzie brakuje luzu, jest za sztywny, a Boruc ma luz, jest gibki, bardziej skoczny i to sie liczy. Nie twierdze ze liberda jest słaby ale poprostu nie zasługuje na gre w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Liberda to cienias przy innych IP: *.dyn.optonline.net 11.12.03, 19:10 Co mnie obchodzi czy ktos jest gibki albo czy ma luz. Liczy sie efekt jakim broni. Tlumaczenie ze to nie zasluga Liberdy ze swietnie obronil strzal Anelki, ale wina tego ostatniego bo zle strzelal, swiadczy tylko o twojej glupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafsio A MOZE BY TAK JANAS BORUCA POWOLAL NA JAKIS MECZYK???? IP: *.crowley.pl 11.12.03, 19:22 .....chłopak młody, perspektywiczny, zmobilizowalo by to go bardziej i moze okazalo by sie ze jest lepszy od dudzia??? Odpowiedz Link Zgłoś