krzysztofplebs 16.01.04, 06:02 Czy ktos wie dlaczego burmistrz dzielnicy Wesoła niejaki Andrzej Jastrzębski jest obecnie wożony przez innych kierowców. Ja wiem, ale nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: pasażer?! 19.01.04, 09:30 Skoro wiesz to po co pytasz? Nie masz ciekawszych zainteresowań? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: pasażer?! 23.01.04, 08:11 Po to pytam, bo chciałbym żeby odezwał się ten, co prawo jazdy zatrzymywał... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: pasażer?! 23.01.04, 08:58 krzysztofplebs napisał: > Po to pytam, bo chciałbym żeby odezwał się ten, co prawo jazdy zatrzymywał... No chyba nie myślisz, że wszyscy mieszkańcy Wesołej bywają na tym forum - ilość postów świadczy o czymś zupełnie innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruel Re: pasażer?! IP: *.wesola.com 24.01.04, 13:21 Widocznie jazda po pijaku dla naszych władz nie jest czymś niezwykłym. Ale z drugiej strony ma to swoje plusy... W końcu dorobił się własnego szofera. Pzdrwm mieszkańców Wesołej Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: pasażer?! 25.01.04, 11:07 Mógł być "szlachcicem" burak ogólnowojskowy Wilk, może wielkopańskie maniery mieć też "Jastrząb". Jazda z szoferem jest na pewno bezpieczniejsza, a poza tym następuje wtórny podział dochodu. Mimo wszystko jako wesołowski podatnik wolę wspomóc pośrednio onego szofera niż kolejki "Jastrzębia" i "Słowika"... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Upior z Wesołej 12.02.04, 22:51 12 lutego znów go rano przywieźli. Przynajmniej jedno miejsce na wewnętrznym parkingu się zwolniło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prośba Re: pasażer?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 21:42 Panie krzysztofieplebsie litości,rozpuszcza Pan takie ploty, a przecież nie ma Pan żadnych podstaw do takich stwierdzeń ,więc niech Pan już lepiej nic nie mówi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek W. Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 22:06 Do plebsa - A jak tam u Pana zdrówko? Wspominamy czasem Kolską? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: pasażer?! 25.05.04, 07:42 W odróznieniu od ciebie nie byłem i nie bywam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek W. Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.04, 17:36 Krótką masz pamięć przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: pasażer?! 26.05.04, 07:01 Bardzo dobrą. A "pasażer" w dniu 25 maja 2004 odjechał - mam nadzieję już na zawsze z wesołowskiego samorządu razem z przydupasem Wilka Prządką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztofplebs Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.04, 18:31 To mamy fajną gromadkę - przydupasiki aż miło na nas popatrzeć. Zdziebor - czysty jak łza - nic mu się nie da zarzucić - najlepszy z poprzedniej ekipy. Jędrzejewski - o ten to potrafi tak nałgać, zrobi z większego budżetu zdecydowanie mniejszy, a za zwiększenie budżetu przypisze sobie zasługi - bezczel jakich mało - mój prawdziwy wzór. Gdyby nie był z PO można by powiedzieć, że lepszy od PRL-owskich rzeczników prasowych. Taki mały Urban ale ładniejszy. No i mój idol - Jacuś, Jacuś, Jacuś - nareszcie, może i mi coś skapnie do podziału. Dasz trochę poprowadzić swoją Alfę (wiem, że oszczędzałeś grosik do grosika, żeby furę kupić)? Acha - zapomniałem - przez tego Kaczora - nie mamy pełnomocnictw. Ale my już coś wymyślimy. Zrobimy z niego wroga demokracji i samorządności. Co tam się będziemy opier. - nie takie metody robienia ludziom wody z mózgu stosowaliśmy. Mamy za sobą "obiektywizm" Wyborczej. Pozdrowienia dla BKS. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: pasażer?! 28.05.04, 11:48 Spróbuj sobie "arcysynku" wymyśleć inny pseudonim, bo za podszywanie się możesz beknąć. Poza tym zrób użytek z mózgu, o ile go oczywiście w ogóle posiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaś Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.04, 23:13 kocham Cię Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: pasażer?! 28.05.04, 11:49 Gość portalu: Kochaś napisał(a): > kocham Cię Bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztofplebs Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.04, 18:28 (Bekając) - Arcyojczulku - argumentów brakuje - postraszyć pozostaje - hehe. Beknąć - piękne słowo. Rozmowa z tobą to czysta i niezapomniana przyjemność. Stać cię na pewno na więcej - wal śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: pasażer?! 30.05.04, 10:24 Twoje podszywanie się pod "plebsa" staje się nudne. Użytku z mózgu nie zrobisz, bo go po prostu nie posiadasz, co udowodniłeś w wielu swoich "odkrywczych" wypowiedziach na tym Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebsik Re: pasażer?! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 01.06.04, 19:15 Jesteś boski w swej boskości. Brak mi słów, żeby opisać mój zachwyt i podziw jaki budzą twe przemyślane i pełne sprytu, bijące inteligencją wypowiedzi. Więcej proszę - postaram się o fachowy profil psychologiczny. Ciekawy materiał dostarczasz - zrobię diagnozę - skoro dobrowolnie nie chcesz poddać się badaniom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esik Re: pasażer?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 19:50 Mało Maciąg wiesz. Burmistrza Jastrzębskiego przywozili i odwozili niemal codziennie przez prawie dwa lata, co wcale nie musiało oznaczać,że ma zabrane prawo jazdy. Bezpodstawne , nieudokumentowane obrażanie jest karalne a z jakiego paragrafu to chyba wiesz,słynny komorniku miński. Mam nadzieję, że Burmistrz Jastrzębski ci tej zniewagi jak i innych obelg nie odpuści, a wtedy nieżle bekniesz, czego ci ja i pewnie wiele osób z całego serca życzy. Odpowiedzi nie oczekuję. Swoimi chorymi ripostami bedziesz miał niedługo okazję popisywać sie w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: pasażer?! 01.07.04, 02:48 Gdybyś "Esiku" robił użytek z mózgu, to byś pewnie wiedział, że Jastrzębski już nie jest burmistrzem, a w sądzie mimo ukrywania się też możesz się znaleźć, bo ustalenie twoich danych to małe piwko w dużym kuflu...Poza tym masz złe informacje: komornikiem nie jestem, tylko asesorem komorniczym - bekający siwkopodobny... Odpowiedz Link Zgłoś