Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kurzajewski "ch... slyszy"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 13:51
    "No sicagnij mi to bo ja chuja slysze"- dalo sie slyszec przebitke z
    M. Kurzajewskim w roli glownej. ;)
    Za to my uslyszelismy Pana redaktora bardzo dokladnie
    Obserwuj wątek
      • Gość: dino Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 14:52
        :)))))))Nie słyszałem,dzięki za wiadomość:)))
      • ilhan Kurzajewski też człowiek :) 13.12.03, 14:59
        Wszyscy tak mówimy przecież ;-)))))
        • Gość: Bonhart Re: Kurzajewski też człowiek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 15:13
          Moze z tym "ch...a slysze" to jemu chodzilo o jednego z komentatorow? (Miklas?)
          • ilhan Re: Kurzajewski też człowiek :) 13.12.03, 15:44
            Gość portalu: Bonhart napisał(a):

> Moze z tym "ch...a slysze" to jemu chodzilo o jednego z komentatorow?
            (Miklas?)

Jeśli już trzymamy się tej wersji, to musiało chodzić o (przepraszam za
            wyrażenie) W. Szaranowicza.
            • Gość: mmm Re: Kurzajewski też człowiek :) IP: *.math.cas.cz 13.12.03, 18:00
              Czy on wlasciwie nie powiedzial "Sciagnij mi to gowno. No sciagnij mi to bo ja
              ch.ja slysze"?
            • mihal_04 Re: Kurzajewski też człowiek :) 13.12.03, 19:39
              ilhan napisał:

> Gość portalu: Bonhart napisał(a):
              >
              > > Moze z tym "ch...a slysze" to jemu chodzilo o jednego z komentatorow?
              > (Miklas?)
              >
              > Jeśli już trzymamy się tej wersji, to musiało chodzić o (przepraszam za
              > wyrażenie) W. Szaranowicza.

Czy ja dobrze rozumiem? Kurzajewski nazwal Szaranowicza ch.jem?
              W sumie to powiedzial tylko na glos to co kazdy...mówi na glos w domowym
              zaciszu ;)
              Martwie sie tylko co dalej, pamietacie jak malo nie doszlo do solówki Szpaka z
              Borkiem w Korei? Redaktorzy tvp to twarde chlopaki.
              • seven Re: Kurzajewski tez czlowiek :) 13.12.03, 23:17
                > Martwie sie tylko co dalej, pamietacie jak malo nie doszlo do solowki
                Szpaka z
                > Borkiem w Korei?
                ja przyznam, ze nie wiem o co chodzi:) puscili to na wizji? o co im poszlo?
                • Gość: Bonhart Re: Kurzajewski tez czlowiek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:32
                  Pytasz o Kurzajewskiego? O nic nie poszlo. Taka nasza forumowa
                  nadinterpretacja ;))))
                  Sciagnij sobie mp3 bo warto :)
                • mihal_04 Re: Kurzajewski tez czlowiek :) 13.12.03, 23:51
                  seven napisał:

> > Martwie sie tylko co dalej, pamietacie jak malo nie doszlo do solowki
                  > Szpaka z
                  > > Borkiem w Korei?
                  > ja przyznam, ze nie wiem o co chodzi:) puscili to na wizji? o co im poszlo?

O, przepraszam, chodzilo o Koltonia, nie Borka.

Szczególów nie pamietam, a byly one opisane w mundialowej ksiazce Romusia.
                  Podobno Szpak robil kolo d... Koltoniowi i ten postanowil pogadac z Dariuszem w
                  cztery oczy. Rozmowa dwóch dzentelmenów byla bardzo emocjonujaca, ostatecznie
                  Szpakowski podwinal ogon i nie skorzystal z propozycji zalatwienia sprawy po
                  mesku ;)
      • Gość: juve_maciek Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.net.autocom.pl 13.12.03, 21:37
        cdsklep.com/pub/kurzajewski_malo_slyszy.mp3

:D
        • Gość: . Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:55
          • Gość: Bonhart Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:56
            qwa cos sie linki nie chca wklejac.
        • Gość: - Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.chello.pl 14.12.03, 00:20
      • mary244 Re: Kurzajewski "ch... slyszy" 14.12.03, 11:08
        Ja tez to ogladalam, zwrocilam uwage na problemy z dzwiekiem, ale tego
        niby "chuja" nie slyszalam, wiec gosciu przestan przesadzac i nie przeginaj!!!!!
        • mary244 Re: Kurzajewski "ch... slyszy" 14.12.03, 11:14
          mary244 napisała:

> Ja tez to ogladalam, zwrocilam uwage na problemy z dzwiekiem, ale tego
          > niby "chuja" nie slyszalam, wiec gosciu przestan przesadzac i nie
          przeginaj!!!!
          > !

A nie sorry, jednak tak bylo, wlasnie udalo mi sie naprawic moje zjechane
          glosniki w kompie. No coz........widocznie jak byly popsute ......chuja
          slyszalam
          • Gość: Bonhart Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 11:25
            No! A juz mialem puscic w eter cierpka uwage na temat mycia uszu ;)
          • Gość: mmm Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.math.cas.cz 14.12.03, 12:32
            He he nie ma to jak sprytnie przeprosic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka