Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ptak! co? ty ch....!!!!

IP: *.pke.pl 11.12.03, 13:30
    pogon.v.pl/news.phtml?id=4878
    kolejny jebany reformator
    Nie dosc, ze w Szczecinie powstal jakis dziwny twór (ani to pogon ani
    piotrcowia - wielkie chuj wie co), to jeszcze sie do nas dostawia - CYKLOP
    PIERDOLONY

sorki, ale sie dawni tak nie wk.... wnerwilem ....

Pozdro z Katowic
    Obserwuj wątek
      • Gość: www Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: 157.25.125.* 11.12.03, 13:41
        Oj macie wy w tych Katowicach macie. Ale pociesz się, sądząc po wpisach, że
        większośc kibiców Pogoni jest po Waszej stronie. Małe to pocieszenie ale zawsze.
        A co z tym Dospelem - juz ostatecznie się wycofał?

Pzdr
        • Gość: Krzyś Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: *.pke.pl 11.12.03, 13:52
          czeski film, nie wiadomo czy sie smiac czy plakac ...
          A co do wiatraków, to nikt nic nie wie, niby maja dosc, ale ...
          Z drugiej strony co to za sponsor, który zabiera swietosc (GKS!), a ch...a daje.
          A jeszcze Dziura (wypierdalaj z tego klubu!!!) wyprowadzil klub do prywatnego
          mieszkania, tlumaczac sie oszczdnoosciami (ponoc 50 tys do kapsy ;-)). A
          stadion przez zime bydzie umierol ;-(
          Kurwa tak poj...anie to jeszcze nie bylo, my dolujemy, Ruch tyz mo swoje
          Eldorado.
          Ale bedzie przynajmniej o czym godac przez zima LOL!
          • Gość: Krzyś Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: *.pke.pl 11.12.03, 13:55
            aha zeby nie bylo za "smutno" to Wisla wykombinowala sobie, ze wezma Kowalczyka
            ZA DARMO - ROFTL!
            Tam pod Wawelem tez maja nawalone. Synek ma wazny kontrakt, nie skonczyl 23
            lat, aoni Go chca za friko ...
            • Gość: www Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: 157.25.125.* 11.12.03, 14:04
              Ech, ja juz o Basałaju czy Kapce nie chce pisac bo zaraz wywołam kolejna
              pyskówkę. Cały czas się dziwie tylko kibicom Wisły, ze traktują poważnie słowa
              tych pseudo prezesików. Ale chyba sprawa Kowalczyka zmieni ich nastawienie bo
              zdaje się dotarło i do Krakowa, że Kowalczyka to za darmo mieć nie mozna.
            • sardo Re: Ptak! co? ty ch....!!!! 12.12.03, 08:41
              Dziura podpisał podobno ugodę z Kowalczykiem, bo miał zaległości finansowe
              wobec zawodnika, możliwe Krzysiu czy potwarz?
              Ugoda stwierdza podobno, bo jej nie widziałem, że synek w zamian za długi GKS
              ma kartę na ręku. Kto kłamie zobaczymy? Miej Krzysiu pretensje do Dziurki. Jak
              nie potraficie w Katowicach prowadzić I ligowego klubu to są jeszcze cztery
              klasy rozgrywkowe, w czym problem żadna z Was atrakcja w I lidze przynajmniej w
              takim stanie rozkładu. Przykład Pogoni pokazuje, że można spaść do II ligi i
              poukładać sprawy finansowe w klubie a potem awansować znacznie silniejszym.
              • Gość: Krzyś Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: *.pke.pl 12.12.03, 09:19
                Ciekaw jestem skad Ty to wiesz, bo jakos w to nie wierze.
                W sumie to moze masz i racje, moze rozpierdolic to wszystko i zaczac po
                normalnemu, bez prezesika, bez wentylatorów, ale z nami z kibicami nadobre i
                nazl i oczywiscie z GKS! od A klasy. Czemu nie?;-)
                Wole tak, niz jak Pogon?Piotrcovia?Pogon Walczaca? Co to jest? Jak grali
                dobrze - 20 tys. Spadali 2 tys. Teraz przy ptaszysku znowu 20 tys. Nie,
                dziekuje ...
                I nie pisz "MY" tylko dziura!
                A po drugie jak my nie jestesmy dla Ciebie atrakcja to juz Twoja sprawa :-)
                Lepiej Wronki, Polkowice, Grodziski i inne pierdki, nie?!
                Pozdro z Katowic.
                • sardo Re: Ptak! co? ty ch....!!!! 12.12.03, 10:35
                  Ja nie twierdzę, że GKS ma zaczynać od V ligi choćby dlatego, że spadek Wam
                  narazie nie grozi ale może w II lidze klub byłby tańszy i znalazłby się jakiś
                  rozsądny kupiec może z dziurą nikt nie chce ani współpracować ani nawet gadać.
                  Jeżeli chodzi o atrakcyjność to chodziło mi o sportowy poziom, przyznasz
                  chyba,że ślązacy zawsze mieli bardzo dobrych piłkarzy i raczej nic się w tym
                  względzie nie zmieniło. Liga bandytów mnie nie interesuje także Wasza inna
                  atrakcyjność również nie. Pozatym bić to Wy potraficie tylko własnych
                  piłkarzy, bo w Krakowie Was było jak na lekarstwo (swoją drogą czemu się
                  dziwisz, że uciekają od Was na potęgę).
                  • Gość: Krzyś Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: *.pke.pl 12.12.03, 10:52
                    a czy ja cos wspomnialem o bojkach czy bandytach ;-0
                    Chodzilo mi o otoczke meczy z naszym udzialem (a przyznasz, ze nam to dosc
                    dobrze wychodzi, min. ostatni mecz u nas gdzie Wisla polegla 1:0), oprawe,
                    liczbe widzow i takie tam.
                    Chuliganem nie jestem!
                    A co do pobicia pilkarzy - aniolkami to oni na pewno nie sa, z drugiej strony
                    to co sie wtedy stalo, nie bylo rozwiazaniem ...
                    Do naszej wizyty - tym razem mnie nie bylo, ale z tego co wiem (chodzi min, o
                    liczbe, czesc nie zostala wpuszczona, a reszta wchodzila na raty) - fajna macie
                    firme ochroniarska, przekonala sie tez o tym Legia.
                    Pozdro z Katowic
          • Gość: www Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: 157.25.125.* 11.12.03, 14:09
            A ja sobie myślę, że za pare lat będzie juz normalna liga i z Ruchem i
            Zaglębiem Sosnowiec i Ślaskiem, Pogonią, Lechią, Arką, Cracovią, ŁKS. Nie
            mówiąc o obecnych "powaznych" pierwszoligowcach (Wisła, Lech, Widzew, Górnik,
            Gieksa, my i Polonia). Klub to kibice a nie działacze ani kaprysy nawet
            najbogatszych właścicieli. W długim okresie czasu wartość "marketingowa" czytaj
            zainteresowanie kibiców i sympatyków zwycięzy.
            Howgh
            • Gość: Krzyś Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: *.pke.pl 12.12.03, 07:57
              oby, www, oby ;-)
              Ale by bylo!!! Co kolejka super ciekawie, i to nie tylko na boiskach ...;-)
              Pozdro z Katowic ;-)
            • Gość: robek Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: *.acn.pl 12.12.03, 09:26
              > A ja sobie myślę, że za pare lat będzie juz normalna liga i z Ruchem i
              > Zaglębiem Sosnowiec i Ślaskiem, Pogonią, Lechią, Arką, Cracovią, ŁKS. Nie
              > mówiąc o obecnych "powaznych" pierwszoligowcach (Wisła, Lech, Widzew, Górnik,
              > Gieksa, my i Polonia).
              A w tej normalnej lidze za pare lat widzisz miejsce dla Stali Mielec???
              Pytam tak z ciekawosci.
              Pozdr.
              • Gość: www Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: 157.25.125.* 12.12.03, 09:54
                Nie zrozum mnie żle. Wymienilem wiele zespołow ale to nie oznacza, że komus
                miejsca w lidze odmawiam. Wiele zasłuzonych nazw pominałem (tak jest zawsze w
                kazdej wyliczance). Bo jest i Jagiellonia, i bydgoski Zawisza i Motor Lublin i
                Korona Kielce i Radomiak, Wisła Plock, Stomil Olsztyn, Raków częstochowa,
                Zagłębie Lubin, Bełchatów, Odra Opole, Polonia Bytom itd. Nie oznacza też, że
                nalezy cos robic aby pozbyc się aktualnych pierwszoligowców pokroju Polkowice
                czy Swit. Uważam, że to bedzie "naturalna" finansowo-sportowa selekcja. Taki
                Gornik Łęczna na przyklad to moze być bardzo atrakcyjny ligowiec (i CHYBA JEST)
                ale jak opróćz Łecznej w I lidze sa i wspomniane Polkowice i Nowy Dwór i Wronki
                oraz Grodzisk. To juz chyba przesada.
                Co do odpowiedzi na Twoje pytanie o Stal Mielec to Ci musze odpowiedziec tak:
                jeżdziłem na mecze do Mielca (nie regularnie) w latach 70-tych, Stal to była
                potęga! Pamietam mecz z Realem (zapadające ciemności). Ostatni raz byłem na
                meczu Mielca z KSC Lokeren na początku lat 80-tych. Ale jezeli chodzi o
                Podkarpacie to najblizsza jest mi Stal Rzeszów:))) Sorry, ZKS w I lidze a nie
                FKS czy CWKS - jak jestes z Podkarpacia to wiesz o jaki CWKS chodzi).
                • Gość: robek Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: *.acn.pl 12.12.03, 09:58
                  Sorry, ZKS w I lidze a nie
                  > FKS czy CWKS - jak jestes z Podkarpacia to wiesz o jaki CWKS chodzi).

Taaa, Resovia i wszystko jasne.
                  pozdr.
                  ps. Wolalbym jednak FKS w pierwszej lidze.
                  Marzenia, marzenia......
                  • Gość: www Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: 157.25.125.* 12.12.03, 10:15
                    Heh. A kiedys były derby w pierwszej lidze: Stal Rz. - Stal Mielec (35 tys
                    widzów):)))

marzenia się czasem spełniają...
                • Gość: Krzyś Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: *.pke.pl 12.12.03, 10:18
                  ;-0000000
                  te www, a moze Panie www ;-)), kerys Tys jest rocznik????
                  Bo po tym cos napisal, to jo jest niezly smarkacz do Ciebie;/
                  Pozdro z Katowic
                  • Gość: www Re: Ptak! co? ty ch....!!!! IP: 157.25.125.* 12.12.03, 10:31
                    Ja to jeszcze Gomułkę dobrze pamietam. I czołgi co do CSRS niestety z Polski
                    jechały...
                    A jak Stal Rz. grała w I lidze to ja piłki podawałem i Deynie i Lacie i
                    Szarmachowi i Musiałowi i Szymanowskiemu (autentycznie) :)))
                    P.S. A pierwsze mecze co widziałem i pamiętam w TV (czarno-białej) to
                    Mistrzostwa Świata w Meksyku w 1970 r. :)))) Tylko ojciec mnie gonił bo w nocy
                    były ;)))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka