Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie do Szreka...

27.07.09, 23:09
    Postanowiłem sobie kiedyś, że... . I właśnie złamałem swoje postanowienie.
    Jednak z szacunku do Ciebie zapytam: Szrek co Ty tutaj jeszcze robisz?
    Pamiętam to forum z przed lat. Było tu wielu fajnych kibiców, może nawet
    żużlowych "Kiboli". Dziś pozostałeś tylko TY, no i może Baca, choć On pojawił
    się chyba w końcowym okresie mojej aktywności na tym forum.A gdzie reszta?
    Gdzie dziewczyny które chętnie zabierały głos, nie obawiając się, że jakiś
    cham wyzwie je od najgorszych, tylko dlatego, że są z innego miasta bądź
    kibicują innej drużynie? Gdzie są Forumowicze z tamtych lat? Gdzie Czawez,
    Cancro? Aga?Jazon? I wielu , wielu fajnych ludzi? Dlaczego to forum opanowali
    jacyś "goście" typu "szlachcic"? Kto i po co z nimi polemizuje? Bo merytoryka
    tych polemik jest porażająca! Wyzwiska, obelgi, wulgaryzmy..., i prawie nic
    poza tym?
    Tyle moich refleksji odnośnie tematu. Na koniec pozostaje mi tylko pozdrowić
    Ciebie, za wyrozumiałość i chyba misję [;)] i do zobaczenia na jakimś forum,
    które będzie przypominało to stare forum, nawet jak pojawi się na nim Chris
    :))), którego no ta bene- też pozdrawiam.
    ~`Forum jest dla przyjaciół i wrogów.
    Od każdego wymaga jednak kultury polemiki oraz kultury osobistej.
    Anonimowość dodaje skrzydeł–szkoda, że z reguły chamstwa i głupoty.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Szrek Re: Pytanie do Szreka... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 07:10
        A słyszałeś o tym, że "zło należy dobrem zwalczać"?
        Z 1 strony trudno się dziwić, że wielu forumowiczów nie zdołało
        udźwignąć ciężaru bagna jakie się tutaj naniosło. Z 2stronybyć może
        wystarczyło tylko pozostać i prowadzićnormalne rozmowy o żużlu,
        nie "podejmować mierdzacych rękawic". Nie zniknąłem bo przecież
        kilku bluzgających ćwoków nie zabijewe mnie miłości do żużla taksamo
        jak kilku bezjajecznych działaczy nie sprawi, że odwócęsię od mojego
        ukochanego klubu. Pozdrawiam
        • Gość: kulagula Re: Pytanie do Szreka... IP: *.aster.pl 28.07.09, 10:03
          "nie sprawi, że odwócę się od mojego
          ukochanego klubu."

O Śreku, a na czym polega Twoja miłość do ukochanego Klubu ? Bo
          odnoszę wrażenie, że wyłacznie na pisaniu postów.
          • Gość: Szrek Re: Pytanie do Szreka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 10:51
            Szanuję twój pogląd choć się z nim nie zgadzam. Pozdrawiam
            • czawez Re: Pytanie do Szreka... 28.07.09, 15:17
              Brakuje mi dawnych czasów. Czasami ponosiły mnie emocje, czasami ktoś mocno mnie
              irytował, ale dyskusja odbywała się z zachowaniem pewnych norm. Teraz dużo tu
              trolli i jedynym sposobem na skuteczną walkę z nimi to absolutne ignorowanie wpisów.

Pytanie do Szreka: czy nie brakuje Ci moderatora?
              • Gość: Szrek Re: Pytanie do Szreka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 08:01
                Do pewnego czasu mi go nie brakowało. On - podobnie jak ty (ja
                także) czasami się zapędzał i usuwał wpisy tylko za to, kto je
                zrobił nie zastanawiając się nad ich trescią. Niestety. Ale dzisiaj
                jego obecność chyba pozwoliłaby nam nadal dyskutować na forum a nie
                babrać się w błocie. Pozdrawiam
              • exces Cześć CZAWEZ ! 10.08.09, 19:16
                Miło, że odezwałeś się w tym wątku. Dawno nie widziałem Twoich postów, pewnie
                Ty też tylko tu "zaglądasz"? Pozdrawiam Ciebie i innych "starych" forumowiczów.
                Ja od dwóch lat mieszkam i pracuję w Niemczech. Więc mecze Polonii oglądam tylko
                w necie bądź w TV. Fajnie było by pogadać na forum o ich przebiegu, emocjach,
                kuluarowych plotkach z "sensownymi" kibicami. Ale oprócz Szreka i Bacy nikogo
                więcej praktycznie tutaj nie ma. No cóż, szkoda. Jeszcze raz pozdrawiam, a co do
                moderatora napiszę tak: Jazonie ! Wróć...:)
                • Gość: Szrek do Exces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 11:59
                  Jaśli Jazon będzie potrafił oddzielić funkcję "kibica 1 drużyny" i
                  mieszkańca pięknego Grodu nad Wisłą od roli moderatora (sory, ale
                  swego czasu tę cechę zatracił) podpisuję się pod Twoim apelem.
                  • Gość: baca Re: do Exces IP: *.ip.netia.com.pl 15.08.09, 09:42
                    Oj Śreku ciiii... kto wie w której części lasu wilk się czai i jak
                    tam u niego ze słuchem.
                • czawez Re: Cześć Exces ! 17.08.09, 08:17
                  Witaj Kolego.
                  Zaglądam tutaj czasami. i bardzo chętnie pogadam o żużlu.

A propos wczorajszych derbów, jak wrażenia?
                  • Gość: Szrek Re: Cześć Exces ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:50
                    Witam.
                    Derby niczego sobie, nasi zawodnicy bardzo pozytywnie mnie
                    zaskoczyli. Szkoda, że Siopek i Woźniak nie mieli w sezonie
                    zasadniczym więcej okazji do jazdy, być może nie przeżywalibyśmy
                    tylu rozczarowań co za sprawą Davidssona się przytrafiły. Ale nie
                    płaczmy nad rozlanym mlekiem. Wynik 2meczu był i jest przesądzony
                    ale zawody warto było obejrzeć. Jak było widać dobrze dysponowani
                    zawodnicy nawet na betonie potrafią stworzyc widowisko. Pozdrawiam
                    • czefan Gratulacje 17.08.09, 14:29
                      Cześć. Rzeczywiście nawet na takim betonie było widowisko. Właęsnie
                      zobaczyłem relację TV.
                      Cz-wa pozdrawia Bydgoszcz. Gratulacje za zwycięski remis
                      prawdobodobnie dający awans do półfinału. Do zobaczenia na "naszym"
                      półfinale. :)
                      • Gość: Szrek Re: Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 19:26
                        No Czewie szacunek za wyprawę do Leszna się też spory należy. Gdyby
                        nie sportowy pech Grega "Byki" wypadłyby jeszcze bardziej żałośnie.
                        Pozdrawiam
                        • czefan Re: Gratulacje 17.08.09, 20:37
                          "Oczywiście" później my w finale z Zieloną Górą, a POLONIA w meczu o
                          trzecie miejsce z tzw. Unibaxem. I co mamy medale? ;-)
                          Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, ale na dziś mi to wygląda na
                          trzecią kolejkę derbową pewnego województwa.
                  • exces Re: Cześć Exces ! 17.08.09, 20:41
                    Cześć Koledzy!
                    Najpierw pozdrowionka, żeby mi się potem nie zapomniało!
                    A teraz co do meczów. Miód, malina i Dobre ...Piwo!!!
                    Najpierw super meczyk w Lesznie. Byki totalnie "złomotane". Jak Czewa nie spuści
                    z tonu, to stawiam na nich w walce o MISTRZA. Choć lokalny patriotyzm sercu
                    dyktuje, by złoto rezerwować dla sąsiadów z Torunia. Ale po obejrzeniu meczu z
                    Unią, mam spore obawy czy Anioły dadzą radę Medalikom :)
                    DERBY zaś...! Na pewno przybyło mi siwych piórek To co się działo na "betonie"
                    przekracza ludzkie pojęcie.
                    Ludzie, przeżyłem wszystko. I niech ktoś powie, że nasz tor, to nie jest, tor
                    nad torami. Pamiętam stare lata: mocno przyczepnie, lamenty Śwista po meczach z
                    Gorzowem,pamiętam wspaniałe wyścigi Tomka i Nielsena na GP.
                    Teraz opcja "twardo" i emocje po paru kółkach jak za starych, dobrych czasów!
                    Szkoda tylko, że paczkę mamy już nie taką....
                    Jak jedzie jeden to nie jedzie drugi. I tak w kółko. Dwa moim zdaniem nie
                    trafione kontrakty: czyli Chrzan i Davidsson. A do tego za mało stawiania na
                    naszych!
                    Ileż to razy Leszki marnowali u nas jeżdżących, obiecujących młodych chłopaków?
                    Teraz dają się bujać Chrzanowskim, Davidssonom zamiast puszczać młodziaków.
                    Nawet po zera! A co! Niech się uczą, nabierają rutyny.
                    I niech Leszki nie zmuszają młodziaków do tego o czym powiedział, w wywiadzie
                    EMIL: Szymon musi "PROSIĆ" (sic) o więcej możliwości startów.
                    Dobra kończę, bo się rozsmarowałem, a sam nie lubię czytać zbyt rozdętych postów
                    :).
                    Jeszcze raz pozdrawiam starych forumowiczów. I do następnego postu.
                    • Gość: Szrek Re: Cześć Exces ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 07:35
                      Trudno się z Tobą nie zgodzić. Zero "swojego" zawsze kiedyś
                      zaowocuje zaś zero pseudogwiazdy jak Davidsson co najwyżej skończy
                      się nie przedłużeniem kontraktu. Ale z tego zdajemy sobie sprawę my
                      kibice - szkoda, że nie oni klubowi decydencji. Z 2giej strony co
                      oni mają innego robić? Gdy nie potrafią zdobyc dla klubu innych
                      pieniędzy na kontrakty poza tymi jakie przekazuje Miasto (dzięki dla
                      Miasta)trudno się dziwić że z uporem godnym lepszej sprawy
                      kontraktują zawodników, którzy nie gwarantują niczego ponad
                      niewygórowane warunki płacowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka