Gość: realista IP: *.range86-152.btcentralplus.com 15.08.09, 22:17 pogrom jest okresleniem pasujacym do wystepu Polek w meczu z Holenderkami a nie do tego! Troche umiaru/rozumu/poprawnej polszczyzny redaktorze fanatyku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KasieńkaAZS El. MŚ w siatkówce: awans Polaków IP: 217.98.38.* 15.08.09, 22:22 Gratulacje!!! <Kocham Was>:****** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof. mistyk Rażący błąd na stronie głównej IP: 91.123.169.* 16.08.09, 08:22 Siatkarze ograli Słowację i jadą na mundial! ??????????????????????? sjp.pwn.pl/lista.php?sourceid=opera&co=mundial Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 El. MŚ w siatkówce: awans Polaków 15.08.09, 22:32 Trudno było oglądać w telewizji dzisiejszy mecz, bo był w tym czasie konkurs pchnięcia kulą z Tomaszem Majewskim w roli głównej. Drugi set poszedł się... Nie wiem jak doszło do tego, że nagle zniknął z boiska Piotr Gruszka, ale można się domyślić, że był cienki jak dupa węża. Już wczoraj pisałem, że jest do niczego i na atakującego papierów nie ma w ogóle. Prawda jest smutna. Na dziś nie mamy atakującego! Kuba Jarosz to jeszcze nie to, ale to w tej chwili jedyna opcja. Skoro Bartek Kurek wskoczył na international level, to i Jarosz też może, bo talent i możliwości na to ma. Oby... Dobrze, że udało się wywalczyć ten awans, teraz można w spokoju dopracować formę na ME, choć o sukces w postaci medalu raczej nie ma co liczyć. Za dużo ubytków w tej drużynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn El. MŚ w siatkówce: awans Polaków IP: *.radom.vectranet.pl 15.08.09, 22:37 Jedziemy na MŚ i to się teraz liczy.Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: El. MŚ w siatkówce: awans Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 23:52 a była jakas opcja, żebyśmy tam nie pojechali? :D Przecież wiadome jest, ze ze Słowenią i Słowacją przegrać się nie da :D Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: El. MŚ w siatkówce: awans Polaków 15.08.09, 22:55 Gość portalu: realista napisał(a): > pogrom jest okresleniem pasujacym do wystepu Polek w meczu z > Holenderkami a nie do tego! Troche umiaru/rozumu/poprawnej > polszczyzny redaktorze fanatyku! no tak masz racje ale kamien ci z serducha spadl,co ???? ;-)))))) ja jestem 5 kilo lrzejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLO El. MŚ w siatkówce: awans Polaków IP: 213.199.238.* 15.08.09, 23:12 mundial (hiszp.) sport. mistrzostwa świata w piłce nożnej. Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów Obcych” Wydawnictwa Europa, pod redakcją naukową prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001 ------------------------------------------------------------------ Mundial znaczenie: mistrzostwa świata w piłce nożnej występowanie: Słownik języka polskiego - 2001, 2005 - T.Karpowicz odmienność: tak mundiali mundialach, mundialami, mundialom mundialem, mundialowi, mundialu mundialów mundiale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Re: El. MŚ w siatkówce: awans Polaków IP: *.aster.pl 15.08.09, 23:16 Gość portalu: realista napisał(a): > pogrom jest okresleniem pasujacym do wystepu Polek w meczu z > Holenderkami a nie do tego! Troche umiaru/rozumu/poprawnej > polszczyzny redaktorze fanatyku! Mecz był o wiele trudniejsz niż na to wskazuje suchy wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Teraz jeszcze piłkarze 3-1 ze Słowacją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 23:36 daj boże żebyśmy się cieszyli z awansu na piłkarski mundial po 3-1 ze Słowacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe El. MŚ w siatkówce: Zwycięstwo i awans Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 23:50 ograliśmy Słowację???? AAAAA Sensacja, sensacja!!!! A poważniwe - ten turniej był niepotrzebny, wiadomo było, że awansuje Polska i Francja. Najśmieszniejsi to są ci gdyńscy kibice, którzy bulili po 100 za mecz, żeby oglądać mecze Polaków z kelnerami - frajerstwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Brawo Bartek Kurek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 08:19 Bardzo podoba mi się gra Kurka w tym turnieju. Bardzo mi szkoda Świdra i żałuję że nie może tu zagrać, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Bartek gra dobrze i musi się ogrywać w meczach o stawkę. Nie oszukujmy się, Sebastian ma już 32 lata i na pozycji "ofensywnego" przyjmującego potrzebny jest już ktoś nowy. Jak nie w tym sezonie to w następnym, a już na pewno w sezonie olimpijskim. Życzę powodzenia Kurkowi w dzisiejszym meczu z Francją i Świderskiemu jak najszybszego powrotu do zdrowia (i do kadry). PS. Co myślicie o parze przyjmujących Bąkiewicz & Winiarski? Według mnie mogło by być nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
i.waited.all.day Re: Brawo Kurek, Jarosz, Bąkiewicz i Zagumny! 16.08.09, 09:20 Kurek rzeczywiscie zrobil ogromny postęp. Oby tak dalej :) Trzeba tez przyznac, ze to jakie pilki dostawal od Zagumnego, to cos niesamowitego (ciekawe, kiedy doczekamy sie nastepcy Zagumnego, na razie jest cienko). No i Bąkiewicz, na to ile sie "mu pozwalalo" jak dotad w sezonie i w kadrze na gre ofensywna, radzil sobie swietnie. Co do Gruszki - bardzo doceniam to, co zrobil dla kadry i polskiej siatkowi, ale powinno się go pozostawić jako zmiennika na przyjeciu. Brawa za to naleza się Kubie Jaroszowi, świetna postawa, duzy talent naszej mlodej siatkowi! Luke - Bąkiewicz i Winiarski na przyjeciu, a Kurek na przekatna ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: Brawo Kurek, Jarosz, Bąkiewicz i Zagumny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 11:31 ... jeśli Wlazły nie będzie mógł grać ;) Odpowiedz Link Zgłoś