Gość: Bonhart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 13:51 "No sicagnij mi to bo ja chuja slysze"- dalo sie slyszec przebitke z M. Kurzajewskim w roli glownej. ;) Za to my uslyszelismy Pana redaktora bardzo dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dino Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 14:52 :)))))))Nie słyszałem,dzięki za wiadomość:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Kurzajewski też człowiek :) 13.12.03, 14:59 Wszyscy tak mówimy przecież ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Kurzajewski też człowiek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 15:13 Moze z tym "ch...a slysze" to jemu chodzilo o jednego z komentatorow? (Miklas?) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Kurzajewski też człowiek :) 13.12.03, 15:44 Gość portalu: Bonhart napisał(a): > Moze z tym "ch...a slysze" to jemu chodzilo o jednego z komentatorow? (Miklas?) Jeśli już trzymamy się tej wersji, to musiało chodzić o (przepraszam za wyrażenie) W. Szaranowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Kurzajewski też człowiek :) IP: *.math.cas.cz 13.12.03, 18:00 Czy on wlasciwie nie powiedzial "Sciagnij mi to gowno. No sciagnij mi to bo ja ch.ja slysze"? Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Kurzajewski też człowiek :) 13.12.03, 19:39 ilhan napisał: > Gość portalu: Bonhart napisał(a): > > > Moze z tym "ch...a slysze" to jemu chodzilo o jednego z komentatorow? > (Miklas?) > > Jeśli już trzymamy się tej wersji, to musiało chodzić o (przepraszam za > wyrażenie) W. Szaranowicza. Czy ja dobrze rozumiem? Kurzajewski nazwal Szaranowicza ch.jem? W sumie to powiedzial tylko na glos to co kazdy...mówi na glos w domowym zaciszu ;) Martwie sie tylko co dalej, pamietacie jak malo nie doszlo do solówki Szpaka z Borkiem w Korei? Redaktorzy tvp to twarde chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Kurzajewski tez czlowiek :) 13.12.03, 23:17 > Martwie sie tylko co dalej, pamietacie jak malo nie doszlo do solowki Szpaka z > Borkiem w Korei? ja przyznam, ze nie wiem o co chodzi:) puscili to na wizji? o co im poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Kurzajewski tez czlowiek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:32 Pytasz o Kurzajewskiego? O nic nie poszlo. Taka nasza forumowa nadinterpretacja ;)))) Sciagnij sobie mp3 bo warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Kurzajewski tez czlowiek :) 13.12.03, 23:51 seven napisał: > > Martwie sie tylko co dalej, pamietacie jak malo nie doszlo do solowki > Szpaka z > > Borkiem w Korei? > ja przyznam, ze nie wiem o co chodzi:) puscili to na wizji? o co im poszlo? O, przepraszam, chodzilo o Koltonia, nie Borka. Szczególów nie pamietam, a byly one opisane w mundialowej ksiazce Romusia. Podobno Szpak robil kolo d... Koltoniowi i ten postanowil pogadac z Dariuszem w cztery oczy. Rozmowa dwóch dzentelmenów byla bardzo emocjonujaca, ostatecznie Szpakowski podwinal ogon i nie skorzystal z propozycji zalatwienia sprawy po mesku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juve_maciek Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.net.autocom.pl 13.12.03, 21:37 cdsklep.com/pub/kurzajewski_malo_slyszy.mp3 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:55 cdsklep.com/pub/kurzajewski_malo_slyszy.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:56 qwa cos sie linki nie chca wklejac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.chello.pl 14.12.03, 00:20 cdsklep.com/pub/kurzajewski_malo_slyszy.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
mary244 Re: Kurzajewski "ch... slyszy" 14.12.03, 11:08 Ja tez to ogladalam, zwrocilam uwage na problemy z dzwiekiem, ale tego niby "chuja" nie slyszalam, wiec gosciu przestan przesadzac i nie przeginaj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mary244 Re: Kurzajewski "ch... slyszy" 14.12.03, 11:14 mary244 napisała: > Ja tez to ogladalam, zwrocilam uwage na problemy z dzwiekiem, ale tego > niby "chuja" nie slyszalam, wiec gosciu przestan przesadzac i nie przeginaj!!!! > ! A nie sorry, jednak tak bylo, wlasnie udalo mi sie naprawic moje zjechane glosniki w kompie. No coz........widocznie jak byly popsute ......chuja slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 11:25 No! A juz mialem puscic w eter cierpka uwage na temat mycia uszu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Kurzajewski "ch... slyszy" IP: *.math.cas.cz 14.12.03, 12:32 He he nie ma to jak sprytnie przeprosic. Odpowiedz Link Zgłoś